karnevalshelg!!

snart kommer faster anna och kusin philip:) dom ska hämta mig sen ska vi åka ner på stan så ska philip och jag springa karnevalsloppet. Vi ska springa 2 km. Det ska blir kul! Hoppas att han inte springer ifrån mig, den lillskiten! han kommer säkert springa det där på några minuter!:D
jag och bossan:)


fyyyysååå äckligt!

idag stod jag och ewwie i cafe, det gick väl rätt bra med tanke på vilken kort stund vi hade det öppet:)
Efter att vi stängt cafe så blev det idrott, det var kuuul! Iaf nu ska jag komma till det som är väldigt äckligt tycker jag!! Jo, en av våra lärare berättade att när hon skulle äta maten i skolan så var det en mask i maten, mums vaa!:s Det var fiskpinnar och potatis. Masken var kanske 5-10 cm, ääääckligt!! Det var även en elev från högstadiet som fick en mask i maten.. Man tappade ju matlusten ganska så fort när man fick höra det där...! BLÄ säger jag bara!


sooool

idag har det vart sol ute hela dag. Jag ahde bara en lektion idag och då gjorde vi prov. Hoppas på att det gick bra!
Efter provet så blev det att fixa svenskan sen lunch. Efter lunchen så cyklade jag hem till siv, satt och solade lite hemma hos henne, sen cyklade jag ner på stan och skulle anmäla mig till karnevalsloppet då var jag för gammal för att vara anmäld om jag skulle springa med philip. Så jag får springa utan nummerlapp.. haha!
Sen cyklade jag hem till anna och philip satt där ett tag i solen sen nu är jag hemma och ska sätta mig ute i bikini och plugga lite natur.

Ha en bra dag!!


sovva

nu ska jag sätta mig på golvet och skriva klart det sista med svenskan sen blir det att hoppa i sängen och sooooova! ska blir så skönt. Längtar efter att få lägga mig i sängen. Är så himla trött!
GODNATT!!


hehe

idag när jag och nathalie skulle cykla ner och kika på fotboll så  kom vi på att vi båda behövde pumpa cykeldäcken. Ah och då cyklar vi förbi OKQ8 i skogsbo och stannar där för att pumpa. När nathalie har pumpat sitt första däck och ska ta framdäcket så får vi inte i någon luft. Jag skulle prova på min cykel och då skulle jag snurra på däcket så man kan sätta i den där grejen i däcket, aah tror ni inte jag ska göra ett till sår på handen. sviiiider. Sen efter ett tag så ger vi upp och går in i butiken så säger vi att vi inte får i någon luft så kommer det en gubbe som sitter och pratar med personalen ut och hjälper oss. ojojoooj, vad han pumpade jag trodde faktiskt att våra däck skulle sprängas, för att han pumpade så himla mycket. Och nog blev det luft i däcken, så båda blev nöjda och glad. Vi höll på med de där däcken i 20 minuter kanske, haha!
 tack för hjälpen lilla gubben!


gammal bild:)

idag 25 maj

nu är det inte långt kvar och man har mycket i skolan... Imorgon har vi inköp och varyhantering sedan på fredag så ska svenska grejset vara inlämnat, vi har naturkunskaps prov på fredag också... aaa!!
Men iaf JAG FICK MVG på min tidning, jag är superglad!!

Idag i skolan så gjort jag och nathalie inte så himla mycket. Vi gick mest runt, vi kikade på en "konsert" eller vad man ska kalla det. Hände inget speciellt i skolan idag.
Efter skolan så cyklade jag ner till avesta tidningen och lämnade in en liten lapp så jag kan vinna ett åkband till festivalen som är nu i helgen, hoppas jag vinner!! Jag ska även vara med och springa med min kusin philip i karnevalsloppet, vi ska springa 2 km. haha!
Idag på eftermiddagen så cyklade jag hem till nathalie sen cyklade vi direkt till pipen och lämnade ett par brallor som jag lånat av henne, sen cyklade vi ner till avesta vallen, för där var det match. Vi kikade sen cyklade vi hem.
Putte kom även och kikade på matchen.
När jag kom hem så drack jag lite nyponsoppa och kollade på tv. Nu ska jag egentligen plugga... tråkigt!
Jag vet att jag har gjort väldigt tråkiga inlägg på sista tiden, en massa onödiga grejer har jag skrivit, menmen! haha!
Hoppas ni haft en bra dag!


