1 september

Godmorgon! Nu blir det en morgonpromenad med Jenny, sen ska jag hem en sväng sen till gymmet med Vickan och träna, efter de har jag tvättstugan och ca 15.00 ska jag å simma med lillasyster. Till kvällen kanske det blir kräftskiva, det visar sig!
Ha en bra dag!

(en bild från gårdagen mys framför tvn, helt alone, efter ett mage&rygg pass + rörlighet).


Dagens lunch

Mmmh, gott!
Fläskfilé
Broccoli
Morot
Blomkål
Nudlar


29 augusti

Hallå alla vänner å bekanta!
Idag är det onsdag, blev en morgonpromenad på 30min. efter det blev det jobb. Idag har jag möte med blivande och "gamla" inspiratörer. efter mötet kommer jag köra baila sen hem laga mat (matlåda till torsdag alltså) och sedan slänga sig i soffan. Längtar redan till min planerade kvällsmat, avokado å kesooo:) har även köpt mig en bok, eftersom jag  tycker det är kul å läsa om träning, jag blir såå inspirerad så tänkte jag testa en bok igen. så ska försöka mig på den idag och läsa lite. är inget fan av att läsa bok, jag har tyvärr inte den ron i kroppen men den måste jag hitta så jag kan lugna ner mig och sova bättre. hihi! 
Ha en bra dag!


28 augusti

Goddagens!
Började denna dag med att vakna innan 5 på morgonen av panikont i magen.. Ajaj! Vaknade sedan vid 7.00 och kunde inte sova.. Gick upp och gjorde en lugn frukost för magen sen vilade jag i soffan. Tog mig även en promenad på 30 min. hur skönt som helst, magen lugnade sig en aning iaf:) sen blev det jobb. Efter jobbet ska jag testa vara med på mage&rygg passet. Sen ska jag prova ta en löpvända hem till nordanö för att betala de där rooooliga räkningarna..
Ha en trevlig dag:)


Stretching

Att stretch efter träning är viktigt.


Frukost

Min frukost imorse. Måste lugna min mage nu!!

Fil
Banan
Havregryn
Blåbär
Krossade linfrön


Gårdagens

Gårdagens träning:
Boxmix 25min.
Dans 30 min. (dans & leta låtar..)
Styrke & cirkelträning 30 min.
Stretch 20 min.
Promenad 30 min.




Back on track

Träningen idag gick superbra! Det blev ett boxmix pass och sedan dansade jag lite och körde lite lätt cirkelträning, känner mig så stark efter en veckas ledighet! Detta behövdes:)
Efter cirkelträningen blev det stretch!
En hel underbar dag idag.


nu är jag tillbaka igen.

 
 
Hällåj! nu är jag hemma från egypten, vi har haft det så himla varmt och skönt! 45 grader varje dag och en stekhet sol.. helt underbart! veckan har tillbringats i polen för det mesta, 5 minuter kunde man ligga å sola sen var det dags för polen igen. haha.. vi har åkt båt, vart på stadstur och ah mestadels polen. 
kom hem igår till åska och spöregn, det var ju spännande.. haha! blev bjudna på tacos när vi kom hem och det satt fint i magen!!! har haft lite problem med magen nästan hela veckan, men det gjorde inget för värmen var BÄST! nu är jag tillbaka på jobbet igen.. bara att köra igång på en gång med jobb å träning igen.
 
Ha en trevlig dag!
 

Egypten nr.1

Här kommer en lite bilder från Egypten, ikväll ska jag försöka hinna lägga ut mer bilder
 
 
 

Godkväll

Hallåj, fullt upp från morgon till kväll. Blev en promenad idag, tvättat, handlat nödvändiga saker till egypten, tvättat, städat, tvättat och så har jag fått hjälp av fina lillasyster och fina Sofia:) nu är vi proppmätta efter middagen. Den satt fint:) denna kväll ska jag och Sofia åka och hälsa på Julia som har avskedsfest... Buhu, hon ska flytta.. Men hon kommer säkert få det superbra i sin nya stad:) hihi! Sen är det bara att ladda inför morgondagen som kommer bli en awesome dag, med träning och bra sällskap:) Ha en bra kväll.


