shopping

idag så köpte jag mig ett linne och ett par leggins på h&m:)





linnet kostade 129:-
legginsen kostade 99:-
Sen hade jag en bonuscheck på hm på 100:- så det blev väldigt billigt:)


ulrik


Jag har det bra
Mitt liv rullar på
Ibland har jag tråkigt
Vad sakta tiden går
Men oftast har jag roligt
Då känns allting bra
Idag är en bra dag, idag är det bra

Tänk om man satte allt i perspektiv
Man kunde vara fattig och sjuk i ett annat liv
Inte ha några vänner, familj eller nån hund
Ingen som bryr sig om en, just för en liten stund

Men jag har det bra idag
Jag har det bra idag

Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Varje dag dör det människor
Gamla och unga
Stora som små
Sånt är livet
Svårt att göra något åt
Men just nu idag, så har jag det bra

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag

Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Allting handlar om relativitet
Man jämför sig och mäter, om så i hemlighet
Men om vi slutar mäta oss med de som har det bäst
Så skulle vi nog märka
Vi lever i en fest

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag

Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Jag vet inte om du tycker som jag
Men just nu idag så har jag det bra

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag

Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag























shopping idag

idag när jag var ner på stan med melinda så shoppade jag ett linne och en kofta.




linnet kostade 199:-

koftan var lång och svart,
 kostade 99:-

30 juli

idag ska jag åka ner på stan med melinda en sväng, vi ska kika runt lite bara men först ska vi åka och hämta bossan och skjutsa hem henne. Senare idag får vi se vad jag ska hitta på, det är hockeymatch på avestavallen så får se om man kanske åker dit och kikar lite om man får sällskap.

Igår på fotbollsträningen så gick min tånagel av på mitten typ.. blää!! Jag kände att jag hade on nästan hela träningen, men var med på hela träningen ändå. För jag trodde verkligen inte att nageln hade gått av, haha. FULT!

Nej nu ska jag dra ner på stan en sväng. Ha en bra dag!!


28 juli

nu ska vi se vad jag ska hitta på.. är själv hemma och vet inte vad jag ska hitta på! hah
jag har tvättat lite och så ska jag väl vika lite tvätt nu. Sen plocka undan lite på mitt rum kanske. Justja, idag har jag även legat ute i solen ett tag och läst tidning. Senare idag efter att jag har vikt tvätt och tvättat, så ska jag läsa lite körkortteori, det börjar ju närma sig för ett körkort kanske:) Längtar till jag får det, ska bli så skönt!


drarrr

nu ska jag cykla på träning, fotbollsträning! Har nyss varit ute och hängt lite tvätt och spelat boll med lillasyster och så var vi över och lekte med vovvarna:)

Nu ska vi cykla till träningen!:)


hejsanpådejsan

tjohej, idag mår jag skitbra. Har massa sprall i kroppen, hahaha!
igår så var vi och firade  min kusin för att hon fyllt och så klarade hon körkortet igår, så jäkla glad för henne skull:D duktig flicka!! Nu längtar jag till att jag får körkooooort! Igår när vi kom hem från falun så åkte vi ner på stan en sväng och fixade lite, när vi hade vart där så åkte vi hem till min kusin som kommit hem. Vi firade henne för att hon fyllt 18, och såklart för att hon klarade KÖRKORTET! Eftersom jag åkte dit så missade jag fotbollen.. tråkigt! Men jag tog mig ut på en springtur, sprang till dalahästen och körde i trapporna och när jag skulle springa hem så skakade mina ben, det rann svätt och jaa, haha men det är väl så det ska vara efter att man tränat!:) Min lillasyster var med mig också!

idag har vi spela wii, nu ska vi laga lite food. Efter maten ska vi ut och passa lite boll sen cykla till träningen:)

Ha en fördundrans bra dag!:)














jag och bossan kan vara för allvarligt töntiga.. hehe!

tjohejsan

igår så lekte jag med mellisen, vi kikade på film, pratade åt popcorn och åkte ner på stan en sväng i regnet och kollade läget. Det var lite bråk på stan kan man säga, men jag och mellisen missade lite av det för vi fattade inte. Sen träffade vi johanna som hade kommit in på trapper, haha! och så tappade hon sina byxor hela tiden, haha söt! Träffade även lite annat folk och min putte:)
Efter ett tag så började jag och mellisen frysa så vi ville hemhemhem, det var ju jättekallt ute..!
När jag kom hem så bäddade jag rent i sängen runt 2 tiden på natten haha. Sen kom putte hem till mig så sov vi. Vi fick sällskap av min katt som skulle ta upp hela sängen haha. Hon låg vid oss hela natten, inte blev det mycket sömn inte.. hon snarkade, kurrade och skulle ligga på mitt huvud hela tiden, gosade heela tiden, fick ingen lugn och ro till att sova:) haha

