JAG ÄR SÅ GLAD!


You make me angry, you make me sad, you make me irritated, you make me mad, you make me a bad person, you do not make me happy. you are a fried, you were a friend but now it has gone too far.
everything feels so much happier now! I'm happier now




30 april - sista april!

hallåja! sitter just nu på jobbet. blev en promenad hit idag igen, skönt! idag är det sista april.
jag slutar klockan 15.00. sofia och jag ska gå på stan. vi ska hem till mig. sitta på ballkongen. ta det lugnt. jag ska duscha. göra mig iordning. hinna äta mat. har ingen matlåda idag. ska överleva kvällen. ha SÅ HIMLA KUL.
hoppas alla får en trevlig valborg, för det tänker jag ha!
pusssee

Helgens dagar.

vi börjar med fredagen!
hade först tvättstugan, sen blev det promenad hem till siv och sedan åt jag mat och fikade där.
på kvällen blev det kalas, patrics pappa fyllde år. efter kalaset blev det bara filmmys i lägenheten.
fick denna tröja av siv.
nu går vi vidare till lördagen på en gång.
blev en skön promenad i den varma solen hem till nordanö. åt mat och fixade med lite deklarationer..
och så blev det att åka till gymmet och träna på eftermiddagen. sen var man chaffis, somnade efter 4.00 och skulle upp klockan 7.00 på söndagen för att tvätta. det var tugnt måste jag säga! haha
mös med majsan! goa du
nu är vi på söndag. blev tvättstugan på morgonen sen på eftermiddagen, kalas igen.
matte och emils mamma fyllde år.

Mobilinlägg: godkväll!!

Ikväll kommer jag att vara chaffis till johahos mamma och hennes kompis. Ska bli trevligt! Denna kväll har jag vart på gymmet och tränar ätit god mat så jag kommer vara proppmätt i 100 åååår! Vi åt kyckling och sallad (eller jag åt sallad, Patric och matte åt pommes). Vi bjöd matte på mat. Nu ska jag försöka hålla nig vaken hela kväll en och har tvättstugan imorgonbitti kl07.00 tjoho!! Sen blir det kalas imorgon också, mycket kalas nu. Ha en trevlig kväll!! Pusssee


Mobilinlägg: godmorgon

Tjollahopp! Idag är det freedag och vet inte hur denna dag kommer att se ut. Vet iaf att jag ska iväg på kalas, som om jag längtat efter smörgåstårta. Hihi!! Vaknad imorse runt 5-tiden och höll patric lite sällskap. När han gick somnade jag om igen sen vaknade jag klockan 7.30 och gick då upp för att äta frukost. Nu har jag legat och dragit mig i soffan framför tvn, så ska byta om och ta en långpromenad.
Inatt drömde jag en jättemysko dröm. Drömde att jag hittade en iPhone och att jag och Jenny åt hennes goda choklad och massa stora torkade bananer och morötter..? Sen var vi jagade i en klädbutik/lada, hm.. Jätteknasig och virrig dröm! Nu ska jag byta om för promenad och testa mina nya träningsbyxor:) ha en bra fredag!!


we going up up up up


26 april

alohaa! allt bra? ja men det hoppas jag! idag stegade jag ur sängen som en zombie nästan för att gå ner till tvättstugan vid klockan 7.00 för att tvätta lite, har ett sånt dunderstort tvättberg hemma måste jag säga. har även städat undan lite i lägneheten, såg ut som ett bombnerslag. hihi! efter frukost, tvättning och städning så tog jag mig en promenad till jobbet. efter jobbet idag ska  jag på ett mage&rygg pass. ska bli kul. sen ska jag nog bara vila idag, ta det lugnt. kanske blir en kvällspromenad eller så.
shit vad tråkiga inlägg jag gör.. vad vill ni att jag ska skriva om????
ha en bra dag! pussee
en bild från BAILApasset igår.

-

gårdagens träning.
30min. morgonpw
25min. BOXMIX
45min. BAILA
efter träningen igår så blev det tonfisk och sallad. det satt fint i magen må jag säga!

