till helgen kommer jag och patric åka till stockholm och bara ta det lugnt gå på stan, åka båt kanske om det är fint väder, en vända till grönan kanske vi också tar. det ska bli mys och jag längtar :)
 

run for your life

bilder från igår när jag var och tränade intervaller med lillasyster. 
hon hade mig som mål att komma ikapp, jaga jaga!
GÅRDAGENS TRÄNINGSPROGRAM SÅG UT SÅHÄR!

Promenad till träningsspåret.
Intervaller uppför en backe & raksträcka - 100% (5ggr ingen vila)
Upphopp - 10st
Intervaller uppför backen & raksträckan - 100% (3ggr ingen vila)
Skatehopp upp för backen (2ggr)
Upphopp - 12st
Intervaller uppförbacken & raksträckan - 100% (3ggr ingen vila)
Utfallssteg upp för backen sedan 100% raksträcka (2ggr)
Upphopp 12st
Intervaller uppför backen & racksträckan - 100% (5ggr ingen vila)
Sidövning 50st
Intervaller uppför backen & raksträckan - 100% (5ggr ingen vila)
Sidövning 50st
Promenad hem
 
(jag cyklade först till josse sedan tog vi promenaden till spåret, att cykla till träningen är en bra uppvärmning)
 

31 juli

hallåj! idag vaknade jag av att jag höll på att hosta sönder min hals å mage. bläw! inte kul..
på morgonen kom mamma och hälsade på mig också, vi kollade lite på tv sen tog vi en promenad blev en kortispromenad eftersom jag skulle jobba. efter promenaden tog jag cykeln till jobbet, å det började inte regna, puh!
efter jobbet idag så är det ett mage&rygg pass som står på spel, efter det ska jag till fotbollsträningen, fast all träning beror helt på hur jag mår, med tanke på hostan jag fick så känner jag av min hals.. har inte tid med halsont!
Ha en bra dag! :)

blåbäääär

bilder från när jag å sofia plockade blåbär igår eftermiddag :)

Ta vara på solen

Jag måste ta vara på solen medans jag kan, haha! Jobbar ju hela dagarna så hinner inte vara så mycket i solen.. Sitter på balkongen och känner solens värme. Senare ikväll ska Patric och jag till patrics mormor men innan det ska jag hinna med en löpvända, drar med mig syrran på och kör lite intervaller i en backe, det är najs det! Men först ska jag cykla oh plocka blåbär, Sofia följer med mig också:) hihi Ha en bra dag!


mina träningsbilder.


30 juli

goddagens! idag är det måndag, å jag måste ju säga att dagarna går med en rasande fart, snart sitter jag på flyget till egypten och det ska inte bli helt fel. hur skönt som helst! 3 veckor sen så.
denna morgon vart det stessigt, jag hade stäng av alarmet på klockan så den ringde inte imorse, men som tur vaknade jag av mig själv och hoppade ur sängen med en rasande fart. blev å göra iordning frukosten väldigt snabbt, ta med sig till jobbet, började kl8.00 idag. men kom i tid iaf:)
efter jobbet idag så ska jag städa, storhandla, kanske åka lite båt om vädret håller sig. blir inte så mycket träning idag för jag känner av mig hals:( buhu! men kan bara vara en morgongrej så hoppas det försvinner :)
Ha en bra dag! 

Helgbilder

denna bild är från fredagen. blev att tillbringa hela dagen i nordanö. mys!
till kvällen blev det avskedsfest för madde och felix som åkter till usa.
lördagen, jag gjorde frukost till patric, överraskade honom med en superfrukost. hihi!
sedan åkte vi lite finbil och vi hälsade på hans mormor och morfar, var barnvakt åt busnissen axel som skulle bli storebror. men det blev ingen bebbe på lördagen..
 
busenissar!
på söndag morgon kl. 7.00 föddes denna söta bebbe. 
så på söndagen var vi till falun och hälsade på bebben, patric blev farbror och axel blev storebror, äntligen!:)
efter besöket i falun åkte vi hem, vilade och sedan åkte vi till nordanö, jag klippte patric vi åt mat och tog det lugnt. 

Stretching

Jag tjatar å tjatar om stretching, men det är lika viktigt som träning. Bara påminner.

första bilden stretchar jag baksida lår, man lutar sig över benet som är rakt ut och försöker ta tag i foten

andra bilden är ryggen, jag tycker själv att denna stretching har hjälpt mig jättemycket med tanke på att jag är så himla stel i ryggen. tänk på att andas ljupt och lugnt. när du legat med benen bakåt så ska dem sedan fram igen, lyft benen sakts (andas), sära sedan på benen, lägg dem på golvet och luta ryggen framåt (andas). 


Fredag morgon.

