29 mars

hallåå! jag har vart sjuk därför min blogg har stått helt stilla nu i nästan en vecka.. men nu är jag lite bättre iaf.
men får inte träna på ett tag.. måste vila min kropp, blev nog lite för mycket kanske?
just nu sitter jag på jobbet, ska snart bege mig ut och torka av lite maskiner. johanna var ner till gymmet igår och städa, johanna är bäst! hon ställer alltid upp, puss på dig!
ååh vad jag hade velat haft en flaska med merjuice, åååh så gottiiis! törstig!
det blev en lugn promenad idag till jobbet, blir även en promenad hem från jobbet, som sagt.
justja, när jag var sjuk så fick jag inbrott i min bil också... så den vart helt förstörd, gick inte att starta och så satt ratten nästan helt löst. sen krossade idioterna såklart en ruta på min powerd by broccoli - bil!
JAG HATAR ER SOM GJORDE DETTA!! USCH.
jag råkar alltid ut för sånt här.. när jag har en cykel så blev den stulen ur mina händer.. när jag hade moppe så var det några idioter som tog min moppe mitt framför ögonen. åh så sur jag BLIR!
men nu struntar vi i det, inget jag kan göra åt, jag måste ha haft sönder en spegel i mina tidigare dagar:)
efter jobbet idag så ska jag nog gå och kika på tjejerna när dom tränar lite fotboll, om jag inte ska dit så blir det nog att ställa sig framför spisen och laga mat? usch, jag är så himla dålig på att laga mat. hii!
Ha en trevlig dag!
i fredags efter min springtur! pigg och glad :)
sen blev man sjuk och då om man orkade så blev det lite kortspel med sig själv:)
att vara rastlös är det tråkigaste jag vet!

-

träning, slutet av förra veckan.
torsdags,
fotbollsträning.
fredags,
springvända 4km + trapporna
lördags,
fotbollsmatch

'

foto: weheartit

22 mars.

goddag. idag ringde klockan vid 7.45. jag gick upp och gjorde iordning frukost. det blev äggröra till mig och sjuklingen patric fick yoghurt. patric fick jättehög feber igår eftermiddag.. så han fick sova på soffan inatt för han var så himla varm och mumlar hela tiden när han är sjuk. så vi bäddade i soffan åt honom. efter frukosten så blev det en morgonpromenad idag igen, kan ju inte motstå i detta underbara väder!! helt underbart, varm och skönt!
just nu sitter jag på jobbet, ska snart ut och plockan undan efter alla stökiga människor som finns på detta gym;)
igår fick jag även stora dumma blåsor på mina stortåar efter afron barfota och så var jag lite barfota på bailan också, usch.. inte skönt, så idag går jag bara i strumpor på jobbet :o haha!
direkt efter att jag slutar jobbet ikväll så blir det att åka på fotbollsträning.
ha en bra dag! :)

min mamma och pappa!

-

träning.
onsdag,
morgonpw, 45min.
afro, 20min.
baila, 45min.
afro, 20min.

den är hemma.

min systemkamera ligger bara hemma i nordanö och skräpar. måste hämta den så jag kan knäppa lite kort.
är så himla kul!

'


-

träning.
måndag,
promenad, 40min
baila, 45min

21 mars.

halloj! idag är det ooonsdag och jag tycker fortfarande dagarna gå med en rasande fart, ojoj! imorse var jag ut på en pw på 45min. hur skönt väder som helst var det, blåste inge kallt utan bra vindar så man blev glad. haha!
när jag kom hem var jag svettig.. yywh. men körde lite lätt styrka och sen var det bara att packa ihop allt som skulle med till jobbet, träningskläder och mat. ikväll blir det afro och baila. tjoho!
efter träningspassen ska jag hem till nordanö och äta kvällsis.
jag har kommit på att jag vill ha en hund med mig när jag ska ut och gå, mycket roligare! saknar elton..
någon som kanske behöver hjälp med hundpromenader? jag är villig att hjälpa till. hihi
Ha en toppendag!

152 dagar.


20 mars.

hallåå! jag måste ju säga att jag tycker att tiden/dagarna går med en rasande fart. igår hade jag bailapass och det gick superbra, den där träningsverken jag haft i benen sen utbildningen är så gott som borta nu. skönt de!
träffade elin igår också efter att hon vart i egypten, ojOj, hon var brunis! nu längtar jag till jag ska åka till egypten, ska bli najs dä! men iaf, idag blev det promenad till jobbet, började kl11.00 och slutar kl.18.00 idag.
efter jobbet blir det förmodligen lite träning, jag vill vara fitforsummer! men måste först promenera hem och byta om för tog inte med mig kläder, klant.. sen träning sen kanske kika på hockey en stund eller om jag åker hem till johaho och våldgästar? :) hii!
åh justja, idag när jag gick till jobbet och kom in i stan så var det någon från avestatidningen som kom och intervjuade mig OCH knäppte en bild, usch!!! jag hoppas och vill inte att jag kommer med! hemskt! uschusch.
ha en trevlig dag på er!
åh hur kan jag ha glömt berätta detta;) haha
jag har köpt mig en glastelefon eller kanske en såkallad iphone.
det kommer bli kanoon