24 maj

idag blev det dans på morgonen, efter dansen så hade jag samhäll men gjorde inte alls mycket eftersom jag är klar. Så jag åkte ner på stan en sväng med nathalie. Efter att vi vart på stan så cyklade jag hem. Sen blev det träning. Och det gick väl sådär, som alltid nu för tiden...
När jag kom hem från fotbollsträningen så gick jag ut och gick en promenad. Det var skönt!


en bortamatch mot nyhammar.


fint väder till kvällspromenaden, med det blåste litegrann..

daxx för att hoppa i säng



nu ska jag ta mitt ruffsituffs hår och hoppa in i duschen sen blir det att slänga sig i sängen i en renbäddad säng, så himla skööönt(A)

GODNATT!:)

wiiihoo

SNART ÄR DET SOMMARLOV INTE LÅNGT KVAR NU!!

den 4 juni åker jag till västerås med mamma, bossan och lillemor. Vi ska knäppa lite kort och antagligen shoppa lite, fast jag ska inte shoppa nånting! Eftersom på den 5 juni åker jag med älsklingen och hans föräldrar till stockholm och ska bo på hotell:) ska bli trevligt!!


kvällspromenad på älvspromenaden

idag kom bossan hem. efter att vi vart och hämtat henne vid tågstationen så åkte vi hem och jag skrev klart samhällen, känns jätteskönt!!
Efter att jag skrivit klart så kollade jag ut och då var det hyffsat bra väder ute och jag och bossan tog oss en kvällspromenad runt älvspromenaden, det var skönt.
Nu ska jag dammsuga på rummet och bädda rent i sängen, sen blir det kvällis med bossan:)
Ha en bra kväll!!


Bossan

jag

jag

dalälven

en ung och en gammal kotte:)
barnbarnet lisa och mormor evamos

står i köket

just nu står jag i köket. Vi ska äta lite god mat.
Imorse så tog jag med mig datan ut och satt mig och pluggade i en timme ungefär.. Sen när jag tröttnade på att skriva så gick jag upp på rummet och böt om till bikini och hämtade en bok som jag har läst hela dagen (lisa marklund, Livstid) och satt mig i solen, älskar sommmar!!
Sen så glömde jag såklart att följa med solen så jag fick skugga på en axlen så jag var blekare på vänster.. haha! Sen hjälpte jag mamma att rensa ogräs och då kom solen på rätt sida så nu ser det rätt jämt ju! Men är blek på halsen ist så det ser lite kul ut faktiskt. har inte fått någon färg alls på halsen.. hahah!

Nu ska jag äta, ha en mysig kväll!:)



jag blev så glad/happy!


GODMORGON!

Imorse när jag vaknade vid halv 9 så gick jag ner och så var det jättttemycket sol ute, jag blev superglad! Jag åt lite frukost och kikade lite på tv.
Nu har jag nyss bytt kläder för att ta med mig datan ut en liten stund och plugga lite samhäll. Man vill ju inte sitta inne när det är fint väder! verkligen inte!!

Hoppas ni får en solig lördag!!


nu sitter jag här...

johanna har nyss åkte hem.. Jag sitter här och ruttnar framför en värdelös dator. haha!
Inatt ska jag faktiskt sova utan min älskling, buhu....!!

Nu ska jag sova, hoppas på fint väder imorgon!:)


daxxx att hjälpa mamsen!

nu ska jag kila ner och hjälpa mamma med lite god mat. Sen kommer johannisen och ska kolla på när jag ska äta, låter lite crazy. Så jag tänker trycka i henne lite god mat, så det så!
Johannisen kommer till mig snart och vi ska ha himla kul med en massa snack nu helt plötsligt,så blev det så!!
hahahhah




do you think I care?



johannisen



Ikväll ska jag leka med johannisen!
Vi ska ha så kuuul sååååååå!

