hängmatta

i lördags hängde bossan och jag lite hängmatta, trevligt trevligt!

dagens

skön outfit att ha på jobbet speciellt när man är på ett gym :)

20110831


hejsanhoppsan!
idag gick jag upp ca 8.30, kokade 2 ägg och la ett på mackan och det andra åt jag bredvid, muums! till mackan drack jag fruktsoppa. idag har jag inte så mycket planerat innan jobbet, tänkte cykla till jysk, öb och skokanonen och kika lite.
idag ska jag promenara till jobbet för efter jobbet så kommer linda och hämtar mig, vi ska på skidledarmöte, för snart drar skidsäsongen igång. ikväll går det även en rolig film på 6an klockan 21.00 som jag skulle vilja se, får se om man hinner hem till den. fast har ju iofs sett den ett antal gånger. nu ska jag göra mig iordning för att cykla iväg en sväng, solen skiner idag också, men det är ändå lite kyligt ute:)
ha en bra dag!


promenad outfit


30 augusti, tisdag

hejhalllo!
idag gick jag upp klockan 8.00 åt frukost, kikade lite på tv sen gick jag och väckte majsen som är så himla trötter, gav henne mat sen gick hon jag ut och satt oss i solen på trappan. hon kurrade och gosade och njöt av solen. är himla varmt på vår trappa när solen ligger på.
(tänkte även säga att jag kommer berätta för er sen varför jag inte kommer skriva om min träning, men det blir när jag börjar skriva om min träning igen. det är egentligen inget speciellt, men jag kände att nu håller jag det för mig själv). snart så ska jag ta mig ut på en promenad med elsa, är hundvakt idag, wii. tycker det är så kul att gå ut och gå, speciellt när jag får sällskap av sötelsa. idag är det även fint väder så det är ju ett + också.
men innan jag ska ut på promenad så ska jag plocka undan på mitt rum, dammsuga och tvätta lite kläder.
Ha en trevlig dag!
jajustja, jag tror inte jag har berättat att jag har skaffat mig fjädrar i håret..? nää, det har jag inte, det vet jag. men jag gjorde iaf det för ca2-3 veckor sen. jag blev nöjd, har två röda fjädrar den ena är lite brun på "baksidan" och den ändra är röd med svarta sträck i:)

morgonmys på trappan

( efter frukosten så gick jag upp och väckte slöfocken maja, som bara ligger och sover. tog med henne ner och gav henne mat sen gick hon och jag ut och satt på trappan i solen ett tag, mysmaja).

Furuvik

igår var det söndag och då åkte jag till furuvik med, patric, vickan, palm, julia, julian, juni, jimmy och jack. påvägen till furuvik så spöregnade det hela tiden, så vi hade med oss regnjackor och paraplyn. men när vi kom fram så blev det bättre och bättre väder, solen sken. vi fick även se eric saade, inte för att han är min idol direkt, hm nej verkligen inte! gillar inte alls han, men barnen gillade han. haha!
julia
vickan och julian
en blundande patric och jag
bildbevis på att jag äntligen har klappat en kossa.. haha!
julian
julia och juni

---

jag kommer förnuvarande inte skriva så mycket om min träning. den håller jag för mig själv ett tag. men så småningom kommer jag nog att fortsätta berätta om min träning och ge tips. men nu slutar jag med det för ett tag framåt!

Nathalie 19 år!!

den 28 augusti (igår) fyllde nathalie 19 år. bara ett år kvar till hon fyller systemet:) hihi
hon är just nu i turkiet och solar och har det bra!
(hann tyvärr inte göra ett inlägg igår på hennes dag för jag var borta.. men nu gör jag det ist!)

GRATTIS NATHALIE! ♥
Hoppas du hade det bra på din födelsedag i turiket!