Nu får vi se vad jag ska hitta på, det är kallt ute och inte världens finaste väder.. vart tog sommaren vägen..?
Blir kanske att ta en promenad, för att få lite frisk och kall luft, haha!:)

Ha en super bra dag!:)


jahap då var det en rubrik också(a)

igår så kom melinda hit så spelade vi ett jättekul spel och åt popcorn och bakade en kladdis som blev lite liten tycker jag:) hihi. Men det räckte! När vi skulle baka kladdis så råkade vi först ha i kanel:o vi trodde det var kakao, hahah! Så vi fick börja om från början. När vi skulle göra goda popcorn i kastrull så råkade vi ha i för mycket smör så det kokade typ över haha, vi är väldigt duktiga. Men kul hade vi, och det där spelet, man skrattade nästan hela tiden, roooligt! Jag melinda och bossan var även ut och gick en promenad tidigare på dagen. Melinda åkte hem runt 02.00 på natten igår, haha!

Idag ska vi ut och gå en power walk och kanske springa lite i trapporna. hihi! Sen får vi se vad vi hittar på, vi hittar säkert på något busigt.
Nu ska jag gå från datorn sen byta om och ut och gåå, sen duscha sen kanske leka med mellisen igen:)


aaaaaah, snart tar sommarlovet slut... känns som om jag inte hunnit med nånting.. tråkigt att skolfan ska börja igen.. hihi!






nu kommer det lite bilder från tylösand




bossan &  jag gick ner till stranden och kollade läget första dagen.


vi solade lite upp vid husvagnen i det fina vädret:)




mamma & pappa




det var ganska proppat på stranden under dagarna!


det blev fotboll på en jättemysig pub med god mat och dricka:)


Jag & syster



mer bilder får komma senare kanske.

21 juli

idag så har jag varit barnvakt åt philip, nästan hela dagen kan man säga. Putte var här också, vi spelade lite fotboll och lite mer fotboll. Vi badade tunna gjorde så att det blev en massa skum, skitkul! Efter att vi badat så kollade lite på film, sen så cyklade jag hem till melinda så gick vi ut och gick en lång lååååång promenad runt hela avesta nästan haha, kom hem runt halv 12 nästa på kvällen/natten:) trevligt! När jag kom hem så tog jag mig en god macka och mjölk. Nu ska jag duscha!

Hoppas ni haft en bra dag!!:)


snälla(a)

skulle vara skitkul om jag fick stoppa ner er i en påse och stänga igen den(a) haha!

Nu drar jag och badaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar med melinda & puttelitooo

Ha en jäkla bra dag!!!

 öhöh,

lite dåligt

jaa, det har blivit lite dåligt med inlägg nu tycker jag! Men har inte haft tid när jag har varit i tylösand, hade det skitbra!! :)
Vi hade för det mesta skitbra väder, men någon dag så var det väl lite sämre väder. Första veckan så var jag ut och sprang med pappa och så blev det  rätt många strandpromenader på kvällarna, sen när putte kom så var vi ut och sprang lite, då sa pappa att han hade semester. Han orkade inte med kan man säga;) hiih!
Hade det iaf jättebra. Träffade på jocke och dennis i tylösand också.
Jag önskar nästan att vi hade kunnat stanna kvar där, för man hade något att göra då hela tiden kändes det som, och man kunde ta det lugnt! Bilder kommer senare när jag har tid att spendera tid på datan!

ha en bra dag!

oooh my shit

jag har sett en människa idag som ser ut som en banan i ansiket. roligaste jag har sett nästan! hahaha!
munnen och näsan är typ inne i huvudet, kan inte riktigt förklara. Men tjejen sen ut som en banan!


en husvagn brann upp

när vi kom till tylösand och hade parkerat husvagnen som den skulle vara så sa en av våra grannar att för någon vecka sedan så hade en husvagn brunnit ner till marken. På den platsen som vi står på. Och mannen som hade husvagen skulle försöka rädda husvagnen så den inte skulle brinna upp helt då blev han helt brändskadad på armen.. och igår hittade pappa en liten bit av en sko. underdelen av skon. läskigt tycker jag!
Sen ligger det lite rostiga spikar under jorden. Men som tur är så har vaktmästarna här fixat en fin ny gräsmatta där våran husvagn står på:)

.