Cirkelträning - hemma & gym

Tänkte tipsa om en liten cirkelträning. Först kör du burpees (för att få upp pulsen) Har tyvärr ingen bild på det men sök på youtube så kommer det upp videos på vad det är för något.
efter burpees kör du direkt på biceps, en arm i taget. 10-12st på varje arm.
går även bra att köra armhövningar
skiftar sedan till vanliga situps.
fortsätter hålla i med sido-situps
avslutar med plankan!
 
denna träning är perfekt att utöva hemma om tiden inte räcker till.
Du bestämmer själv hur många varv du vill köra dessa övningar men jag rekomenderar minst 3 varv.
(slå på en peppande musik så kommer det gå fina fisken!)

Dagens lunch blev

gottis -> tonfisksallad

träning - tips

Gör det till en vana!
Morgonpromenad
Borsta tänderna gör man varje morgon och kväll, varför inte lägga in en morgonpromenad som vana.
varje morgon en promenad på minst 30min. i rask takt. dagen blir mycket gladare och man kommer igång på ett positivt sätt. man kan även variera morgonpromenaden om man känner för att ta en springtur ist, då det också räcker med 30min. i bra tempo! har du inte någon kvällsaktivitet att göra lägg till en kvällspromenad på ca 60min.
 
 
(men det viktigaste av allt innan du startar din dag ät frukost, det viktigaste målet på heeela dagen, så innan du tar dig ut, ÄT frukost för att få bästa effekt, men smält frukosten innan du tar dig ut. i ca 30-40 min. kan du vänta sen ta dig ut, då är du mycket piggare och du kan träna effektivare ist för att gå med en tom mage).

tips från jessica.
 

Awesome

 
 
Bailapasset igår gick så himla bra, var ca 2 veckor sedan jag körde det med kunderna, har bara kört bailastep med dem för att de ska få testa på. men gårdagen pass blev alltså baila och det gick förbaskat bra och jag var så taggad, bara musiken kommer igång vill jag köra gärnet med dem.
 
Efter bailan körde jag styrketräning och dansade av med tyngderna i händerna, å jag säger bara, herrrrregud vad det var drygt, men kul! haha! stod även på huvudet, eftersom det ska vara bra för nacke och rygg och nu när det börjar bli höst så får jag så himla ont i nacken så tänkte testa att stå på huvudet :)

Hemma!

igår kom dessa perfekta dojjor! dom satt som en smäck. 

Feel so good!

 
stå på huvudbilder :)

16 augusti

Goddag! Dagarna går med en rasande fart, tjoflöjt! Imorse blev det en morgonpw på 50min. det var riktigt skönt, man blir mycket mer inspirerad när solen skiner, eller, inte sant??
Efter promenaden var det bara att göra iordning matlådan och sig själv för jobbet. Sista dagen innan Egypten!! Lördag natt far jag iväg:)))) och på lördag blir det en heldag på gymmet! Det kommer bli najs!!


Baila!

Om ca 15 minuter är det dags för att köra ett baila pass med kunderna. Ska bli kul! 50minuters träning + egen styrketräning efter det.
Har just mumsat i mig denna goding!


den finaste människan

han är den finaste människan som finns
han är den underbaraste människan som finns
han är den snyggaste människan som finns
han är den roligaste människan som finns
han är den bästa människan som finns
han är den gladaste människan som finns
HAN ÄR BÄST FÖR MIG

oboymacka?

Bjuder på morgonens frukost och Julias special, oboymacka? Haha
Min lunch kan jag väl också bjuda på:)

Julias oboymacka!

min frukost, lättyoghurt, crunchy, krossade linfrön och jordgubbar, mmmh!

min lunch!

 

 

 

 

 


15 augusti

Godmorgon! En sån dag, en sån underbar dag. En dag närmare Egypten:))) idag ska jag jobba, hålla pass + lite egen träning. Imorse när jag vaknade hade jag träningsverk i rygg och bröst, vad kan jessica ha gjort?
Innan jobbet idag ska jag växla pengar också till Egypten, hell yeah!
Bjuder på lite bilder från gårdagen när jag och Julia pusslade på kvällskvisten innan läggdags:)
Ha en bra dag!

