29 februari

heeeej! nu är jag tillbaka på fötterna igen, efter en magsjuka som inte var så rolig.. men fick iaf sällskap under magsjuketiden. patric fick också magsjuka samtidigt.. haha! helgen som varit kan jag berätta lite snabbt om. i fredags blev det party(men en lugn kväll), lördag minns jag inte riktigt:o men vet att jag kollade på hockey, sen var jag hem till nordanö och så handlade jag och patric.. i söndags var jag först i valbo och handlade lite grejer till lägenheten och en bh till mig. sen blev det hockey. ja det var min helg:)
sen måndag och tisdag var jag död, eller iaf på måndagen, uschåfy! men nu är jag tillbaka igen och idag blir det ett bailapass iaf. ha en bra dag! :)

-

gårdagens träning.
morgonpass på gymmet.
cykel, 20min
styrketräning, 30min
stretch, 15min
fotbollsträning, 1tim & 15min

24 februari.

hejpåer! idag är det fredag och blir fullt upp efter jobbet faktiskt! ska iväg på black&white party. veronica och jessica fyller 20år!! imorse gick jag upp ur sängen vid 7.10 sen gjorde jag mig iordning och tog mig en morgonpromenad, sen stod jag ute i solen och väntade på att bossan skulle komma på frukost hemma hos mig. jag åt gröt, ägg och en lite mammamacka, (alltså mammas hembakta bröd). sen städade jag lite hemma, dammsög lite i köket och i vardagsrummet, sen tog jag fram moppen och moppade av golvet en snabbis:) sen blev det en rask promenad till jobbet. ha en bra dag! :)
en riktigt skön morgonpromenad.

-

gårdagens träning.
onsdag,
baila, 45min. x2

GE MIG SNÄLLA!


äpple

jag får en vårkänsla!

---


23 februari

hej! den här dagen har jag längtat till! jag har vart så himla taggad för att gå på hockey och dessutom ha fotbollsträning. idag är det strålande väder och jag är på strålande humör. imorse var jag iväg till gymmet med vickan, blev ett lagomt träningspass efter gårdagens två bailapass. efter jobbet idag blir det hem fort och byta om sen på fotbollsträning sen hockey, ska bli kul! ha en bra dag!
slänger upp en bild på min frukost imorse. blev gröt, solrosfrön och jordgubbssylt.
och denna goda mat var serverad när jag kom hem från en lång dag på jobbet igår!
BÄSTA PATRIC

hjärta

kolla vad gulligt det blev med ett hjärta på knät, haha!
för ett bra tag sen så ramlade jag och hade sönder min leggins som ser ut som tajta jenas.
sivan tyckte inte det var nå fint med ett hål på knät, så hon tog mina byxor och så lappade hon igen dom,
så nu har jag ett hjärta på mitt knä. tack gullisivan! :)

härliga onsdag.

hajhaj! idag är det 22 februari, denna månad har bara sprungit iväg.. imorse åt jag mammas goda hembakta bröd, yoghurt med flingor och solrosfrön och en kopp te:) efter frukosten gick jag hem till siv, sen promenerade jag till jobbet. idag blir det en lång dag på jobbet, efter jobbet blir det att stanna kvar och ha ett bailapass med fotbollstjejerna sen efter de passet har jag ett till bailapass med allmänheten. så full fart kan man säga att det kommer vara och lukta gott kommer jag ju då rakt inte göra efter två pass på raken.. yblaaw!
träningsverk har jag också efter gårdagens träningspass på gymmet, fintä!
ha en bra dag!
min frulle + yoghurten som jag redan hann äta upp.

-

gårdagens träning.
tisdag,
löpbandet, 30min
styrketräning, 25min
stretch, 10min

what's up!


på jobbet

glad tjej på jobbet.

-

ser att jag har varit väldigt dåligt på att uppdatera om min träning. men vi kör denna vecka,
då ska det uppdateras mycket bättre:)
träning
måndag,
promenad, 20min
baila, 45min.

weheartit

foto: weheartit.com

21 februari

hejhopp, börjar detta inlägg med att säga att det är sjukt fint väder ute, helt underbart. fast jag är inne på jobbet.
har just smörjt lite maskiner på gymmet ska nu torka av i fönster och sedan fortsätta med dammsugningen. ikväll blir det träning för min del sen handla och sen vara hemma med min underbara patric!
idag blev det en promenad till jobbet, tog faktiskt en omväg så jag fick lite frisk luft, blir promenix hem efter träningen också. nu tänker jag lägga upp lite bilder på min frukost imorse, ha!
ha en bra dag!
mammas goda hembakta bröd, med ost och gurka, ett stekt ägg och såklart lite varm oboy :)

helgens bravader!

här kommer lite bilder från helgen som gått.
fredags: 3rätters middag hos matte
lördags: skridskoåkning och äta utekväll med tjejer!
söndags: hemma i nordanö och på hockey.
förrätt
varmrätt
till efterrätt blev det chokladpaj
johanna, emil, juan, matte & putte.
sen var även jag, häggen och bossan där :)
vi försökte oss på lite konståkning
blev även hockeymatch
i mitt glas var det saft
i våra glas var det saft
helgen slutade med en spännande match med straffar och så vann såklart Avesta!
grymt kult helg!

