min fina lillasyster!

balfrisyren som jag gjorde på min lillasyster förra året när hon slutade nian och skulle gå på bal.
var väldigt kul för det var en frisör som hade frågat josse vilken frisör som hade gjort hennes hår och så var det jag :) hihi.

På jobbet!

Idag är det torsdag och sitter på jobbet, ska bege mig ut i gymmet för en städning.. Efter jobbet idag blir det afrodans kanske egen styrketräning, det visar sig. Sen ska jag hem nog hem till nordanö en sväng. Längtar till imorgon!!! Då jag ska färga håreeet.
Ha en bra dag!:)


rökning dödar - vet ni det?

jag måste bara tala ut lite. imorse när jag skulle öppna på jobbet och står på rampen upp mot dörren och ska ta fram min nyckel så går det en tant förbi mig, hon röker en cigg och röker den konstant, nästan inte en paus. precis när jag fått upp nyckeln och tittar upp så blåser hon röken rätt på mig, vet inte om hon tänkte på det. men BLÄ för rök alltså, jag blir så förbannad! som liten kunde jag inte ens gå på en resturang där det luktade rök (jag sa att jag var allergisk. höhö!) man kan säga att jag avskydde röklukten och gör det fortfarande. och i helgen så köpte jag och patric mjukglass och så satt vi oss ute på gågatan med restan av gänget vi var med. så sätter det sig två tjejer bakom patric och röker, hon sitter nästan med ciggen på han axel, jag känner givetvis lukten och tappar gensat suget efter att äta i mig den mumsiga glassen.. jag reser mig och och säger till patric, kom vi går och sätter oss någon annanstans här luktar det rök så man inte kan äta sin glass. det bara bolmar äckelrök från dem. vi tar våra glassar och sätter oss på en bänk långt från röken! ni får ursäkta mitt utbrott om rök, men bara så ni vet, rökning dödar. och tänk på omgivningen!




Morgoninlägg - lugn morgon

Hejjj! Jag har haft en lugn morgon, superskönt, låg och drog mig i sängen har just ätit en grötfrukost och efter det blir det en promenad! Någon som vill låna ut sin vovvis?:) hihi.. Efter promenaden blir det jobb, blir som vanligt en promenad till jobbet! På torsdag (imorgon) kommer Felicia hem och då ska håret bli fixat på fredag morgon, ska bli brunhårig! Deni.. På fredagsnatt kommer Jenny hem och på söndagen kommer jp hem tror jag det var! Yäy. Nej nu ska jag ut på promenad, ha en bra morgon:)


word


Workit24h - på jobbet

Tänkte bara slänga in ett inlägg från jobbet nu när jag har sådär en timme kvar. Idag har jag pysslat med en sommarkampanj som vi ska ha på workit24h. Spännande va? Säger inte än vad det är, med det är ett supererbjudande iaf! Sen har jag även städat av här på gymmet så det luktar citron på hela gymmet. Mys! Haha..
Nu ska jag jobba vidare!
Ha en fin dag


inspiration - träning


tiden går så fort

heelloj! idag är det tisdag, men jag börjar med helgen som gått.. i fredags var jag hos vickan hela dagen, blev morgonpromenad vid 8 sen for vi runt hela avesta tror jag och lite chill i solen också. på kvällen var jag med sofia, vi skulle ut och fiska med matte och patric men när vi hade plockat fram allt och var påväg ut så bblev det värsta stormen.. så vi åkte hem och så slog vi på en film och åt jordgubbar och mjölk och melon. på lördagen var jag till örebro med patric, vickan och palm. på kvällen var jag och patric till nordanö och fick grillat och så kollade vi på melo, givetvis;) söndag, blev promenad, bus på gården, sol och bad. var i nordanö nästan hela dagen, vi firade ju såklart mamma på morsdag, blev fika med mamma, pappa, bosse, simon, farmor, örjan och siv. sen på kvällen kom sofia förbi en sväng, var meningen att vi skulle bada med det var lite kallt, så vi tog det bara lugnt.
måndag, jobb 8-15, hem till nordanö, laga mat till patric, var ut på springtur, var med på halva boxmix passet efter springturen, på kvällen blev det konsert:) så såg min måndag ut.
idag blev det en morgonpromenad, promenad till jobbet. efter jobbet vet jag inte riktigt vad jag ska göra. blir nog att vara ute iaf, kanske en promenad eller en springtur, det visar sig:)
ha en bra dag!

