taio cruz ft tinchy stryder - take me back


min blogg, HJÄLP

tyvärr så har jag inte orkat gjort klart min blogg, min fantasi är just nu inte i trimm... Men jag ska försöka ta tag i min blogg när jag har tiden till det, om jag någonsin kommer ha det. men ska försöka iaf!:)

090928

jag har varit lite dålig med inlägg nu:) har inte haft så mycket tid och ork. Idag så har jag varit i skolan, jättttekul.. sen efter skolan blev det att åka hem och ta det lugnt, sen ringde nathalie och frågade om jag ville med till stan, då köpte jag lite underkläder, ett nagellack och en sån där grej som man sätter mot huvudet och så är det typ piggar som kliar i hårbotten:) jätteskön grej (se bilden). Efter att vi varit på stan så åkte jag hem och fixade till fotbollsträningen, men det blev lugn träning för mig eftersom på matchen som vi hade igår så hade jag väldigt otur.. blev lite småskador här och var... annars så har allt varit helt okej:)


090926

idag så ska jag vara barnvakt hela kvällen:) gårkvällen var helt okej, bilder kommer:) ha en bra dag/kväll.


090925

idag så blir det att umgås med dom bästa tjejorna:) det ska bli trevligt!


kjolen


090924

idag blev det skola som vanligt hände inget speciellt.. efter skolan så cyklade jag ner på stan och tog ut pengar till dansgruppen sen visningen. Efter det så gick jag och nathalite runt lite i plus och kikade. och jag hittade såklart en söt kjol.. så jag köpte den. Efter vi varit på stan så cyklade jag hem sen blev det att åka till Q och se vad dom hade kommit på för danser.. senare blev det fotbollsträning och det gick finfint:) och idag är det 1 månad kvar till jag fyller år:D nej nu ska jag sova. godnatt ha det bra allesammans


nelly.com









090923

tjohoo, jag håller fortfarande på och stökar runt i min blogg, men jag får inte till min header som jag vill ha den.. Iallafall idag blev det skolan som vanligt.. efter skolan så blev det att ta det lugnt. Sen nu senare på kvällen så kom NATHALIE hem till mig och så kikade vi på idol och kändisdjungeln:) mysmys. Och när nathalie skulle hem så var vi nog lite trötta nathalie kunde inte prata och inte jag heller, så jag låg på hallgolvet och garvade som bara den:) hoppas ni haft en bra dag.


OBS!

jag håller på och fixar min blogg just nu!

090921

tjenahopp, dagen har varit som vanligt.. varit i skolan sen blev det träning:) i skolan blev det att ta enfoto och jag såklart såg förjäklig ut.. haha. Och så råkade jag gå in i en dörr i skolan och så fastnade jag med mitt halsband i handtaget på dörren.. så halsbandet gick av, typiskt. efter skolan följde nathalie med mig hem så pluggade vi lite matte sen skulle hon hem:)  lite senare blev det träning, och imorgon är det match. taggatagga..


Thriving Ivory - "Hey Lady"


090920

idag åkte jag mamma pappa och bossan till valbo och handlade:) vi skulle även till mina kusiner men min faster hade blivit sjuk så det blev att vara i valbo hela dagen ist:) bilderna är inte dom bästa, fick lov att knäppa med mobilen för min kamera var urladdad.


din sko 299:- (på rea)


bikbok
t-shirt 99:- (på rea)
leggians 149:-


ginatricot
tröja 199:-


ginatricot
mössa 59:-
sjal 99:-
vitt linne från cubus, 99:-

090919

idag blev det ishallen hela dagen med nathalie och sen efter ett tag så hämtade jag min lilla kusin philip:) och senare kom pillan också dit, men vi träffade även massa andra där också. Trevligt men kallt var det:)


nathalie

philip

hanna

090916

idag blev det skola som vanligt.. sista lektionen så blev det att spela golf med klassen:) efter det så cyklade jag hem och slängde mig i soffan var ganska så trött, somnade nästa på en gång:) sen vaknade man av att solen sken rak i ögonen på en:) så då var det bara att pallra sig upp och byta om till fotbollskläder så åka på träning:) efter träningen så klippte mamma mig, så nu är jag nyklippt igen...




