(:





torsdag

hej! från onsdag till idag så sov jag och nathalie i tält, det var mys(y) iaf, idag har jag vart med nathalie, jag vaknade runt 10-tiden och hon låg och sov eller bara vilade ögonen eller något sånt.. När jag vaknade så gick jag upp, ur tältet för jag vill ha lite frisk luft:) men nathalie låg kvar. Sen så väckte jag henne så började jag plocka ihop tältet osv och hon hjälpte till. Sen åkte vi hem till mig och bara latade oss och tog det lugnt:) sen till kvällen så blev det träning med bästaste laget(y) och på söndag så har vi planerat att vi ska ha en lagfest efter matchen och det ser jag fram emot:) efter träningen så cyklade jag, bossan och lisa hem till oss:)


onsdag!

tjenixenbrixen:) idag har jag lekt med nathalie det blev att åka vattenskoter med hennes bror och det var grymt kuuuul!:D När vi satte på oss västarna så blev vi lite nervösa men när vi väl satt oss på skotern så var det skitkul:) nathalies bror körde, nathalie satt bakom sin bror och jag satt  bakom nathalie.. jag satt och vrålhöll i nathalie och micke sen tänkte jag att jag kan ju bara hålla i  nathalie och så släppte jag micke (nathalies bror), och då började nathalie känna att hon började tappa taget om micke och så skulle hon ta ett nytt tag och då gjorde han en sväng precis så då flög nathalie och jag av.. hahah fy tusingen vad vi skrattade, det var riktigt j*kla kul!:D det blir nog att gör om på fredag!(y) Efter att vi hade vart i utsund och åkt vattenskoter så åkte vi med pappa till västerås och skulle kolla på en mobil till mig efter varenda gång jag ska köpa en så finns den inte, min tur:c  aa, iaf när vi kom till värserås så gick jag, nathalie och pappa in i varenda affär men min mobil var slut i alla butiker... gaah, lite galen blev jag:) men på måndag eller tisdag så ska jag köpa den i borlänge för vi ringde och hörde om dom hade den men inte för tillfället, så då skulle dom beställa den. Hoppas på at jag får den då!      Och på onsdag nästa vecka så far jag till THAILAND(y)



090727

hejsan:) det var ett litet tag sen jag skrev vad jag har gjort om dagen tror jag:) men iaf idag så jag tagit det lugnt på morgonen, sen efter ett tag så kom philip min kusin och hälsade på sen stannade han kvar hos oss ett tag och då blev man barnvakt:) sen kom nathalie och så pratade vi lite medans jag försökte att få en aning renare på mitt rum:) får det var en som skulle komma och kolla på mitt skrivbort som jag ska sälja:) orkar inte med det längre. Sen kom sivan hem till oss en stund också:) sen skrev victor på msn och frågade om jag hade en mobil som han kunde få låna och det hade jag, så då kom han hit med vincent och hämtade mobilen. Efter det så bytte jag om till fotbollskläder och åkte med nathalie hem till henne så käkade hon lite sen åkte vi till henborg för att victor skulle låna min moppe hem till sig, medans han lånade min moppe så tog jag hans cykel så cyklade jag och nathalie till klockarvallen och skulle träna fotboll:)


s5230

idag ska jag beställa en ny mobil:D yippii(y)


:)



Cherry coke

en ny cola som inte jag sett tidigare:) tycker den ser lite cool ut haha:D den kanske har funnits ett tag det vet jag inte, men jag har aldrig sett den iaf:) tycker den är söt:D