går inte att sluta längta hit

87

24 maj.

rattatatataaa! idag är det fredag för mig, imorgon är jag ledig, men det blir en morgonpromenad med vickan runt 8-tiden sen måste jag hem och tvätta sen ska jag väl vara ute i solen så mycket som möjligt, MÅSTE får lite färg iaf. kan ju inte se ut som en likmask helllee! idag har katrin kollat på min fot, och ja.. om en vecka får jag börja träna fotboll igen OM svullnaden och verken har gått bort. har det inte gjort det så ska jag upp till henne igen (och varför jag säger upp är för att hon jobbar övanför mitt jobb) för att antingen göra en röntgen för det kan vara en liten/lätt spricka vid knölen.. gaaah! tokig jag blir.. jag körde iaf bailapasset igår och jag tyckte det gick finemangen fick ta det lite lugnt med hopp oså. men vafan lite smärta tål man annars skulle man ju vara sjuk året runt!
efter jobbet idag blir det förmodligen ett mage&rygg-pass sedan ska jag försöka mig på afron också!
ha en bra daaag! :D
en bild från morgonpromenaden, måste ju säga att det är helt underbart med sommar och sol!



från i lördags - några bilder iaf


thats right!


23 maj.

tiden går med en raasande fart, snart är det "sommarlov" och patric tar studenten! gud så kul!! igårkväll blev det en kvällspromenad med syster och så mötte vi upp mamma. superfin kvällspromenad, hade kunnat gått huuur långt som helst. idag ser min fot mycket bättre ut, har legat med foten i högläge över natten. nu är jag bara himla stel i foten och knölig å såklart blå. jättesnyggt! ikväll ska jag hålla bailapasset får se hur det kommer att gå men jag tror det kommer gå bra! får se om jag kan ha skorna på mig, har lite problem med att ha skor för att då svullnar foten som en ballong:) haha! efter bailan ska jag hem och laga lax till matlådan till på torsdag (imorgon).
åå, alla åker utomlands, jag vill också det! bara några dagar iaf! :D
bilder från kvällspromenaden

22 maj.

halloj! fullt upp på jobbet idag. efter jobbet blev det ett mage&rygg-pass sen en promenad hem till nordanö för att betala de roliga räkningarna, jag jublar.. höhö! samtidig så lyssnade jag på håkan hellström och bara blev så glad ändå, yä! :) sommmmmar!! på tal om promenaden idag så gick det sådär med tanke på min fot.. nu är den svullen som en ballong. kanske ska ta det lugnt, ellller? vad betyder det? hehe
nu ska jag till lägenheten och duscha och slänga mig i soffan, ta mig en avokado eller nått kanske:)
ha en trevlig kväll. pussssee

like what you do


Solen!

Så himla skönt med värme och sol! Jag bara njuter! Idag slutade jag kl15.00 åkte hem och la mig på ballkongen i solen och tog mig en tupplur. Så skönt! Nu ska jag ut på en lätt promenad, hem till Vickan för att förbereda balfrisyr och testa lite. Efter som min fot är så himla svullen och överansträngd så måste jag ta det lugnt denna vecka med träning oså. Jag hoppas att en promenad kan gå an iaf;) ha en trevlig kväll!


perfect words


21 maj.

Hejpåer. idag är det måndag och det blev frukost på jobbet imorse, gjorde iordning macka och så en flaska med vatten. började klockan 8.00 idag och känns som om jag går i sömnen. har sovit rätt förvirrat inatt känns det som. haha! efter jobbet idag ska jag gå och prova göra en håruppsättning inför balen. sen ska jag bara ta det lugnt, blir kanske en promenad, men vi får se hur foten mår efter dagens jobb.. kunde knappt få i foten i skon imorse, fettofot.. så nu är det bara att vila den från bollen, så den inte svullnar mer! ser för äckligt ut..
image description
en bild från förra helgen:)

En skön söndag!

Hejjj! Idag blev det lite sovmorgon, skönt måste jag säga! Vart hemma i nordanö och ätit god mat, vart ute på gården, busat med Maja, vart till kyrkogården och sist men inte minst så blev det god kvällsmat med älskling! Han är väl för duktig att göra kött, mmh!
Nu ska jag bara ta det lugnt på kvällen och vila den förbaskade foten som gör lite ont faktiskt, men det sket man väl i;)
Gårdagen för övrigt var riktigt rolig, trevligt sällskap, bästa vännerna och lite dryck:) jag hade superkul och tack för presenten! Hoppas er helg varit lika bra som min:D pussse


Holabandola, fredag!

