jag sitter här och har tråkigt..

nu när jag har tråkigt så tänkte jag lägga ut lite gamla och nya bilder på min blogg.


jag och mathilda för 1 år sen.


förra vintern när jag, bästa kusin och bossan skulle ut på lite äventyr på juno i lilla backen


så kul kan man ha!


julen 09 i funäsdalen


sommar 09


sommar 09


grillning på juno med tjejorna


klassfest hos johaho


sådär nu är vi helt normala


maskeradfest 09


maskerad 09




balen i 9an.

0


avslutning 9an


daldansen


bussresa till danmark (danacup)












maskerad 08


sommar 08


sommar 08









29 december

jahap, jag har inte så mycket att skriva om dagen faktiskt.. den har varit lugnt. har kollat på film på morgonen, fixat lite på rummet... igen. jag har bäddat rent i sängen. jag har gosat lite med majsen också, nu ska jag kanske ta och sätta mig ner en sväng och försöka fixa min kamera... fick ju en systemkamera i julklapp (överlycklig), så ska jag sitta och pilla på lite knappar, och såklart så fattar jag inte vad jag har gjort sen när mina bilder helt plötsligt blir jättesuddiga fast jag har den där j*kla blixten på. så nu ska jag sätta mig och läsa lite så jag kan ändra tillbaka till den inställningen som var så bra när jag fick kameran. varför skulle korkade jag hålla på och pilla... så typiskt!







shoes shoes shoes

nu har jag pysslat om mina skor som jag köpte i söndags.


före                                                                       efter











jag letade på ett gammalt halsband som var en enkel kedja.
jag hade av den, men först mätte jag ut hur jag ville att kedjan skulle vara på skon.
när jag hade gjort det så hade jag av kedjan och satt fast den i dragkedjan på skon.
sedan satt jag ihop kedjan igen runt skon. så enkelt!


more than a feeling

sitter och tänker på den varma och sköna tiden i thailand. och längtar till grekland som jag ska åka till i maj:)





































28 december

idag gick jag upp vid halv 9 för att ta en kopp med yoghurt. sedan byta om till träningskläder. när man bytt om så bar det av ner på stan för att gå på ett boxningspass. när jag kom ner på stan så ringde söta hulia och frågade om jag kunde skjutsa henne och några tjejor till d-hagens idrottshall där det var fotboll. jag åkte och hämtade dem sedan skyndade jag mig tillbaka till stan för att gå på boxningspasset som sagt, och såklart så blev min parkering upptagen.. så fick lov att åka runt och leta parkering, när jag väl hittat parkeringsplats, så var det bara att börja springa till träningshallen. ja och jag måste ju säga att träning var väldigt värd att gå på. jag blev helt slut efteråt. jag och nathalie orkade knappt säga hejdå till varann efter träningen. jag var helt slut, helt slut.
när jag kom hem så hoppade jag in i duschen på en gång. sen har jag bara tagit det lugnt på dagen. får väl se vad som händer nu senare åt kvällskvisten. kan bli en promenad eller smycka till ett par skor. så jag får mina egna skor, som ingen annan har. men får se hur det blir med det. justja, jag måste även städa på mitt rum så det blir lite finare(a)
ha en bra dag!

juldagen


julafton



fynd

åkte ner på stan idag med bossanjossan och kikade. hittade inte alls mycket, men iofs så skulle jag inte ens handla något. det blev en "blus" eller vad man ska kalla det, för bara 100:-   (y)



so you do

idag åkte jag med putte och hans mamma och syster till borlänge. jag köpte mig ett par skor, underkläder och lite smink, jag brukar inte vara ute efter smink men idag blev det iaf pyttelite nytt smink, haha! köpte en skitsnygg tröja till puttis också!(a)
nu ska jag göra lite styrketräning sen skjutsa bossan för hon ska fylla på sin phone med lite pengar. sen ska jag hämta putte igen och då blir det att åka till hans kusin förmodligen och kolla på film med lite folk. bilder från julhelgen kommer. nu ser jag fram emot ett trevligt nyår med tjejerna:)
Haregöttminvänner!



nyår?

vad är det som kommer hända på nyår gott folk?



håret :)

nu kommer det några suddiga bilder på mitt hår. jag blev jättenöjd!