090723

tjollahoppsan:D idag började dagen med att äta god frukost och kika på lite tv, sen vid 12 tiden ungefär kom nathalie hem till mig:) då satt vi och kikade på tv en stund sen kom ewe och då skulle jag klippa hennes hår:) hoppas du blev nöjd:* och pengarna behövde jag inte!! efter att jag klippt och pratat med ewe och nathalie så åkte ewe hem, jag och nathalie åkte till stan för att kika på en ny mobil till mig(a) men när vi stått där ett tag och väntat på att någon som nathalie kände som skulle komma och hjälpa oss, han kom aldrig så då frågade vi en annan om mobilen, för vi hade lite småfrågor.. men då fanns tydligen inte den mobilen kvar som jag ville ha, typskit nog-.- så imorgon blir det att beställa mobilen och då kommer den på tisdag eller onsdag:D hoppas jag på! Efter att vi varit på stan en snabbis så åkte vi hem till mig och så käkade jag och min lillasyster min specialmat, sallad och kyckling, muuums:) sen åkte jag och nathalie hem till henne och var där ett tag, nathalie åt oså:) sen hade jag och nathalie allmänt kul tsm!<3 men nu tänker jag gå till sängs och mysa lite med min bästaste, mysigaste mockolockotjocko (maja).:D godnatt



titta i garderoben:*

14 dagar

om fjorton dagar så flyger jag iväg till thailand(y) ska bli riktigt spännade och riktigt kul:) men kommer sakna min mockotjocklocko (maja) :)



Tisdag:)

tjenare:) idag var jag med nathalie hela dag:) vi var och käkade glass och spelade en massa kort och hade allmänt kul;) haha. Sen senare på kvällen så lekte vi med victor, alex och ja, henborg och rasmus skulle också vara med men dom kikade på film själva.. så jag nathalie victor och alex kikade på film hemma hos nathalie:)


finns i sjön:D

nathalie:*





titta i garderoben:*


majsingen<3

ÄLSKARDIG





<3



titta i garderoben:*

2 frisyrer

FISKBENSFLÄTOR.

nu är det så att jag har gjort lite håruppsättningar igen:) ni ska inte lägga märke till hårspännen! dom finns inte där om jag gör det på riktigt;)




Den här håruppsättningen ser jättekonstig ut på bild, men jättesöt i verkligheten:)


har gjort en fiskbensfläta av hennes underhår, sedan två fiskbensflätor på huvudet/luggen.



inte så jättenoga gjort...tyvärr


titta i garderoben:*

söndag.

hejsan:) idag har jag lekt med min kusiner mathilda och malin sen lite senare kom philip:) Dom var här hela förmiddagen åkte hem vid 5 ungefär, kul att träffa er:) När dom åkte hem så tog jag det lugnt.. sen skickade hulia ett sms till mig och frågade om jag vill följa med och spela fotboll, självklart ville jag det, men när jag gick ner och gick ut så regnade det och om jag skulle ta moppen dit så hade jag varit pissblöt redan innan jag kom dit.. så jag blev hemma:) kollade på film sen på anna nicole smith med mamma och bossan:)




lördag:)

hejsanhoppsan:D idag har jag varit på bio, på ice age 3:) Med nathalie bossan och olivia:)  Efter bion så gick jag också nathalie till avesta vallen för att se några spela fotboll:) sen kom mamma och hämtade mig och nathalie tog sin moppen hem till sig:) när jag kom hem käkade jag lite mat sen hjälpte jag pappa att såga takbrädor:)  sen efter det så åkte jag hem till nathalie och när jag kom hem till henne så skulle vi åka direkt för nathalie var hungrig, då åkte vi till åkes och satt oss där:) börjar bli stamkunder känns det lite som;) haha! sen åkte vi runt på moppen, träffade på jp och följde med henne till några som hon skulle leka med, sen åkte vi iväg igen då åkte vi till holmen och där var nathalie och jag kvar hela kvällen sen påvägen hem så stannade vi i skogsbo en sväng.....