HA EN BRA FREDAGSKVÄLL!


21maj

hejsanpådejsan!
imorse blev det att dansa och det gick väl bra, var lite slut i kroppen bara. efter dansen så hade vi naturkunskap efter de så blev det lunch och det var väl gott. När lunchen var slut så hade vi samhäll och då gjorde vi bara ett prov sen slutade jag och då kom älsklingen så cyklade vi ner på stan och kikade lite sen kom johannisen dit också. Sen blev det att cykla hem. När jag kom hem så somnade jag.. sköönt!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på en promenad eftersom det blev lite bättre väder nu. Lite sol ute, har regnat nästan hela dagen..
Ikväll blir det iaf god mat med mamma och pappa. Bossan åkte till stockholm idag med mikaela, de kommer hem på söndag!



20 maj

idag blev det att cykla till skolan till 10.15, då blev det att återberätta en bok på engelska och det gick faktiskt bra. Efter de så hade vi idrott och det var väl sådär kul, var hur varmt som helst ute. Efter idrotten så hade vi fritidsturism, det var faktiskt rätt kul. Vi lekte lekar och bestämde vad vi skulle göra med ettorna den 8 juni.

Efter skolan så cyklade jag och johannisen till Q och började att förbereda oss för dansvisning!
Dansvisningen gick jättebra!
Bilder från dansvisningen kommer att komma någongång på bloggen. Efter dansvisning så blev det att torka av allt svett och cykla vidare till fotbollsträningen. Och jag fick reda på att jag fick vara med på matchen! kul!!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag sooooooova:)


gammal bild på mig och johannisen!<3

dansvisningen från vintras




DANSUPPVISNING DEN 11/12-09

MASK SHADOW CREW

måndag den 17 maj, FÖRSTA DOPPET!





efter att vi hade vart och doppat oss i det fina och varma vädret så åkte vi hem till johannisen och solade:)
JÄTTESKÖNT!





Inspiraion Modekungen



yeeees

ÄNTLIGEN har jag gjort klart mitt häfte, så himla skönt!
Nu har jag inte behövt skriva om något, rätt skönt de också faktiskt. Nu ska jag bara sitta i skolan och vänta på att johanna ska bli klar med sin lektion. Så vi kan dra ner och träna lite!:)


skolan

nu är jag lite tråkigt och skriver bara från skolan. Men ikväll kommer det lite bilder från första doppet med johannisen.

Vi har nyss vart på modevisningen i skolan, det var väl sådär bra.. men johanna j var såklart skitsnyggg! Nu sitter jag och johannisen och jobbar lite, vi ska snart ta lunch sen blir det att jobbar igen. Ska bli klar med allt i tid så  man slupper stressa i sista tid. Men känns som om jag stressar redan nu.. Men det är inte långt kvar till sommarlov.

Efter skolan idag så ska johannisen och jag dra ner på OK eller något och pumpa min cykel sen ska vi trääääna som tusingen. Vi har verkligen kört hårt nu i två veckor med styrke träning och dans såklart!

 

Ha en bra dag!

 


skolan

jag sitter i skolan och har precis skrivit klart och skrivit ut min tidningen, nu hoppas jag bara på ett bra betyg på den där.
Nu har vi slutat för dagen men jag och johanna ska sitta kvar i skolan och jobba lite. jag MÅSTE ju skriva om uppgifter i marknadsföringshäftet.. eftersom mina papper försvann och när jag hade skrivit på datan så dampade den.
Efter skolan idag så ska jag cykla hem och kratta lite på gården tänkte jag, sen blir det hård dansträning.. tyvärr så missar jag fotbollsträningen, men det är ju som det är. Är det genrep så är det och har man dansvisning så har man. Längtar redan till träningen faktiskt, ska bli KUL!



15 maj, soligt och varmt




var ute hela dagen i den sköna soolen och värmen! 
Blev att ut och gå och cykla till willys!

 
Åt dipp, gurka och morot till kvällen!


