idag bröt jag ihop..?

idag har jag vart i skolan och jobbat så duktigt med svenskan. packade även ihop lite grejer till ufmässan som vi ska på imorgon i falun... och imorgon fyller min supersöta lillasyster 16 år. oj vad tiden går!
efter skolan så åkte jag ner på stan och köpte present till bossan. sen åkte jag hem och böt om och gick till åsbo för att kolla på skidtävling, blev nog den sista tävligen. när jag kom hem så började jag städa på rummet och ja det går som vanligt sakta men säkert framåt för mig. men måste sätta fart nu för ska snart åka hem till nathalie och sova hos henne inatt. vi ska nämligen upp rätt tidigt imorgon för att hinna till falun:)
nu ska jag städa, sen duschen.

hej&hå, vad folk det finns!

just kommit hem, har jobbat och det har varit supertrevligt och jättemycket folk på ICA kvantum här i avesta. efter skolan idag så jobbade jag, så har inte hunnit göra så mycket hemmasysslor som jag behöver jag för att lillasyster fyller år på fredag. efter jobbet idag så var jag ner till min kissemisse som inte alls mår så bra.. hon ligger för det mesta, äter inte alls mycket dricker mest, hoppas hon blir bra snart. efter att jag hälsa på majsen så gick jag upp och dansade zumba, sen åkte jag med putte och hämtade bossan efter henne dansträning. nu sitter jag här hemma och vill hoppa in i duschen sen kanske slänga mig i soffan ett tag och vila lite med lite kvällis sen lägga sig och sova, för det känner jag att jag behöver vid det här laget, för att orka med skolan och ufmässa..
Ha en bra kväll!
två bilder på maja när hon är frisk och kry♥

????????????????

varför syns inte hela min text? vem har vart in och på min blogg och ändrat?


30 mars, onsdag

igår var jag på jobbet och för det mesta så gick det bra, men jag behöver fortfarande lite stöd bakom mig. är så himla svårt att veta vad viss frukter/grönsaker/rotfrukter är för något.. hoppas jag lär mig snart! det var en jättetrevlig kväll igår med massor av kunder som fick kolla i butiken men även handla.
när jag kom hem så dansade jag zumba sen slängde jag mig i sängen.

idag är jag tröttast.. sitter i skolan nu och gör inte speciellt mycket. ska börja packa ut vår monter så snart som möjligt för på fredag har vi mässa i falun. gå in på vår blogg: http://ufskillz.blogg.se <-- här kan du se vårar erbjudanden som vi kommer att ha på mässan.
vid 15.00 börjar jag jobba idag igen, ska bli spännande.. ska stå helt själv i kassan, hoppas på att det kommer gå bra! slutar 21.00, när jag kommer hem ska jag försöka plugga lite också..



brumbrum

nu ska jag brumma mig till skolan för att ha en lektion sen ha danslektion för klassen. det ska bli trevligt :)
vill vara hemma idag och vara ute i solen..

28 mars, måndag

idag har jag sovmorgon, men jag gick upp vid 8.15 och började plugga lite. eftersom allt mitt arbete som jag gjort på skolan datorer har försvunnit så fick jag lov att göra om allt. så  passade på att göra det nu så jag slipper känna mig så himla stressad när jag snart kommer att börja jobba och gå i skolan. idag är det soligt ute också, då blir man piggare. efter skolan idag ska jag på kassakurs från 16.00-18.00. när jag kommer hem så ska jag nog ut och springa en 4 kilometer sen dansa zumba, för nu var det ett bra tag sen jag dansade zumba:)
ha en trevlig dag!

jag har en snäll vän

har fixat mig på en halvtimme ungefär (för fösta gången) och så har jag hunnit ätit lite  mat också. för ikväll bli det johnossi, wiii, vad kul det ska bli!:) nu ska jag sätta på mig strumpor sen åker jag till frida och där blir det fest sen krogen på johnossi..
Tack Jesper!!
party tonight!