29 augusti

åhejsan, idag är det måndag och jag ska strax slänga i mig lite mat sen cykla till jobbet.
jag har nyss vart ute på en promenad, jag såg hur regnet var påväg och det började blåsa lite så fick jag små regndroppar i ansiktet sen när jag kom innanför dörren efter promenaden så började det ösregna tuuur att jag hann hem, annars hade jag varit pissblöt. man hade nog kunna vrida ur mig som en genomblöt trasa.. haha!
ikväll efter jobbet så blir det innebandyträning!
efter regn kommer solsken

hos ewwe


vamos a la playa

aaaaa, vad det är varmt ute.. nu ska jag nog ta och lägga mig ute i hängmattan och kanske läsa en bok.
ikväll blir det grillllat mums!
justja jag shoppade en t-shirt, cykelbyxor och ett par promenad/spring/skidbyxor som jag kommer få mycket andvändning av :)
en vanlig t-shirt med en tass på från veromeda.

nu blire in till stan.

in till stan med lillasyster och kanske, bara kanske spendera lite pengar på lite kläder. hihi!
ha en trevlig dag!

moves like jagger..

hejje sunshines! idag är det lördag och jag har ingenting planerat, så skööönt att ta det lugnt. men det blev iaf att ta sig upp klockan 7.00 imorse åt frukost med patric innan han stack iväg på hockeymatch. jag tog mig en promenad till ishallen och sen hem. det kan ha blivit ca 12km faktiskt. nu ska jag ta och köra magrullaren.
får väl se vad dagen har att ge senare. det är ju superskönt väder ute:) wiii!

igår, 110826

igår var jag till sala på möta med jobbet. jag och en tjej som heter elin åkte tsm dit, hon hämtade mig i stan och så åkte vi dit. och ja man kan ju säga att vi tog en omväg.. haha! men till slut kom vi fram iaf. mötet höll på till 13.45 ungefär sen åkte jag och elin till en resturang och jag beställde en bakad potatis och det var såå gott :) efter vi hade ätit så åkte vi hem, när jag kom hem så böt jag om snabbt sen åkte till klockarvallen och där skulle jag melinda krita fotbollsplanen. när vi gjort det så promenarade jag hem till julia och lämnade nyckeln till henne, sen tog jag en promenad hem. kändes som jag promenerade i en evighet. haha!
när jag kom hem så gick jag och mamma ut i skogen och plockade lite svamp, vi fick med oss lite hem iaf.
här har ni söta melinda:)

lindas hår!

ja, det var ett rätt bra tag sen jag gjorde den här frisyren på linda. hon skulle på en överraskningsfest och behövde hjälp med håret. så jag gjorde en frisyr på henne:)

110824

hej allesammans! imorse var jag ut på en promenad med elsa igen, skönt! men innan promenaden så hängde jag lite tvätt. när jag hade gått på en promenad på 1 timme och 30 minuter så pumpade jag cykeldäcken och cyklade hem till sivan, vi gick till thairesurangen och tog med oss lite mat hem från buffén sen satt vi på hennes ballkong och åt mat, mysigt!
när klockan blev 14.50 så tog jag cykeln och cyklade till jobbet,
nu sitter jag här har precis torkat alla maskiner, vill ut och dammsuga golvet men vill inte störa människorna som tränar, så kommer nog att gå in i omklädningsrummen och städa där inne. efter jobbet idag så skulle jag egentligen på innebandy men den börjar klockan 18.00 och jag slutar 19.00 så det blir ingen innebandy idag..
nej nu ska jag ut i gymmet och jobba lite, ha en bra dag! :)

110823

helloo sunshines! idag har jag vart ut på en förmiddagspromenad med elsa (patrics hund) vi var ute i 1 timme och 30 minuter. efter promenaden så tog jag med mig elsa hem och så lagade jag lite mat, det blev kyckling och jag skar kycklingarna på ett speciellt sätt så det blev såååå gott, till kycklingen hade jag stekta champinjoner och sallad, mumsmums, hade även en morot till också:)
efter maten så hängde jag tvätt ute på gården sen gick jag hem med elsa och sen satt jag mig på cykeln och cyklade till jobbet.
Nu sitter jag på jobbet, blev tokig på alla små irriterande småflugur som hamnad i ögonen, fick jag en i ögat och sen fått ur den ur ögat flög en till in i ögat.. dumma flugor! nu ska jag faktiskt städa här på gymmet och efter jobbet ska jag hem till pillan en sväng och hälsa på:)
en bild på elsa när vi var ut på promenaden

gårdagens träning

linda kom till gymmet.
satt på cykeln i 15 min.
45 min. styrketräning
efter jobbet cyklde jag och dansade i 1 timme och 30 min.!:)

fredag 19 augusti

fått i mig lite mat och nu är det dags att cykla ner på stan och fixa en ny mobil, sen cykla till jobbet. när jag slutar jobbet idag så ska jag hem till ewwe och ha myskväll, innan hon flyttar till örebro:)