14 maj

lekte med johannisen:)
och senare på kvällen kom det massa folk till henne.







haha

min katt hade vart nere och ätit lite mat och druckit vatten så kom hon upp och satt sig på golvet och såg jätteledsen ut.
Hon började att tvätt sig och jag bara kollade på henne sen helt plötsligt så började hon hicka, det såg skitgulligt ut.
Majsen då!


nu åker jag snart

snart så ska jag åka till johanna och leka med henne! Ska bli trevligt. Idag blir det ingen träning för min del, ska bara ta det lungt hade träning igår så jag var helt slut på kvällen.. Hade träning klockan 10.00 på morgonen och sen vid 4-5 tiden hade jag dansträning till ungefår kl21.00.. helt slut var jag måste jag säga.

Hoppas ni får en bra dag!


sådärja

nu har jag ätit jättegod mat! så  nu ska jag sätta mig på cykeln och cykla iväg på träning, fast först ska jag möta johannisen.


jahap

nu sitter jag här och inte gör något.. visst låter det kul, nää det tycker iaf inte jag! Ska väl kila ner och äta något sen cykla till johanna och sen träna, dansdansdans!
Hörs senare ikväll!


kolla på hela!


godmorgon

imorse gick jag upp vi 09.00 kanske klockan var, och stack iväg på fotbollsträning. idag gick det väl rätt bra på träningen faktiskt. När jag kom hem så hoppade jag in i duschen på en gång. Sen har jag pratat med johanna i telefon och tagit det lungt. Har dansträning idag vid klockan 4-5ungefär. Idag ska jag ta med mig kameran och knäppa lite kort från träningen:) Dagen idag kan man kalla för träningsdag eller något. haha!
Nu är jag superduperhungrig. Vill ha god maat!!


LINDEX


perfekt att ha och dansa i!!

everybody is looking for something


nu är det dax

nu är det dax att hoppa in i duschen en snabbis sen blir det att äta något, så min mage blir lite glader!:) Sen kommer älsklingen hit, han ska hjälpa bossan att tejpa foten. Eller han ska visa henne hur hon ska göra eller något.
Nu är det här det sista inlägget för idag tror jag, så jag passar på att säga godnatt!:)


nu är halsbandet klart



har bara tagit en annan kedja som hör till ett annat halsband som jag inte använder och satt fast det på kedjan från linnet!




I'll actually do


Nu är det så att jag ska ta bort denna kedja och göra det till ett halsband, så jag kan ha det till alltmöjligt.

Så linnet kommer bli ett helt vanligt rosa linne (y)



taaaaaaaaaaadaa

kom nyss hem

nu har jag precis kommit hem från kabarén i ådal, jag tyckte faktiskt att den var bra! Före kabarén så blev det såååklart dansträning, vi har ju dansvisning på torsdag nästa vecka. Så det är bara att komma, allt är välkommna och det gratis, börjar klockan 19.00. Efter kabarén så cyklade jag och bossan hem. Nu ska jag väl äta något, har inte ätit någon mat idag.. stackars min mage säger jag bara!


jag&pillan


snabbköp

linnet som jag köpte på lindex igår, för endast 99kr bara för att kedjan hade gått sönder. Den hade trillat av från tröjan:)



hum

jaa, jag sitter här och har tråkigt, väntar på min johannis. Hon måste snart vara klar med provet!
Hon kommer klara det lätt. NU ÄR HON KLART:D
hörs senare ikväll!




slutat för dagen

Nu har jag slutat för dagen. Har för det mesta bara suttit och jobbat med tidningen och nu är jag äntligen klar med den. Jag är rätt nöjd faktiskt! Ska bli skönt att lämna in den så kan man tänka på annan. Men just nu väntar jag på att läraren ska komma med färg till skrivaren för det var slut.

Väntar på att johanna e ska göra klart sitt engelskaprov sen ska vi dra ner på stan en sväng sen blir hård jäkla träning, (dans). Ska skaka rumpan av oss! LÄNGTAR. Justja snart har vi ju dansuppvisning också, lite najs med nya danser dååe.

