tjohoppsan!

jahop, nu är denna dag snart slut och det börjar luta mot ett nytt år med nya löften!
idag har jag skruttat runt på stan själv.. köpte mig en tröja och en ny ögonbrynspenna, skulle inte köpa nånting! skulle ju bara fixa patrics armband men, ja, som, det, nu brukar bli så fick jag med mig lite till mig själv(a) efter stan så åkte jag hem och åt mat sen åkte jag till ishallen och åkte skridskor med kusin philip och faster, (blev inga bilder). jag åkte inte så himla mycket för det var proppat med folk över hela planen. sen åkte vi hem till faster och var där ett tag sen åkte jag hem och så böt jag om och åkte till gymmet och det blev ett kortispass, träffade även sofia och så pratade vi lite om nyår. imorgon ska jag hem till henne och äta gott och sen ut på lite äventyr, bara och vänta och se hur morgondagen kommer se ut. har iaf planerat in en promenad! men nog om detta ointressanta, nu ska jag hem till matte med patric en sväng och jag vet inte vad vi ska göra, antar att det blir att kika på tv.
ha en bra kväll! :)

hej!

jag är världens slitnaste.. usch,blä! ja, som sagt idag mår jag toppen kroppen är tillbaka i sin bana igen, efter mycket om och men.. idag åkte jag till min kusin, jag bossan och tova tog bilen dit i regn och rusk.. och vi hittade dit utan problem (vi hade gps..). när vi kom dit så börjar vi kika lite i butiker oså, jag hittade lite smått och gått, (bilder kommer). jag har även shoppat mig ett par skor, eller ja, förra veckan var det.
har inte hunnit med att skriva så mycket vad jag gjort, men idag blev shopping, träffa bästa kusin och träna.
det blev att springa lite på löpbandet(uppför och rakt) + styrke. imorgon ska jag nog åka till ishallen och åka lite skridskor, får se om kameran följer med:)
nu ska jag smita! ha en bra kväll.

om knatteskutt

Hej, jag tänkte berätta och svara på lite frågor angående knatteskutt som jag jobbade med förut.
Kommentar till min blogg: Kan du inte berätta lite om knatteskutt som du jobbade på? Var det frivilligt eller var det ett jobb med lön? Vad gjorde ni? Hur många ledare var ni? Var det svårt, jobbigt, behövde man ha mycket kunskap om olika idrotter? Vilka tider och dagar jobbade du? Var det helger också? Och framför allt var det roligt?
Tack på förhand för svar.

Jag sökte faktiskt jobbet på arbetsförmedlingen som extrajobb, tisdagar och onsdagar  (klockan 17-19).
Det var ett jobb med lön, men eftersom jag tycker det är kul att lära barn och se deras framgång och hur fort de lär sig saker, så spelade det ingen roll hur mycket lön jag fick (inte mycket betalt alltså).
Vi lekte med barnen, vi började alltid lektionen med följa john, sedan hade vi olika teman varje vecka. barnen skulle få testa på olika sporter, som fotboll, gymnstik, dans, basket osv. sista lektionen bestod bara av lek och bus. vi var tre stycken ledare och en av oss var huvudledare (mathilda). jag tyckte inte det var så jobbigt, men att få tag i material var nog den svåraste delen, för det fick man fixa själv till lektionerna. helst ska man nog kunna många sporter för att kunna visa barnen hur man ska göra, men som gymnastik och karate så tog vi kontakt med föreningar som kom och hade lektion med barnen och oss ledare. (man jobbade inte på helger).
Jag tyckte det var roligt, man lärde känna barnen och dom blev så  glada av  att vara med oss och leka och testa olika sporter. och i början av knatteskutts-terminen så fick barenen en varsin t-shirt och även vi ledare fick en t-shirt, så barnen och ledarena så lika ut. sedan hade vi en veckas uppehåll och när vi hade berättat det för barnen, så var det en tjej som hade sprungit ut till sin mamma och var ledsen. vi visste inget om detta, vi fick ett mail där det stod:Ville bara berätta att min dotter kom ut från friidrotten i onsdags och grät. Jag undrade förstås om hon gjort sig illa, men nej då, det var för att det inte skulle vara något Knatteskutt denna vecka. Det kändes som en evighet till nästa gång.
Bra betyg till er och detta koncept!