jag blir bara mer arg och irriterad! punkt och slut!!:)

hejhoopppp:)

runt 12 igår så blev det en springtur med pappa och dagen innan det så blev det också en springtur med pappa:) Lika bra att hålla formen till fotbollen börjar. Igår efter att jag och pappa hade vart och sprungit så låg jag och solade lite, såklart. Låg även och solade innan vi sprang ut. Efter att vi solat lite så blev det lite mat sen gick bossan jag och pappa ner på stranden och tog med oss fotbollen och sprang och passade lite efter den långa stranden. Senare mot kvällen så blev det after beach, vi gick en bra bit och kika på fotboll på en storstor tv och käkade jättegod mat. Och såååklart så vann spanien, jippiii!
När vi skulle gå hem efter fotbollen så gick vi efter stranden, det var mysigt. Jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder nu, för glömde sladden hemma..
Idag är det torsdag, vi har inte superbra väder men det är himla skönt! Låg nyss ute och vilade på filten, efter mellanmålet eller vad man ska säga, så blir det en promenad för mig. Sedan ska vi gå och spela minigolf hihi!


sitter och kikar

har precis varit på en spring tur med pappa:) det gick finfint! Sitter och kollar på tågbiljetter till älsklingen som kanske ska komma med tåg hit. hihi(a) men det är inte helt säkert än..
Just nu har jag suttit och kikat på kan dee shop (http://kandeeshop.se/category.php?id_category=43)
Där hittade jag ett snyggt linne som jag vill ha. Kenza har även det linnet, är avis!
Skulle inte sitta fel med lite tips om vart såna linnen finns, fast det ska bara vara vitt.
Nu ska jag gå och ta mig en snabbbb dusch, får ju inte missa fotbollen.



Ha en bra kväll!


tylösand

sitter i tylösand nu och har det skönt. Vi kom hit igår vid 7-tiden, då hjälpte vi pappa att sätta upp förtältet osv.
Idag så var vi och shoppade inne i halmstad. Men jag hittade inget speciellt.. men lika bra att spara pengar eftersom vi kanske ska till ullared påvägen hem. Nu skiner solen och jag ska lägga mig ute ett tag och försöka få lite färg. Justja, jag och bossan var ner till havet idag när vi kom hem från halmstad, det blåste lite men det var fint. Om ett tag ska jag ta mig en powerwalk sen ska vi kika på fotboll och äta lite mumsig mat.

jag kommer nog vara lite dålig med inlägg nu de senaste 10 dagarna, men ska försöka uppdatera mig så mycket som möjligt!(a)

Hoppas ni har en bra dag!




bikinis on top

nu ska jag ut och klippa hela gräsmattan skitfort, sen drar jag antagligen och badar på ett chill ställe:)
Har inte så mycket mer att skriva!

Ha en bra dag!


kusinbus:)


















1 juli

idag vaknade jag runt 10-tiden, gick ner och åt lite frukost och kikade på tv som vanligt:)
känns som om man har mycket att tvätta och städa innan man ska åka på semester på måndag. Hinner inte med nånting känns det som. Idag harjag än sålänge vikt en massa rentvätt som har legat över hela mamma och pappas säng. Nu är det klart, ska väl snart sätta igång dammsugaren och dammsuga och tvätta golvet i hela huset. aaah! Sen ska jag bädda rent i min säng också, blir så mysigt att lägga sig i en skön och nybäddad säng(a)

Dagen var planerad från början att åka till västerås på rixfm festivalen, så blir nog inte.. Ist så ska jag nog på bio med nathalie, twilight.  Jag har varken sett 1 eller 2, men det gör inget, den verkar ju rätt bra, förutom att jag stör mig på grejer som är så jäkla overkliga (a) inte min grej. menmen, det ska gå att kolla på:)
Idag kommer min älskling hem också, det ska bli en mysdag med honom innan jag åker till tylösand:)

Ha en bra dag!




30 juni

idag vaknade jag i skaplig tid runt 9. Gick ner tog mig en tallrik fil, kikade lite på tv och sedan när jag var påväg ut på promenad så kom det ett ganska så mörkt moln, det började åska och blixtra, kusligt.. speciellt när man är själv hemma.. Satt mig i soffan och min katt ville ut, men sa till henne att det var dåligt väder så släppte jag ut henne, så kollade jag på henne så började det åska då hukade hon sig ner mot marken och kröp in igen, skitsöt!
När hon sedan kom in så kröp hon runt på golvet med magen i golvet, haha! Hon sprang sedan ner i källaren och gömde sig. Sen gick jag och hämtade henne för att jag inte vill vara själv, då la hon sig på golvet vid mig typ!
Sen la jag mig i soffan och somnade, sen sov jag ett bra tag och vaknade inte även fast det ringde. Jag vaknade av att min mobil ringde som låg bedvid mig. Det var sivan som hade ringt!

Åkte hem till siv vid 3-tiden ungefär, vi hyrde en film och så åt vi jordgubbar, mums! Vi spelade även kort lite senare på kvällen, vi hade det jättetrevligt.
När jag kom hem så tog jag mig en snabbis promenad, känns verkligen som ett måste för mig!









min extremt söta lillasyster♥


jag

bilder på min sötaste misse

idag knäppte jag lite kort på min mesiga men sötaste katt:*














RSS 2.0