26 mars, lördag

idag gick jag upp runt 07.00 för att duscha och sen åka till jobbet. efter jobbet vid 12-tiden så tog jag en promenad hem men innan det så gick jag till elgiganten och kollade lite. men hittade inget bra, så jag gick hemåt. när jag hade någon kilometer kvar till jag var hemma så märkte jag att jag inte hade någon hemnyckel med mig, hm... när jag kom hem satt jag mig ut i solen men det blåste så mycket ute så det var inte så jätteskönt, jag satt mig iaf så mycket som möjligt i lä. så när jag hade setat ett tag så började det bli lite varmt iaf. sen kom bossan hem och då kom jag äntligen in, sen åt jag mat lite snabbt och åkte vidare för att kolla på fotboll.
innan jag åkte på fotboll så skulle jag byta kläder, ha på mig lite mer kläder på mig. så gick jag upp på mitt rum och ser att maja ligger i min säng, så ska jag pussa lite på henne, såklart. sen tänkte jag ta med henne ner så kunde hon få lite grädde, när jag skulle ta henne så skrek hon så då släppte jag ner henne igen och fattade inte riktigt varför hon mjauade. sen tog jag upp henne igen och tog med henne ner för att ge henne lite grädde. så såg jag att hon inte hade petat på maten som var i henne matskål och maja är en katt som inte låter bli att äta vid första laget:) så släppte jag ner henne i soffan och hon la sig på en gång, det brukar hon aldig göra. så jag lyfte upp henne igen och försökte få hon att gå men det gick inge bra för henne så hon la sig igen. då kände jag lite på hennes ben och det var benet det var fel på.. hon hoppar på tre ben nu. eller hon ligger bara.. pluttis!
så skulle jag ge henne grädde och det älskar hon mer än allt nästan, förutom sina godisar. hon ville varken ha grädde eller godis.. hoppas du blir bra snart majsenbajsen min!

all the right moves


24/25 mars

igår  (24 mars) var det torsdag och så var jag till gymmet med johanna i ungefär 2 timmar och vi körde järnet måste jag säga, en riktigt bra uppvärmning på en halvtimme, helt svettiga:) sen blev det styrka restan av tiden. i slutet körde vi lite balettstyrka och så stretshade (stavning?) vi. när jag kom hem så var jag och putte ut och gick en vända. det var skönt, vet inte exakt hur långt det blev..
idag (25 mars) så gick jag upp runt 06.45 för att åka och jobba hos ica. plockade upp en massa varor, satt ettiketter på de flesta varor som jag inte en visste vad det var.. haha! när jag kom hem vid 1 ungefär så åkte jag med pappa till västerås han skulle lämna i bossan moppepoppe (som en gång i tiden var min..), den var lite sönder här och var. medans pappa och bossan åkte och provade en ny bil, så gick jag med putte och kollade efter mobil och jag hittade såklart en mobil som jag vill ha! den ska jag köpa, såäre bara:)
nu ska jag slänga mig i sängen för att gå upp vid 8 tiden och jobba på ica igen:)
godnatt alla troll!

23 mars, onsdag

dagarna går, tiden går, jag står still.. jag har sån panikångest eller nånting liknande så jag vet inte vad jag ska göra. känns som att det är så himla mycket jag vill göra och hinna med men känns som att jag inte hinner med nånting.. buhu!
men iaf, idag skulle jag gå till skolan, men kom bara till åsbobacken så stod nathalie där med sin bil och väntade på mig. så det blev ungefär halva vägen. när vi kom till skolan så hade vi elsäkerhet av något slag sen blev det lunch. efter lunchen jobbade jag och nathalie lite snabbt med vår delårsrapport. sen blev det en promenad hem för mig. ojojjj, vad det blåste när jag gick hem alltså och jag hade en så förbaskat tung väska på något vis den var inte alls lika tung när jag gick till skolan, hm hur kan det ha gått till när jag inte har lagt i något speciellt i den:)
nu ska jag byta om för att åka på fotbollsträning. ååjustja, jag har ju tagit hål i naveln också, gjorde det igår (tisdag). och gissa vad jag höll på att svimma... haha!
nej nu ska jag kila, ha en bra onsdagkväll:)

21 mars, måndag

veckorna går och det känns som att jag inte hinner med..
dagen började med dans sen blev det att sitta i skolan och inte göra nånting, eller det var en demostration. sen åkte jag och nathalie till ica för att få arbetsschema och gå en till kassakurs. sen åkte jag hem och då tog jag mig en snabbispromenad ojoj, jag blev svettig:) nu har jag jättebråttom och ska på ledarmöte så om det är några stav fel så får jag be om ursäkt, fixar det sen:)

bilder från studentfesten

äntligen har jag tagit mig tid att lägga in studentfest bilderna på datorn.