Hallåj! denna morgon/förmiddag har jag städat tvättat å tvättat har endast en tvätt kvar och har tvättat sedan 7.00 imorse.. haha! Denna fredag ska jag på avskedsfest, Madde och Felix flyttar till USA. Men innan festen ska jag hinna med en promenad, äta mat, hem till nordanö, betala räkningar och kanske hinna ner på stan och till Franzéns, det visar sig. Känns skönt att det är städat och diskat och tvättat i lägenheten iaf. Nu ska jag ner i källaren och hänga sista tvätten:) ha en ta fredag! (en bild på min renbäddade säng)


Det blev som det blev.

Gårdagens träning. Igår var jag med på ett mage&rygg pass sedan var det ett rörlighetspass. Efter det så kunde jag inte låta bli att köra ett konditionspass (alltså löpning) + styrketräning (med vikter & egen vikt). Och såklart blev det stretching också.


inspiration

 
 

26 juli

Goddagens! Idag är det torsdag och sista dagen på jobbet innan helg. Skönt! Imorse vart det en morgonpromenad på ca 40min. gjorde mig sen iordning för jobb, cykeln till jobbet blev det idag. efter jobbet ska jag vara med på ett mage&rygg pass sedan kalas om jag ens kommer att hinna dit. Missar även fotbollsträningen:( vissa dagar hinner man inte med de man vill, men det brukar lösa sig. Hihi! Ha en bra dag!

 


Träningsboken - tips

BRÄNN FETT

Vi behöver äta fett för att kunna bränna fett. Många som försöker gå ner i vikt drar ner alldeles för mycket på fettet, vilket gör att förbränningen sjunker. Försök istället att välja bra fett för att hålla igång din förbränning, med exempelvis olivolja, nötter, lax, makrill, eller avokado. För viktnedgång bör du inte heller vara snål med ditt proteinintag. Ät kyckling, fisk, skaldjur, kalkon, bönor, keso, ägg, mjölk och ost. Proteinet mättar och ger näring till musklerna. Ju bättre kondition desto högre förbränning. Och förbättrar din kondition gör du genom att exempelvis springa, cykla, simma, dansa, promenera eller utövar någon annan pulshöjande träningsform som du tycker om. Detta i kombination med styrketräning kommer att höja din förbränning ännu mer. Du får en ökad muskelmassa av styrketräningen, vilket gör att din basalförbränning ökar, det vill säga du kommer att förbränna mer fett även i vila. Med en bra kondition och större muskelmassa ökar också cellens förmåga att använda fett som bränsle istället för mest kolhydrater.

 

Receptet för att gå ner i vikt är alltså att ära bra mat i mindre portioner samt öka dosen konditionsträning och styrketräning. Vid högintensiv träning (tex löpning) förbränns fettet i musklerna. Vid lågintensiv träning (tex promenader) förbränns underhudsfettet, det som vi främst vill bli av med när vi vill gå ner i vikt. Men vid högintensiv träning bränner du totalt sett kalorier, och du har en eftersläckning som pågår efter ett högintensivt pass, vilken även bränner på underhudsfettet.

Så bästa rådet är att blanda hög- och lågintensiv träning. Varierad träning är alltid bäst för kroppen.


Jag är glad

Nu är dagens träning avklarad, det känns riktigt BRA. Jag är så glad! Idag körde jag bailastepen som jag tjatat om.. blev klar med den idag och testade köra den idag med dem som hade skrivit upp sig på vanliga bailan. F*N vad bra det kändes! Bailastepen är ca 40min lång, då är det stepbräda och styrketräning! Blev även lätt styrketräning innan passet eftersom jag fick lov att gå igenom styrketräningen innan jag skulle köra. Nu är jag duschad och klar för att bege mig hem till nordanö för att hämta tvätt.. Ha en bra kväll!:*


WORK IT 24 HOUR

 
måste säga att jag älskar mitt jobb! finns inget annat än detta som kan passa mig bättre! även fast det finns några tråkiga stunder men sånt känner väl alla med sitt jobb nångång. jag trivs som fisken i vatten :)

25 juli

Hejhej! Idag är det onsdag och klockan ringde 7.00 det blev frukost sedan promenad hem till Sivan på lite fika sedan jobb. Sitter just nu på jobbet och får lite ångest att jag sitter inomhus när det är fint väder.. Men nu ska jag städa här på gymmet, sedan ska jag faktiskt försöka hitta på lite låtar till baila stepen så det blir klart, för en gång skull. Efter jobbet idag så kör jag ett baila pass sedan ska jag hem till nordanö och hämta lite tvätt som jag glömt sen hem och ha kvällsis med Jenny förmodligen! Mys:) Ha en trevlig dag!!


Slutspurten för idag!

Har just kommit hem från fotbollsträningen. Dagens träning blev alltså, styrketräning med vikter + plankan såklart. Efter det cykel till fotbollsträningen sedan cykel hem efter fotbollen. Nu ska jag köra en sista grej och det är lätt, väldigt lätt styrketräning med min egen kroppsvikt för att sedan stretcha igenom kroppen! Stretcha är viktigt!!