19 mars

Hej på er! denna helg har vart en intensiv helg med träning (fredag, lördag & söndag) och massa bra info. Utbildningen var superbra och det var himla kul. Så nu är jag utbildad instruktör/inspiratör, känns bra! vill bara gå flera utbildningar. denna utbildning var utbildning steg 1.
i fredags så var vi där till 20.00 kom hem vid ca 23-tiden, då var det bara att slänga sig i sängen och sova för att gå upp klockan 6.00 på lördagen och sedan kom vi hem vid 19,20-tiden. på söndagen var det bara att ta sig upp klockan 6.00 igen för att åka iväg, måste ju säga att helgen gick med en rasande fart! :) så himla kul.

torsdag 15 mars.

i torsdags så handlade jag lite efter jobbet, blev nya helt vanliga svarta leggins från h&m och en stickade tröja från h&m. sedan köpte jag mig ett par nya hörlurar.. som inte funkade i min telefon, hah! bra :)

do what you like.


underbart.

ja man kan ju inte klaga på vädert iaf. denna vecka har  morgonpromenaderna vart helt underbara.
vårkänslor

-

nu gör jag såhär att jag skriver vad dagens träning blir.
morgonpromenad/pw, 25min. (avklarat)
jogging/pw till jobbet, 20min (avklarat)
kvällspromenad, 45min.

-

gårdagens träning.
promenad, 60min.
baila, 40min.

15 mars.

HEJ! idag är det torsdag och imorgon åker jag på utbildning, tjooohooo, så kul det ska BLI!
idag gick jag till jobbet som jag brukar, sen efter jobbet ska jag gå hem sen blir det en promenad och kika förbi på fotbollsträningen, men blir INGEN fotboll för min del. som sagt tränade förra veckan mån-sön och denna vecka har jag tränat varje dag och börjar nu känna av halsen så det blir vila så jag orkar  med den intensiva helgen med träning:) yää! ha en bra dag! och en trevlig helg :) KRAM

----

foto: weheartit

'


-

tisdags träningen.
cykel, 15min
baila, 45min
promenad, 35min.

14 mars.

heeej! idag är det onsdag och jag tycker att denna vecka bara springer iväg, i helgen är det dags för utbildning för att bli inspiratör/instruktör, det ska bli sååå kult!
idag har jag hunnit med frukost och en pw på ca 5km. sköntdä! idag har jag baila igen, haft det tre dagar i rad nu. känner att jag behöver en vila snart, iaf en dag i veckan, förra veckan blev det träning alla dagar i veckan, fintdä!
just nu sitter jag på jobbet och tänkte bara slänga ut ett snabbt inlägg. ja som sagt idag blir det balia och lite styrketräning, sen blir det HEM och sova, för imorgon blir det morgonträning på gymmet med vickan,(om hon inte blivit sjuk.. annars blir det gymmet själver). sen på kvällen fotbollsträning. SEN är det FREDAG och UTBLIDNING står på schemat! Jiho. ha en toppenbra dag! :)

-

träning.
baila, 45min.

fångad av en stormvind.

tjullulu! promenad till jobbet som vanligt, fast idag blåste det ovanligt mycket alltså.. fick lov att stanna och polera tänderna för dom var så grusiga.. haha, nej men såg nästan ingenting när jag gick för det dammade så mycket. när jag kom till jobbet stod håret typ rakt upp, ha! aja nog om det.
igår vart det bailapass, sen stack jag iväg på plockning med laget och jaaaa, vilket träningspass! puuwh. helt slut när jag kom hem och lukta prutt så fick klä av mig ute på ballkongen. sen blev det en lång skön dusch med massoooor med tvål! en extremt äcklig lukt var det där vi var. BLÄ! efter duschen la jag mig på en gång och somnade som en stock. gick upp runt 8-tiden och åt frukost, somnade i soffan efter frukosten sen blev det bråttom.
idag blir det bailapass med laget sen ska jag iväg och kika på hockey!
ha en bra dag!

12 mars.