Kräftfiske!

fredagen den 12/8 så var jag med putte till hans mormor och morfar, vi fiskade kräftor. det är faktiskt mysigt, speciellt när dom har en flytbrygga med motor som man kan åka runt med. men när putte, matte och jag kom ut till axelsbo så hade dom redan åkt ut med flytbryggan så vi tog en kanot och paddlade ut, när vi kom ifatt dom så höll dom på att lägga ut burarna:) så vi var inte så långt efter.
vi skulle också gå upp på natten och ta upp lite kräftor men eftersom jag är en trötter så låg jag kvar och sov, men putte tog sig upp. men matte låg också kvar och sov. sen tidigt på morgonen skulle vi upp igen och ta upp burarna, men då var det inte mycket kräftor.. men vi fick en hel del iaf:)

20110818

hejhallå! sitter just nu på jobbet, tog cykeln hit idag också, var helt svettig när jag kom fram för hade min flis på mig.. nej nu ska ta fram dammsugarn och dammsuga lite här på gymmet, ska även torka av alla maskiner.
efter jobbet idag så ska jag iväg och dansa, det ska bli så himla kul! längtar! '

---

dagens träning:
förmiddagspromenad, (tid 11.20-13.10)
cykla till jobbet (ca 6km)
gymmade i 30 min (12x 3 på varje maskin, förutom magövningen 20x 3)
cyklade hem från jobbet (ca 6km)
cyklade till trapporna (2,5km) och sprang i trapporna.
cyklade hem efter trappträningen.



det finns bilder som aldrig suddas ut!


ser ju inte helt fel ut!?


17 augusti- skolstart...

... men inte för mig! tog ju studenten i våras:)
idag var jag ut på en låång promenad, började att gå 11.20, kom hem när klockan var 13.10. jag hade men mig elsa, när vi hade gått en vända så gick jag hem med henne sen gick jag ut i skogen för att jag skulle kolla om det fanns svamp, men kollade inte så nog. så jag tänkte att jag skulle kolla efter blåbär men jag var inge sugen på det eftersom jag vet världens bästa blåbärs-ställe och nu gick jag inte där. så påvägen hem gick jag till ett ställe där det finns vilda hallon och dom är så goda så fick med mig lite hallon hem iaf:)
nu ska jag fixa mat sen ta mig till jobbet, ikväll är det innebandy(y) skoj!

Lördags- kräftskiva

Kräftskiva hos johanna!
















ja, jag vet inte vad dom försöker med?! haha










20110816

hallåja! nu var det ett bra tag sen jag gjorde ett inlägg. har haft fullt upp och har inte haft tiden att sitta vid datan. men bilder från helgen kommer. igår var jag på innebandy träning och det var faktiskt superkul. första gången jag var på en riktig innebandy träning, har bara spelat med rembo-gänget på skoj.
innan jag åkte till jobbet så var jag på en snabbispromenad med putte och så tog vi med elsa.
igår cyklade jag även till jobbet, satt på mig en regnjacka för det såg ut som att det skulle börja regna när som helst. men det började inte regna så var helt svettig när jag kom fram till gymmet.
idag ser vädret helt okej ut och jag ska promenera hem från jobbet, ska även gymma lite innan jag slutar idag, sen blir det att springa till trapporna och köra ett pass där hade jag tänkt :)
en bild från kräftskivan i lördags. (mer bilder kommer)

avestas visentpark

imorse klockan 9.00 var jag i badhuset med putte, axel och anna. efter att vi vart i badhuset så åkte vi hem och jag åkte ner på stan med melinda en sväng:) sen åkte jag hem och då åt jag lite mat sen åkte jag iväg med putte, axel och anna igen, vi åkte till visentparken och kollade på visenterna. lite speciella djur det där tycker jag:) stora som hus nästan ju. när jag vart där så åkte jag till jobbet och sen vet ni vad jag gjorde, efter som jag gjort ett inlägg om det tidigare:)
















en kväll med träning

tjohejsan på er, efter jobbet idag så åkte jag hem letade kläder och slängde på mig dom och sprang ut med linda.
vi sprang ca 4 km, när vi kom till trapporna så körde vi öset i trapporna och utfallssteg också, fan va gött, säger jag bara!:) när vi tränat klart så blev det en promenad på ca 2,5 km. när vi kom hem så stretschade vi.. haha!
nu innan jag hoppar i duschen så måste jag bara kö med magrullaren, 15x 3:)

du är en färg och färgen är unik.