23 december

hejsan!
idag klockan 11.00-12.00 så var jag och tränade fotboll, hämtade melinda innan. det gick väl bra att träna tycker jag faktiskt! Efter träningen så hämtade jag felicia och så skjutsade jag hem melinda. när felicia kom hem till mig så tog jag mig en snabbdusch, sen klippte felicia mig. ååh, jag blev så nöjd. känns så skönt med nyklippt hår, jag ångrar mig verkligen inte. tack så mycket flisan min!:)
Senare på dagen så klädde vi granen den blev så gullig så. nu känner jag doften av en varm julskinka. så snart blir det hårdmacka med lite julskinka på och även lite mys med familjen(y)
imorgon får man öppna julklappar också, himmel och pannkaka vad tiden går fort. jag tyckte det nyss var jul:)
först på dagen från ett till ja jag vet inte när, till kvällen iaf så ska jag vara i skogsbo. senare på kvällen ska jag träffa pluttis så ska han få öppna sina julklappar.
så blev julgranen, fast just på bilden fattas det glitter. tog ingen bild på det (a)






en läskig liten ful tomte sitter i vår julgran

foto









det var en del av bilderna iaf:)


johaho

det blev att åka hem till johannisen idag på kvällskvisten och umgås lite:) det var trevligt. blev lite småprat, hon sminkade mig och så knäppte vi kort. ja, de bilderna kan jag lägga in sedan!
ååh justja, när jag skulle åka hem från johanna så höll jag knäppt på att komma upp för hennes gård/backe, min bil är ju så dålig så den behöver lite extra fart när det är kallt ute, annars står den bara och spinner.. typiskt! men jag kom iaf iväg till slut(a) hahah!

21 december

ja ni, snart är det julafton och det är ju så skönt att jag har handlat alla julklappar. så skönt att ha allt klart. imorgon är det sista dagen i skolan också innan jul, JULLOV.. det ska bli såå skönt!
men tråkigt nog så var det sista gången jag var på min praktikplats också.. buhu, det är jättehemskt!! men jag får leta på ett annat ställe som jag kanske kan få vara på:)
idag så är jag faktiskt helt ledig, så skönt! jag har så fruktansvärt ont i min nacke så jag vet inte vad jag ska göra.. uss! vid 7 ska jag skjutsa bossan till sin träning sen ska jag hem och träna lite, tänkte först komma på en dans, om min fantasi vill skruva upp sig(a) sen blir det väl lite styke(y)
Ha en bra dag!
nu ser man mitt lilla hål i örat som jag har gjort..

idag tog jag....

idag tog jag hål i örat faktiskt. jag blev riktigt nöjd.. och jag måste ju säga att det gjorde inte alls ont som jag trodde att det skulle göra! det enda som var lite obehagligt var att det började pipa i örat när hon tröck med "pistolen" annars gjorde inte alls ont. blev lite varmt om örat bara:)



SKOLAN

hejsan. just nu sitter jag i skolan och jobbar med lite uppgifter som jag vill bli klar med, helst innan jul.. men ja, vi får se hur det kommer att gå. det är så himla tråkigt att sitta och skriva hela tiden. men har iaf gjort klart 3 saker nu, det är det bara en uppgift som jag ska få som jag inte fick förra veckan. hoppas bara på att jag inte kommer på någon mer uppgift som jag har missat.. skulle ju vara så typiskt!


hockey

nu är jag reda för att åka och kika på hockey med nathalie och julia:)

17 september

jahap jag har inte så mycket att säga idag faktiskt, mer än att imorse så kikade vi på film på ivalet, vi kollade på oss när vi dansade. efter ivalet så hade vi svenska sen samling med vår lärare, sen slutade vi för dagen. då kom pappa och hämtade mig så lagade jag lite mat när jag kom hem:) kyckling såklart. sen har jag bara legat och såsat i soffan och kollat på film.. justja jag har även hämtat min bil som vart på lagning så nu är den så gott som lagad(a) wii!
ikväll ska nathalie och jag kika på hockey också, det var ett bra tag sen.. efter hockeyn vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. men det visar sig:)
Ha en bra fredagkväll!:)

bob/pulka

har nyss varit och åkt bob/pulka/matta osv i åsbo med några fotbollstjejer, det var trevligt. vi åkte och grillade korv(y) men kallt var det. jag och melinda vi vann också, haha. vi höll på att köra rakt in i grillen och få den över oss, men vi stannade precis framför den som tuuur var:)
här kommer lite bilder.