090915

idag köpte jag mig en ring och ett hårband på h&m:)


ring 39,50:-
hårband 29,50:-

090915

idag blev det skola och efter skolan cyklade jag hem och kollade på tv med lillasyster:) och snart ska jag ut och gå en lite stund innan idol en timme ungefär:) och efter idol blir det en springtur.. Måste ju börja ladda inför tisdag;)

 


090915

tjabba, idag ser dagen nästan exakt ut som gårdagen:) skola, sen blev det träning och efter träningen så cyklade jag hem till pillans systers lägenhet och sov där med pillan och katten kaj, som sov på min mage nästan heeela natten:) haha. mysmisse!



090914

idag blev det skolan som vanligt.. Efter skolan blev det fotbollsträning med bästa laget:) Efter träningen så åkte jag hem duschade och packade väska och cyklade till pillans systers lägenhet och sov där med sötnosarna pillan och nathalie. Det var trevligt, och så fick man sova lite längre dagen efter eftersom vi sov vid skolan nästan, riktigt skönt:)




bilden är inte från gårdagen, haha!

bad hair day


Nelly.se
69:-

fiskbensfläta

nu hade jag tänkt förklara hur man gör en fiskbensfläta

1. Du börjar med att ta två tesar från sidorna, lägger sedan tesarna som ett kors.






2. Efter att du har korsat "tesarna" med varandra så fortsätter du med att ta "tesar" från sidorna. Du kan ta tjocka som små "tesar", det bestämmer du själv vad du vill ha. Testa dig fram. När det inte finns nå hår kvar att ta från sidorna så tar du från de håret som hänger i själva "snodden".






3. Och vips så blir det en fiskbensfläta till slut. (Men på den här bilden gjorde jag inte flätan ända ner, det tycker jag är snyggst). Nu är det bara att öva så blir det bra, det är inte det svåraste som finns! Övning ger färdighet. Lycka till!:)


Nyklippthår

efter att jag varit ute och sprungit så blev det att klippa lillasyster.

före.




efter.

mums

det här kan vara det goaste som finns med stark beasås till:) det lagade jag och min lillasyster, inte det svåraste att tillaga men man blir mätt och hur mumsigt som helst! 


one tree hill

idag är det one tree hill, det börjar klockan 18.05kanal 5





090913

idag har jag och pillan kollat på film sen efter filmen så cyklade jag och pillan. Pillan cyklade hem och jag cyklade på fotboll:) Efter fotbollen så tog jag cykeln och det blev en omväg haha.. men det gick lika bra:) nu ska jag och min lillasyster laga mat, sen ska vi kika film:)




Miley Cyrus - The Climb


Joan Osborne - One Of Us


Sean Kingston - Face Drop


Eva Simons - Silly Boy


090912

nu är pillan påväg hit:) hon som räddade min kväll! Vi ska ha lite skoj. ha en bra lördagkväll allesammans


:)

hur skönt som hellst med stickat till hösten/vintern. Och jag hittade en superskön tröja som är pappas:)   Nu ska jag cykla på fotboll med kusinen philip, nathalie och hulia:)<3




090912

tjohoo, en ny dag! och det blir att cykla hem till farmor och hämta lillkusin philip och cykla vidare med nathalie och kika på fotboll på avesta vallen:) en vet jag inte vad som kommer att hända under dagen, men det blir ett inlägg senare. Ha en bra dag!





090911

ja jag har inte så mycket att säga, en ganska så värdelös fredagkväll. Sitter här hemma själv i hela mitt hus, och nu ska jag lägga mig i sängen och sova och klockan är 22.32. kul liv jag kan ha. Misslyckad dag. Men imorgon så blir det nice hopppas jag! för då kommer säkert hulia hit! en ensam kväll med mig själv, och sitter och vet hur skoj alla har......... nattinatt


piiiipen


du är allt för bäst, gullegris:)

maja

bästa tjockisen som finns<3



cykeltur med några i klassen

skola idag, första lektionen så blev det att kolla på film sen hade vi engelska sen blev det lunch och efter lunchen så blev det cykel tur med några i klassen, dom felsta är sjuka och så stod 4 i vårat café olé som öppnade idag:)
så vi blev inte så många som cyklade, men det var trevligt.






med i tidningen

jag, ullis, tobbe & viktor som står bakom mig va med i tidningen med dansen "let i rock".



mer bilder från dansvisningen

















tack för oss:) mer bilder orkar jag inte lägga ut!