denna termin som kommer så kommer jag inte att vara kvar. det kommer att vara nya ledare som gör detta lika bra! Barnen älskade knatteskutt! :)



dagen innan jul.

helloj! idag är det dagen innan jul och jag har just kollat på julkalendern, ska nu byta om för att åka till jobbet och jobbe lite. efter jobbet blir det träning sen blir det att köpa den allra sista julklappen! skönt.
ikväll blir det mys med familjen, klä julgranen äta lite julskinka till kvällsis sen bara ta det lugnt!
det blev ingen morgonpw idag.. jag tog sovmorgon men får bli ett pass på gymmet ist! hi
ha en toppendag! puss
lite  bilder på lindas systers maincoon katt, Rex!

-

gårdagens träning var de ja.
morgonpw, 20 min
situps, 20 x3
situps, 20x 3 (två olika varianter av situps)
rumpa, 20x 6

-

gårdagens träning
morgonpw, 20 min (tyngder)
Gymmet:
Styrka
framsida lår, 12x 3
baksida lår, 12x 3
rumpa, 15x 3
ljumskar, 15x 3
rygg, 12x 3
"sidrygg", 15x 3
Bröst/axlar, 12x 3
Kondition
löpbandet, 20 min
cykel, 20 min

20111222


godmorgon alla solstrålar! imorse ringde väckarklockan 7.00 men jag låg kvar i sängen, till 8.00 sedan gick jag ner och käkade frukost, det blev lite te och yoghurt. nu ska jag byta om för att ta mig ut på en promenad. sen blir det att åka till jobbet som vanligt. jag rensade faktiskt garderoben igår och slängde både byxor,linnen och tröjor. eller jag har inte slängt det än, melinda ska komma och kika på kläderna. nä nu ska jag ut och promenera :)
ha en bra torsdag!


majsen


ljus


några månader sedan

en outfit för några månader sedan..
leggins, h&m
sjal, stickad hemma
tröja, h&m
vita poncho, födelsedagspresent

21 december

hejåhå dagarna går! ja ni, snart är det jul!! och jag har två julklappar kvar att köpa, eller nej vänta 5st julklappar kvar.. ujuj! de måste fixas idag eller imorgon. punkt slut. jag hade ställt klockan på 7.00 idag meen trött som jag va så somnade jag om och klockan ringde inte mer så sov till 8.40.. jag gick upp kokade ägg till frukost och så drack jag te och såklart en macka. idag ska jag jobba som vanligt. efter jobbet blir det träning sen hem och städa, damma och torka osv! nä nu ni ska jag göra mig iordning för en promenad sedan efter promenaden blir det direkt till jobbet.
Ha en toppendag! :D


-

gårdagens träning
dans, 1,5 timme
morgonpw, 25 min (tyngder)
kvällspromenad, 40 min


igår ja

träning
pw, 30 min (tyngder)
baksida lår, 12x 3
framsida lår 12x 3
rumpa, 12x 3
ljumskar, 12x 3
baila, 45 min
promand, ca 60 min

tandläkarbesöket

hopplahej! nu har jag vart hos tandläkaren, sist jag var där var 2009. dom sa att jag hade så fina tänder och det kanske var därför jag inte fått något besked, men att det var bra att jag ringde och bokade tid innan det skulle börja kosta en massa pengar. men hon jag hade kände jag och hon sa att jag hade superfina tänder, wii!! och så fick jag två julklappar av henne, en liten tandborste till en visdomstand längsbak, sedan en annan vanlig tandborste. man tackar man tackar! haha.
nu har jag just skriva på massa papper som ska skickas in och är nu redo för en promenad i detta fina väder, snööö! ikväll blir det promenad med elton som vanligt.. sista gångerna nu men den sötnosen:( tråkigt!
nä nu måste jag ut på en snabbispromenad, klockan tickar iväg!
Ha en toppendag!

don't let this happen!