Nathalie<3

bilder från holmen




titta i garderoben:*


fredagkväll:)

ja, på kvällen så åkte jag och nathalie till lillsjön och träffade några folk:) mysigt vare med gitarr och trevligt folk(y) sedan träffade dom några österrikare (tror jag det var) som dom började prata och sjunga för osv:)kul vare iaf!  aja bilder är roligare än text:)






titta i garderoben:*

fredag:)

heeeeeje:) idag så gick jag upp rätt så tidigt igen, pappa väckte mig den här gången:) Sen när jag ätit frukost så ska jag gå upp till min säng och mysa lite med min misse (majsen), då ser jag att hon har en feting fästing:o fast hon har sånt där medel:) då skickar jag ett sms till tessan att hon ska komma in och ta bort den för jag vägade inte:) och då kommer tessan och viccis, och jag; heeej, jag går fortfarande i t-shirt och trosor hihi:P aja, fästingen fick vi bort:) sen så klädde jag på mig och skulle hem till nathalie och hämta lite grejer sen åkte jag vidare till lillsjön till mina kusiner:) så nu har jag vart där hela dagen:)

mathilda & malin




titta i garderoben:*

torsdagkväll:)

tjenare igen:) nu tänkte jag berätta vad jag har gjort lite senare på dagen/kvällen:)
jo först hade jag himla tråkigt och tänkte ta en till promenad men så blev det inte, utan jag tog cykeln och lekte med felicia johanna och hanna:) hanna var superduper sugen på en pizza så vi följde med henne när hon käkade sen satt vi kvar där och pratade och hade skoj:) sen efter ett tag så tror jag att vi blev  lite rastlösa eller lite trötta, så vi skulle fånga mygg:) och vi fick ihop till ungefär 24st om inte mer kanske:D haha! så la vi dom döda myggen på en servett som pizzagubbarna kommer att få imorgon till frukost eller nått, mysiga vi är va:D hah!



titta i garderoben:*


blää

ja nu sitter jag här igen och har precis varit nere och druckit något äckligt skit som ska var bra för magen, så man inte blir sjuk i thailand, det börjar ju närma sig nu:) LÄNGTAR!


titta i garderoben:*

torsdag:)

hej:) idag väckte min katt mig klockan halv 7... hon ville bara ha lite uppmärksamhet sen la hon sig och så somnade jag om igen:) sen väckte hon mig igen efter ett tag och då kollade jag på klockan och då var den runt 10 tiden ungefär så då tog jag mig upp och tog mig en tallrik kräm&mjölk + flingor, så satt jag mig vid tvn:) sen efter en stund så tog jag mig en långpromenad(y)




titta i garderoben:*

onsdag:)

hejsan:) idag har jag tagit det lugnt hängt lite tvätt och tvättat:) sen har jag kollat lite på tv och varit ute i det halvfina vädret:) men nu ska jag till willys och handla lite med nathalie sen ska vi grilla hemma hos henne(y) skoj! ha det bra allesammans!



titta i garderoben:*

söt reklam(a)


LÄNGTAR!!

Nu sitter jag här och kollar thailandsbilder, på det stället som vi ska åka till(y) känns ganska så mysigt:) nu tänkte jag visa er lite bilder på hur jag kommer ha det där borta:D jag längtar otroligt mycket måste jag säga!!:D










så det var lite av det bilder som jag kollat på, men finns ett antal mer bilder:)

titta i garderoben:*

måndagskväll eller nått:)

Nu är jag hemma har precis duschat och borstat tänderna för att jag ska snart gå och lägga mig:P jag förlorade nyss mot simpa på poker eller vad det var... första gången så får skylla på det:D Idag när jag var med nathalie så åkte vi ut och åt, mums. sen efter det så skulle natha tanka, det gick ju bra också;) nä, det gjorde det inte, när hon skulle tanka så kom det inte någon bensin och hon hade redan betalat, så då fick vi åka till preem och tanka och där gick det bra:P efter att vi tankat osv, så gled vi runt lite med mopparna;) haha. Sen åkte vi till sibirien och väntade på segaste simpa och jesper.. när dom kom ut så pratade vi lite med dom sen åkte vi hem och nu sitter jag här och nu snart om ett litet litet tag så ska jag lägga mig i min sköna nybäddade säng(y)



titta i garderoben:*

Måndag:)