 


Morgonspringet!

Blev lite bilder innan morgonspringet!
Gick fantastiskt bra idag, blev ingen lång vända men 2,5 km så fort man kan hela tiden, då blir det drygt i slutet.

Hann med en morgonpromenad också på 3km innan jobbet! Finte.


På väg hem till mig!


Dagen närmar sig - 5 dagar kvar!!

Snart sitter vi på flyget påväg till sol&värme!


14 augusti

Godmorgon! Idag ringde klockan vid 7, jag låg kvar ett tag sedan var det dags för frukost. Nu ligger jag i soffan och laddar för en morgonspring. Ska även vara barnvakt idag till Julia, blir hela dagen och så ska hon sova här. Efter jobbet ska jag på 30-årskalas, min kusin har fyllt 30 år!!
Ha en bra dag!


Lev livet

Gårdagens träning blev, ett boxmixpass på 25 minuter, öva afrodans och sedan körde jag ett step-pass med systern min.


13 augusti

Hallåj! denna dag har jag haft fullt upp på jobbet. jag har nu slutat för dagen och ska hem å fixa matlåda till imorgon för har bortamatch idag och vill helst inte stå och laga mat mitt i natten. så ser min dag ut.
jobba och sedan match. Ha en trevlig dag!!
 

Helloj! Idag är det fredag, vaknade imorse av att jag har förbaskat ont i min axel, känns som om jag sovit på samma sida heeela natten. Haha! Efter frukosten imorse åkte jag hem till Linda och så tog vi en promenad, efter promenaden var vi hos Linda ett tag sen klippte jag henne:) vi åkte sen till gymmet för jag skulle fixa en sak bara. Efter det skjutsade jag hem Linda sen åkte jag hem och gjorde mat, blev soppa, hallomi, sallad och ett ungsbakat bröd. Mmmm!!
Nu ska jag köra styrketräning, sen ner på stan en sväng och kika lite SEN blir det att åka ut till axelsbo och vara där hela dagen&natten:)
Ha en bra dag!!


9 augusti

ta vara på dina dagar, lev nu inte sen!

halllååååå! idag är det torsdag, har haft rull fart sedan jag hoppade ur sängen imorse. vaknade innan klockan ringde imorse, ca06.45 vaknade jag och började gosa med maja, hon lät värre än en traktor måste jag säga!
låg kvar i sängen ett tag och tog det bara lugnt, sedan blev det en stor frulle efter det vilade jag maggen sen blev det en springtur på 3km på morgonkvisten. skönt! efter springturen gjorde jag mig iordning för jobbet, sedan blev det cykeln till jobbet ca 5km. har fullt upp på jobbet, har just slängt i mig lite lunch och sedan blir det att fortsätta städa och dona med lite annat här;) ha en bra dag! 
 
grattis ewwe till körkortet!

Morgonspring

Blev en löpvända på 3km imorse + lätt styrketräning.


Morgonens frukost

Detta var min frukost imorse.
Lätt yoghurt, blåbär, hallon, vetepuffar, havregryn, torkade jordgubbsbitar & valnötter.


True words


Feel good

Dagens träningen superbra!
Blev ett bailapass på ca 40min. + styrketräning. Känns så bra!

Veckans träning än så länge är:
Måndag - fotbollsträning + styrketräning (egen kroppsvikt, mestadels statiska övningar.)
Tisdag - fotbollsträning + styrketräning (egen kroppsvikt, varierande övningar)
Onsdag - bailapass (step) + styrketräning (egen kroppsvikt och vikter)


8 augusti

hejsan! denna dag började med att klockan ringde vid 7.00 gick upp för att göra mig iordning sedan cyklade jag hem till siv för att käka frukost. mums! frukost är det godaste målet på dagen, kan jag tycka! efter sivan blev det cykel till jobbet, sedan ringde johanna och jag skjutsade henne till akuten.. hon hade tokont i sin nacke/rygg.
nu är jag tillbaka på jobbet igen och det är dags för att städa oså. som ni kanske märkt så har jag inte haft någon tid alls med att skriva om träning oså.. har inte tränat alls på gymmet denna veckan än så länge.. bara kört fotbollsträning + styrketräning med min egen kroppsvikt. men ikväll blir det gymmet, ska hålla ett bailapass och sedan ska jag köra lite styrketräning med vikter. om 11 dagar åker jag till egypten så måste TRÄNA, så man får en lite fräsch kropp till semestern :) ha en bra dag! 
 