Hallåj idag gick jag upp kl05.00 för att åka till gymmet och typ träna i sömnen kändes det som, haha! det blir lite crosstrainer, ben och öva på ett pass. Efter träningen blev det en riktig brakfrukost, blev mätt som en platt alltså, men frukost är det godaste som finns på heeeela dagen(tur de eftersom det är det viktigaste målet). Idag ska jag lämna min klänning till angelica, hon ska sy om sen lite sen ska jag ha dansa mix pass också med jenny och johanna. Ska bli så kul!!:)) ha en trevlig dag!


16 maj - strömlöst

Hejsan! Idag är det onsdag och näst intill hela dalarna är strömlöst.. jag som vill göra ägg till frukost, har längtat som en dåre efter ägg! men nej, ist tappar jag crunchy-förpackningen uppochner massor över golvet, vänder uppochner på blåbärsförpackningen i frysen för att jag skulle skynda mig så kylan stannar eftersom vi inte har ström (fast nu kom den tillbaka, yäää!!) idag ska jag iaf ta en promenad, vara med lite lätt på boxmix-passet och sedan till slut så ska jag hålla baila. Kommer bli en lång dag:) ha en bra dag!


inspiration


15 maj - äta bör man annars dör man

hallå! ja det kände jag idag iaf.. glömde matlådan hemma.. KLANT! när jag kom till jobbet så skrev jag in en ny medlem, jää! sen har jag faktiskt städat heeeela dagen och nu i slutet innan  lunch så kände jag att det började bli lite snurrigt. så jag fick lov att åka hem och hämta matlåndan, så nu är jag glad igen:) mmmh! äta bör man annars dör mat, ja så var det ja! :) idag ska jag vara med på ett mage&rygg-pass sedan ska jag iväg på fotbollsträning. ha en  bra dag!

14 maj.

hejj! det är helt sjukt så tiden går fort. nu är det bara 97 dagar till jag åker till egytern. ska bli härligt! idag är jag en trött tjej.. men ska piggna på mig. efter jobbet idag ska jag bara ta det lugnt slutar kl3 idag. så det blir hem, sen tillbaka till gymmet för ett Box Mix-pass och sedan ska vi ha en provomgång med Dansa Mix:)
måste även fixa min balklänning jag ska ha! shit vad seg jag är alltså! ANGELICA måste hinna hjälpa mig om det går. ska sy om en annan klänning och tar du hjälp av proffsiga angelica;) haha!
nu ska här jobbas, ha en bra dag!

Frukost

Slänger upp en bild på min frukost idag.
Lätt yoghurt
Chrunchy (med jordgubbar i)
Solrosfrön
Krossade linfrön
Blåbär
(Åt även ägg efter yoghurten)


Mobilinlägg: godkväll

Jag är hemma i nordanö just nu. Har just vart och handlat också, innan det var jag på mage&rygg passet och afron som gick så j*klans bra! det är så himla kul!!
ska snart åka till lägenheten, duscha, äta och bara ta det lugnt sen susselura:)
en bild från jobbet idag bjuder jag på också, har druckit så himla mycket vatten idag, å det är ju great;)
Ha en bra kväll!


Mobilinlägg: 10 maj

Halloj! Idag kommer jag att ha fullt upp på jobbet. Städa hela träningslokalen, omklädningsrummen sen ge mig in på pappersarbetet som känns som en evighet.. Haha!
Imorse blev det en superskön morgonpromenad med Elsa på 35min. snart ska jag plocka ihop alla kläder sedan göra mig iordning för jobb men först skjutsa elsa idag igen till axelsbo:)
Efter jobbet blir det ett mage&rygg pass sen afro! Nästa vecka ska jag även ta tag i fotbollen igen, yäää!!
Ha en bra dag!