"jag trodde att det var en banan"









































årets först och sista snögubbe... kanske?

vi hoppas väl på att det går åt rätt håll nu, solen skiner och snön smälter. nu får det inte snöa mera, vi vill ha vår:)

spring för livet

dagens promenad blev ca 10 km. efter det satt jag mig ute i solen och pluggade lite. sen blev det att bygga en söt snögubbe med linda fick även lite hjälp av putte. sen åkte linda och bossan hem till linda. jag gick hem till putte sen gick vi ute en sväng med elsa. nu sitter jag hemma och funderar på om man kanske ska ta sig en till promenad, solen skiner ju faktiskt fortfarande:) härligt härligt! eller om det kanske blir ett eller två zumba pass, först ett pass för hela kroppen sen ett pass för mage, rygg och lite armar. men får se, är inte så sugen på att sitta inne i detta väder:)

20 mars, söndag

idag är det söndag och det gör mig inte mycket glader, jag vill ha helg!:)
idag är det två månader till vi åker till grekland, det ska bli så himla skönt. jag tror jag har blivit knäpp också, för idag så kollade jag i min garderob och jag har köpt minst 4 linnen som jag har planerat att jag ska ha med till grekland. idag provade jag alla linnen och lite andra sommarkläder, åh jag längtar så himla mycket:) haha!
idag skiner solen och jag vaknade runt halv9 idag och slog på tv sen blev det lite frukost, nu ska jag ta mig ut på en långpromenad hade jag tänkt:)
ha en bra dag!:)

jag får sommarkänslor

satt och kollade igenom en hel del bilder och jag blev supersugen på jordgubbar när jag såg dom här bilderna..
nu vill jag ha sommar:)

jag gillar när snön smälter och att solen skiner...

...det gör maja också

eld vare här!


Hjärtljus

idag när jag städade på mitt rum så hittade jag lite luktljus som låg i en påse.











Studentmössan

förra veckan så fick vi våra studentmössor.





Love like this


♥!

UGGLAN!

98kr men jag fick det för 69kr

19 mars, lördag

idag så åkte jag och nathalie till borlänge var det tänkt, men sen när vi vart i borlänge en sväng så åkte vi till falun. där mötte vi johanna och frida som handlade för fulla muggar. för mig blev det bara ett halsband på rean:) på ur&penn. jag är faktiskt nöjd med att jag bara köpte mig ett halsband. måste verkligen spara pengar för har inte ett öre på mitt kort.. men som tur är ju att man fått jobb. jag jobbade i tisdags hela dagen och så fixade jag även så att nathalie fick jobb:)

17 mars, torsdag

dagen började med en svenskalektion. den gick väl bra efter den hade vi ingen lektion på ett tag så jag och nathalie gick och käkade lite mat sen gick vi tillbaka till hp och då hade vi prov men det gör jag och nathalie en annan dag:)
sen åkte jag hem, satt i solen en stund sen tog jag en promenad:) efter promenaden blev det lite stuvade mackaroner, gurka och tomat och på det en kiwi. sen var det dags att skjutsa putte till hans träning. nu sitter jag här och gör inget speciellt, ska nog gå upp och kö ett pass med zumba innan jag åker och hämtar melinda, vi ska på teori sen kolla på fotbollsmatch:)

old one

för någon vecka sen var jag hem till sivan på lite fika och då visade hon mig en gammal shorta som hon tänkte slänga för att den var så gammal, den var över 50 år så hon:) då tänkte jag, men jag tar med mig den hem och provar till lite jenas och till short till sommaren. och ja det var inget fel på den tycker jag iaf. så den kommer jag nog trivas i när vi ska till grekland:)
shortan passar även väldigt bra till jenas.