Nu vill jag ha sommar så jag kan få använda min bikiniiii! Och bara sola och bada hela tiden:)


johannisen och jag

nuså

Nu börjar tidningen bli klar, har bara lite kvar att finslipa sen är det nog okej!
Jag börjar bli nöjd med den iaf, hoppas på ett bra betyg!


min tidning handlar om katter

godmorgon

sitter i skolan nu och ska jobba med tidningen. Den ska vara klar nästa vecka.. stressigt!
Efter skolan idag så blir det dans, wiihoo! Vi ska köra järnet.

Nej nu ska jag jobba vidare med tidningen!

Ha en bra dag! :)

tjohoo

igår (11maj) så var vi med klassen till stockholm (älvsjö). Vi var på UF mässa.. det var väl sådär kul, trodde det skulle vara lite roligare faktiskt. Men det var härligt väder!
Vi åkte till skolan till kl8 och kom hem vi 5 tiden ungefär. Sov på bussen dit och hem!
När vi kom hem till avesta så kom mamma och hämtade mig så följde jag med henne ner på stan en sväng och då köpte jag ett linne för 99:- men det kostade egentligen 150:-, jag fick den för 99:- bara för att den var sönder. Men det var inte mycket den var sönder, det var en kedja som hade gått sönder bara.. så jag hade tuuur!:D Bild på linnet kommer sen, köpte det på lindex.

Sen blev det stressigt, åkte hem packade och åkte och tränade dans, seeen blev det fotbollsträning och det gick ingee bra allllls..!
När jag kom hem så åt jag kvällis med älskling, vi har vart tsm i 7 månader!<3

nattinatt

nu ska jag lägga mig i sängen och sova. Imorgon blir det dans på morgonen sen samhäll. Sen slutar jag.
Efter skolan så ska jag cykla hem sen iväg på träning (dans) efter dansen så blir det fotbollsträning. Blir att cykla mellan träningarna.

Nu ska jag sova med min älskling!
GODNATT


johannas söting!

öh nej jag vill inte

jaa, såhär kul kan man ju ha bara ibland ;)haha!





jag & min bästa lillasyster<3


KLÄDER JAG KÖPTE I VALBO


denna kostade bara
29:- på Ginatricot

rosa tröja för
199:- på JC

den här tuffa ringen fick jag av putte
kostade 79:- på Glitter

DENNA SNYGGING FRÅN GINATRICOT!! WIIHOO
79:- för överdel och underdel, inte helt fel.

så ser den ut på, men nu ser jag att jag har dragit upp den lite mer på ena sidan och de störde mig.. men bilden får duga:)


nu så

nu är jag hemma från valbo. Det blev inte så himla mycket handla faktiskt! Jag handlade för bara 170 kr faktiskt!
Jag tycker att jag var väldigt duktig(a) Och så fick jag en ring av älsklingen. I valbo träffade vi även på faster Lena, hon gick med mamma och pappa och handlade lite. Vi blev lite sena hem eftersom pappa lämnade in sin mobil där och dom sa att  dom skulle bli klara med mobilen innan dom stängde så vi fick lov att stanna kvar, sen skulle Lena in en snabbis på Ikea och handla två filtar. Sen åkte vi hem. Nu har jag precis ätit en jättegod sallad. MUMS! Nu ska jag väl sätta mig på golvet och plugga lite.. Bilder på jag köpte kommer!


bossan


älsklingsputte

puss!

valbo

nu ska jag åka till valbo med mamma, pappa putte och bossan:) Blir nog att shoppa liteee, måste ju spara lite pengar eftersom jag inte har något sommarjobb.. tråkigt nog!

Ha en bra dag! hörs senare


drygt

nu har jag pluggat och pluggat, det känns som om jag inte kommer någonstans och bara skriver något som låter bra i huvudet. haha! Men har iaf kämpat igenom snart hela häftet. Det försvann ju tre sidor som jag hade skrivit som jag fick lov att skriva om, typsikt nog... Men iaf nu är jag snart klar, och det känns superbra!! haha


funderar på att sälja





dessa skor har jag använt en gång och det var en dag i skolan.
jag trivs inte alls i dem, inte min stil. Men jag lovar de är supersköna att ha på sig. Skona är lite för stora för mig dock..