Tjolloho! idag är det måndag och det är strålande fint väder ute och jag känner mig pigg och glad. idag blev det promenad till jobbet och efter jobbet blir det BAILA sen promenad hem till lägenheten sen hem till nordanö en sväng. denna helg gick med en raaasande fart måste jag säga.. i fredags blev det mys med jp, sen kom felicia&julia hem till mig en sväng sen åkte vi iväg och hälsade på, på en fest. vi dansade och dansade och åter dansade.
i lörsdag hade jag träningsverk i nacken efter all dans, men det blev gymmet och sen iväg och handla present till sivan som skulle ha kalas på eftermiddagen, det blev god smörgåstårta och god fika som vanligt. vi vart kvar där hela kvällen och  kikade på mello, och ja, visst blev det väll ändå rätt låt som vann? elle?
i söndags hade jag tvättstugan från 7.00 så det var bara att ta sig upp och tvätta och samtidigt så blev det även stooorstädning i hela lägenheten, skönt! nu är det fräscht! min älskade patric hjälpte till och var superduktig.  vi vädrade sängen soffan, allt från tak till golv, dammade, satt upp tvn på väggen, och satt upp speglarna, medans jag var på fotbollsmatch så satt patric upp tvn och speglarna och tog även hand om tvätten och städningen, han är bäst! och ja, det var kult med fotbollsmatch. nu ska  jag inte skriva mer, för nu är det dags för jobb. ha en toppendag! :) KRAM
bara en fråga: vem har lagt denna ros i brevlådan i lördags kväll/natt.

jag kom hem från sivan i lördags kväll efter klockan 23-tiden, höll på och pyssla lite med nya "lådor" som jag köpt så hörde jag att det prasslade till vid dörren, men vågade inte gå dit.. haha! men efter ett tag gjorde jag det.
då såg jag rosen, men fick inte ur den ur bervlådan.. den hade fastnat:o
och vågade inte gå utanför dörren, utifall det var någon som skulle lura mig, haha.
sen kom patric hem och då fick han låss rosen. MEN VEM HAR GETT OSS EN ROS??! och var har vi gjort för att förtjäna den? jag och patric, har väl inte gjort något speciellt..? :)

-

träning
fredag,
crosstrainer, 20min.
styrketräning, 30min.
stretch, 10min.
lördag,
crosstrainer, 20min.
styrketräning, 40min.
stretch, 15-20min.
promenad, 40min.
söndag,
fotbollsmatch, 45 x2min.
promenad, 20min.

I LOVE TO HATE YOU.


-

gårdagens träning.
promenad, 20min.
fotbollsträning, 1tim & 15min.


9 mars.

tjollahopp! idag är det fredag och jag är glad. imorse städade jag lite i lägenheten, men har fortfarande lite att städa.. sitter just nu på jobbet ochh tänkte slänga ut ett litet snabbt inlägg.
idag blir det träning efter jobbet, sen ska det bara vara myskväll med mina vänner!
ha en trevig fredag!:)

-

träning.
tisdag,
promenad, 40min.
uppvärmning inför bailan
cykel, 10min.
baila, 45min.
styrketräning, ca 30min.
onsdag,
promenad, 20min.
baila, 45min.



8 mars

hej! idag blev det promenad till jobbet. när jag kommit en bit påväg till jobbet så märker jag att jag glömt jobbnyckeln hemma.. var bara att vända. men kom i tid iaf! idag blir det fotbollsträning till kvällen får se hur det går med tänke på min fruktansvärda träningsverk i mina ben! men det är bara bra, skönt att få lite träningsverk så man vet att man lever eller..? haha!
just nu sitter jag på jobbet, min dammsugare på jobbet har fått fnatt så när jag ska dammsuga så hoppar den fram.. hahah! så jag vågar inte använda den.. så idag blir det att sopa och torka lite maskiner!
Ha en bra dag! KRAM

7 mars.

häjhäj! idag är det onsdag och idag vart jag bjuden på frukost hemma hos sivan, mätt blev jag allt. men det var ju bra. måste ju säga att frukosten är det godaste på hela dagen! yä. idag hade vi ett litet möte på jobbet angående gruppträningarna som kommer att komma hit. sen märkte jag också att dammsugaren har gått sönder:( den bara hoppar fram.. hahah... efter jobbet idag så ska jag hem till sivan igen, sen blir det bailapass, jiiha! efter passet kommer jag även att köra min styrketräning, mmm, jag älskar den! häng med nångång vettja.
nu ska jag kila, ha en fortsatt trevlig dag!

vasaloppet

här kommer eliten och helekoptern
här kommer pappa i gult och blått in mot mål! (till höger på bild)

du e la go.

fick detta fina linne av sofia. hon har köpt det i thailand.
superfint och jag blev jättteglad! TACK SOFIA
fick även detta fina armband av sofia och det är från thailand :) hi!

det här köpte jag.

tänkte slänga upp lite bilder på vad jag handlade för ett tag sen, har helt glömt bort bilderna:)
klänning, h&m- 199:-, svartlinne med ljup rygg, h&m- 69:-, vitt linne, h&m- 99:-.
pinsett, ica- 39:-, body butter, åhlens- 99:-
köpte mig även en svart munktröja, 249:- på h&m och så fick patric en t-shirt av mig:)

kämpar sliter svettas.