Fullt ös

Ja denna dag kan man verkligen kalla fullt öös medvetslös i soffan till kvällen. Nu är klockan snart halv 11 på kvällen och jag har just lagt mig för att vila några sekunder sedan borsta tänder och lägga mig å soooova! Efter fotbollsträningen cyklade jag hem till nordanö i regn (man har ju blivit ganska van med regnet), när jag kom hem körde jag styrketräning, gick hur fint som helst. Har även duschat, lagat matlåda till mig och Patric till imorgon. Nu ligger majsan och jag i soffan och gosar, hon är såå mysig:) Ha en bra kväll, å godnatt


inspiration

 
 
 
 
 

7 augusti

heeej! idag cyklade jag till jobbet från nordanö, (är bosatt där i veckan..) idag händer det mycket på jobbet, det ska bli så spännande. efter jobbet idag  ska jag köra styrketräning på gymmet innan det är dags för fotbollsträningen ikväll. jag tänkte även tipsa er med lite övningar som är bra för magen, har visat er plankan men det finns fler statiska övningar som är suveräna för magen din :)
Men nu ska jag jobba, har häcken full, ha en toppendag! :)
 
 
 
bjuder på en gammal bild på mig och Hanna, vi taggar inför match.
bild från danmark när vi var på fotbollscup, askul!

Tips - träning

Tipsar med två goda övningar för de inre magmusklerna som man ska börja jobba. Två statiskt övningar som är goda för magen! Vanliga traditionella plankan åt båda hållen. Utmana er själva med att ställa en tidtagarur och så ska man slå den tiden man haft efter varje gång.


shopping

dessa underbara sköna byxor är från NIKE
träningsbyxor
nikeväskan.
 
blev inte så mycket shopping för min del. blev lite välbehövliga grejer som,
strumpor
linne
träningsshorts
 

13 DAGAR

tretton dagar kvar till seeemeesteer! det kommer bli helt underbart skönt:)

6 augusti

hallåj. idag är det jobb som står på schemat. gick upp klockan7 imorse och gjorde mig iordning för att åka till nordanö och käka frukost och hålla maja sällskap ett tag. sen åkte jag till jobbet.
har nu mailat runt till en hel del som sökt inspiratörsjobbet. roligt!
sitter och planerar inför höstens gruppträningar som vi ska ha. detta kommer bli bra, hoppas jag! :)
denna vecka kommer patric och jag att bosätta oss i nordanö för att vara kattvakt åt majsen. 
efter jobbet idag ska jag handla mat sen packa patrics och min väska till nordanö. blir sedan promenad och till kvällen blir det fotbollsträning. ha en bra dag!

bildbomb från helgen

innan vi brummade iväg till stockholm.
vi gick å gick å gick..
finast!
vi kom till slut fram till grönan.
vann gjorde vi också. jag var grym. men tur jag har godisförbud...
patric får allt för sig själv iaf ;)
hejdå hotellet! patric bar stålt runt på geisha och kex chokladen:) haha
söndagen. det blev bilfärd först till barkaby och sedan hemåt. när jag kom hem blev det att spela fotbollsmatch, sedan hem till nordanö för att hålla majsan sällskap.
 
en riktigt trevlig helG, med strort G!