Före fotbollen

Har just kört styrketräning, nu laddar jag om för en cykeltur till skogsbo för lite fotbollsträning:) fintdä


24 juli

tjongballong, full kastrull! känns som om jag har stressat hela denna dag sen jag steg ur sängen.. har egentligen ingenting å vara stressad över, men känner mig stressad! idag cyklade jag  till jobbet (som vanligt). innan jobbet tog jag en promenad på 30min. skönt! efter jobbet ska jag  vara med på mage&rygg sen ska jag på fotbollsträning. 
efter träningen blir att föröka lugna ner sig och läsa fortsätta läsa träningsboken, började läsa den igår och jag kan inte sluta läsa, jag blir så INSPIRERAD! ha en bra dag!
bilder från morgonpromenaden.
 
 

Träningsboken - tips

Här kommer det svar på en fråga från träningsboken. Tipsar om regelbunden träning. VARFÖR REGELBUNDEN TRÄNING? Det är väldigt vanligt med träningsperioder, det vill säga de som mer eller mindre toktränar i två månader för att sedan ha uppehåll i fyra månader. Om du tränar så får du inte riktigt samma positiva effekt - den ökade fysiska orken - som om du hade tränar regelbundet. Tänk dig en vältränad och en otränad person som båda ska springa 10km på 60min. Båda tar sig i mål på 60min. men den otränade personen är helt slut, på gränsen till spyfärdig, medan den vältränade känner sig helt i sin ordning. Dessutom förbränner den vältränade mer fett än den otränade. Hänger du med?


Godkväll!

Kvällens träning gick bra, jobbade med baila-stepen.. det går sakta men säkert fram, men har kört fast i musiken nu, men hoppas på att bli klar denna vecka! Körde även ett boxmix pass så det blev träning i ca2.5 timme då har jag även räknat med lite stretch! Viktigt viktigt! Efter träningen så var jag och Patric och handlade, sen lagade jag mat till matlådan imorgon, det blev laxwok.. mmmm! Nu ska jag duscha bädda rent i sängen och sedan susselura. Ha en bra kväll!


23 juli

  
Goddag! idag började jag dagen med frukost på jobbet. klockan ringde 7.00, jag hasade mig ur sängen  som en zombie, gjorde iordning mig för jobb, gjorde frukost som jag tog med mig till jobbet. sedan cyklade jag till jobbet, det regnade inte som tur var, men just nu regnar det.. men det gjorde väl inget eftersom jag jobbar inomhus:)
efter jobbet idag ska jag hem, städa undan i lägenheten, laga mat, sedan dra på träning.
måste bli klar med bailastepen som jag pratat om, jag är så gott som  klar men styrketräningen  fattas bara.
ska även vara med på boxmixen ikväll tänkte jag!:)
ha en bra dag!

utmanar er alla till en afro bounce

 

träning utomhus

denna sommar har det varit regnigt och molnigt för det mest, men den är inte slut än!
perfekt väder för massor av träning i gymmet. 
 
men när det är fint väder, passa på att vara utomhus men träning utomhus! träning är viktigt för alla, unga som gamla. men man ska träna men till sin egen förmåga! hjärtat måste få arbeta för att man ska hålla sig frisk.
denna helg passade jag faktiskt på att köra ett bailapass utomhus barfota i gräset, hur kul som helt.
tog med mig högtalarna ut, höjde volymen och dunkade på för fullt på baksidan.
 

Kusinhelgen!

Fredag, jag tog mig en morgonpromenad på ca5.5km. hämtade bilen i nordanö, åkte till lägenheten och hämta massor av tvätt, tvättade i nordanö och väntade på kusin. på eftermiddagen åkte vi till moster på middag sen till kvällen blev det att promenera till en renoveringsfest, promenerade sedan hem på natten i spöregn. men det gick också bra!
 
systeryster fick halsfluss så hon fick bara ta det lugnt,
 
Lördag, vi tog en promenad ner till gymmet och hämtade min mobilladdare bara. sen köpte vi goda gubbar med oss hem. åkte till nordanö, tränade lite baila utomhus (gjorde även styrketräningen och jag gav jennifer träningsverk dagen efter), tog det lugnt, till kvällen hade vi grillmys och åt våra goda gubbar till efterrätt.
majsen skulle vara med överallt:) puss
 
söndag, blev en dag i nordanö, städa, tvätta och ta det lugnt. Kusin jennifer åkte hem också.. men henne ska vi hälsa på om två veckor, KUL! Bästa kusselitooo!

Extrajobb!