mammas blomma




dagens outfit


byxor från H&M
jacka från H&M
topp från H&M
vitt linne från cubus

blev en hel del H&M kläder idag..

på golvet

idag är det 16 mars och det är onsdag. idag har jag vart på praktik och det gick finemangen, dagen gick fort och jag hade mycket att göra. efter praktiken så blev det de roliga städjobbet som jag inte jublar så mycket åt att åka till, nästan det värsta jag vet..
just nu sitter jag på golvet i vardagsrummet, med min kurrande kissemisse mitt i örat. ska snart pallra mig ner i källaren och klä på mig fotbollskläder, får se hur det kommer att gå idag, för har lite ont i halsen så ska ta det väldigt lugnt idag för vill inte ha mer halsont!
Ha en trevlig onsdagskväll:)

15 mars, tisdag

idag gick jag upp klockan 7 för att pallra mig iväg till nya ICA Kvantum som ska öppna i avesta. dom ringde mig nämligen igår och ville att jag skulle komma och jobba idag. så jag ringde till min praktikplats och frågade om det var okej och det var det. det var jättekul faktiskt! Så idag har jag jobbat från klockan 8 till 16.30 ungefär, blev kvar lite längre med tanke på att jag ska ha lite grejer så jag kommer igenom alla dessa larmade dörrar som var där.. ojoj, hur ska jag klara av det:)
nu sitter jag här med halsont och ska börja med att byta om och åka till åsbo för att träna barnen. det ska bli trevligt:)
ikväll ska jag lägga mig tidigt är helt slut.. har jobbar hela dagen med att bygga frysar och lasta in varor och sätta på prislappar på hyllor. så efter träningen blir det förmodligen lugnt. för imorgon ska jag först på praktik sen ska jag och jobba.. jag ska städa...
ha en bra tisdagkväll!:)

solen skiner

solen skiner fortfarande har nyss gått in efter att ha somnat i solen. klockan 4 ska jag hämta bossan i skolan så jag tänkte ta mig en promenad i solen sen hämta henne. när jag hämtat henne så ska jag ner på stan, bossan ska lämna in sina glasögon. sen ska jag visa mamma balklänning som jag har provat, då ska jag även ta med mig mina skor jag ska ha på balen så får vi se hur det kommer att se ut:) senare ikväll blir det fotbollsträning.

åh vad jag saknar thailand:)

precis kommit hem från skolan

nu sitter jag ute i skolan och försöker åminståne få liiite färg i ansiktet. imorse blev det dans sen efter det så åkte jag till skolan och där satt jag och pratade med erika och jennifer medans nathalie var på samtal. vi pratade nämligen om att ta hål i naveln. jag är livrädd och vågar verkligen inte ta hål, även jennifer är rädd för att ta hål. nathalie hon är inte alls rädd.. hm, jag vet inte riktigt hur jag ska göra faktiskt. men iaf nu sitter jag ute på baksidan i solen och ska nog gå in och hämta mitt papper så jag kan jobba lite, måste bli klar med mitt arbete orkar inte ha saker som hänger efter en hela tiden... för snart tar vi ju studenten, det ska blir skönt!!

snart skolan

sitter hemma och väntar på att fröken nathalie ska höra av sig. men hon sover som en stock verkar det som:) och jag hade så ont i magen imorse så jag inte kunde sova.. hatar att ha ont i magen och vill helst inte ha det idag, det är ju partyy!
jag tänkte iaf ta mig en promenad till skolan och sitta där och plugga lite på svenskan som jag råkade helt glömma bort... hehe. får se om magen blir på bättre humör.
och ikväll blir det party med tjejorna, men först ska jag med nathalie hem och så ska vi göra god mat och förkröka lite hos henne innan vi åker på förfest hos lullan sen blir det krogen på studentfest:)
bilder från sportmaskeraden kommer när jag knäppt kort, hehe!