vart kan ett helteckande nagellack i silver finnas?
tycker det är så läckert

imorgon!

haha jajustja.. imorgonbitti ska jag iväg till badhuset med älsklingsputte, hans brors son och anna. vi ska simma lite och leka med axel. senare på dagen så ska jag träffa melinda, sen vid 15-tiden så sticker jag till gymmet och jobbar:)

kvällens träning

slängar in lite bilder från zumba och mitt lilla crikelpass
















min träning ikväll blev:
zumba, 45 minuter
1a varvet:
klubba/kvast, 12x 3
magrullaren, 15x 3
2a varvet:
klubba/kvast, 12x 3
magrullaren, 15x 2 sista gången blev det 20.

shake that asss...

nu är jag hemma från jobbet har just slängt i mig en banan så nu ska jag bara byta om och dansa lite zumba och sen blir det även cirkelträning på det. klara färdig gå, nu kör vi! :)

20110810

heloj sunshines! idag började jag jobba klockan 9.00-15.00 på ica sen när jag slutade där så fick jag springa till gymmet för då skulle jag jobba där mellan 15.00-19.00. så idag är det en lång dag..
sitter just nu och längtar hem, men jag har fått goda nyheter av familjen eriksson åååh, nu hoppas jag på något positivt:) fast jag är ju glad att jag får bara den här chansen.. hehe hemlighetsfull är jag nu va.. säger ingenting!
efter att jag jobbat idag så ska jag väl ta mig en träningsrunda.. får se om det kanske blir ett zumbapass och sen lite cirkelträning på de. får se hur pigg jag är efter att ha jobbat en hel dag:)
men just nu känner jag mig pigg för att träna.
bild på johanna och mig från studenten!
hoppas ni haft en bra dag och en fortsatt trevlig kväll! :)

tisdag 9/8

i tisdag så jobbade jag 11-19 på ica, och det gick suveränt. tiden gick med en rasande fart. justja, jag trodde att jag började klockan 9.00 på morgonen så jag gick upp och så kollade jag på schemat och då stod det 11.. typiskt!
iaf efter massa spring på jobbet så kom linda och hämtade mig och så åkte vi hem till mig och sen tog vi en promenix, och vi hamnade i värsta ovädret... det vad faktiskt läskigt. vi promenade till trapporna och sprang upp för dom sen gick vi till en backe och körde utfallssteg men den blev inte så slänge för när vi insåg att det skulle bli oväder så promenerade vi raskt hemåt. (bossan gick bara med oss, hon gick inte träna för hon dragit ut en tand..) när vi kom i en skog så slog blixten och åskan samtidigt ner några meter bredvid oss.. det dundrade så mycket så jag nästa fick ont i öronen + att min lillasyster skrek så himla högt också, hon är livrädd för åska och blixt. sen efter ett tag började det spöregna och blåsa som bara den och vi blev pissblöta.
både linda och jag hade stängt av våra mobiler och bossan hade inte med sig sin... så ingen fick ta på oss, för båda putte och mamma tänkte komma och hämta oss:) men vi klarade oss igenom regn och rusk, sååklart!

dagens träningspass

jag tog cykeln på en cykeltur innan jag cyklade till trapporna och sprang slut på både kropp och själ.. haha nejdå, men benen var rejält trötta efter trappasset.
och även cykelturen blev ett rejält pass.. hade sån himla motvind när jag cyklade så jag trodde nästan att jag skulle börja cykla baklänges med gammelcykeln.
när jag kom hem så körde jag klubba/kvast-övningen (min favorit just nu), och även magrullaren.
dagens träning blev alltså:
cykling på ca 4-5 km
trapporna fullt ös
klubba/kvast övning, 10 x 3
magrullarnen 15x 3
klubba/kvast och magrullaren körde jag som ett cirkelpass
(sexiga blåmärken jag har på mitt lår då.. vad kan jag ha gjort..?)