Nu är det så att vi behöver fler inspiratörer, ta chansen!
Det är ett sså himla roligt extra jobb.
Mail till, [email protected]
 
besök oss äve på vår hemsida: workit24h.se
eller GILLA oss på Facebook: Workit24hour

20 juli

Goddag! Började denna fredag med en brakfrukost sedan en morgonpw på ca5.5 km. Hämtade bilden i nordanö åkte tillbaka till lägenheten och hämtade all tvätt, var till pickaboo och köpte en bruköppnare, var till ÖB och köpte tvättmedel och massa nödvändig till städning, var till jysk och köpte matta kuddar nya lakan och lite korgar:) (bild kommer) Nu sitter jag och jossan på trappen i nordanö och gör ingenting, väntar på att tvätten ska bli klar och att Jennifer ska komma. Jag bjuder på en bild som jag knäppte innan jag gick på en promenad. Ha en fin dag!


Allt viktigt!

Jag vill bara påminna att stretching är lika viktigt som träningen! Det är bra för kroppen att träna, det är bra för kroppen att stretcha!


Plankan

03.04.6


Baila-step = svettigt

Godkväll! Har just kört ett mage&rygg pass och rörlighet. Efter de passen så körde jag igång med baila-step och jag är äntligen klar med ALLA låtar som har med brädan å göra! Jag är helt slut och måste säga att det passet kommer bli svettigt! Bevis på bilder på kommer ni få se. Hoppas verkligen att ni är sugna på att komma på de passet! GRATIS för alla! Vilken chans till superbra träning gratis! Så håll utkik när jag kör igång:) kommer bli så kul!


Plankan

 
ge inte upp med plankan! jag har inte gjort det.
igår (onsdag) jobbade jag nästan hela dagen till 23.20 ungefär. så körde plankan på morgonen efter morgonpromenaden + annan styrketräning med min egen kroppsvikt. jag känner mig mycket starkare nu när jag kör plankan varje dag och gjort det till en vana. ser att jag missat att lagt upp både tisdagens och onsdagens plankan.
 
tisdagen: 02.37.2
onsdagen: 02.53.6

Fortgjort!

gårdagens besök i Nyköping.

kan börja med att berätta att på bilden har ni Linn och Elenor, som är så himla inspirerande tjejer. dem ska man verkligen se upp till. de ger sån stor energi och glädje. igår var jag på ett inspirationsmöte angående gruppträningar. det var så givande och jag fick sån enorm energi och inspiration så jag ville börja jobba igång med gruppträningen på en gång. Nu söker vi fler inspiratörer till oss på Workit24hour.

är du intresserad av att bli inspiratör så skicka in ett mail till: [email protected]
jag kommer jobba  hårt med gruppträningar och ser en ljus framtid angående detta system och hoppas på att NI kommer få det lite roligt som jag. tillsammans med FORTGJORT har vi gruppträningar. det är fortgjort som utbildar och inspirerar. Ta chansen, det är superkul!
 

19 juli

Hej! Måste börja med att gårdagen var himla trevlig, rolig, inspirerande och givande. Nu ska jag jobba på med detta och göra mitt ytterst bästa! Ska bli himla kul! Imorse var jag ut på en promenad i soooolen, skönt! Sen promenad till jobbet. Efter jobbet idag ska jag vara med på jennys mage&rygg, det är alltid lika kul! Kör även lite rörlighet också:D Kommer förmodligen att jobba lite med baila step också! Ha en fortsatt trevlig dag! Kram


18 juli

Tjoflöjt! Imorse var jag ut på en promenad på 50min. lite lätt styrketräning med min egen kroppsvikt när jag kom hem. Ska nu gör mig iordning för att sedan promenera till jobbet. Blir en kort dag på jobbet idag för ska iväg till Nyköping för ett litet inspirationsmöte angående gruppträningar oså. Ska bli kul! Ikväll har jag baila om jag hinner hem i tid, annars blir det egen träning och förmodligen träna på steppasset:) Ha en fortsatt trevlig dag!


17 juli

goddag, hoppas allt är frid och fröjd! denna dag startade jag med god frukost och en promenad på 35min. skönt!
sitter just på jobbet har lite dötid just nu men ska städa igenom hela lokalen. efter jobbet blir det ett mage&rygg-pass vilket kommer sitta fint, efter mage&rygg ska jag iväg på volleyboll med fotbollstjejerna, det kommer också sitta fint:) efter träningen ska jag hem och laga mat, har planerat vad som ska lagas. det blir kycklinggryta, med wokgrönsaker. mmm, mumma dä! ha en trevlig dag!:)
 
till helgen kommer min kusin hem! :D 
då ska vi ställa till det som vi brukar :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träningsboken

Igår efter jobbet och innan träningen så la jag mig i soffan en 15min. och kollade igenom boken, bara av att kolla lite i den så fastnar jag på saker så är så himla sant. Detta borde folk faktiskt läsa, viktiga saker i livet står i den:) tänkte att jag ger er en liten titt i boken.