måndaaa

tjohoo, nu är det snart jul. spännande. tror faktiskt de flesta julklappar är klara nu! i lördags gick bossan och jag runt och letade julklappar, till alla. några julklappar har vi kvar och de måste vi fixa nu i veckan:)
imorse skjutsade jag bossan till skolan sen åt jag frukost och så kollade jag på julkalendern. efter julkalenderna tog jag en promenad på 30 min. med tyngderna. efter promenaden åkte jag till jobbet och ja, hm.. tror jag har lyckats haft sönder en av min vindrutetorkare på bilen.. åååh så klantigt! ikväll blir det baila och sen promenad med elton:)
Ha en bra dag!!

pepparkakor

blev att baka lite pepparkakor igår för att få lite stämning. men nu har vi ju fått snö iaf, bra det!

shopping

igår (söndag)åkte jag till borlänge med putte. skulle inte handla något men blev lite iaf :)
stadium,
vantar, 99:-
klocka, 99:-
bellbox,
(tror detta var priserna)
1002, 175:-
uniq one 1, 149:-
glitter,
helfingerring, 79:-

detta shoppade jag förra helgen + julklappar
stadium,
glasögon, 299:- (det är spegelglas på dem)
glitter,
mobilväska, 99:- (tror jag)
halsband, 79:-
örhängen, 79:-
(+ ett par vantar och en tröja)

julbord

i lördags så var jag iväg till romme på julbord. supermysigt var det!!
jag fick även med mig lillsyrran, de hade en plats kvar och då fick hon följa.
stortoa och lilltoa. gulligt!

20111612

helloj, idag tog jag sovmorgon, mm... det var superskönt, gick upp ur sängen 9.30 fixade frukost och har just kollat klart på julkalendern. idag är det fredag, det känns superskönt. längtar faktiskt till morgon, för då ska jag på julbord i romme. vi ska åka bandvagn upp till toppstugen i romme. det ska bli mysigt. idag vet jag inte vad som kommer att hända, blir först att åka och jobba. när jag slutar jobbet tror jag faktiskt att jag ska ta ett träningspass.
igår hade jag och ullis styrketräning på dansen, vi körde först axlar till en låt, sen tog vi ryggen till en hel låt sedan mage till en hel låt sedan armar och rumpa en varsin låt. (sedan dansade vi den sista tiden av tiden). det jag vill komma fram med detta  var att innan jag och ullis körde passet så hade jag träningsverk i magen men idag är den borta (tror jag, har inte känt efter), jag tror jag tränade bort träningsverken:D så det blir nog lite mer mage idag, så man håller den i trim. nä nu ska jag gå och göra mig iordning innan jobbet.
Ha en bra fredag!

gårdagens

träning

pw, 15 min
dans/styka, ca 60 min
kvällspromenad, 40 min

på väg hem till mig.


wopwop

jag hann med en promenad imorse innan jobbet, jag kände mig så trött så jag tog en promenad på ca15 min. bättre än ingen och jag känner mig dessutom piggare och det var ju det jag vill bli, toppen! nu sitter jag på jobbet och är överlycklig! ni kanske vill veta varför..? jo, igår när jag var och gymmade och sprang på löpbandet så tappade jag mitt navelsmycke som jag köpte i söndags!! (jag hörde något som åkte på löpbandet, men trodde det var en sten från skon, men har ju iofs inte de skona ute ens). när jag kom hem från gymmet och skulle duscha så märkte jag att smycket var bort.. så jag skrev till nathalie på en gång för hon kom ungefär när jag kvar klar på gymmet och då hittade hon på smycket men inte kulan.. men idag när jag kom till jobbet så hittade en trevlig kund den där lilla kulan! han frågade om jag letade efter något och då sa jag "ja, ett litet smycke". och ja, den där kulan är ju inte så stor. mannen som frågade det satt sig på cykeln sen kommer han fram till mig medans jag fortsatte att leta och så säger han "är det den här lilla kulan?" jag blir överlycklig och säger jaaa! och tacktacktack :) haha!
(mannen hade då sett den där lilla kulan i ett hörn bakom en av cyklarna).