5 augusti

Hallåj! Hoppas denna helg har varit bra för er alla. För mig har den vart jättebra, har varit i Stockholm lördag-söndag. Vi åkte tidigt på lördagsmorgonen för att vara i barkaby på förmiddagen och bara gå runt och kika. Vid 15-tiden på var vi framme vid hotellet och checkade in. Sedan tog vi tunnelbanan in till stan och gick runt där ett tag. Var sedan tillbaka vid hotellet igen och gjorde iordning oss för kvällen, vi tog tunnelbanan in till stan igen, sen blev det en sjujäklans promenad måste jag säga!! Herregud jag har nog aldrig gått sådär långt som vi gjorde igår.. Haha! (måste erkänna att vi gick vilse, iaf lite. MEN vi visste och såg vart vi skulle men kom fel..) idag har jag träningsverk i knäveckena, svanken ja å gud vet allt överallt;) haha nej men nästan så! Men annars hade vi det väldigt bra och mysigt. När vi kom hem från Stockholm var det bara att byta om och dra till klockarvallen för att spela match. Ujuj, man ska hinna allt:) Efter matchen åkte Patric och jag till anna och niklas hälsade på bebisen sen var vi hem till patrics mamma och pappa, där spelade jag lite fotboll med Elsa på gården och nu är jag hemma hos mig i nordanö och håller Maja lite sällskap. Ska strax gå och plocka lite vinbär eller om det kanske blir blåbär, vi får se! Ska även laga mat till Patric kommer hem, blir kött. Mmmm! Ha en trevlig söndag:*


Tredje augusti

Hallåj. Denna morgon började med tvättstugan sen frukost, tvättstuga och sedan en promenad på 50min. tvättstugan igen, nu har jag bara två tvättar kvar sen ska jag till nordanö, kusinerna malin och mathilda är hemma och hälsar på med faster lena:) denna dag blir som den blir har ingenting planerat eftersom jag ska skjutsa mamma och pappa ikväll. Nu ska jag ner till tvättstugan och så bjuder jag på två bilder från morgonpromenaden:) Ha en bra dag!


inspiration

 
 
 
  
 
 

spontaninlägg - kan vara kul

i helgen far jag och patric till stockholm för att få lite lugn och ro, eller ja, lugnt och ro vet jag inte om det kommer bli eftersom det är festival i stockholm. haha! men skönt ska det bli åt åka dit. men innan vi åker till stockholm så ska jag hinna färga mina fransar, så man ser lite fresch ut. och om 17 dagar åker JAG OCH PATRIC TILL EGYPTEN men ett helt gäng:) ska bli helt underbart.

word for me and you

 

Morgonen den 2 augusti

Tjoflöjt. Imorse blev det en promenad på 35 min. + lätt styrka med min egen kroppsvikt:) ska strax göra mig iordning för jobb och packa väskan för blir fotbollsträning direkt efter jobbet. Nu har tiden sprungit iväg så dags att röra på sig. Ha en bra dag!


1 augusti

Hejsan! Imorse blev det en god lagom frukost. Även en morgonpromenad också. Sen cykeln till jobbet som vanligt! Idag mår jag hur fint som helst, tog den underbara halsgurgelmedicinen imorse som gjorde under för min hals, ska ta den om någon timme igen. efter jobbet idag så ska jag hålla ett baila pass, funderar på om jag ska köra bailastepen igen, tycker att det passet har blivit så kul! :) Bjuder på min frukost från imorse.

blåbärsfil med -crunchy, blåbär, krossade linfrön, solroskärnor

pågens lingongrova med -kaviar & ägg

ett helt ägg

äppeljuice


dundermedicin!

igår var jag till apoteket för jag fick en sån panikångest över att jag börjar känna av halsen och har verkligen inte tiden att ha ont i halsen! så gick och frågade dom som jobbade där vad dom tyckte jag skulle ta, eftersom jag bara känner av i halsen så fick jag en riktig dunderdos till halsen, direkt efter att jag vart på apoteket så gurglade jag medicinen och vips så kändes det bättre, nej men nästan iaf. så jag kände att okej jag är med på mage&rygg passet å ser hur det går. det gick bra, kände inte av halsen, efter passet tog jag en till dundershot av halsmedicinen, sedan övade jenny på ett nytt boxmix-pass så jag testade att vara med på det, å det gick BRA!
efter att vi kört de passet så dansade vi igenom dansamixen bara för att se hur mycket vi kom ihåg. kult!
sista medicinshotten tog jag innan läggdags. har även ätit apelsin, gjort en smoothie med massor av frukter så nu ska jag väl ändå inte få halsont :) 
 

RSS 2.0