Balkongen

Efter morgonpromenad tog jag med mig en filt ut på balkongen och så körde jag styrketräning, bl.a. min favorit, plankan. Men tog ej tid denna gång.. Tid för plankan kommer senare ikväll!


Härligt!

Morgonpromenad!


Ny dag, nya utmaningar

Tjoflöjt! Klockan ringde 7.00 imorse men seg som jag är så låg jag kvar i en timme till;) denna morgon blir det äggfrukost och en tallrik med lite yoghurt å bär å massa frön osv, de är gottis de!! Ska även ta mig en pw:) fin morgon idag, eller iaf mot vad det brukar vara:)


Avklarat för idag

Nu så har jag gjort dagens träning. Känns riktigt skönt! Blev en springtur på löpbandet, styrketräning och stretch! Nu ska jag duscha och direkt på kalas:) ha en bra kväll!


Plankan


Lugnt å fint

Idag är det väldigt lugnt på jobbet. Ska nog ta och städa lite mera. Längtar till jag får träna efter jobbet! Need to practice, then i feel good. På onsdag ska jag till Nyköping och få lite ny information om gruppträningarna osv, ska bli väldigt spännande att få träffa fortgjort!


16 juli

hallåjsan! idag cyklade jag till jobbet till 8.00 slutar 15.00 och då ska jag ut och springa förmodligen eller om det blir att träna på step-passet. ska även på kalas idag, lisa fyller år. 
ha en bra dag! :)
 
 

ringar!


bilder från helgen som varit!

jag kommer nu att bjuda på lite bilder från helgen som varit. kommer mest bilder från lagfesten som var i lördags, och det var hur trevlig och roligt som helst :)
i fredags så hade jag som vanligt tvättstugan kl 7.00 sen efter tvättstugan jobbade jag sen åkte jag på fika hemma hos jenny. mys! till kvällen blev det bio också!
nu kommer det bilder från lagfesten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
runt 01.40 cyklade jag hem i spöregn! när jag mötte upp patric på stan så började han garva åt mig för jag såg så himla rolig ut. hade en stickad tröja på mig och en puncho. det bara droppade om mig! när vi kom innanför dörren hemma så blev det en stor vattenpöl på golvet efter mig. haha! mina skor var som två tvättsvampar fulla med vatten å hela jag var en vattenman tror ja ;)
 
men lite regn skadar ju inte! finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder :)
 

Lite smått å gott.

Blev en liten shopping i fredags.


Läsa i lugn å ro ska gå!

Träningsboken!


Ta dagen som den kommer - fredag den 13

Tjollahopp! Hade tvättstugan imorse, jättekul! Gick upp runt 7.00 packade med mig alla kläder ner i källaren för tvätttajm! Allt hann bli tvättat innan 11.00 då jag skulle till jobbet för att ta emot en leverans som kommer mellan 11-13. Hoppas den kommer strax! Har lite planer jag ska hinna med innan det blir gofika med vännerna och sen bio till kvällen:) igår fick jag en bok av mamma som jag ska börja läsa tänkte jag. Behöver tid för att bara kunna slappna av, kan inte ens ligga stilla i soffan och kolla på en film med Patric, stackarn! Blir rastlös och måste typ börja diska eller städa:o inte bra! Så tänkte att en träningsbok med inspiration och tips i ska kunna lugna mig i en timme iaf?:) det tror jag nog!! Ha en fortsatt bra dag!


Godkväller!

Kvällens träningspass gick bra. Ett mage&rygg pass, körde även ett step-pass med Sofia som kom förbi gymmet en sväng och avslutade dagens träning med plankan. Ligger nu hemma i nordanö på yogamattan och stretchar ur kroppen lite. Dagens träning blev alltså, löpning på 3 km och slog min vanliga tid. Känns riktigt bra!! Ett mage&rygg pass + step-pass. Nu säger jag godnatt och sov så gott:)


Plankan

02.10.4


Live YOUR lift


12 juli

Hallåj! Imorse var jag till nordanö och plockade in patrics mammas alla blommor överallt.. Dom stod ute hela natten då det har regnat för det mesta hela tiden.. Så alla blommor bar jag under tak! Tog mig även en springtur, blev det vanliga morgonvändan som jag brukade ta i nordanö när jag bodde där, sprang ca 3km och slog min vanliga tid som jag brukar springa på. Det kändes bra! Nu måste jag slå denna tid:) Åkte sen till lägenheten, gjorde mig iordning för jobb, och matlåda. Ikväll kör vi ett mage&rygg pass sedan har jag baila med fotbollstjejerna:) skulle även säga att, som ni ser så gjorde jag plankan igår efter ett träningspass, måste säga att jag var helt slut. Men tiden kommer jag att besegra idag! Ha en bra dag!


Plankan

01.35.09


Hem ljuva hem!