Breakfast

min frukost imorse. mh mh mh!
lätt yoghurt
crunchy
solrosfrön
jordgubbssylt
ägg

25 paril

HEJ! idag är det onsdag å sitter på jobbet med hicka.. har haft två kunder och båda säger att jag ska ta lite vatten och så skrattade dom varje gång jag hickade till. men strunt i det nu. måste ju berätta att inatt så drömde jag en mardröm tror jag det var minns inte riktigt.. så skrek jag jättehögt och jag väckte såklart patric som låg precis berdvid mig. jag tror jag ramlade eller något i drömmen så skrek jag i sömnen. haha! patric frågar: vad håller du på med? jag svarade på en gång: jag drömde med mardröm.. så kramade jag patric och så somnade jag om.
sen på morgonen säger patric: jag trodde grannarna skulle komma ner för att du skrek så högt inatt.
jag: ojsan skrek jag så högt? haha, ja det där med drömmar det förstår jag inte och att jag kunde skrika så högt i sömnen det visste jag inte heller.  ja men nog om det (ett jäkla tjat på mig).
idag har jag hunnit med en morgonpromenad, köpt nya träningsbyxor och så en promenad till jobbet.
efter jobbet idag blir det ett BOX MIX pass med johaho sen ska jag hålla i BAILA efter uppehållet (då jag försökt komma på nytt till BAILAN). efter BAILA ska HEM och bara ta det lugnt laga lite sallad till matlåda imorgon.
och så längtar jag till fredag, för då får jag smörgåstårta hemma hos patric:)) han pappa fyller år.
nu blev det mycket text.. ha en bra dag! pussssee
superskön morgonpw i solen

-

gårdagens träning.
25min. mage&rygg pass
25min. afrodans
25min. BOX MIX
+ bailastyrkan (mage & rygg)

hemma i nordanö

godkväll alla gladaaaa! nu är jag hemma i nordanö efter att ha tränat hela kvällen efter jobbet.
det blev ett mage&rygg pass sen afro (måste ju medge att det var sååå JÄKLA kul) efter afron så tränade jag och johaho BOX MIX sen gick jag igenom mina nya bailalåtar och styrkan. gick super. imorgon kommer folket så kämpa som har skrivit upp sig på både BOX MIX och BAILAN:)) tjohoo så kult!
nu SKA jag betala räkningar MEN såklart så var det någon störning så måste vänta i någon minut på att få göra det. jag som vill bli av med dom där förbannade sifforna så fort som möjligt:)
nej nu ni ska jag testa igen. ha en bra kväll. pussseee

i will go my own way


24 april.

hajhaj! idag innan jobbet så gick jag på stan en sväng, köpte lite nödvändiga grejer. sen var det dags för möte.
efter mötet så började jag städa här på gymmet, har just ätit och ska snart ut och fortsätta i receptionen med städningen. ikväll är det mage&rygg pass och afro! tjoho, ska bli spännande:))
efter träningen så ska jag öva den sista gång på bailapasset sen blir det att åka hem till nordanö för att betala räkningar (jag längtar verkligen..?) sen ska jag åka och handla lite, det är ganska tomt i kylskåpet.
sen ska jag inte göra nånting mer ska bara ta det lugnt i soffan med en tonfisksallad tror jag det blir.
Ha en bra dag!
hjärtamaja

-

gårdagens träning
20min. crosstrainer (intervaller)
12min. löpbandet
20min. styrketräning
10min. bailastyrka
25min. afrodans
25min. BOX MIX

23 april.

halloja! idag är det måndag och en ny vecka står framför oss. idag slutar jag jobbet klockan 15.00 och då blir det promenad hem till lägenheten sen till gymmet för ett träningspass, ska även öva på bailan. sedan blir det hem till nordanö förmodligen och lämna lite matlådor! så kommer min dag att se ut:) ha en bra dag!