semmeldagen 2011

usch ja, idag är det semmeldagen.. usssamig, jag tycker inte om semlor. det är för mycket, det är grädden som gör att jag inte alls blir nå sugen på det.
kom hem för ett tag sen från skidträningen, har dansat lite zumba sen kom jag och bossan på en lite töntdans också. haha! ist för en semla idag så ska jag äta en macka med stark chili con carne på. det är faktiskt mummade:)
ha en bra kväll. imorgon blir det att åka på praktik sen daaaaansa:)

dagens låt


willow smith
sötaste ungen med i videon:)

8 mars

oj vad tiden går fort.. idag har jag haft praktik, det gick jättebra. fick sluta vid 3-tiden för att då skulle anneli sluta. nu sitter jag i solen.. mmm, så skönt så. jag sitter inne, men har dörren öppen. så det är jätteskönt. ikväll ska jag till spåret och träna småbarnen. det var ett bra tag sen nu.
längtar som en tok till imorgon (onsdag) för då är det daaaaans, det var så himla kul förra gången. vi började nämligen med en ny dans och vi kom iaf en bra bit på den:)
som ni ser så vill inte min webbcam funka i det ljusa ljuset..
en lite bättre bild..

skolan

sitter i skolan... har faktiskt gått till skolan idag. ska även gå hem också. sen ska jag hämta bossan i skolan. sen hem och laga någon mat sen blir det fotbollsträning :)
igår hade vi match och det gick väl sådär för mig.. hade bara tränat en gång. men vi vann iaf matchen med 7-2. det var skoj.

nu ska jag jobba med marknadsförning.. sen promenera hem!


i backen

idag så blev det som hastigast att jag åkte till romme med min kusin philip, anna och magnus. det var jättekul!
när jag kom hem så dansade jag zumba. nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det tacos med mamma, bossan och sivan. sen ska jag skjutsa hem sivan och senare ikväll nångång så ska jag skjutsa hem linda också.

ha en bra lördagkväll!

faster anna ska leta fram pjäxor..

jag och philip i liften upp till snöberget.


det blåste som bara den, man stod nästan stilla i backen:)




det var blåsigt men vi hade sol hela tiden.







lördag, femte mars

idag vaknade jag 05.50 av att det var världskrig nere.  jag satt mig upp i sängen och funderade på vad det var som hände. det var nämligen maja som lät så hemskt läskigt, hon fräste och mjauade som en tok. så hör jag mamma springa upp och säger, vad är det maja? då fräste maja ännu mer, sen helt plötsligt så blev det helt tyst. jag blev livrädd trodde att maja hade dött eller något.. så jag kunde inte somna om på ett bra tog, låg och vred och vände på mig. sen efter ett tag så somnade jag om. vid halv 9 ringde fasteranna och frågade om jag ville med till romme, jag svarade som tröttast i telefon, jag kan höra av mig sen. allt jag kommer ihog typ, haha! men sen låg jag och funderade på om jag skulle åka med eller inte, åååh jag vill med.... MEN har inte råd:( får åka nästa helg med johanna ist. men hade jättegärna åkte den här helgen också, det är så kul att åka snowboard:) jag gick upp och åt frukost. och nu precis nu ringer anna och säger att dom kan bjuda mig på det där:O så vi får väl se, jag åker nog till romme nu. haha
ha en bra dag:)

maja gillar sin fåtölj


3 mars

idag vaknade jag runt 10.00, gick upp och åt frukost sen gick jag ut på en promenad, vet inte exakt hur långt det blev, för har aldrig gått den vändan förut, men det blev kanske 7-8 km åtminståne:) efter det så blev det kyckling, mummade! sen började klockan närma sig fem då böt jag om till fotbollskländer, sen skjutsade jag putte till avestavallen sen åkte jag hem till melinda och var där ett tag. vi pratade lite och hon käkade en macka. sen åkte vi till avestavallen och tränade fotboll, det var JÄTTEKUL! men jag kände att det var ett tag sen jag hade spelat fotboll, sist var inomhus + en cup. men iaf efter träningen så skjutsade jag hem melinda sen åkte jag hem och då tog jag mig ett glas mjölk och en banan. jag har älskat mjölk och banan ända sen jag var liten, är så himla gott! det blir nästan som bananskids (stavning?). efter att jag ätit de så tog jag mig en jättevarm dusch sen tog jag fram ansiktsmasken och hade det i ansiktet. man känner sig så fresch när man haft det i ansiktet:)
nu ska jag snart äta kvällis, blir en tallrik yoghurt.
en början till stelheten..