Ett bailapass avklarat för ikväll! Nu är jag i nordanö och har just ätit lite kvällsfika. Ska strax åka hem till lägenheten för att duscha och slänga mig bumms i säng! Imorgon väntar en ny dag.. måste vara pigg å glad då! Godnatt och ha en fortsatt trevlig kväll!


inspiration - träning

 
  

Idag kör vi igen

idag börjar vi om träningen på "nytt". morgonpromenad på 40minuter och ikväll kör jag ett bailapass på 45-50minuter. fintde!

en förepromenadbild.


minne som en guldfisk!

har helt glömt bort att jag skulle utmana er med plankan efter ett träningspass!
helt glömt!

jag kommer att köra plankan fr.o.m. IDAG onsdag 11/7
 
en påminnelse till mig själv och till er som vill utmana :)

2 år 9 månader med bästa

 

11 juli

Hellåj! Imorse blev det en pw på 40min. efter den gjorde jag iordning men för jobbet som vanligt sen blev det cykeln till jobbet som vanligt:) efter jobbet idag så ska jag ha bailapass sen hem till nordanö för att bo där en vecka eller två kanske? Fårse! Igår var jag med på jennys mage&rygg sen hade jag ett litet möte med gruppträningstjejerna, de gamla vanliga;) sen körde jag bailastepen med johaho, gick fint de! Idag visar sig en god träningsverk(tummen upp!) justja igår träffade jag på en söt igelkott också. Ha en bra dag!!


jag börjar se klarhet i det hela.

 
igårkväll övade jag och kom på mer grejer till step-passet som jag förmodligen kommer att hålla i höst.
jag tycker det är superkul och jag har nu blivit vänn med brädan också, första gångerna när jag skulle komma på steg så snubblade jag och for överallt. 
men iaf igår kom jag på en sista låt med stepövningar nu ska jag bara komma på lite styrkeövningar som jag ska köra i slutet av passet. ujuj! att öva på ett pass på samma låt kanske 3-4 gånger det blir jobbigt till slut kan jag säga er. efter ett boxmix pass och sedan öva på en låt ett antal gånger och gå igenom passet det känns idag i mina ben:) 
BRA, det ska kännas!

10 juli

holabandola! idag är det tisdag och jag var ut på en promenad imorse, men det blev en kortis.. tog det lugnt på morgonen åt min förbannade goda frukost som jag blivit nästan så gått som beroende av. mmm. 
efter promenaden gjorde jag mig iordning för jobb sen blev det cykeln till jobbet. efter jobbet idag så ska jag vara med på jennys mage&rygg sen afro eller om vi kommer att köra min step och efter det, rörlighet. 
efter alla gruppträningar så har jag stökat till med ett möte med alla grupptränings inspiratörer. får se hur många som kommer.. efter mötet ska jag hem och gosa med patric! ha en bra dag!
 
frukost och lite promenad bilder från min morgon :)

BOXMIX

går dagens boxmix gick super bra. svettig som bara den blev jag. men jag älskar det!
efter ett träningspass så ska man vara trött. jag vet att det är vissa som skäms när dom svettas men varför liksom? jag svettas så det bara droppar av mig. ni kanske tycker det är äcklig? MEN det finns ju dusch och ska man träna så gör det fullt ut! ÄLSKA GRUPPTRÄNING!

tips - cykelsmart

varför inte ta cykeln dit du ska? 
många vet ju att cykling är nyttigt, men vet inte att cykla dit man ska är lika bra som träning, man förbränner mycket kalorier på att cykla. jag kan ge ett exempel.
En person som väger 70 kg och som cyklar till arbetet 20 minuter per väg, förbränner ungefär 375 kalorier.

att cykla är bra för både kropp och själ, så ta fram cykeln:)
 
(bilden är från när jag cyklade till träning igår, mmm älskar cykeln. som jag längtat efter den! haha.. har fått gått överallt.)

9 juni

hallo! åh jag fick nyss en sommarkänsla från öland. det var lukten. för sist jag var till öland så hade vi inte så bra väder, vi hade en vecka med regn nästan hela tiden. yw! och det regnar nu,så det var ju därföör! nu sitter jag på jobbet, har lite dötid så tänkte slänga upp ett inlägg:) idag började jag jobbet 8.00, cyklade till jobbet och kom fram till jobbet som en blöt katt, det började spöregna när jag satt mig på cykeln och skulle börja cykla.. det är väl typiskt!
idag slutar jag kl15.00 och då ska jag hem plocka in tvätt och städa lägenheten, för inte är den fin nu helle, uschdå!  sen blir det nog ett träningspass förmodligen, kanske ska vara med på boxmixen och så ett konditionspass, alltså löpning utomhus!:)
ny vecka, och en dag närmare egypten!

gör väl som vanligt.

här kommer det bilder och lite text från helgen:)
på fredagen hade jag tvättstugan från 7.00 på morgonen, efter jag var klar i tvättstugan så cyklade jag hem  till farmor och var där hela för/eftermiddagen:) mys.
testade även lite 80-talskläder som farmor hade hittat.
 