LÄNGTAR HIT!


it make me stronger


helgens händelser!

var till västerås och shoppade på fredagen
köpte mig ett par silverskor. haha.. men även en heel del på ikea också.
var hem till nordanö och hälsade på och åt lite avocado.
firade 18åringen ännu en gång.
nu är vi på lördag och det blev baila på förmiddagen sen iväg på 10års kalas sen kollade jag på gymnastik med johaho och jp. sen blev det myspys hemma hos johaho.
jag tycker att elin är superduktig på gymnastik! på denna bild har ni hennes lag, eller vad men nu säger:)
i igår (söndag) så var jag till hedemora på möte med johaho, (julia var också med, var ju barnvakt.) när jag kom hem så åt jag och julia mat. sen rensade jag massor av kläder, smycken osv osv. julia var den lycklige att ta över allt som hon ville ha:)
jag hittade även en kort på mig när jag var liten. haha! gillade att träna som lite också kanske?
sen på kvällen blev det mys med patric, vi åt supergod mat. blev fläskfilè ååå det var sååå gottis. till fläskfilèn blev det sallad:)

Redo för IKEA

Nu är jag redo för att åka till Västerås:) tjohii! Nya grejer hem är aldrig fel.


Mobilinlägg: dags att göra sig iordning.

Hallå! Nu ska jag göra mig iordning för att sedan åka med Vickan till Västerås:) ska shoppa lite på Ikea tänkte vi. Inatt har jag sovit himla konstigt, eller iaf drömt väldigt knepigt! Måste ju även säga att jag saknar min patric, även fast han bara är på jobbet:) nej nu ska jag göra mig iordning. Pusse


body shop - lipbutter mango

mh mh mh. godast!
ännu ett tack till dig jenny. igår öppnade den och mumsade lite;)

love you


19 april.

ojOjoj! denna morgon blev hektiskt.. jag gick upp som sagt efter klockan8. för att äta frukost, direkt efter frukosten så tog jag ta i disken.. såg mindre ut än vad det var, shit! det tog mig nästan 1 timme att diska bort allt skitigt, göra rent spisen och torka av bänken. måste ju också säga att den här dagen är inte min dag! jag har otur hela tiden. när jag diskade så spillde jag vatten över hela mig flera gången, var pissblött på golvet och allt gick bara felfelfel. haha!
efter disken så blev det en pw på 2,5km och måste säga att jag när jag kom hem såg det ut som om jag hade tagit en dusch, var sååå svettig! usch. så blev en snabbdusch sen promenad till jobbet:)
imorgon är jag leeedig och åker till IKEA med vickan!
Ha en toppendag! pussse
när jag skulle äta denna kiwifigur efter pwn så var den sååklart inte helt mogen. stenhård:( inte min dag.

Mobilinlägg: godmorgon!

Hejj! Klockan blev just 8.00 och jag ska ta mig ur sängen och göra lite frukost:) det får bli stekt ägg. Efter frukost blir det den vanliga promenaden, sen promenad till jobbet. Idag efter jobbet är det mage&rygg-pass, sen ska jag faktiskt ta mig hem i tid för en gång skull! Har kommit hem efter ca halv tio varje kväll. Nej nu ni ska här stekas ägg:) pussse


MANGOOO

fick detta gosiga lipbutter av jenny igår!
jag blev sååå lycklig! tuuusentack jenny. bästa du!

sötelsa

fick sällskap av denna söta elsa igår på jobbet. efter jobbet tog jag med henne ut på en promenad innan mage&rygg-passet, sen åkte hon hem med patric:)

18 april.

haallå!! idag ringde klockan 7.00 jag gick inte upp då på en gång, låg kvar och drog mig. sen hoppade jag upp ur sängen och tog mig ett glas vatten och sedan gjorde jag mig iordning för att gå hem till johanna och sedan ut på promenad med henne i det helt perfekta vädret! sedan åt vi frukost tillsammans, mh mh mh! så gott var det!
igår var jag på jennys mage & rygg-pass det var riktigt roligt! sedan var jag och johaho kvar på gymmet. johaho övade på sitt box mix-pass och jag övade på de nya baila-danserna. runt halv10 tror jag klockan blev tillochmed, så åkte vi hem från gymmet! :)
ikväll efter jobbet blir det ett box mix-pass med johaho sen ska jag klippa mig också:)
ha en bra dag! :D
det underbara vädret!
den underbara och goda frukosten!
lätt yoghurt
frysta bär som vi värmde
proviva
2 ägg

var ensam hemma..

