Lördag, söndag måndag..

Tjollahopp:D nu har jag inte skrivit på några dagar.. så, det kommer kanske blir mycket text:P
Iaf, i lördags så var jag och badade i utsund med nathalie ewwe mathalia och johanna(y) efter ett tag så åkte jag till lillsjön med nathalie, senare kom johanna ewwe och mathilda dit också:) så lördagen blev sola och bada hela dagen:)
Söndag, jaa... då blev det att gå upp i tid och jobba, skulle till säter och sitta där och vakta på en tväling, i solen(y) var väldigt varmt:P När jag kom hem från säter så blev det fotbollsmatch... Sen stack jag och johanna och badade fort som tusingen:) sen ringde hanna mig, och då åkte vi med henne, dennis och wiklund till adams stuga och där var adam, laki, johan och emil:) vi badade tunna och i älven(y) :)
Måndag, jobba.. men nu börjar det närma sig sitt slut(a) himla skönt! efter jobbet idag så cyklade jag förbi vid simpa och sen cyklade han och jag vidare till johanna och väntade sedan där på henke bäcke dennis och wiklund:) när dom kom så cyklade vi till privat badet och badade sen bastade dom:)
Sådär en förkortning av alla som gjorts under dom här tre dagarna:)Fredag!

Hejjj! jobbat idag också.. fick sluta en halvtimme tidigare(y) när jag kom hem så åkte jag och hämtade min mobil, fick en helt ny men vill inte ha den så om någon är sugen på en helt ny mobil så finns den en hos mig:) Plasten på displayen är fortfarande kvar. Efter att jag hämtat min mobil som jag inte vill ha längre så åkte jag hem och segade mig lite satt ute och fiselurade lite. Sen kom lillemor och mathias hit och hälsade på ett riktigt skratt fick man iaf hahah!
Sedan åkte dom hem och då åkte jag och nathalie ut till holmen, det var myys.(y)

Den är till salu!(y)

Torsdag:)

Tjollahopp:) jobbat idag också i den härligt värmen som kommit hit.. Typiskt bara att man jobbar. Efter jobbet så åkte jag och hanna till utsund och skulle bada men det blåste lite mycket där ute... så vi låg bara i solen ett tag sen åkte vi hem till mig en snabbis, sen skjutsade jag hem henne:) Då åkte jag hem och då ville johanna hitta på något, så pratade vi lite om vad vi skulle göra så åkte vi till holmen och tog det lugnt. Vi pratade om vi skulle åka till västerås imorgon och ha lite kul;) fast mest av allt vill jag till P&L, när vi pratat om lite allt möjligt på holmen så skulle johanna promt ha en glass så då åkte vi iväg och köpte lite glass till henne:D  Nu sitter jag och kollar på lite kläder och skor:) Kolla in dom röda sandalerna (kallas Dopie), dom är lite söta:D men skulle nog inte kunna gå i dom, skavsår mellan tåna ju:)
  

Titta i garderoben:*

onsdag:)

Hejhopp! idag har jag jobbat.. jättetråkigt! Efter jobbet så åkte jag och badade i utsund med johanna ewwe & bosse:) Det var riktigt skönt, men lite kallt:P När vi hade varit och badat så åkte jag, johanna & bosse hem. Så åkte johanna och jag iväg en sväng igen, sen åkte hon hem. Då var jag ute en liten stund, sen tog jag en långpromenad och lånade grannens hund så jag fick lite sällskap:)(y)
 

Titta i garderoben:*

Tisdag:)

Hejsanhoppsan:) jag gör ett inlägg..  jag får skylla på att jag varit upptagen och trött efter mitt "roliga" sommarjobb. Idag blev det är åka och jobbar kl8, inte alls kul. Känns som om man går runt och sopar hela dagarna och känner sig ganska så utnyttjade:P men aja, pengar får jag! Efter en lång och seg dag på jobbet så åkte jag hem en stund sen bar det av på träning i värmen(Y) men det gick väl bra, alltid kul att lira, och snart är det danmark, som jag faktiskt vill till nu helt plötsligt, var inge sugen först, hehe! Iaf efter träningen så blev det är kika på fotbollsmatch med några tjejor i laget:) Sen gick jag med nathalie hem och så tog jag moppen hem till mig. Och nu känner jag att jag inte vill upp imorgon och jobba... såå tråkigt när det äntligen är fint väder. SOMMARLOV jatack!(a)