Det är storlek 38


funderar på att sälja





dessa skor har jag använt en gång och det var en dag i skolan.
jag trivs inte alls i dem, inte min stil. Men jag lovar de är supersköna att ha på sig. Skona är lite för stora för mig dock..

Det är storlek 38


nystädad garderob

nu har jag städat och rensat min garderob! tog hela dagen nästan kan man säga.. Jag skulle slänga en massa kläder som jag inte använder, men det blev tyvärr inte så mycket, inge kul att slänga kläder ju!
Jag slängde två par skor, sen en påse med kläder som inte jag vill ha som bossan ska kika på när hon kommer hem imorgon:) Sen har jag ett par skor som jag inte vill ha som jag har gått med ute en enda gång, som jag funderar på att sälja. De är supersköna men inte min typ av sko, eftersom jag inte använt dem! kommer bilder på dem sen!
Iaf nu känns det skönt att ha städat garderoben och plockat ut lite skit. Nu är det bara att dammsuga och torka hela rummet sen är det klaart, skööönt!


det där är inte allt, ligger även träningströjor, mjukisbyxor, en del mjukiströjor och t-shirtar som jag sover i kvar i garderoben..



kallt

vart är sommmaren? det är ju jättekallt ute.. Igår kväll var det bara 4-5 grader ute.. Vart är värmen..?
jag vill ha en varm sommar nu!!
För tre år sedan, tror jag det var.. så badade jag och cilla 1 maj i utsund, fast iofs så var det rätt kallt minns jag men vi badade iaf:) Nu vill man ju inte ens sätta en tå i sjön, kalltkalltkallt!!
Nu hoppas vi på att värmen kommer!!:)


Cilla


Jag




inte den här..

nu hittade jag den här på hemsidan, men inte den modellen jag vill ha... tråkigt!
Kommer den modellen jag vill ha ens komma ut..? Jag har kollat varje dag nu sen i april..


den här vill jag verkligen INTE ha.. inte alls lika fiiin ju!!

when?

NÄR KOMMER DEN ÖVERDELEN TILL GINATRICOT??
Det går bara att beställa underdelen, eller är det jag som är lite efter? Jag vill ha den där sötaaa.
Eftersom den rosa är slut på h&m här... fanns bara storlekarna 38-40-42 och det kan inte jag ha..


denna underbara sak vill jag HA!!

jahap

nu sitter jag här och gör ingenting!! har tråååkigt.. ska väl ta med mig datan upp på rummet och sätta i högtalarna och dunka lite musik till städandet.. blää tråkigt att städa, eller vad säger ni?:)
Efter att jag har städat ska jag  nog ta mig en proomenad, maybe!



jag&bossan!

min ring

min ring är hittad, jippii!! Förra helgen så hade vi match och så hade jag lagt  min ring i jackan, jag och julia bytt jacka för båda har inetsialerna JL och då hade jag tagit hennes jacka och hon min, så då hade jag lagt min ring i hennes jacka eftersom jag hade på mig den jackan. Så min ring har det bra iaf:)
Träningen igår gick väl sådärbra.. Efter träningen blev det att åka och kolla på fotboll med putte. Sen sov han här!

klippt

igår kväll efter träningen så klippte mamma mitt hår lite. Men håret kändes mycket bättre!
När jag hade klippt mig så kom putte hit, vi kikade på tv och bara pratade. Sen var det sovdax!


ormen

idag när jag och putte skulle cykla hem från stan så gick det först och främst att inte cykla.. det blåste så jäkla mycket. När vi skulle gå över vägen så klev vi av cyklarna till och med, vi såg ut som två pensionärer. När vi kom över vägen så började vi cyklar. Vi tog en väg genom skogen typ för att det inte skulle blåsa lika mycket och det gjorde det inte heller:) När vi nästan var hemma så skriker putte till, aah kolla en orm! Vi båda kliver av cyklarna och går fram till ormen. Den ligger helt helt stilla, den rör inte en fena. Putte tog en pinne och skulle peta på ormen, den ligger fortfarande helt stilla. När putte nästan lyfter på ormen med pinnen så rörde den på sig pytte lite, vi trodde först att det var en plast orm. haha! Sen började den slingra sig bort från oss. En söt lite orm, haha!!
När jag kom hem så tog jag mig ett gals fruktsoppa, nu ska jag ta det lugnt för klockan 6 blir det fotbollsträning:)


bilder från dansvisning


hallåå

Är det någon som vet om det blir någon mer ONE TREE HILL??
Jag saknar det programmet!! vart har det tagit vägen!? mitt favvis program får inte bara sluta sådär!