jag tänkte berätta för er om en händelse som hände i helgen (ni behöver ju inte läsa!) när jag tog steget att sova själv i lägenheten. jag sov hemma i nordanö fredag till lördag men på lördagen till söndagen så velade jag om jag skulle sova i lägenheten eller hemma. på lördagskvällen åkte jag hem till nordanö och var hemma där till ca 11 halv 12, somnade i några timmar men sen vaknade jag till och bestämde mig. jag skulle sova själv i lägenheten, så jag sa godnatt till mamma och pappa och hoppade in i bilen och åkte till lägenheten. när jag kom dit kikade jag lite på tv sen gjorde jag mig iordning för sängen. kom i säng runt 12. somnade som en stock igen och sen vaknade jag vid 3 på natten av ett sms och där stod det, "Du, de hände en sak nyss är du hemma? en gubbe gick bara rakt in i köket när jag skulle sova och han kolla bara i fönstret så sa jag att han skulle gå då blev han skitkonstig och till slut givk han men skitäckligt!!
det var häggen som skrev detta sms till mig och jag fattade ingenting först eftersom jag var helt nyvaken.. så fick lov att läsa det en gång till. häggen bor bara en trappa ner och är tsm med patrics kusin matte. jag börjar få för mig massa saker att han var påväg upp till mig för att patric och matte kände varandra, såg i syne att det var någon som stod i hallen, blev helt stel.. haha!
jag svarade häggen; "jag är hemma!!!"
häggen; "okej bra om han kommer tillbaka springer jag upp till dig!!!"
efter ett tag ringer häggen mig och så pratar vi så frågar hon helt plötsligt; "är det du som knackar på dörren??"
jag; "nej? jag ligger i sängen men jag hör ända upp till mig att det är någon som knackar!"

Jag ringde sedan polisen och polisen kom, men ni aaaanar inte hur jäklans rädd jag var, jag skakade måste jag säga er. trodde jag skulle dö! (okej nu överdrev jag, men var nästan så!) fick för mig massor av saker, och sen hade jag svårt att sova.. blää! äckelgubbe!
Han hade även gått runt och mumlat för sig själv. jätteläskigt, så nu låser jag alltid dörren! (fast det gjorde jag innan också. haha, räddast!?)
lite förkortat men det var som hände, nu sover jag INTE själv längre! :)

hard work, hard work


17 april.

halloj! tiden går med en rasande fart. snart är det maj och sommaren är påväg. fast idag snöade det, men det är ju april så då för man tillåta aprilvädret:) ha! imorse ringde klockan 8.00 men jag låg kvar och drog mig ett tag, sen tog jag tag i all disk sen blev det frukost sen promenad. det blev en promenad på 50min. sen hem byta om och promenera till jobbet. sitter just nu på jobbet och försöker göra klart ett träningsshema till en tjej som vill ha min hjälp. efter jobbet idag är det mage & rygg - pass med jenny ska bli kul. igår kom johaho och jenny till gymmet så övade vi alla tre, jenny på mage,rygg, johaho på box mix och jag försökte bli klar med bailan. är faktiskt så gott som klar med två låtar iaf, nu ska jag ha en eller två till(y) yäy! efter jobbet idag ska jag också jobba med bailan. så jag blir klar någon gång. nej nu ska jag jobba med träningsschemat. ha en bra dag!
älvspromenaden
detta träningsschema har jag döpt till varannan vecka.

16 april.

HEEJ!
idag började jag jobbet 8.00 och det blev en promenad till jobbet. skönt! efter jobbet idag så har jag mycket att göra SOM VANLIGT.. ska först promenera hem sen ska jag byta om sen tillbaka till gymmet igen för att ännu en gång bli klar med bailan. det svåraste är nog att hitta rätt låt! har iaf en ny nu som jag håller på att komma på steg till. sen blir det ett pass, mage & rygg med jenny. det ska bli kul!
just nu har jag ingen tid alls för fotbollen, alla pass och bailan tar tid. men ska ta tag i fotbollen igen, när jag har tid:) får inte göra allt för mycket. kroppen behöver vila också! hehe.
ha en bra dag!

bilder från helgen som gått!