-

foto: weheartit

17 februari.

idag är det fredag, sitter just nu på jobbet. idag är jag en trötter faktiskt.. blev en långpromenad till jobbet idag iaf. förmodligen blir det träningen efter jobbet med jp. sen handla mat, hem till patrics föräldrar sen hem till matte :)
så efter jobbet kommer jag ha fullt och hinna med det jag ska, känner att jag skulle vilja vara ute hela dagen för det är så underbart väder ute. men nu ska här jobbas. ha en bra dag!

weheartit

I just like happy faces
to hear bad things about you, it takes my energy
I hope you understand! like it or not

foto: weheartit

16 februari.

hopplahej! idag gick jag upp runt 8-tiden, sen kokade jag ägg och så drack jag varm oboy och macka till det:)
efter frukosten så blev det en promenad, men det blev en väligt snabb och effektiv promenad, var ute i ca20 min bara.. när jag kom hem satt jag mig i soffan och kikade lite på tv sen plockade jag undan lite och bäddade sängen. idag tog jag mig en promenad till jobbet, skönt men kallt vare!
idag är det fotbollsträning, efter träningen så ska jag kika på hockey tänkte jag:)
ha en bra dag!

-

träning.
onsdag
kvällspromenad, 6km

15 februari.

heje! idag är det onsdag, jag gick upp runt 8-tiden. sen åkte jag till haglöfs sen till jobbet. efter jobbet idag så vet jag inte vad jag ska göra.. skulle ha blivit baila med fotbollstjejerna men så blev det icke.. så idag får det bli vilodag? kankse! ska iaf försöka få upp gardinerna i lägenheten och även åka hem till mamma, pappa och bossan:)
ikväll blir det läggdags i tid. ha en bra dag! :)

alla hjärtans dag!

goddag! idag är det 14/2 och det är alla hjärtans dag. imorse blev det ett gympass med vickan kl8.00. efter gympasset så duschade jag på en gång sen gick jag på stan en jättesnabbis sen blev det jobbet. just nu sitter jag på jobbet, har skrivit lite skyltar men kom på att jag inte har någon tejp.. hm, hur ska jag lösa detta? idag bjuder jag även på smakprov av XL protein bar i receptionen, mellan 13-15. eftersom det är alla hjärtans dag:) hi!
ikväll ska jag kika på hockey sen vara med mitt hjärta! ska även försöka hinna hem en sväng.
ha en bra dag! :)
thailand.

-

träning.
lördag 11/2, baila 45min
söndag 12/2, baila 45min
måndag 13/2, baila 45min
morgonpass på gymmet, tisdag 14/2
crosstrainer, 20min
cykel, 10min
styrketräning, 30min (bara ben)
stretch, 10min

13 februari.

hejpåer! jag har haft så mycket att göra nu att jag inte har haft tid att sitta vid datorn. men nu har vi kommit så gott som på plats i lägenheten, det känns himla skönt:) inatt var det första natten vi sov där. hi!
idag tog jag en promenad till jobbet, visst inte den längsta biten längre men, tog en lite omväg för gick man patric förbi skolan. efter jobbet ska jag och mamma åka och kika på lite gardiner till mitt kök sen ska jag ha baila pass.
Ha en bra dag! :)
gammal bild

lite bilder från dansvisningen.


kvällen

godkväll, jag har just tagit mig en varm och då menar jag varm dusch! var iskall efter fotbollsträningen, man rör sig hela tiden men är kall ändå, hm! jaja, det är väl kallt ut bara. innan duschen så körde jag lite styrketräning här hemma, det gick bra! nu ska jag ta mig lite sallad, blir tonfisksallad, mums! ha en fortsatt trevlig kväll!
imorgon ska jag upp i tid sedan iväg på möte i sala, sen blir det dansvisning igen och så ska jag hem till sofia och träffa henne och andra vänner. sofia den busen åker ju till thailand på söndag, tog sista minutern:)
hoppas hon får det bra!! puss
nu ska jag måla naglarna.

9 februari.