bilder från valborg


sofia, jessica & angelica

jessica & erika

johannde e, jag & johanna j

amanda, madde & sofia

natha & jag

ewwe & johanna j

pillan & therese

malin

avslutar en bild på mig och johanna e!

fynd kan man ju faktiskt kalla det


den är rosa med  lite glitter i, supersöt!

nu är det så att jag har hittat en supersöt bikini för bara 49,50:- på H&M, trosorna ser precis lika ut och är också superbilliga, 49,50:-
Men nu är det ju så att jag vill ju ha en bikini från Ginatricot också.. men där har inte överdelen kommit ut än, bara underdelen.. Men jag la iaf undan den här söta saken till idag. Så ska ner på stan efter skolan och kika på den igen.
Johanna e och jag var nämligen ner och kikade på bikinisar herrejösses vi blev helt spralliga när vi kom in på H&M igår, det var helt tokigt med bikinisar. Men dom flesta liknade ju den bikinin som jag hade förra året;)
Det var mycket ränder på dem och det har jag på min gamla. Johanna hittade också en bikini som jag tycker att hon ska köpa, det är en grön med blommor på typ, ullis tyckte också den var fin! Får se hur johannisen gör, men jag tycker att hon ska köpa den!

Vi får väl se om det blir ett fynd idag. 100:- för hela kittet, underdel och överdel!(y)

godmorgon

idag är jag nästan helt ledig från skolan, faktiskt ganska skönt! Har bara skoljoggen och den börjar klockan 1 ungefär. Men nu vet jag inte hur jag ska göra.. eftersom johanna e inte skulle springa, så får jag väl springa själv, men det är tråkigt.. Så får se vad jag gör:) Kanske blir att gå i rask takt! Hade jättegärna velat springa. Men få väl se.
Just nu gör jag inget, när jag vaknade så gick jag upp och tog mig en tallrik fil och coco pops, muums! Sen har jag bara kollat på tv!

Igår hade vi dans, och det gick bara bra! Vi gjorde klart en dans, till låten lose control. Den kommer bli super!
Nu ska vi bara finslipa dansen och få in takterna samtidigt.


min misse!

skolan

Nu sitter jag bredvid pillan och jobbar med tidningen. Har just skrivit klart om Maine coon katten. Hade en intervju igår med Linda som jag fixade till idag. Nu ska jag göra en reklamsida. Men vet inte riktigt än hur det ska bli.
Efter skolan idag så blir det att cykla till träningen med Johanna e. Vi ska hitta på nya steg till danser. Efter dansen ska jag förmodligen åka med nathalie och kika på fotbollsmatch.

Nu ska jag fortsätta att jobba med tidningen!



dax

nu är det dax att hoppa in i duschen. Sen blir det supergoda smörgåsrån och kika på desperate Housewives. Sen kanske det blir att plugga lite, mååste göra det! Har inte mycket mer att skriva..



ha en bra kväll!

nyss vart på promenad

har nyss varit ute och promenerat lite, gick till en backe och sprang lite upp och ner för den. Sen gick jag hem igen:) När jag kom hem så visade mamma mig någon träningsgrej till armarna som hon hade köpt. Det var ett band som man ska använda på ett speciellt vis så man tränar armar och rygg!:) Hon har köpt den från sjukgymnasten.

Jag provade den på en gång efter promenaden, blev även lite situps och lite dans(a)




wiiho

nu är det så att bikinitrosorna har kommit till ginatricots hemsida, jag trodde faktiskt att överdelen också skulle finnas där men det gjorde den inte.. varför inte det??
Hoppas på att den kommer imorgon eller något, jag är i stort behov att beställa den söta.
Fast egentligen behöver jag inte någon ny bikini köpte mig två när jag var i thailand och så hade jag en ny innan jag åkte dit:) Men känns som om att jag behöver en ny och fresh!