Titta i garderoben:*

Torsdag:)

Skolavslutning idag, det känns faktiskt himla skönt, men på måndag börjar jag jobba igen.. Efter att vi ätit glass på HP och vart i aulan så kollade vi en liten stund på stundetlekarna:) Efter ett tag åkte jag och johanna e till åvestadal och skulle kolla på dragkampen som 9orna hade, men såklart så kom johanna och jag dit när som var klara.. typiskt. Sen åkte jag hem till felicia och skulle göra en uppsättning på henne:) hoppas det blev bra! Hon var jättefin. Efter att man satt upp håret på felicia så gick jag hem till nathalie och var där en stund, sen åkte vill åvestadal igen, vi var lite tidiga så vi satt oss i våran gamla skola(a) Sen var det dags att se alla nior som kom och var så fina:)

så blev klädsen idag.
 
Några bilder från balen. 9orna  


Lite filmer sedan dansvisningen!Tisdag:)

Idag blev det skolan... Sen efter det så åkte jag med nathalie hem och åt lite mat. Efter att vi hade ätit så åkte vi iväg på balen. Det var jättefint. Efter balen så följde johanna e med mig hem och hämtade en sladd. Sen for hon hem och så bytte jag kläder och tog mig en springtur. Det var inte så skönt faktiskt med tanke på att jag tydligen hade ont i mitt ben fortfarande sen matchen igår..

Malin Gladh och Daniel från balen.


Titta i garderoben:*


Måndag:)

Idag blev det att gå upp i tid sedan fara till Åvestadalskolan och ha två dansvisningar. En var kl 12 den andra var 13.30Jag tycker att det gick bra på visningen. Det var väldigt kul. När vi var klara åkte jag och Pipen till stan och kika på lite presenter:) sen skulle hon sola och då följde jag med henne, men kom på att jag inte hade tid att hålla henne sällskap för jag hade samling 15.45 på Avestavallen. Fotbollsmatchen gick bra, jag tyckte det var väldigt jämt. Avetsa fick en straff men missade och sedan i fick vi en straff och det blev  mål. Och vi vann matchen med 0-1:D tummen upp tjejor(Y)

MaskShadow                                  Saif

Söndag:)

Idag blev det att gör lite håuppsättningar på lillasyster och Johannea E. Sen efter det så blev det att åka och kika på min lillasysters fotbollsmatch:) Lite bilder på uppsättningarna, men lägg inte märke till vissa hårspännen som kan sticka fram, det här är bara provuppsättningar.*


samma uppsättning fast en bild på en flätan som är på sidan.
Samma uppsättning med en fläta på sidan.
2 uppsättningen3 uppsättningen

samma frisyr

Helheten

4 uppsättningen

5 uppsättningen. Johanna Es hår. Det är en stor lugg som är bakdragen.

Johanna E. Hon har två flätor på sidorna. Den här frisyren hör till den åvan.


Titta i garderoben:*


Lördag :)

Tjenis!
Jag har skaffat mig en blogg...igen!
Idag blev det en sådär lång sovadag:s Jag sov hos Johanna E vi var uppe till kl 04.00 ungefär, för vi kollade klart på en film som heter "Knowing". sen slumrade vi och vaknade runt 13.37.  Jag åkte hem och var allmät seg. Sen kom görgenn hit (johanna e). Vi har bara suttit här och inte gjort så mycket. Jag kom på att jag kanske ska skaffa mig en blogg, och gjorde det. Bara så att ni vet så är Johanna helt cp! för hon säger "hej bloggen". Nu kommer hon att dissa mig på hennes blogg. Nu kommer ni inte att fatta varför osv, men det kommer säkert ni få reda på senare i min blogg(A) så håll utkik;) 

Titta i garderoben:*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0