Fredag!
var till frisören felicia (ingen bild) sen lunch med linda. sen till kvällen åt jag och felicia detta (bilden) och vi var så mätta och belåtna efteråt. så mumsigt var det!
efter att felicia gjort provuppsättningar och provsminka mig så åkte jag hem till nordanö och sov hemma. fick sällskap av majsen på kvällen/natten.
Lördag. felica och hennes familj kom och hämtade mig klockan halv7 på morgonen för att vi skulle till eskilstuna och börja med modevisningen:)
felicia och hennes syster angelica!:)
efter modevisningen så blev jag bjuden av felicias föräldrar på en kinaresturang. åh det var så himla gått!
efter att ha färgat håret på fredagen, gjort provuppsättning och sedan riktiga uppsättningen så måste jag säga att jag var helt öm i hårbotten. såhär fin var jag i håret efter att tagit ur alla hårnålar och krovar:))
jag är fortfarande kvar på lördagen men nu på eftermiddagen. då vart det en promenad och sedan till gymmet för att försöka komma igång bättre med bailan. var helt ensam på gymmet en lördagskväll;) haha! var där till ca halv9 på kvällen sen blev det promenad hem till lägenheten och sen hem till nordanö för att få i sig något i magen. sen somnade jag hemma i nordanö på golvet, helt sluut var jag. sen åkte jag hem till lägenheten för att ta modet att sova själv. (jag är en fegis!) och gissa vad som hände dårååå? bara för att jag skulle sova själv..(det kommer i ett annat inlägg) men kan säga att det blev inte mycket sömn eftersom jag skulle upp klockan 6 på söndagen också och städa på stan..
nu är jag på söndagen! det började med en promenad ca halv 7 på morgonen ner på stan för att städa med natha och jp. sen promenad hem och så sov jag några timmar till. sen kom ÄLSKLING HEM!:)))
senare åkte vi på kalas hemma hos häggen, blev mat och en tårtbit och så lekte vi kurragömma med häggen lillasyster och hennes kompisar:D
sen fick jag skjuts hem till vickan, hockeykväll! ni som vet att jag har godisförbud (nu vet ju resten det också), men iaf jag äter inte chips och godis. men jag fick popcorn iaf? NEJ, för dom brända jag:(( klant!

Mobilinlägg: Godmorgon!

Hallåå på er!
Ligger just nu i sängen igen efter att ha blivit väckt av matte (patrics kusin) klockan7 imorse. Patric bjöd han på frukost och sen åkte dom iväg till Stockholm på ufc. Så nu ligger jag i sängen och vet att jag har en hel del att göra idag, så kanske ska röra på flärret. Jag ska hem till nordanö och tvätta, klockan 12 ska jag vara hos Felicia och fixa till frippan för imorgon är det modevisning på g, ska äta lunch med Linda innan hon börjar jobba, hitta på en present, fixa bailan och träna, bjuda felicia på kvällsmat och så ska hon göra lite provuppsättningar och provsminka mig inför morgondagen:) ujuj! En lång dag! Ha en bra dag! (fast det är fredag den 13!!)


mysmajsen!

var hem till nordanö igår och åt kvällsis efter träningen och så gosade jag med den här filuren.
bästa maja!

-

träning.
tisdag,
afro, 25min.
onsdag,
promenad, 20min. (till jobbet)
crosstrainer, 30min. (intervaller)
styrketräning, 25min
stretch, 10min

12 april.

heeeej! idag är det torsdag och sista dagen på jobbet innan jag tar helg. imorse ringde väckarklockan 8.00 men jag och patric låg kvar i sängen och drog oss. sen åt vi frukost och så tog vi en morgonpromenad tillsammans. vi var ute och gick i ca 35min. och patric var helt slut när vi kom hem;) haha! blev en riktig pw för honom.
idag efter jobbet så blir jag kvar på jobbet, ska försöka bli klar med bailan, så vi kan köra igång med passet nästa vecka. sedan ska jag även köra ett konditionspass tänkte jag, sen ska patric och jag åka och storhandla, blev aldrig att vi gjorde det igår, så det får bli idag:)
ha en trevlig dag!

11 april.