9 maj - finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

tjohoppla! idag är det redan onsdag och jag fick just en onsdagsångest (eller??). det är så att det känns som om jag vill hinna med så mycket och göra så mycket så jag vet inte vad. men struntsamma! idag fick jag massa pappersarbete av paulina som jag ska hjälpa henne med, så nu har jag att göra måste jag säga!
imorse vart det en morgonpromenad med elsa i SPÖREGN och då menar jag verkligen SPÖREGN alltså. haha!
efter morgonpromenaden så blev det att tvätt lite sen åkte jag ut med elsa till patrics mormor och morfar idag igen. kommer hända samma sak imorgon också. (så ni vet!) efter jobbet idag blir det ett baila pass, får se om jag hoppar in i box mix passet också:) så himla kul att alla pass  är fulla  hela tiden. yä! snart kommer vi även att börja med dansa mix här på gymmet också, superKUL! nu ska jag kila, ha en bra dag!
syns inte på bilden men jag loovar det spöregnade.. hi
ja som sagt, finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!
jag hade min haglöfsjacka och en regnjacka på det. hej regntät!(Y)
(varför blir vissa bilder mindre, fast man klickar i att dem ska bli i samma storlek, så irriterande!)

-

gårdagens träning.
(cykla till jobbet, 6km)
25min. mage & rygg pass
25min. afrodans
25min. dansa mix
(cykla hem från jobbet, 6km)

8 maj.

superskön morgonpromenad med elsa. det blev en lång morgonpromenad, vi var ute i 60min. men elsa är lika glad ändå. när vi kom hem så gjorde jag mig iordning skjutsade elsa till patrics mormor och morfar. sen åkte jag hem igen och packade väskan för träningen ikväll. (mage&rygg sen dansa afro) efter att väskan var packad och klar så tog jag cykeln till jobbet, stresscykla som vanligt bara för att jag fick lov att stanna och fixa luften i däcken.. ikväll blir det en till kvällspromenad(y) yä!

-

gårdagens träning.
(cykla, 6km till jobbet)
dansa mix ca 2tim.
(cykla hem, 6km)
Kvällspromenad, 35min.
elsa tycker om pinnar, eller ja rättare sagt älskar pinnar. hör hon att en pinne går av eller att man säger pinne blir hon heeelt till sig. igår på kvällpromenaden hittade hon en lagom pinne..? haha.. söööt!

-

träning.
fredags,
springtur, 20min.
trapporna, 30min
promenad, 15min
dansa mix, ca 3tim.
lördags,
fotbollsmatch, 45x2
söndags,
morgonpromenad, 25min
pw, 40min
kvällspromenad, 35min

7 maj

hallåja! tiden/dagarna går som vanligt i rasande fart.. ujujuuj! snart är det sommar och jag ska jobba hela sommaren och efter sommaren så ska jag åka utomlands, jag längtar sååå!!
idag cyklade jag till jobbet, superkul! lånade patrics mammas cykel eftersom min inte är helt lagad ännu, har inte köpt ett däck än. hehe! idag när jag slutar jobbet ska jag först till apoteket, sen till lägenheten och byta om till träningskläder och packa lite. sen cykla till gymmet igen sen efter gymmet cykla till nordanö. bor där i en vecka nu som sagt:) åh justja, angelica ska kanske sy om min klänning som jag ska ha på balen, spännande. yää! hoppas det kommer att gå:)
ni får ha en trevlig och solig dag!
pusseee

vi tar det igen - helgen som gått.

vi börjar med lördagen.
då blev det först gröt till frulle, sen hem till nordanö och slänga i sig lite
avocado, minispagetti och kassler sen vart det iväg och lira lite fotbollsmatch.
efter matchen blev det kyckling och keso sen till lägenheten för dusch och sen hem till vickan på hockeykväll och mys. jag kollade mestadels på film med julia och juni:) sen skjutsade vi hem macken och så hämtade vi elsa.
här har ni en del av gymmet i hedemora!
kika in på vår hemsidan..  http://workit24h.se
i söndags (igår)blev det att åka fram och tillbaka, upp och ner, (eller ja kanske inte, men känns så, haha..)
blev först en morgonpromenad med elsa (elsa sov hos mig och patric), sen käkade vi frukost, tvättade och kikade lite på tv. sen blev det promenad med elsa hem till nordanö, där blev det mat sen åkte jag och patric och kollade på fotboll lite snabbt. sen åkte vi till lägenheten och packade lite grejer, eftersom vi sover i nordanö denna vecka, husvakt (blomvakt!!!) och hundvakt.
igår blev det även en kvällspromenad med elsa och jossan. skönt och fint väder!

Mobilinlägg: känns riktigt bra!