dagens shopping


shopping

detta köpte jag i söndags/lördags


röda höga leggins/byxa 99:-
stickad tröja 149:-

svarta one sice tröja 150:-


ett par höga lack leggins/byxa 50:-
och ett par till fast utan lack 50:-

sen blev det mest julklappar för pengarna..:)

dagens outfit


dagens låt helt plötsligt

njut av låten (a)

städa.... kan det vara kul?

nu ska jag faktiskt gå och städa på mitt ruuum.. ska bli jättekul!
puss på dig lillasyster!
jag älskar det nya nagellacket:* höhö

14 september

idag har jag vart på praktik som vanligt, tisdagar och onsdagar. idag har jag stått i kassa slagit in massa julklappar. dagen gick skapligt snabbt. när jag slutade runt 5 så gick jag med mamma på stan en sväng och letade efter julklappar till småfolket i släkten. så nu är det mesta klart till julen iaf, det känns skönt. när jag kom hem så slog vi in paketen. och justja när mamma och jag gick på stan så fick jag ett nagellack och sen la jag undan en jacka som jag nog ska köpa imorgon:) den var superskönt! så den vill jag ha. köpte även ett jättesnygg armband! mums på det!
ja, som sagt när jag kom hem så slog vi in paket, det blev ingen träning idag så jag ska ta mig en promenad efter att jag städat på mitt rum tänkte jag. idag fick jag också reda på en riktigt tråkig grej... inte alls kul!!
jag har en sak att säga...
det är någon som har kommenterat på min blogg på ett inlägg som jag har gjort. och jag blev lite irriterad över att  någon har kommenterat utan att skriva sitt namn, eftersom personen inte har skrivit sitt namn så kan den ju inte stå för vad den har sagt, tycker iaf jag. då är det ju något som den skäms över.. personen hade kommenterat detta: töntit att säga att du är en köttbulle du är ju smal.. till skillanad från en annan som är mycket större än dej! tänk på de i andras omgivning :s
jag har inte en aning om vem det kan vara som har skrivit så. och när jag gjorde inlägget så var det mig jag tänkte på inte någon annan! anledningen till att jag skrev det där var bara för att jag hade vart och jobbat och där städar jag bort mat och då känner jag mig så mätt när jag kommer hem från jobbet, man blir mätt av att se och känna doften av mat hela kvällen när man jobbat, då kände jag mig som en köttbulle. nu vet du, vem du nu var varför jag skrev sådär.

mer juklappar

idag var jag ner på stan och så fixade jag och mamma lite mer julklappar:)











julklappar

idag var jag till västerås igen. var nämligen där igår också:) men idag köpte jag klart lite julklappar men köpte även 2 par nya leggins till mig själv också(a) det är ju inte helt fel. kommer lite bilder på mina fina inslagna julklappar:)
det kommer även bilder på de kläder som jag har shoppat.. om det låter intressant;)
nu hoppas vi på en trevlig jul!:)

1 år och 2 månader

idag har jag och min sötnos varit tsm i 1 år och 2 månader:)



11 december

idag har jag vart på mitt första julbord för året.. jag är redan trött på maten faktiskt! vi åkte till hedemora till farfar och hade trevligt med några i släkten och åt mat. när vi åkte hemåt så svängde vi förbi vid anna, min faster. där somnade jag i soffan.. trött som jag var:) sen bar det av hemåt. nu är jag hemma och gör just nu inte mycket allt.. ska väl kanske ut och skjutsa lite folk ikväll, men det får vi se:)
nu ska jag gå upp och hoppa i myskläder, eftersom jag inte ska göra något speciellt.
imorgon så åker jag till västerås och ska handla julklappar! för se hur mycket pengar man har kvar när man kommer hem(a)

9 december

idag har jag vart i skolan.. trött som vanligt! efter skolan så åkte jag hem åt litegrann sen blev det dansträning. Vi övade inför dansvisningen vi har imorgon, ska allt bli spännande:) efter dansen så skjutsade jag hem sörfelicia. när jag sen kom hem så fick jag höra lite dåliga nyheter, men jag fixade det såklart till sist(y) toopppeen!
nu gör jag inget speciellt borde träna lite styrke, men ska nog ta och packa allt till imorgon så jag slipper tänka på det på morgonen innan dansen (ival). så nu ska jag gå upp och förbereda litegranna:)
Hare gött!:)
jag ser ut som ett freak som är sönderstressad..