Bilder från dansvisningskvällen/natten och dagarna innan


godmorgon gott folk.

häjpåer! jag håller just på att koka ägg till frukost, det kommer sitta fint!
idag kan jag säga att jag har träningsverk, i min mage. bra då visade det resultat efter träningen igår. idag ska jag till jobbet som vanligt, efter jobbet blir det dans sen ska jag ut på promenad med elton. har inte så himla mycket att berätta just nu, på lördag ska jag iaf på julmiddag i romme med patrics familj, det ska bli trevligt de!
nä nu ska jag gå och skala mina ägg och äta frukost, min mage skriiiker efter äggen:) och såklart så kommer jag att slå på julkalendern!
Ha en toppendag! :)

14dec, igår

träning

på morgonen
gymmet:
styketräning
ryggen, 15x 3
mage 1, 20x 3
mage 2, 15x 3 + 20
rygg/biceps, 12x 3
bröst/triceps, 12x 3
mage 2, 15x 3
på kvällen
gymmet:
kondition
löpbandet, 30 min
cykel, 25 min
styrketräning
ryggen 15x 3
mage, 20x 3 (situps med tyngd)
mage, 20x 3 (situps åt sidan, med tyngd)
rygg/biceps, 12x 3
bröst, 12x 3
biceps, 12x 3
och till slut stretch ca 10-15 min


20111214

hej på er! imorse skjutsade jag bossan och tova till skolan sen blev det frukost och julkalendern efter de betalade jag lite räkningar oså sen åkte jag till gymmet och gymmade innan jag började jobba. idag ska vi måla här på jobbet (på eftermiddagen), vi ska måla i gruppträningssalarna som börjar bli klara. ska bli kul! efter jobbet idag så får vi se om jag ska köra ett till pass på gymmet, annars blir det förmodligen lite zumba:)
Ha en bra dag!


hejsan hoppsan

idag gick jag upp 8.15, skjutsade haltande patric till skolan (han gjorde illa sitt knä igår, igen.. så igårkväll blev det akuten, igen..). efter att jag skjutsade han till skolan så gjorde jag iordning frukost och så satt jag och kollade på julkalendern, jag tycker faktiskt att den är bra:) efter julkalendern så skjutsade jag bossan till skolan sen blev det en promenad med tyngderna på fötterna. och ikväll blir det dans! :)

träning

min träning igår

Baila, 45 min
egen träning hemma
Situps (vanliga), 12st
Situps (90 grader), 12st
"Sid-situps", 12st båda sidorna
Balettstyrka, 10 sek, båda benen
Raka ben upp och ner, 20st

tiden går med en rasande fart!

hejsan! ja som sagt, tiden går med en rasande fart.. ujuj! snart är det jul, och man kan säga att jag i prinsip har köpt klart julklapparna fast jag inte har köpt dom! haha.. jag vet vad jag ska köpa för julklappar om man säger så, men har inte vart och köpt dom än:) haha!  tänkte skriva lite vad jag gjorde i helgen.
i fredags blev det jobba och sedan genrep inför dansvisningen, sedan till kvällen blev det dansvisning.
bilder från visningen och kvällen kommer :)
i lördags var jag hos farfar på julmiddag, trött som en tok var jag allt med tanke på att vi hade vår sista dansvisning runt halv2-tiden.. ujuj! när jag kom hem från farfar så somnade jag på hallgolvet på mattan, (vi har värmegolv där). sedan vaknade jag av att jag fick ont i rumpen och axeln, haha! sedan kom sofia hem till mig, så åkte vi till ica och hyrde film sen åkte vi hem till sofia och kollade film och dippade morot, parprika och vindruvor.
i söndags så åkte jag till borlänge med sofia och jenny, jag skulle handla julklappar men blev mest lite grejer till mig och tre julklappar till min lillasyster.. hm! blev inte riktigt som jag tänkt mig, men men! :D
sedan efter borlängeshoppingen så skjutsade jag hem sofia och så skjutsade jag hem jenny till frida.
efter någon timme eller så, så kommer patric in och säger att det står två töntar utanför, jag säger, "va? vilka då?:o" och jo såklart var det johaho och jenny som står utanför och skrapar jennys bilrutor, haha dom är riktigt goa dom där tjäjorna!:) till kvällen blev det chokladfondy, apelsin och ananas, det var mums det :)
jag sofia och jenny, dansar!

WORK IT 24H - AVESTA

Kom in till mig på Work It 24H i Avesta!
Superfin lokal och många maskiner.
Den 2/1-2012 kommer våra gruppträningslokaler
att vara klara för att användas, så då kommer vi köra
mycket pass här! KOM IN OCH KIKA!