Hallå! Imorse så blev det ägg och yoghurt till frulle. Efter frukosten tog jag undan rentvätten och så släpade jag fram den irriterande dammsugarn så låter så fruktansvärt mycket, dammsög av lägenheten och plockande undan lite,(vi hade sån himla röra här i lägenheten.. Haha!) efter att ha städat lite så tog jag mig ut på en springvända. Det blev till trapporna för att springa av sig i dom, upp och ner! Gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde den skulle göra! Tjoohoo.
Nu är jag hemma igen och ska körs lite situps oså. Sen blir det promenad ner till gymmet en snabbis bara:) sen ska jag och Jenny dansa hela kvällen, det blir dansa mix here we come!
Åh justja, när jag nästan var framme vi trapporna och skulle börja kör så vrickar jag foten såklart.. mina fötter är helt sanslösa alltså! det kändes som om jag sträckte låret på något vänster, men det sket man väl i. Jag sprang på och det kändes bra!
Ha en trevlig helg!!


happiness.


tredje maj.

hallåå! inatt sov jag så himla skönt, jag har sovit som en stock. har inte vaknat en ända gång, SÅ SKÖNT! vaknade när klockan vara runt 6.00 och var pigg som en mört, men låg kvar i sången till ca 8-halv9. sen blev det en STOOR frulle. sen promenad+trapporna på det. sen hem och göra sig iordning för promenad till jobbet.
efter jobbet idag blir det ett mage&rygg pass och afrodans. efter träning åker jag nog hem till nordanö en sväng och kanske myser lite med maja. ha det bra hörrni. pusssee!
anfådd och helt slut efter att ha sprungit upp för alla dessa trappor. men en fin utsikt när man kom upp på toppen:) haha....

Mobilinlägg: holabandola..

...titta under kjola!
Tänkte bara säga att nu ska jag sova. Eller om ett tag iaf. Kvällens bailapass gick bra, helt slut! Även johahos boxmix-pass var superbra! Godnatt sovgott!!


andra maj.

Hejsan! idag tog jag lite extra sovmorgon, var faktiskt inte meningen. skulle på frukost hos sivan men den missade jag.. och så glömde jag göra matlåda igår så fick ställa mig och laga mat imorse innan jobbet. blev lax och sallad och broccoli, vitkål och morrötter. mh mh mh! snart ska maten i magen. efter jobbet idag blir det baila, får se om jag är med på boxmixen också. efter det ska jag hem, kanske ta en kvällspromenad eftersom det bara blev en promenad till jobbet idag. sen duscha och laga mat. ha en bra dag!

-

gårdagens träning.
25min. mage&rygg-pass,
25min. afrodans
45min. kvällspromenad

1 maj.

hallååå! första maj och var vaken till  efter 4.00 i måndags.. klockan ringde 7.00. ååååh jag var så himla pigg alltså!
sen var det dags för jobb, gick till jobbet som en deg tror jag. kände mig fortfarande full.. allt lutade åt ett håll och kändes som om jag lutade åt ett håll, haha jättekul! NEJ! eller jo kanske:D
när jag kom till jobbet så var det helt dött, på jobbet och på stan. så jag var på jobbet lite mer än 1  timme. sen fick jag gå hem. när jag kom hem så sov jag i ca 2-3 timmar till, såå skönt. sen var jag pigg och jag och patric åkte hem till nordanö för grillat. mh mh mh. fixade även cykeln, lite iaf. fattas bara ett nytt däck så är cykeln klar:) yää!
på kvällen blev det ett mage&rygg-pass och afro. SÅ KUL!
efter passet åkte jag och hämtade patric sen åkte vi hem till lägenheten, jag tog mig en promenad i det härliga vädret sen innan jag gick hem tog jag en vända inne på ica för att handla med lite kvällsfika, blev räkmacka. mh mh! så är väl för gottis de. sen blev det bara att vila hela kvällen:)
en bild från kvällspromenaden igår. superskönt!

nu vart jag förvirrad!

ja.. nu vart jag förvirrad. jag vet inte vilken dag det är och vad jag gjort på dagarna. haha!
men jag ska väl försöka! i måndags så jobbade jag (det vet jag). jobbade till kl 15.00 sen mötte jag upp sofia på stan och jag köpte en shorta och en superskönt och fin top. sen gick sofia och jag och handlade sen gick vi hem till mig och gjorde iordning maten/salladen. jag hoppade in i duschen och vi började göra oss iordning för kvällen.
vi gick sen till johanna och sen kom jenny och hämtade upp oss så brummade vi till rosanna på lite grillochfest. det blev en riktigt trevlig valborg!

RSS 2.0