måndag, ny vecka nytt schema!

idag är det måndag den 8/8.. tiden rullar!
idag ska jag ta mig en promenad eller cykeltur som uppvärmning för att sen springa slut på benen i trapporna. förra sommaren körde jag och jossan järnet i trapporna nästan varje dag.
idag ska jag även jobba, 15-19.. sen får vi se vad jag hittar på. antar att det blir bara att ta det lugnt, kanske en kvällspromenad.
ha en bra dag:)

redo för logdans!


shoppingen

köpte örhängen också, men bara ett par enkla i silver

liten egen cirkelträning hemma

jag tänkte visa/tipsa om vad man kan göra för egen cirkelträning hemma.
det är faktiskt kul tycker jag, höjer volymen och kör järnet!
se till att du blir riktigt svettig och att du skakar i armarna :)
det du behöver är två stolar, antingen en innebandyklubba eller en sopkvast mellan stolarna.
se till att stolarna står stadig så de inte vickar på dig.
om du inte har en magmaskin så kör situps och så behöver du en vägg.
börja med att testa vilken höjd du ska ha för att få bästa resultat.
ta tag i bandyklubban/sopkvasten och lyft upp rumpan som på bilden till höger.
dra dig själv upp mot klubban/sopkvasten.
här har vi magrullaren, (som jag kallar den).
sittande stolen.
Min träning blev alltså,
klubba/kvast = 10x 3
magrullaren = 15x 3
sittande solen = 2 minuter (vila några sek) x 3
så körde jag det där några varv, ca 5-6 varv tror jag det blev:)

lördag 6 augusti

idag är det dags för logdans! det ska bli spännande, aldrig vart på det tidigare.
men först så ska jag faktiskt träna lite här hemma. har gjort upp en liten plan på vad jag ska göra oså.
tidigare idag så var jag med bossan ner på stan och kikade ojustja, jag har ju handlat kläder också fast inte idag det var iveckan jag gjorde det. jag köpte mig ett par nya jenas, klänning, cardigan och en doe, deni. ALLT var på rea också, det gör mig ännu lyckligare när jag är nöjd med det jag fyndat:)
nej nu vakas det träning, sen fix för logdans:)
ha en trevlig lördag!!

frukosten.

två hårmackor och ett glas med mjölk.
nu ska jag ta mig en promenad in till stan och sen promenare hem en ska jag jobba till 22.00 ikväll.
ha en trevlig  och bra dag/kväll! :)

kvällsdopp!

påvägen till vattnet
bossan redo för att bada
linda redo för att bada
lillsyrran och linda

20110804

idag var jag ner på stan och kikade runt med lillasyster, hittade två par jenas som jag blev så kära i.. men jag köpte inga, hm.. sen hittade jag en gullig stickad "klänning" på barnavdelningen  på hm som jag jättegärnna ville ha men jag la undan den till imorgon, så får se om jag åker ner imorgon och köper den:)
när vi kom hem från stan så åt vi stekt lax och ris och till de sallad, mmm! sen var det bara att sätta sig på cykeln och cykla till jobbet:) efter jobbet så ska jag cykla hem och sen ska jag träffa linda och då ska vi åka och ta ett kvällsdopp (kameran kommer att följa med).
ha en bra dag alla glada! :)

gårdagens träning blev...

...att gå från jobbet, sen när jag kom hem så körde jag intervaller i ca 40-45 minuter.

godnatt


nu ska jag sussalura, godnatt:)
träningen idag blev:
20 minuter på crosstrainern
45 minuter på maskiner,  12/15x 3
+ magdödaren
cyklade även till jobbet ca 6km.
efter jobbet cyklade jag ca 7 km för skulle förbi farmor påvägen hem:)

2 augusti

imorse fick vi främmande av sivan. sen när hon cyklat hem var jag ner på stan med lillasyster och letade efter min nya mobil som jag ska förmodligen köpa, om jag inte redan har ändrat mig. när jag kom hem från stan så åt jag mat sen satt jag mig på cykeln och trampade mot jobbet.
efter jobbet så ska jag ta mig en springtur på springbandet och gymma lite sen ta cykeln hem och kanske ta en promenad med lillasyster runt älvspromenaden :)
ha en bra dag!

RSS 2.0