 
denna bild är från lördagen, åkte till sofia på födelsedagskalas och så hade vi kalaskatten med  också. så söt.
men innan jag var till sofia så var jag på gymmet på förmiddagen. blev ett pass på crosstrainern sedan styrketräning. sen kom jp till gymmet och då körde jag löpbandet ett tag sen blev det lite snabb styrketräning sen körde jag stepen med jp. svettigt!! efter gymmet gick vi på stan en snabbis sen följde jag med jp hem och kikade på henne lägenhet:) mysigt!
 
 
har inga bilder från söndagen.. men då åkte patric och jag iväg vid 9.00 på morgonen till emil, matte och häggen var också med. jag lagade även en god kycklinggryta till mig och patric. var hem till nordanö en sväng och hejjade. var till patrics bror och fixade lite grejer, annars så var söndagen av vilodag, skönt!:)

För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

bailapasset blev inställt igår, kom in en tjej och strök fler i sista  sekunden..
MEN bara för det så ställer inte jag in träningen, blev ett step-passet med syrran, kom även på en låt till,
nu har jag inte mycket kvar, strax är passet klart! kommer bli jobbigt men superkul!

5 juli

halloj! idag är det sista dagen på jobbet innan jag tar helg. skönt! imorse var jag ut på en lite kortispromenad, tog en promenad hem till farmor för att hämta min cykel som blivit klaaaar! tjohooo! farmor vill även ha lite hjälp med sin nya mobil, hon har köpt en iphone. så imorgon ska jag hem till farmor på förmiddagen och fika lite och hjälpa henne med iphonen:) så idag blev det ingen promenad till jobbet, JAG CYKLADE! jag har gått så himla mycket nu, överallt känns det som, gått och handlat burit kassar på det, men NU NI har jag en cykel med cykelkorg och en pakethållare så nu ska cykeln få bära ist. efter jobbet idag så får vi se om det blir jag som håller i mage&rygg passet eller om jenny känner sig piggare och kan hålla det. efter mage&rygg passet ska jag köra ett bailapass med fotbollstjejerna, det ska bli kul! :D ni får ha en bra dag!
 
 
goda nyheter är alltid lika roliga. myror i brallorna!

Stretching är lika viktigt som träning!

plankan..

..det är en riktigt bra övning för dina inre magmuskler. plankan är en statisk övning, det stärker musklerna innefrån och det är det som gör att magmusklerna tittar fram tillslut. (givetvis ska man inte bara köra plankan det handlar också om att variera sin träning, plankan kan man göra som en avslutning för att få till den sista slutspurten sedan stetcha.)
att tänka på: det jag brukar tänka på när jag kör planka är att suga in magen trycka ner rumpan och för att lättare få detta att fungera så brukar jag hålla blicken på magen, så man inte anstränger nacken så mycket.
Vill ni utmana mig? 
kommer att börja nästa vecka på måndag 9/7, då kommer ett inlägg med hur många sekunder eller minuter jag stått, slår ni min tid skriv gärna det:) för då får jag en utmaning också. 
 
stretching

träning handlar inte bara om kondition, styrketräning m.m. utan stretching också. det är hur viktigt som helst!
man behöver inte vara vigast i stan, men att stretch i en 10-15min. gör stor nytt för dig och din kropp. du och din kropp mår mycket bättre av stretching, att inte känna sig stel, tänk vad skönt!
så från mig till er, ta tag i stetchingen:)

SPORTAMORE


4 juli

tjongballong! idag är det onsdag, på förmiddagen så har jag varit och hämtat ut mina efterlängtade skooor! jag har faktiskt kollat på sommarlovsmorgon också, hahah.. blev en promenad som vanligt till jobbet idag.
efter jobbet ska jag ha ett baila pass efter det ska jag bara HEM, laga mat sen slänga mig i duschen sen soffan!
igår hade jag ett mage&rygg pass, jenny hade blivit sjuk, så jag fick ta mage&rygg passet efter de så körde jag lite step, gick också bra och toksvettig blir man! efter det blev det en kvällspromenad med pillan i ca60min. ha en bra dag! njut och ta dagen som den kommer! :) hi

att jobba med träning, är bra för mig. lever livet

håller på med ett nytt pass för tillfället som jag ska starta till hösten förmodligen! ska bli så kul.
ni måste prova det!
 

NIKE

 
fick ett sms igår eftermiddag att mina skor äntligen kommit!
har fått vänta i snart tre veckor och det var bara för att dom som skulle leverera dom hade glömt mina skor..
MEN NU HAR JAG DOM! OCH DOM SITTER SOM EN SMÄCK! (tummen upp)
 
Kolla in på http://sportamore.se
 

mage&rygg

igår hade jag ett mage&rygg pass för första gången. det gick hur bra som helst och kunderna som var med var nöjda! så det kändes bra!