Hajhaj! idag är det en trist och mulen dag.. men inte gör det något!? finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.
just nu sitter jag på jobbet, blev en promenad i regnet idag.. efter jobbet idag blir det träning, sen ska jag och patric STORhandla? haha..!
ska även åka hem till nordanö, mamma har stickat klart min mössa. sen ska jag hem och laga mat om jag inte kan få en matlåda av mamma kanske? hihi!
Ha en bra dag i "höstvädret"?!:)

myskväll

igår efter afron så åkte jag och patric och handlade lite. sen åkte vi hem och patric gjorde iordning fruktsallad och jag gjorde mat, (som jag skulle ha till idag, det blev lax). vi kollade på bb sen slog vi på en film och det blev mr. Bean, haha! jag provade även klänningen som jag ska ha på mig i helgen. det kommer nog bli bra det här:)

en liten bildbomb


10 april.

hallååå! allt bra med er? med mig är det bara bra. sitter just nu på jobbet och har fått lite dötid, ska gå och pilla bort ett tuggumi som någon snusk har spottat ut på springbandet! usch på vissa!! idag efter jobbet så blir jag kvar och gymmet lite och sedan blir det afro på det. efter gymmet ska jag hem och göra mat till morgondagen sen ska jag och bästa patric äta fruksallad, ska bli gott. vi ska nog även kolla på film också:) myys. honom har jag saknat!:*
ha en fortsatt trevlig dag!
dessa spår är från funäs när vi var där över påskhelgen.
vi var ute på en promenad ute i skogen och skulle kolla skoterleden en bit från vår stuga.
när vi kommit in några meter i skogen bara så ser vi dessa björnspår, läskigt!

ur form

ja precis! jag känner mig så himla mycket ur form.. jag känner mig rent ut sagt som en stor klump till nubbis.
usch jag hatar den här känslan, jag vill vara fit!! men NÄR ska det hända... va? kan inte någon hjälpa mig? jag vill ha hjälp, jag vill att någon står och skriker på mig att jag ska ta i MER och ännu MER. vill vara helt död efter ett träningspass. JAG ÄLSKAR ATT träna, det är då jag mår bra:)
FRÅN OCH MED NU så ska jag köra igång och köra öset ut varje gång jag tränar, ska ta i så att det känns i hela kroppen. någon som vill hänga på? är du en sån som hoppar av efter ett tag så får du inte hänga på, för det är NU eller ALDRIG som det gäller!
FAN VA BRA!

bilder från funäsdalen.

här kommer lite bilder från påskhelgen i funäs:)
bossan och jag tog oss iväg på en tripp över fjällen:) vi var borta i nästan 3 timmar.
efter att ha åkte snowboard i flera timmar så blev det skoter upp på skenören med pappa!
på lördagen så fick jag sitta på boben upp på fjället efter skotern, superkul!!
när vi kom upp så var det dags att gräva sig en plats att hålla till på. sen blev det rejs med boben bakom skotern!! SÅKUL!
härliga funäs!
blev även lite påskmat! mys

GLAD PÅSK från funäsdalen!

hallååå! allt bra? med mig är det baaara bra, jag har det så himla bra här uppe i funäs. igår var vi i backen hela dagen, åkte snowboard och sedan åkte jag skoter med pappa upp på fjället. vi hade bra väder igår och idag har vi haft sådärbra. har vart lite mulet men även lite sol så det har inte vart dåligt alls.
idag åkte vi upp på fjället och höll till där hela dagen. jag satt på en bob upp på fjället bakom skotern. det var skitkul. när vi kom upp på fjället så gjorde vi oss en skön sittplats sedan rejsade pappa med mig när jag satt på boben bakom skotern. suuuperkul :) sen blev det att åka bob ner från fjället också och det var nästan roligare än att åka upp:) nu håller jag och bossan på att laga lite påskmat. så nu ska jag kila. ha en jättebra påsk :)


GLAD PÅSK!

kollar på klockan heela tiden och den står som sagt nästan stilla. en minut känns som en timme. vill bara sitta i bilen påväg till funäsdalen. NU NU! ska bli himla kul att komma till funäs och åka lite skoter och brända.
och imorgon, DÅ får jag börja använda min nya ajfon. då ska jag bomba min vän johaho! henne tycker jag himla mycket om, så ni vet! kommer att sakna henne, maja och min älsklade patric till pojkvän!
ha en trevlig påsk! GLAD PÅSK.