8 december

idag har jag vart på praktik. det gick väl bra(y) efter att jag vart på praktik så bar det av till jobbet.. uss så jobbigt det var och så missade jag träningen också:( bu! men jag får öva lite här hemma. idag när jag var och städade så hände en liten olycka, såklart.. jag stod och diskade en jätteJÄTTEstor kastrull och så helt plötsligt så gick slangen sönder som jag diskade den med och såklart så hade jag på högsta värmen... vattnet bara sprutade över hela köket och jag brände mig på armen, det gjorde så jäkla ont, så just för tillfället så är jag lite röd om armen, hoppas bara att det inte blir några blåsor nu! man har iaf smörjt in med alovera (stavning?). nu ska jag snart åka och hämta bossan.. ett jäkla åkande måste jag säga. efter att jag hämtat henne så ska jag HEM och träna! det är ett måste jag kan snart vara någons köttbulle på julbordet tror jag, höhö!
ha en bra onsdagkväll:)

puss på dig mitt hjärta!
When I see your face, there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing just the way you are.

When I see your face, there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing just the way you are.

kaaalllt..

nu har jag nyss kommit hem efter skidträningen, brr.. så kallt det var. nu ska jag gå upp och öva lite dans för vi har dansvisning på fredag... längtar faktiskt inte! och som ni kanske märker så blev det ingen hockey idag, jag stressade från rembo skjutsade bosse till sin dansträning i skogsbo och hämtade sedan mamma på willys... ojojooooj vad jag skyndade mig:( och så blev det inget. så nu sitter jag här och inte gör nånting, så jag ska faktiskt lyfta på rumpen och ta med datan upp och sätta på lite musik och dansa, de tänker jag göra faktiskt!:)

7 december

idag har jag vart på praktik, det gick väl bra. efter praktiken så åkte jag till mammas jobb och hämtade en laxlapp. efter det så åkte jag hem, när jag kom hem så kikade jag på tv. nu snart så ska jag byta om och åka till rembo och åka lite skidor med barnen:) det ska bli kul. fast jag vill till säter också och kolla på hockey, men nej det går ju tyvärr inte eftersom tiderna inte går ihop... åh! att det ska vara så typiskt!!
JAG VILL SE HOCKEY!:)
Ha en bra dag!

main cone

I söndags den 5/12 så var jag hem till linda och hälsade på lite. Busade lite med rex(bus). Han är så himla söt.
Här kommer lite bilder på bus:)














slöis

just nu sitter jag i soffan och tittar på tv:) ska snart åka iväg och hämta mamma på jobbet. Sen ska jag hem och byta om och kanske ut och åka lite skidor.

jag ser ut som en kossa, höhö



6 september

dagen började med att jag körde therese och lovis till skolan. När jag gjort det så åkte jag på dans och dansade lite och ja, det gick sådär.. jag var så trött. Efter dansen så åkte jag till skolan och hade så himla kul, nä inte alls. Johanna och jag åkte sedan hem till mig satt oss och kikade på tv sen bar det av tillbaka till skolan. När jag kom till skolan så hade vi marknadsföring, jättekul... Efter det då slutade jag. Johanna och jag åkte ner på stan och kikade, jag hittade som vanligt ingenting.. Åkte hem och åt lite kyckling, mums. Nu ska jag bara vänta på att klockan ska rulla lite snabbare så jag kan få åka och hämta mamma sen ut och åka lite skidor. Måste göra mig ett schema eller något liknande så jag kan börja träna ordentligt till kortvasan:)

min misse








wiiiiho!

bara så ni vet så fick jag körkort i torsdag!:D Blev superglad!


white light moment



man blir inte lite sugen på att dansa när man ser den här bilden.. inte alls:o
oj vad jag blir sugen på att dansa:)
Snart så, så har vi dansvisning(y)


1 december

idag är jag hemma från praktiken... har fortfarande ont på sidan. Så jag ska stanna hemma idag och ta det lugnt och se om det blir lite bättre imorgon, om det inte blir det så ska jag gå till skolsyster och fråga vad  som kan vara fel, om jag nu ska till skolan imorgon.. får se vad min kropp vill.. usch hatar att vara hemma, är det värsta som finns tycker jag!! så himmla tråkigt.

Men hoppas att det blir bättre nu iaf!

Ha en bra dag:)



pusspådignathalie:*

RSS 2.0