lite smått å gott?

 

16 december

I söndags så var jag till Staffansbo och bakade julgodis med patrics släkt. Hur mysigt som helst var det. Riktig julstämning. Lite senare på dagen hämtade jag patric så åkte han med till Staffansbo också. Så var där till eftermiddagen. Kl17.30 var jag och Linnea på boxmix, kul som vanligt!
Myssöndag, avslutade den med tacos! Mums dä!


Hej mitt vinterland!

Jag älskar snö, minusgrader och man får pälsa på sig massa kläder och frisk luft! Men man får även ligga i soffan man tända ljus och myspysa under en filt med en film på tv. Mys!!


Doriz

Som ni vet så har jag och patric skaffat oss en missekiss, vid namn doriz. doriz är från avesta katthem. men hon bodde hos en annan kattfamilj så hon skulle få tutta på kattmamman istället för en nappflaska. nu har vi haft henne i snart 5 veckor. i början var hon väldigt skygg, men väldigt nyfiken. nu är hon en helt annan katt mot vad hon var från början. när någon kommer innanför dörren ska hon hälsa, annars de första dagarna så kutade hon under sängen. så kul att se hennes förändring. kastar man iväg en leksaksråtta/mus till henne så kommer hon springandes tillbaka med den i munnen och vill att man ska kasta iväg den igen, APORT!
första natten med henne var sömnlös för min del. hon gick runt och mjauade en hel del, jag gick upp vid 3-4 tiden på natten och satt mig på golvet inne på toaletten och busade med henne för att hon skulle slappna av. jag somnade tillslut sittandes på golvet, haha. tur jag hade elementet som ryggstöd, varmt och skönt blev det. vaknade sedan till och la mig i sängen igen, doriz vaknade då till och sprang under sängen. under sängen var hon resten av natten. på morgonen kl6.45 åkte patric till jobbet, jag var ledig eftersom det var fredag. doriz vaknade och började sedan mjaua återigen.. sen kom hon och kurrade och la sig bredvid mig.
NU sover hon alltid bredvid mig och patric, ska vara med när man lagar mat, går på toa, busa till tusen, går inte att stoppa henne, äta mycket mat, gosa i soffan, kurra högt, sitta i knä när man sitter på toa, kolla på när man duschar, jaga vatten. hon är så go!


Veckans träning

Måndag:
Mage&rygg, 25min
Baila step, 40min

Tisdag:
Morgonpromenad, 30min
Mage&rygg, 25min

Onsdag:
Morgonpromenad, 30min
Baila, 45min

Torsdag:
Fotbollsträning, 60min

Fredag:
Vilodag

Lördag:
Multiträning, 25min

Söndag:
Boxmix, 25min
Egen styrketräning med min kroppsvikt hemma.


Sjunde december

Hallå! Fullt ös på jobbet har det vart, när jag slutade igår kände jag en riktig lycka för att gå på helg. Var så himla stressigt.. Körde träning med fotbollstjejerna igår och det gick bra!
Idag har jag tagit det lugnt, eller ja, jag har tvättstugan och så har jag diskat. Ska nu ner i tvättstugan igen sen ska jag dammsuga. Idag kommer även min kusin hem! Kusinhelg!! Så idag blir set party:) yä!
Ha en bra dag!


Morgon morgon!

Mysmorgon!
Vaknade runt 6.30, låg i sängen och mös lite innan julkalendern började. gjorde mig sen en tallrik havregrynsgröt och ägg. tände massa ljus och nu ligger jag i soffan igen och kollar the voice. blir en promenad vid kl9.


Tredje december

Tjoflöjt! Måndag, ny vecka, nya utmaningar.. Uwlä, sådär säger alla och så säger jag idag. snön ligger fortfarande kvar på marken, ljuvligt! det är kallt ute, ljuvligt! snart börjar vi spruta konstsnö på skidspåret, ljuvligt!
imorse gick jag till jobbet, vädertemperaturen var -18, så dunjackan åkte på sen en promenad till jobbet. igår julstädade och storstädade jag och patric, så himla mysigt och fräscht blev det. vi skrubbar rent från golv till tak tror jag.
efter jobbet ska jag handla lite snabbt sen får jag besök av syster sen till kvällen blir det ett mage&rygg pass sen ska jag köra baila step!
Ha en bra dag!


Julmysig helg!

Helloj! Denna helg har bestått av mys mys å mys, träning å träning, städning å städning, jul å jul, snö å snö, kyla å kallt. Bilder från helgen kommer.
Fredagen: hade tvättstugan. var med på ett styrka pass. hämtade bosse från skolan. vi simmade. åt mat. kollade på hockey. myskväll med patric!
Lördagen: var med på funktionell träning. var till nordanö. strök gardiner. blev bjudna på kvällsmat. tvmys i nordanö.
Söndagen: storstädning. överdrivet noga. julmarknad en snabbis. var med på stepstyrkan. adventmys med patric. åt god middag. kollade tv. Myshelg!

 


RSS 2.0