mjau

foto: weheartit.com

ONSDAG 4 APRIL

hallåja! idag är det onsdag och idag ser jag ut som yrväder i håret.. mää!! jag somnade med blött hår i en liten bulle i håret. och när jag vaknade och släppte ut håret.. OJOOJ! stod rakt upp, nu får jag inte till det.
åå, igår efter träningen så skulle jag duscha på gymmet och jag gick in i duschen, när jag var klar så märkte jag att shit jag har ingen handduk med mig:o haaa.. sprang in på toa och torkade mig med papper, gick fintdä! eller...? blev lite torr iaf, men håret var pissblött. nästa gång ska jag ha handduk med mig! men iaf, idag efter jobbet så ska jag åka till FUNÄSDALEN. äntligen lite ledig och imorgon får jag börja använda min ajfon, tjoohoo!
idag åt jag ägg till frulle,  det var gottis sen gick jag en promenad (en väldig snabb en) sen direkt till jobbet.
skönt väder ute faktiskt:) nu ska jag kila ha en trevlig påsk! får se om det kommer upp något snabbt inlägg senare i veckan, om inte så vet ni ju varför!? (jag är ju i funäsdalen och roar mig).
HA EN BRA DAG! puss

snart är det ju påsk.

jag blev bara så himla glad nu. jag har påskpyntat lite på gymmet idag. blev gulligt. måste ju säga att min vän johaho är så himla go! fick ett sms av henne och jag blev glad. idag är det en glad dag. den kommer fortsätta så för snart slutar jag jobbet och då ska jag träna med patric. sen afro. jag har en iphone och jag är glad. men har inte börjar änvända den. men jag är glad:) nu är jag taggad för träning. puss

it means a lot

igår kom det fram en kund på jobbet och undrade om jag skulle vilja hjälpa henne med sin träning.
-javisst kan jag det. jag sa till henne att jag självklart måste veta mer om henne och vad hon vill få ut av sin träning så att det visar resultat i slutändan. idag kom hon tillbaka och vi hade ett litet möte tillsammans och jag fick läsa igenom hennes brev hon skrivit. jag uppskattar verkligen att folk vill ha min hjälp. jag måste lägga ner mycket tid på att göra detta så att tjejen blir nöjd med detta. när jag läst igenom hennes brev så hade jag såklart frågor till henne, så vi pratade lite och kom överrens om när vi ska starta detta träningskonsept. ska bli spännande.
jag ska vara med under hennes träning och poscha henne så hon orkar det lilla extra och blir taggad för att komma hit. hon verkade väldigt taggad, så jag hoppas att hon och jag kan klara detta tillsammans.
Jätteroligt att hon vill ha min hjälp och jag hoppas att detta kommer gå bra!
men träning är en lång process, det visar inte resultat efter första träningspasset, inte andra heller. men kanske efter första månaden? eller andra månaden? beror helt på hur du lägger upp din träning och hur ofta det tränar!

-

gårdagens träning.
cykel, 20min
styrketräning, 40min
biceps&triceps 12x3
rygg, 12x3
mage, 15x3
mage, 20x3
sidfläsk, 12x3

3 april

halåå! idag är det tisdag och imorgon far jag till funäsdalen för att åka lite bräda och kanske lite skoter. det ska bli kul och himla skönt. för en gång skulle så kommer jag härifrån ett par dagar. har inte åkt iväg någonstans sen jag slutade skolan. har bara jobbat:) men nu är det dags. igår så blev det promenad till jobbet, började 8 och slutade 15. efter jobbet blev det promenad hem till sivan för att fixa lite saker och sååklart så fick jag fika också:) efter besöket hos sivan var det dags för ett gympass efter att ha vart så jäkla äckligt sjuk att jag inte kunna gå.. gick himla tungt att träna men tog det i min takt så snart är jag tillbaka på banan igen! vart ett pass på effektvia 60min. efter gymmet så åkte jag till fotbollen och hämtade lite lax som jag sålt till några kära släktningar. sen var det dags för musikal ännu en gång, var dit med, matte, emil, henke och patric:)
nu tror jag att jag har blandat ihop både gårdagen och idag.. vet knappt var jag skrivit här!
men iaf, idag var jag iväg innan jobbet och köpte mig ett skal och ett displayskydd till min nya telefon, jag har blivit med iphone, deni!
efter jobbet idag så ska jag köra ett gympass med patric sen blir det ett afropass, sen hem och fortsätta packa och sen åka med väskan till nordanö:)
. ha en toppendag! :))

detta gav mig mycket inspiration till träningen.