jättestel i ansiktet.. hahah!


nu spräcker vi stelheten i ansiktet.. skönt!


jag är en apa


äääntligen kan man andas. ansiktsmasken blir så stel och känns som om den drar ihop hela ansiktet, man kan knappt andas. nu är jag len i ansiktet iaf:)

bilder från i lördags

förfest hemma hos ewwie innan det bar av ner på krogen för att dansa lite till rebecca och fiona.


















ewwie kör sittande dansen! :)





sådär, det var några bilder iaf. kommer kanske, bara kanske mer bilder sen. jag tror min dator vill gå och lägga sig nu för det tar sån himla lång tid att ladda bilderna... hm, brukar det inte göra!



nu ska jag kolla på film, sen sova.
sovsött!:)



2 mars

på förmiddagen idag så tog jag mig en promenad. gick förbi melinda, då satt hon där ute och solade. det var strålande väder idag!! :) så jag stannade vid henne ett tag och så pratade vi lite. sen promenerade jag hemåt igen. när jag kom hem så började bossan laga lite mat. sen vi klockan 5 så åkte jag till Q för att dansa. det var jag, ullis och felicia där. och idag kom vi på en ny dans, mm.. jag gillar den faktiskt:) OM jag har längtat efter att dansa på hemmaplan eller vad man ska säga, det var ett tag sen. och det var KUL! :)


nyss vart på promenad

ja, just precis jag har vart ute på en promenad, tog med mig patrics hund också. nu funderar jag på om jag ska köra lite styrka.. men får se om det orkas:)
åvet ni, igår när jag skulle gå ner för trappan så såg jag en mygga på väggen.. årets första mygga!
när jag sa det till mamma så trodde hon inte mig såklart, men det satt en mygga på väggen, jag är faktiskt inte bild och fantiserar inte om myggor som sitter på en vägg, så det så! det var en mygga!

resan igenom...

....kortvasan gick superbra. i starten så åkte jag och melinda tillsammans, efter ett tag så kände jag att jag hade väldigt mycket energi i kroppen, så jag åkte i förväg och så väntade jag på melinda i eldris. efter det så åkte vi tsm ett tag men sen sa hon att jag fick åka för jag väntade på henne lite då och då, men jag tyckte att det kändes taskigt att åka ifrån henne. så vi åkte tsm.. men så sa hon att jag fick åka och då kände jag att okejdå, så då åkte jag iväg och hjälp vilken energi jag hade och superbra skidor, hade både bra glid och fäste allt var perfekt. när jag kom i mål så var jag inte ens trött. det var skönt! men jag missade tyvärr dansvisningen..:( tråkigt! men det är som det är.
haha ja.. min målgång

nu börjar det närma sig!

ja det är ju förtusan första mars, i april ska vi betala restan av vår resa till grekland.. mmm vad skönt det ska bli att åka till värmen! eftersom det är mars så borde det ju gå åt det varmare hållet.. eller? jag hittade en bild som jag knäppte när det var strom och runt -25grader.. ussåfy, nu vill vi att det ska bli vår och sommar!? inte sant..?:)

1 mars

idag har jag inte gjort något speciellt. eller jag har vart lite duktig och tvättat lite kläder.. inte det roligaste kanske:) imorse låg jag bara i soffan och kollade på film. nu hade jag väl tänkt ta mig en promenad. sen ikväll blir det förmodligen hockey med nathalie!:)

en bild från i lördags:*
mer bilder kommer såsmåningom!

oj..

förra veckan var jag väldigt dålig på att uppdatera.. men det var bara för att jag hade så himla mycket för mig, så hann inte sitta framför fyrkanten. men det kommer bilder.
jag hade nämligen dansvisning och så åkte jag kortvasan förra veckan.

RSS 2.0