tjenahoppsan! idag har jag tagit det lugnt, blev först frukost sen en lagomt lång promenad men lite jogg hemåt;)
Sen tog bossan och jag moppen ner på stan och då var det en bilolycka påvägen ner.. Vi åkte till elgiganten och kollade om det fanns någon mobil som passade mig, men blev inte så jätteintresserad av  någon speciell... Efter att vi varit på elgiganten så åkte vi hem till sivan men där var ingen hemma så då åkte vi förbi vid farmor och blev kvar där en stund.
Och nu ska jag nog leka en stund med nathalie:D

titta i garderoben:*

snabbis till borlänge:)

tjollahoppsan:) idag vaknade jag tidigt. Så blev det att åka med mamma och pappa för att dom skulle till borlänge en sväng och köpa plankor:) då följde jag och josse (lillasyster) med så släppte dom av oss vi kupolen i borlänge så fick vi gå runt där i en timme ungefär:) och då passade jag på att köpa lite myskläder(y) Efter borlänge så blev det att följa med mamma till öb & willys och handla lite:) sen blev resten av dagen lugn:)





titta i garderoben:*


RIKTIGT BRA! KOLLA!


frisyrer från cupen i danmark







fick ingen bild på miccis hår och inte på emmas hår som jag klippte.


titta i gareroben:*


Danmark!:)

Tjenahopp! hemjuvahem:) nu är jag hemma från danmark:)
haft det jättekul i danmark med mina underbara tjejor!(y) nu tänker jag inte sitta och skriva vad vi gjorde varenda dag för det blir för långtråkigt och bara sitta och läsa, så jag tänker lägga ut lite bilder:D Men vi har iaf spela fotboll(y) och några dagar blev det disco och det var var toppenkul!:) Jag blev även frisör på cupen fick klippa emmas hår och göra lite smålätta uppsättningar på hulia, hanna & miccis:) så nu tänker jag slänga ut några bilder som ni kan få kika lite på:)

nathalie

färjan



danmark








underbara tjejor:)


torsdag fredag lördag!

Tjenahoppsan!:) nu är jag hemma. Kul har vi iaf haft(y) nu är det så att jag fick lov att skriva om det här inlägget för att min dator är lite knepig just nu.. Aja i Stockholm hade vi det jättekul vill jag medge!
Torsdagen när vi kom till stockholm så blev det att äta ute och sedan tog vi cyklarna till badet, mysigt!
På fredagen så blev det gröna lund(y) jag satt mig i den nya karusellen, insane, shiit va den var läskig första gången, fick typ nackspärr eller något sånt:) grönan var skoj(y)
Lördagen så blev det att shoppa! Hittade inte så himla mycket men det jag hittade var helt okej!
tack johanna för sällskapet:) det var kul<3

Torsdag


Fredag

Lördag


Nu kommer det lite bilder på kläderna som jag köpte, inte så jättespeciellt men himla bekvämt:)

klänning
sandaler
tåring
fotlänk
väska
2par örhängen
fotbollsskor
2st linnen
shorts








Titta i garderoben:*

(y)

Bara så ni vet så åker jag till stockholm imorgon med familjen + johanna:D skojigt!
sen kommer jag hempå lördagkväll/natt. Sen på söndag så ska jag packa.. sen åker laget till danmark och är där i 5 dagar(y) så det kommer att blir lite dåligt med inlägg, tyvärr.:)
På fredag så blir det grönan, lördag blir det att shoppa lite, tummen upp!:D

titta i garderoben:*


hjälp mig(a)

nu är det så att jag funderar på att klippa av en bit av mitt hår, men är inte säker på om jag ska göra det, skulle behöva lite hjälp om ni tycker det eller inte:) Som på bilden vill jag ungefär ha.. ska jag eller inte?




Tisdag!

heeeeeeeej! okej nu ska jag väl skriva som vanligt vad jag har gjort om dagen... jag har jobbat, efter jobbet så åkte jag hem en sväng sen blev det lillsjön en sväng med nathalie och där träffade vi hanna och emilina:) efter badandet så åkte jag och nathalie direkt till träningen och spelade lite fotboll(y) snart danmark! skojigt.




Titta i garderoben:*


Erik Hassle


RSS 2.0