!!

mer bilder från dansvisningen kommer!

Roll - Sean Kingston ft. Florida


Henok Achido - high on life


bilder från dansvisningen





090906

tjohoo idag blev det dansvisning på familjedagen på holmen:) det gick väl sådär, blev lite småfel lite här och där. Men det var bra för att vara bara 7 personer(y) Efter att visningen så åkte jag hem och skulle kolla på tv men jag somnade och sen åkte jag och bossan på bio:)


jag&lillasyster

090905

idag så blev det att vara hemma ett tag, och ta det lugnt och ladda lite inför morgondagen:) senare på kvällen så åkte jag och lullan till ewwe på födelsedagsfest:) hennes bror fyllde 20. När vi kom dit så ställde sig jag och lullan på dans golvet såklart och där varade vi nästan hela kvällen, sjukt kul hade vi<3 det blev varmt och vi blev riktigt uppvärmda för dansvisningen;)


skapligt kul vi hade, tyvärr så är bilden lite suddig menmen;)

lullanärbäst!


090904

idag har jag varit i skolan:) dirr efter skolan så åkte johanna, jag och ewwe till Q och tränade dans inför dansvisningen:) sen kom resten av dansgruppen och dansade(y) det blev genrep osv. Efter träningen så åkte jag hem och duschade och sålde mina brallor som jag har bild på på bloggen:) nathalie köpte dom av mig. sen åkte jag hem till johanna efter ett tag och där tog vi det lugnt och kollade på filmen taken, en superbra film, sen gick vi upp till hennes hus och la oss:)

johanna jag ewwe




ni är bäst tjejor!


David Archuleta - Crush


090903

hejj. idag har jag varit i skolan, haft det lika kul som vanligt;) efter skolan blev det att åka ner på stan med johanna e en sväng sen åkte vi hem till mig och käka lite macka:) sen åkte vi på dansträning. Efter dansträningen så hade jag fotbollsträning i regnet:) efter att jag varit på fotbollen så tog jag moppen hem och hoppade in i duschen direkt när jag kom hem. Och sen blev det att kika lite på tv med mamma pappa  och bossan:) Nu ska jag snart om ett litetlitet tag gå och lägga mig i sängen och kolla på en film eller så blir det bara något tv program:)

godnatt!


jag&lillasyster


David Guetta Ft Akon Sexy Bitch


kläder


249:-
Med en snygg sjal till och viker upp ärmarna och snygga armband
Eller så kan man ha ett snyggt/snygga halsband.

279:-
snyggat att ha till lackleggians med många snygga armband till ett halsband skulle inte heller skada.

499:-  ja bilden visar. Tycker även man kan ha lackleggians till också.

399:-

149:-


dessa grejer finns på ellos.se

090831-090901

igår kunde jag tyvärr inte göra något inlägg bara för att min blogg var jätteseg och ingenting fungerade som det skulle så då gav jag upp.. igår var jag iaf i skolan, sen slutade vi tidigt och jag & johanna tog lunch ute:) sen efter det gick vi på stan och jag köpte mig ett par lackleggians på lindex. Efter att vi varit på stan så åkte vi hem till mig och kikade på film & sov, sen blev det dansträning och sen fotbollsträning:)
Idag har jag varit i skolan hela dagen, sen så åkte jag hem och somnade på en gång i soffan sen blir det dansträning:) och nu har jag precis duschat. snart ska man lägga sig i sängen och kolla tv och sedan sova:) hoppas ni haft en bra dag!


skolan

hejhopp. Just nu sitter jag i skolan och elin har fixat min blogg(y) tack så mycket för hjälpen:) jag blev nöja!
snart ska vipå svenska sen så slutar vi för dagen:) då blir det antagligen träning med ewwe:)


RSS 2.0