hemma från Zakynthos!

vi kom hem i fredags från zakynthos:) vi har haft det hur trevligt som helst med sol och massor med dricka.. haha!
vi var med om två jordskalv och lite regn, annars var allt helt okej!
nu är det måndag och jag ska till skolan.. men det ju inte långt kvar av skolan nu, så man måste hålla i. men innan skolan så ska jag och nathalie åka ner på stan och göra lite grejs. efter skolan får vi se vad som händer hade iaf tänkt mig åka och spela lite fotboll, men får se vad foten säger.. annars blir det gymmet:)
bilder från zakynthos kommer senare:)

19 maaaaaj, torsdag

idag är det torsdag och idag vaknade jag runt 07.30 och var superpigg. undra varför? jo för idag så åker vi till arlanda för att sedan flyga till grekland och bara ha så jäkla kul! det ska bli underbart.
idag började jag med att sätta mig på golvet igen och kolla i min väska om jag hade med mig allt, hm? det måste jag ha! jag vill ha med mig hela garderoben så jag inte kan glömma något :)
nej nu ska jag göra mig lite iordning sen gå hem till patric en stund, sen blir det skolan en snabbis. efter skolan blir det hem och fixa det allra allra sista sen ikväll åker vi till arlanda! :)

hm jag vill ha!

jag vill ha dessa shorts!
innan vi åker till grekland!
hm hur ska det gå till?

17 maj, tisdag

idag åkte jag till frisören och fixade till håret lite, färgade min utväxt. efter det så åkte jag och nathalie till visentparken och där var det de allra allra sista med uf-företaget. vi höll tal och betättade vad vi lärt oss osv. efter att alla haft tal så var det dags för maten. den var helt okej. när vi ätit så åkte vi till skolan för att ha en aktivitet med simon och linus, sen pluggade jag och nathalie. vi gjorde skulle bara berätta lite om hur året som uf-företagare hade varit.

när vi varit i skolan så åkte vi hem till mig och jag böt om sen åkte vi vidare hem till nathalie för att  hon också skulle byta om sen kom vi äntligen till gymmet:)
nu ska jag faktiskt ta fram mina shorts och göra om dom lite sen blir det att packa det allra sista till grekland!!! :)

GRATTIS PAPPA! :)


go for it

vid halv 5 kvart i 5 var jag och nathalie på gymmet och gymmade. men jag gjorde ingenting med foten så det blev bara styrketräning och det blev det även för nathalie:) vi var på gymmet till klockan halv 7 ungefär sen åkte vi till fotbollsträningen och kollade läget och satt lite hundvakt åt söta tingeling:)

15 - 16 maj

15 maj
då var det dags för match i Ludvika och vi vann med 8-0 och jag kom hem med en skadad fot..
jag fastnade i motståndarens sko med mina dobbar och så vrickade jag till foten.. sen nu är kryckorna mina bästa vänner, MEN inte länge till:) efter matchen så var det bara att ta det lugnt och kolla på hockey..
16 maj
idag kom nathalie och hämtade mig så skulle vi åka till dansen. men när vi kom dit så var det ingen där.. hm, vi båda som försov oss lite och jag som inte ens kan hoppa på kryckor kämpade mig upp och ner för trappan... haha!
nu sitter jag hemma och bara ska ta det lugnt:) blir ingen fotbollsträning idag.

NIKA KLJUN

så himla bra! :)

19 månader idag ♥


11 maj, onsdag

idag har det vart fullt upp på praktiken. jag tog cykeln dit idag och konstigt nog så hände det ingenting, jag och cykeln kom hem hela... jag brukar nämligen alltid lyckas med något när jag ska cykla. när jag kom hem efter praktiken så tog jag det lugnt, men nu ska jag sätta igång och plugga sen blir det en springvända:) det ska bli trevligt hoppas jag :)

10 maj, tisdag

har just kommit hem från gymmet och innan det har jag vart på praktik. på prkatiken var det full rulle. idag fick jag till och med trycka på kläder det var roligt. nu till kvällen blir det förmodligen fotboll om jag hinner. måste sätta mig ner och plugga det allra sista först så det blir klart, så vi får se vad som händer.
fotbollsträningen igår var helt okej.
det  blev ett glas mjölk och banan efter gymmet:) mummade

dagens shopping


SKÖLDPADDOR!

när vi åker till grekland ska vi åka på sköldpaddssafari :)8 maj, söndag

vaknade runt kvart i 9 imorse och idag står fotbollsmatch på schemat. efter matchen får vi se vad som händer. idag är det superfint väder ute, så jag ska sätta mig ute nu i några minuter innan det är dags för att åka på match:)
längtar till GREKLAND! :)

H&M - Swimwear


Grekland!!


skidavslutning


7 maj, lördag

dålig uppdatering... men det har varit väldigt mycket med skolan och allt. men ska försöka slänga in ett inlägg lite då och då:)
idag har jag vart ute i axelsbo sen vart på fotboll med nathalie och så har jag städat på mitt rum. haha jag har faktiskt tagit fram resväskan också och packat i lite kläder som jag ska ha med mig(a) för vi åker ju om 13 dagar till GREEEEKLAND! det ska bli så härligt:)

SISTA STUDENTFESTEN!3 maj, tisdag

idag åkte jag till prkatiken till klockan 9. sen klockan 12 åkte jag till skolan för att gå på föreläsning. efter det så åkte jag hem och nu tänkte jag dansa lite zumba sen ska jag åka och hämta passaten och efter det blir det fotbollsträning och innan det lite plugg förmodligen. känns som att jag måste göra klart det mesta nu, så det inte blir allra sista dagen:)
gammla bilder på mig och bossan:)

kallt ute...

var ute på en promenad för ett tag sen och det var så himla kallt ute, blåste och solen gick i moln hela tiden. hm.. och det sägs att det ska komma snö, "neeeej!!!" men som tur är så åker vi snart utomlands, det ska bli bäst!:)

2 maj, måndag

nu är lovet slut och idag börjar skolan. dagen började med sovmorgon... och jag gick upp såklart som vanligt för att dansa men så visade det sig att det inte var någon dans, då åkte jag hem igen. nu sitter jag här och gör ingeting, ska nog ta mig en promenad. klockan 12 börjar min lektion idag, för se om jag sticker och jobbar efter skolan.

thailand 2009.

RSS 2.0