Gilla oss på facebook: Work It 24Hour

bumbibjörn

(bild från promenaden med elton)igår var jag elton och felicia ute på promenad i snön.
han var superglad för att det var snö, skulle borra ner hela nosen i snön :)
sötaste bumbibjörn!

härlig promenad

när jag var ut på promenaden idag så gick jag förbi skidspåret, dom håller på och spruta snö nu. äntligen!
när jag även gick förbi golfbanan så såg jag att det var några som hade åkt skidor där redan. men det såg inte ut som att det var så himla bra för skidorna att åka där, kvistar och grenar kom fram under snön! :) men snart så kommer skidorna fram! wi

igår

träning

pw, 90 min (med tyngder)
dans, ca 60 min
promenad, 45 min (elton)
styrka:
ben, 12 x5 på varje ben maskin (4st)
armar, 12 x5

torsdag, 8 december

hejhej, idag gick jag ur sängen 7.30 och som vanligt skjutsade jag mamma till jobbet och bossan till sivan. när jag kom hem kokade jag ägg och sedan åt jag frukost och kollade på julkalendern. jag tycker faktiskt att den är bra.
men nu har jag kollat klart på den så ska ta mig ut på en promenad i detta mysiga väder. sätter på mig tyngderna på fötterna idag med, men blir kanske inte lika lång vända idag, eller får se :) efter promenaden blir det att åka till jobbet och sedan efter jobbet blir det dans!
nu ska jag kila upp och byta om, ha en bra dag! :)

blomman från barnen


idag är det en snöonsdag!

woow, idag vaknade jag av att det låg snö på marken! lycklig blev jag allt. jag gick upp ur sängen 7.30 skjutsade mamma till jobbet och bossan till sivan. jag åkte sen hem och åt frukost, sen böt jag om och gick ut på promenad i snön och hade tyngderna på fötterna, jag gick i ca 90 minuter. nu kan väl snön bara ligga kvar och snöa lite mer så man kan få ta fram skidorna. ska snart börja göra mig iordning för att åka och jobba, efter jobbet blir det en promenad med elton, sedan om jag hinner ska jag åka till knatteskutt och leka med barnen, sen blir det daaans!
ha en bra dag!

jag & hjärtat


josefine


-

dagens träning:

promenad, 30 min
dans, 1 timme och 30 min

111206

häjhäj! idag har jag vart ut på promenad, jobbat, haft knatteskutt (vi som vart ledare för dessa barn fick en varsin fin blomma av alla barn! så stod det på ett litet kort " puss &kram från alla barnen". supergulligt! kommer faktiskt sakna barnen..), sedan dansträning. när jag kom hem så gjorde jag te och macka. nu ska jag faktiskt hoppa i säng.
hoppas er dag varit bra, för de har  min!
nyduschad, mysig/varm filt och redo för att hoppa i säng :)
godnatti!

igår

träning

pw, 25 min (med tyngder)
baila, 45 min

julstämning..?

tänkte lägga upp lite bilder så man får lite julstämning iaf.
för jag har ingen julstämning och det är bara för att det inte är någon snö tror jag:)
vi har iaf en snögubbe hemma :)

Hopplahej!

nu är jag tillbaka igen, jag ber om ursäkt att jag vart så himla frånvarande.. men har varken haft tiden eller orken att sitta framför datorn och slösa bort tid, haha! har haft mycket att göra + träningar oså. (vill bara säga att i lördags var jag på gymnastik med fotbollslaget och det var superkul!) idag klev jag upp ur sängen 7.30 för att skjutsa mamma till jobbet och bossan till sivan. när jag kom hem igen så kurade jag ner mig i sängen igen bredvid älsklingen min! sen gick jag upp för att ta en pw med tyngderna det blev 25 minuter bara, men bättre än inget. efter promenaden blev det frukost, jag drack te och åt macka, försöker lära mig att dricka te. och nu börjar jag faktiskt gilla det, iaf när jag har den goda smaken som vi har hemma + honung.
idag efter jobbet ska jag hämta mamma sedan klockan 18.00 är det dags för att hålla i passet BAILA!
Ha en bra dag!

RSS 2.0