aloha! idag är det 6 mars och jag har vart ut på en morgonpromenad på ca 40min, sen blev det promenad till jobbet också. ikväll ska jag ha bailapass med fotbollstjejerna, det ska bli sköjjj! imorgon ska jag kanske hem till sivan på frukost, trevligt!:) jo, klant som jag är.. i söndags så skulle jag göra rent mina öron och jag har ett örhängen i tragusen (eller ja, vad det nu heter?!) och när jag var klar så gick jag och la mig och sov, sen igår när jag skulle gå till jobbet så skulle jag sätta i musik i öronen och DÅ märkte jag att mitt örhänge inte var i örat:( jag tänkte, fan också.. det som växer igen så fort när jag bara brukar ta ur det för att ha musik i öronen bara ca2 timmar..
när jag kom till jobbet så försökte jag sätta i ett annan örhänge som jag har i örat men det gick inge bra.. bara började blöda ju:( men senare på dagen så bestämde jag mig! det skulle bannemig i. jag tog örhänget och tröck allt vad jag hade och så plupp så var det igen. happyface!!
okej.. kanske inte den roligaste historian men nu vet ni det iaf:) haha!
ha en toppendag!

-

träning.
måndag
promenad, 50min.
baila, 45min

5 mars.

hejåhå, vad tider går! ja denna helg gick med een rasande fart måste jag säga, i fredags blev det träning och sen minns jag inte vad jag gjorde faktiskt:o ha! jo justja jag åkte hem till nordanö och åt mat och bara tog det lugnt! i lörsdags blev det träning sen var jag i hedemora sen till kvällen kom sofia hem till mig en stund, hon kikade på lägenheten och så fick jag lite presenter av henne sen hon var i thailand, fick ett linne och ett armband, jag blev supernöjd och superglad! tack sofia!
sen packade jag ihop lite grejer sen skjutsade sofia hem mig till nordanö, sov där lördag-söndag.
igår (söndag) så var jag i mora hela dagen, var och kollade på vasaloppet, det fick jättebra för pappa min och för hans jobbarkompisar som åkte vasaloppet för första gången. som sagt denna helg gick med en rasande fart.
idag blev det en promenad innan jobbet och till jobbet, skönt! efter jobbet idag så ska jag hem en snabbis och byta om sen är det dags för träning, har bailapass ikväll:) blir en promenad hem efter jobbet och en promenad till träningen, fintä! nu ska jag ut i gymmet och städa lite. hoppas ni haft en bra helg, bilder från min helg kommer.
ha en bra dag!
i söndags var  det strålade väder! superskönt.
denns lilla nalle fick pappa av mig när han kom i mål, haha..ful!

-

träning
fredag,
promenad 40min.
gymmet,
crosstrainer, 30min
styrketräning 15min.
lördag,
promenad, 25min.
gymmet,
crosstrainer, 15min.
styrketräning, 30min.

tokigt!

hittade några bilder som jag knäppt, när vet jag inte men kul måste jag iaf haft..? he

-

träning.
torsdag,
promenad, 45min.
fredag,
promenad, 40min.
gymmet,
crosstrainer, 30min.
styrketräning, 30min.

2 mars

tjohej! idag har jag haft fullt fart hela dagen, började dagen med en promenad på 40min sen var det dags för jobb och då fick jag en stooor leverans med massor av nya produkter, det va kult! efter jobbet så blev det ett konditionspass och styrkepass på gymmet, satt fintä! efter gymmet åkte jag till lägenheten och duschade sen åkte jag hem och åt mat, det satt också fintä! nu ska jag bara ta det lugnt och gosa lite med majsen! pusspåhenne!
Hoppas er dag varit finemang, för det har min, yä!

1 mars

hej! jag har haft en sån himla skön och så himla glad morgon jag har vart på toppenhumör, wehaa!
till frukost blev det mammas hembakta bröd och ett ägg. sen blev det en himla skön morgonpromenad i vårsolen, jag är lycklig! sen promenad till jobbet. idag blir det ingen träning, bara promenad. igår körde jag ett bailapass och det var nog för tidig start med träningen eftersom jag inte fått i mig tillräckligt med näring/mat. är fortfarande lite känslig men är på bättringsvägen:) (jäkla magsjuka.....) iaf efter passet igår så mådde jag inte så bra, var helt slut hade ont överallt och magen.. trodde jag skulle svimma. så idag blir det ingen fotbollsträning, men blir en promenad ikväll också. skönt! nu ska jag jobba pusspuss! ha en bra dag!
en bild från min morgonpromenad, så himla skönt!

-

gårdagens träning.

baila, 45min.
jag och julia taggade innan bailapasset med musik och lite dans :)

RSS 2.0