skolan

nu sitter jag i skolan och håller på med min tidning. Vi har just fått våra kakor som vi ska sälja så vi får klasspengar. Har hållt på med tidningen hela tiden sen skolan började. Vi har nyss haft lunch och det var kycklingsallad, ris och sås, det var faktiskt helt okej! Efter skolan idag så ska jag följa med nathalie hem, vi ska väl äta lite sen blir det att cykla ner på fotbollsträningen.


nu kör vi tjejor!



Idag ska vi klara av att göra denna grej på 4 minuter och lite till. Ni gav ju upp förra gången så idag ska ni klara det! :)


man håller armarna rak ut sen ska man snurra på dem hela tiden, sen efter någon minut så ska man gå sakta upp med armarna rakt upp sen ner igen och börja om från början med att snurra på armarna! Man ska vara envis:)

godmorgon


ut i snön och jogga lite..

sådär nu har jag sprungit.. Jäkla snö!


idag har jag sovmorgon men gick upp när putte skulle åka till skolan. Sen åt jag lite frukost och kikade lite på tv. Sen bestämde jag mig för att prova ta mig en joggingtur, så jag fick känna hur det kändes med foten, det gick väl sådär... jag sprang kanske runt 5 km. Jag gav mig ut ca 09.05 på joggingturen. Brukar aldrig springa på morgonen men det gick ju rätt bra ändå! Nu ska jag köra lite styketräning, sen blir det en skön dusch och sen mat.
Vid 12 blir det väl att ta cykeln till skolan i snöovädret.. dummmmma snöööööööööööö!


sååhär


sååhär  kul har jag......

söta sunbrills


Från h&m

100419

idag blev det en ledig dag i från skolan, förutom utvecklingssamtal. Och det gick faktiskt mycket bättre än förväntat! Jag är nöjd.
På morgonen så cyklade jag och nathalie ner på stan en sväng, hon fixade sitt bankomatkort och glasögon, jag tog ut pengar. När vi vart på stan ett tag så cyklade vi hem. När jag kom hem så fick jag lite thaimat sen satt jag mig ute i solen och pluggade lite. Skulle egentligen städa men det kändes värdelöst eftersom det var så varmt och skönt ute!
Vid 4 tiden så tog jag cykeln och cyklade iväg till skolan för att gå på utvecklingssamtalet. När jag kom några meter från huset så mötte jag älsklingen och fick en puss innan jag cyklade vidare.
Efter samtalet så cyklade jag hem igen och satt mig i soffan och latade mig lite. Nu ska jag ut och gå en vända, får se hur det går med foten..



påväg till thailand 09

Ginatricot


100418

idag ringde klockan ca 07.45 då var det dags att ta sig upp ur sängen och klä på sig sen få i sig något i magen sen bar det av på fotbollsmatch. Matchen gick skitbra, vi vann med 4-0, klockrent(y)
När jag kom hem så åt jag lite sen pluggade jag, sen kom anna tomas och philip hit en stund sen efter ett tag så kom farmor och örjan också.
Sen följde jag med farmor och örjan hem så fick jag en cykel av dom eftersom en tantfan tog min cykel igår. PISSKÄRRING!
Men nu har jag en cykel så nu kan jag cykla igen. När vi kom till farmor så fixade vi cykeln sen cyklade jag hem. När jag kom hem satt jag mig i soffan, sen blev det en långpromenad med älsklingen!<3
Nu ska jag plocka undan lite sen ska jag sova.. har en lektion imorgon och sovmorgon, superonödigt egentligen!



jahap

efter fotbollsträningen idag så gick jag och mamma ut och gick i en timme ungefär sen hämtade vi bossan. Sen kikade vi på tv nu ska jag duscha sen sova:)

det har varit superskönt väder!!! Men när det väl blir skönt så börjar skolan igen.. men det är inte långt kvar till det blir sommarloov, skööönt!
Jag har vart väldigt dålig på att blogga.. men ska väl försöka skärpa mig(a)


halsband

har gjort om ett halsband, så jag kan ha det både långt och kort.



halsband från lindex

korta

har satt på ett extra "snöre"

nu har jag både ett långt och kort halsband


ojojoooj

hej&håååå...

va jag har varit dålig med mina inlägg nu på sista tiden.. Men jag har iaf vart i Funäsdalen med superfin väder, så man fick ju lite färg i ansiktet(a) Vi åkte skoter och pulka. Och så hade jag tävling med två korvar. hahah! bilder kommer senare när jag har lust att lägg upp!
Just nu har jag inte gjort speciellt mycket har bara tagit det lugnt ska väl plocka in lite tvätt i garderoben och tvätta all tvätt sen funäsdalen. I år var funäsdalen rena paradiset förresten, superfint!

Nu ska jag höja volymen och börja plocka lite tvätt, ha massa sommarmuuusik!!




rösta på min!


http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=p3WOkwrvX3YKHCXT1G4n7htprTwcQOd5GxIokyZ6ov


gör dig en egen bikini och var med och tävla själv också:)

min bikini

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=p3WOkwrvX3YKHCXT1G4n7htprTwcQOd5GxIokyZ6ov#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_p3WOkwrvX3YKHCXT1G4n7htprTwcQOd5GxIokyZ6ov.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=p3WOkwrvX3YKHCXT1G4n7htprTwcQOd5GxIokyZ6ov#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

RSS 2.0