Jag tycker mest om de bikinitrosorna som är överst. Jag gillar inte att ha snören som hänger på sidorna!:)
Vad tycker du är skönast/bäst?



åhneeeeeeeeeej va ledsen jag blir!!

min ring är borta!!
har alltid på mig en ring hela tiden, sen på matchen i måndags (igår), så fick jag lov att ta av mig ringen bara för att man får ju inte spela i ring, och så la jag den i fickan. Nu ligger den inte kvar i jackfickan.. tuuuusan! Jag får helt enkelt leta på en ny ring som jag kan ha..!


4 maj

hejhej!
idag blev det en seg dag i skolan med prov och försöka göra tidningen. Efter att vi slutat så gick jag och johanna e till cabarén och kollade lite, vi kom typ mitt i kabaren så fattade inte så mycket. Den var väl sådärkul, skrattade väl lite då och då. Ibland förstod man inte vad alla skrattade åt.. haha!
När vi vart på cabarén så gick jag till cykeln och mötte putte, vi cyklade hem, jag käkade lite när jag kom hem och han fick glass.. du är sötast!
Sen var det dags att åka på fotbollsträning, det gick väl sådär. Nu är jag supersugen på glass.. men ska inte äta något, ska nog ta mig en promenad! Skulle vara rätt skönt faktiskt!


skolan

sitter och arbetar i skolan med tidningen.. Just nu har jag gjort klart en sida med vita tigrar! Måste jobba på nu så jag blir klar med tidningen någongång, är väl inte så himla mycket kvar, kanske 5 sidor till sen får det räcka.





Nu efter att jag gjort klart en sida om vit tiger så ska jag skriva om Maine coon-katten.





HA EN BRA DAG!

så himla rött och sött


599:-


kick overall



Hittade denna kick overall på bikbok för endas 599:-
Den finns i andra färger


nämen titta


idag var vårat lag med i tidningen!
söta vi är

julklapp

i lördags så letade min mamma efter kläder i sin garderob och då när hon letade efter kläder så hittade hon en julklapp som hon glömt att ge mig.. Men jag fick den nu ist. Det var ett armband med röda diamanter i.
Superfint när man har det på:)


bilden är väldigt dålig..

usch



åååh svenskaprov imorgon, har ingen lust alls att plugga...

NELLY.COM

 





i lördags den 1 maj

vi hade dansvisning och det kommer bilder från dansvisningen så fort jag har fått min laddare till kameran. Den är nämligen hemma hos johanna.. 
Men dansvisningen gick iaf bättre än förväntat! Nu ska vi börja med nya danser och köra järnet! 


kikar runt

jag sitter och kikar runt på ginatricot och modekungen. Hittade en super snygg bikini på ginatricot som SKA bli min till sommaren! Blev superkär i den på en gång!
Den andra outfiten är också från ginatricot och är också skitsnygg! Skulle inte sitta helt fel på en till sommaren.




ojoj

nyss åkte det förbi 3 stycken brandbilar utanför mitt hus. Undra vad som hänt!


3 maj

idag blev det först dans i skolan. Det gick väl bra, men var inte på hugget om man säger så..
Efter dansen så hade vi samhäll och då gjorde jag prov, och jag KLARADE det!! Imorgon har har vi prov i svenska, sen ska jag börja ta tag i engelska så jag blir klar med det!

Idag har vi våran första seriematch!! jipppi, det ska bli kul!:)


2 maj

snart kommer miccis och hämtar mig så ska vi åka iväg på teori med fotbollslaget sen ska vi spela bowling och äta god mat:)
Men jag ska nog inte äta något, måste hem och plugga eftersom jag har prov imorgon..
Nej nu ska jag åka iväg och ha kuuuuuul!:D
ha en bra dag!


måndag den 26 april

idag efter skolan blev det att åka och skjuta lite boll.



RSS 2.0