3 juli

halåå! idag är det tisdag och jag säger som vanligt att jag tycker att dagarna går med en rasande fart. snart är jag i egypten också! hehe.. som ni vet så ska jag börja knäppa kort på träning och tipsa mer, jag finns även på instagram där jag lägger ut bilder på allt möjlig, från träning till min katt. kolla in, jlovgren.

igår fick jag hålla i ett bailapass men kortade ner det till ca 35min. det gick superbra. körde lite styrkedans och styrketräning med dem, finte! denna vecka kommer det bli mycket baila. ska köra baila med fotbollstjejerna också! men iaf innan bailan så åkte jag inlines shit jag kände direkt i rumpan när det första jag fick var en uppförsbacke, haha. efter bailapasset tog jag en till vända med inlinesen.. hihi! roligt!
nu på tal om hur denna dag sett ut och hur den kommer att se ut, började med att vakna upp från djup sömn, har nog inte sovit såhär djupt på lääänge, vaknade inte ens av att patric gick till jobbet:o
gjorde en ägg frukost, sen blev det promenad, sen hem göra sig iordning för jobb sedan promenad till jobbet.
efter jobbet ska jag vara med på jennys mage&rygg och rörlighet efter det. sedan kanske det blir ett bailapass med fotbollstjejerna!? får se. nu ska jag jobbbbbba! ha en bra dag!
 
 

äta bör man annars dör man!

 
detta blev min kvällsmat igår.. jag blir hungrig bara jag ser dessa bilder. DET ÄR SÅ GOTT!
Första bilden är hur den ser ut innan jag rör om allt. GOTT!
Lätt yoghurt
Crunchy (sport)
Blåbär
Hallon
Kiwi
Solrosfrön
Krossade linförn

INLINES WITH FRIENDS

Superrolig träning.
Perfekt såhär på sommaren att ta en åktur till sjön för ett dopp.
Eller bara för att få en roligare träning.
 
Du stärker balansen, ryggen, benen, rumpan, liten del av magen
och såklart konditionen.
 
För att utöka träningen med inlines kan man lägga till stavar,
då du jobbar med både armar, övre rygg & nedre, man jobbar mer med hela kroppen.
 
 
 

tjugooo år!

denna dam blev 20 år igår!
GRATTIS SOFIA!
nu har du fyllt systemet! jäääj!
 

48 dagar kvar!

 
nu är det inte långt kvar. längtar så himla mycket till solen&värmen
patric och jag kommer att bo i ett sånt här rum med balkong ut mot trädgården och poolområdet,
hoppas det kommer bli så och det kommer bli underbart!
 
 
 
 
vi ska även ut på fyrhjulingsafari

mjukstartar med uppdateringen om träning&tips

ni som läser min blogg kanske har märkt att jag inte uppdaterat så mycket om träning och tips om träning,
detta är pga olika anledningar. men nu tänker jag mjukstarta om på nytt, med mer bilder från träningen!
kommentera gärna om ni vill ha tips på träning, så ska jag försöka hjälpa till 100%
 

solen går upp och du värmer


Helgbilder

 
 
 
 
i fredags så hade jag först tvättstugen från 7.00 till 12.00, så det blev tvättstugen hela morgonen och sen städade jag i lägenheten, dammsög soffan och dammade för det mesta överallt:)
till kvällen så var jag på bio med sofia sen åkte vi till jp och hade tacomys.
 
 
lördagen blev en relativt lugn dag, först åkte jag och jp till borlänge och hämtade emil, sen skjutsade jag hem dom. blev en långpromenad med mamma, i en j*klans rask takt, hade träningsverk i vaderna på morgonen.. ha! vi var ute och gick i över 1 timme. till kvällen åkte jag och patric hem till nordanö och hälsade på, vi fick tacos och glass och goda gubbar. på natten åkte vi till borlänge och hämtade hanna och hennes kompis. kom hem på morgonen och då var jag så övertrött att jag nästan inte kunde somna.. men till slut! sov till ca halv11 på söndagen.
 
söndagen var också rätt lugn, blev promenad, var hur varmt som helst ute, trodde det skulle börja åska. promenaden blev till öb för att handla toapapper, denna gång köpte jag rätt papper:D hahah!
började sedan spöregna men jag gick hem ändå och kom hem pissblöt.. men lite regn skadar ju inte.
till eftermiddagen kom bossan och frank hem till mig och patric, vi kollade på film, spelade kort och spel.
till kvällen blev det grillat i nordanöööö!
justja jag köpte mig två par nya skor också! 
 
 
 

Bilder från midsommar: 2a

här kommer det lite mer bilder från midsommar, men då är det mest på kissemissen :)
 
 
 
busigast
 
det blev 11-kamp på lördagen
 
patric blev vinnaren!
 
 
 
 

RSS 2.0