Helene Ahlson är Ice

Helene Ahlson, som spelar Ice, ger sina bästa träningstips.

Hur länge tränade du för att komma i gladiatorform?
Jag lade om min träning till mer grenspecifik träning cirka en månad innan vi flyttade till Karlstad och inspelningarna av Gladiatorerna.

Vilken är din favoritträningsövning?
Oj, svår fråga då jag föredrar variation i min träning. Men allt ifrån tunga basövningar som till exempel marklyft, militärpress, benpress, dips till högintensiv crossfit-träning.

Vilket är ditt bästa träningstips?
Variera din träning och träna med både hjärta och hjärna! Variation ger motivation, utveckling och förhindrar överbelastning och andra skador. Använder du hjärtat i din träning så gör du alltid något som du tycker om och får hjärnan vara med så kommer även resultaten så småningom.


thoughts that weevils.

allt är en tävling!
hur du ser ut - hur smal du är,
hur mycket du tränar - hur länge du tränar,
hur mycket du äter - hur och vad du äter,
är du nöjd med dig själv? - stå för det du gör och säger!
tänk att detta sitter fast i många tjejers tankar! jag vill bara säga att var nöjd med hur du ser ut och hur du är, vi lever bara 1 gång. det är du som är viktig för dig själv och andra, skulle du försöka var någon annan så lurar du både dig själv och andra. var dig själv, du är du!
och det viktigaste av allt (tycker jag) STÅ för det du säger, tycker du inte så SÄG inte att du tycker det! men säg inte för mycket det kan gå till en viss gräns.

helgen som varit.

Hej på er!
nu är jag tillbaka efter helgen som gått. jag börjar med fredagen då.
det var så att då hade jag tvättstugen hela morgonen, sen gick jag på musikal. efter musikalen tog jag reda på tvätten och så städade jag hela lägenheten, dammsög och torkade golvet. när bossan slutade skolan så tog jag en lunch på fiket sen shoppade jag lite sommarkläder. mh mh mh!
när vi vart på stan en stund gick vi hem till mig och så målade vi naglar och tog det allmänt lugnt bara. sen åkte vi till nordanö en sväng. sen blev det bara mys med patric!
i lördags så var jag hem till sivan ett tag och hälsade på och var även hos johaho. efter att jag vart hos johaho så skjutsade hon hem mig till nordanö, där käkade jag lite mat och tog det lugnt, visste  inte alls vad jag skulle göra, ville ut och parta med johaho. men så blev det inte! fick följa med mamma och pappa till stockholm, OCH jag ångrar att jag inte köpte de där grejerna jag tittade på! ha! men så brukar det vara. vad vi gjorde i stockholm?
jo vi kikade på bio, (minns inte vad den hette..) pappa visade vart han jobbar och så kollade vi i butiker.
kom hem från stockholm runt 1 på natten. men mysigt var det!
i söndags så FYLLDE MIN SYSTER ÅR! hon blev 17år. av mig fick hon ett helårs gymkort! men innan vi åkte på kalas så åt vi mat hemma hos matte, blev kyckling. sen vart det kalas med massa gofika.
till kvällen bjöd jag och patric på goda mackor i ugnen. vi bjöd häggen, matte och emil och dom tyckte det var gott:) braa! haha. och så hade vi en sovgäst inatt, emil sov hos oss.
ifredags när jag satt på sentrifieraren(stavning??) i tvättstugen och väntade på att den skulle bli klar.
hälsade på johaho i lördardags. och jenna var ju allt för go!
i lördags innan jag åkte till stockholmen.
blev denna klädstil i lördags.
på kalaset blev det samma stil, fast med svart linne och en virkad väst:)

RSS 2.0