Halloj! allt bra med er?! allt är så j*kla bra med mig, lever livet och tar vara på dagarna. igår blev det först träning (efter jobbet) sen dansvisning, (bilder kommer) och så var jag i lägenheten och plockade upp det mesta i skåpen, börjar känna mig lite mer som hemma nu, skönt :) jag fick sällis av natha också, hon hjälpte till att plocka upp lite. nu längtar jag till den 20e februari, då kommer soffffan, yä!
nu ska jag åka ner på stan en sväng och in med lite papper angående flytt oså, sen dirket till jobbet.
ha en bradag!
ska vi göra något äckligt bejbiii?

random picture


kvällen

godkväll. idag har jag pysslat med flytten, fick hjälp av min fina vän johaho. vi bar upp massa kartonger och annat tjafs, det kommer nog bli bra tillslut! var även och kollade på soffa och nu har jag hittat en fin en som jag ska köpa den 20 februari. det är en devansoffa eller vad det nu kallas och även bäddsoffa,
så jag kan ha gäster sovandes hos mig(y) toppen!
imorgon ska jag först jobba, börjar klockan 8.00 sen börjar nästa jobb klockan 11.00-17.00. efter jobbet blir det ett hårt j*kla gympass sen på dansvisning sen till lägenheten och plocka ur några kartonger med saker och in i skåpen.
så, nu har jag sagt lite om min dag och vad jag ska göra imorgon, för jag kommer nog ha fullt upp imorgon så kommer inte ha tid att skriva.
nu ska jag sova, ha en bra dag! puss
min fina vän johaho och ja.

-

träning
söndag,
baila, 45min
måndag,
baila, 45

tisdag den sjunde februari

hejåhå! idag gick jag ur sängen 8.00. åt frukost och nu har gått igenom alla mina mail, ujuj.. när man inte har internet på jobbet så blir det fullt i inkorgen. idag ska jag skjutsa bossan till skolan sen ska jag lämna ett papper till haglöfs sen ska jag och vickan åka och kolla på soffa. behöver en soffa till min lägenhet, så om någon ska sälja en fin soffa så är jag intresserad:) nu ska jag göra mig iordning sen skjutsa bossan, kanske hinner med en promenad? var ett tag sen nu. ha en bra dag!

min fina!


-

en bild från bailapasset imorse.
några tjejer från laget kom iaf, hoppas på flera nästa gång



dagens träning
BAILA, 45min
styrketräning, ca 40min
total träning, 2 timmar

4 februari

goddag på er! idag blev det att hoppa upp ur sängen klockan 9.00 göra sig iordning och sedan var det dags för att baila med fotbollstjejerna, ni var superduktiga! och kul var det måste jag säga! efter bailapasset så körde jag och jp ett styrkepass. så totalt tränade jag och jp 2timmar idag. skönt!
snart ska jag åka iväg en sväng och fixa lite saker, börjar ju närma sig flytt! ikväll blir det bio med vickan, palm och patric. får se hur mycket energi jag har kvar till lagfesten. är helt slut i hela kroppen, tror jag har ont i varje del i kroppen, just nu känns det så och det är inte träningsverk! igår lekte jag med jenny och johanna, vi åt god mat, kollade på hockey och kollade disneyfilm och åt fruktsallad och lite glass till det. mmmys!
nu ska jag duscha åka iväg på lite äventyr, sen ska jag ta det lugnt!
ha en bra dag, puss

2-3 februariii

hejpåer! tänker ta gårdagen lite snabbt bara. det blev jobb sen fotbollsträning i kylan, tror jag förfrös min tå.. (har fortfarande ont i tån idag..) efter fotbollsträningen åkte jag och jp till gymmet och körde styrketräning, då med vår egen kropp, hade inga vikter! efter gymmet med jp åkte jag och jp och hämtade emil sen skjutsade jag hem dom till jp. idag så vaknade jag först vid 6.00 men då låg jag kvar i sängen till klockan 8.40. sen gick jag ner och gjorde några ägg och macka och ett glas fruktsoppa på det. just nu gör jag inte mycket.. klockan börjar sticka iväg och jag har inte hunnit ut på en promenad ännu.. blir nog ingen idag faktiskt! kanske kör ett gympass efter jobbet?!
hade vart skönt med lite luft faktiskt, så ska nog ta ett varv runt kvarteret:) hi!
nej nu ni, bråttombråttom blev det! ha en toppen dag och njut i kylan :) puss

20120201

godmorgon! idag hoppade jag ur sängen vid 07.30, skjutsade mamma till jobbet. sen fick jag äntligen göra min frukost, vart hungrig när jag gick och la mig var jätttttehungrig när jag vaknade, ujuj. ska aldrig lägga mig hungrig! usch.. men innan frukosten gjorde jag en brasa och så la jag i en tvätt, sen blev det mammas hembakta bröd och varm oboy. vaknade med halsont och snorig.. hm inte bli sjuk igen:o jag brukar inte vara sjuk ju!
åhjustja, nu börjar det hända grejer, efter jobbet ska jag och mamma iväg och skriva lite papper. hihi spännanade! idag ska jag ut på en morgonpromenad, blir en längre promenad idag hade jag tänkt.
nu ska jag smita, ha en bra dag! :)

-

träning

lördag,
fotbollscup, hela dagen
söndag,
Baila, 45min
måndag,
morgonpromenad, 20min
Baila, 45min
tisdag,
crosstrainer, 30min
styrketräning, 20min
stretch, 10min
bild från i måndags, efter bailapasset

RSS 2.0