jahaap

nu är jag hemma, har legat och degat lite i soffan, kollat på one tree hill! nu tänkte jag faktiskt köra ett pass zumba, det blir nog bara magpass idag, för vid halv 5 så blir det dans i aulan i skolan, lite genrep antar jag att det blir.


sun storm

idag jag ska ta mig en promenad till skolan för att ha en lektion på en timme, sen tillbaka hem igen. sen halv5 så har jag dansträning inför dansvisningen som är DEN HÄR VECKAN... hm, den här veckan kommer att gå himla fort och sen är det LOV skapligt skönt, men skulle faktiskt inte skada med ett jobb på sportlovet.. nu ska jag gå ner och klä på mig och ta promenad in till skolan.. och nu när jag tittar ut så snöar det:( kan det inte ge sig...? nu vill vi känna vår och sommarkänslan!:)

ha en bra dag!

min beslutsångest igår..

jo igår så åkte jag till ishallen och kollade på hockey med nathalie, det blev så:) vi pratade en massor, haha!
sen åkte jag hem efter hockeymatchen och då blev det solsidan..

20 februari

idag gick jag upp vid 9 och åt frukost och det var fortfarande kallt ute... runt 12 tiden så åkte jag och hämtade melinda så åkte vi skidor på golfbanan. på fredag så gäller det!:) då är det  kortvasan. ska bli spännande.
efter att jag och melinda vart ut och åkt skidor så skjutsade jag hem henne med nästan tom tank.. usch,  hatar att betala bensin, så dyrt.. dom pengarna kunde jag ha köpt massa annat för, menmen ska man kunna ta sig fram så måste man ha bensin.. men jag klarade mig hem iaf, få se om jag ens kommer att kunna ta mig till en bensinstation.. haha! nu ska jag och bossan dansa lite zumba, sen blir det one tree hill. eller kanske hockey, jag vill ju se båda sakerna.. hm......min beslutsångest:(
ha en bra söndag!

nää..

nu ska jag ha lite ansiktsmask i ansiktet sen ska jag slänga mig framför tvn och kolla om det är något intressant.
jag är så trött!:)

dansvisningskläder

ska jag ha svarta leggins eller som på bilen.. hm?



avslöja...

..ja jag tänkte faktiskt avslöja vad jag ska ha för kläder på mig på dansvisningen.
på första dansen så kommer vi att ha svart/vita eller helsvarta kläder på oss.. men jag har lite beslutsångest, eller jag vet helt enkelt inte riktigt vad jag ska ha, jag vet att jag ska ha ett vitt linne iaf. men på benen vet jag inte riktigt, om jag ska ha hudfärgade strumbyxor och hotpants eller om jag ska ha svarta leggins på mig.
på andra dansen ska jag ha på mig en kjol som är röd med vita hjärtan på och ett linne och en kofta över det, sen converse..
och jaa, vi dansar bara två danser... tråkigt nog. men det är bara för att jag är med ivalet och då dansar vi bara två danser. bilderna kommer om ett tag:)




19 februari.. kallt ute

idag var jag till skolan för att dansa inför dansvisningen. vi skulle ha kläder och allt sånt med oss. och ja, det gick väl bra. klockan 11.00-12.30 dansade vi, hoppas på en bra dansvisning nu då. efter att jag vart där så skjutsade jag hem emelie sen åkte jag hem och då åkte jag och bossan ner på stan en sväng och kikade.. men hittade inget speciellt. köpte mig ett par hudfärgade strumpbyxor bara, som jag ska ha på dansvisningen. när vi vart nere på stan en stund så åkte jag hem igen och så böt jag om och tog skidorna och gick till golfbanan för att åka lite. det var helt nygjorde spår, hur fint som helst. ingen hade åkt där heller, bara jag:) och imorse vid 8-9 så var det runt 27-29 minusgrader ute, jag tappade hakan.. hjälp vad kallt!

sitter och kollar igenom alla thailandsbilder... jag börjar för tusan att frysa när jag ser dom bara för att det var så jäkla varmt där och här och nu så är det svinkallt har i avesta.. buhu!
längtar en hel del till GREKLAND!

utflykt till någon ö. har nog aldrig vart med om maken, så himla varmt vatten. det var knappast svalkande om man säger så.. haha kolla in mamma, hon ser ut att njuta, haha!





majsenbajsen


16 februari

idag när jag skulle åka till praktiken så startade inte min bil.. så jag ringde farmor så fick jag åka med henne. efter praktiken idag så var jag och jobbade på det roliga stället... uss! inte roligt ställe. sen när jag kom hem efter att jag jobbat så dansade jag zumba, två olika pass. nu ska jag hoppa in i duschen, kolla på lite tv sen slänga mig i sängen, jag är trött!
ge mig sommar!

15 februari.... tisdags

i tisdags så var jag på praktik och det gick väl bra som alltid. efter pratiken åkte jag hem en snabbis, sen åkte jag ner på stan och mötte nathalie sen gick vi upp till star hotell och in i ett konferansrum. där skulle vi sätta oss och lyssna lite och kolla på film. vi har nämligen sökt jobb på nya ICA som ska komma hit i avesta. så vi var på en jobbintervju. jag tycker själv att det gicj sådärbra.. kändes som man ville säga lite mer, kändes som om jag hade glömt att säga något viktigt om mig:) efter jobbintervjun så åkte jag och nathalie på hockey... ja den matchen varade nästan hela kvällen, blev en himla lång match. och nathalie försökte att skrika med sin röst... haha! det gick iaf bra, hon hördes.. eller ja jag hörde henne bra iaf;)

Glad Alla Hjärtans Dag!







sommar eller vinter..?

såhär tycker jag.. vinter är kul i en viss längd, kanske i någon/några månad.  vintern kan vara fin och rolig med, man kan åka skoter och det är ju så himla kul, iaf i funäsdalen. men jag tycker vintern är för lång.
sommaren är alldeles för kort, det är den som borde vara längst, men nejnej.. sommaren i sverige är ju för det mesta bara regn.. så jag tycker att sommaren kan vara längre så man kan få lite mer sol :) fast sommaren 2010 var ju inte helt fel, var ju en hel del mycket sol. hoppas på att sommaren 2011 blir lika bra med sol.. vill ha VÄRME:)

behind the corner ♥

maja kan ju vara lite knasig ibland.. jag satt nyss på golvet i min lillasysters rum, och maja (min katt) satt utanför hennes rum i henne egen lilla fotölj. så satt jag på knä och skulle leka tittut med henne. skulle prova göra som det där youtube-klippet jag la upp för några dagar sen. aja, men iaf, maja satt där och tvättade sig, så till en början såg hon inte mig när jag tittade fram.. sen pillade jag lite på golvet så hon skulle höra mig åtminståne. då tittade hon upp, wii, äntligen tänkte jag:) sen gömde jag mig bakom hörnet igen och sen tittade jag fram igen och hon hade jättestora ögon och hon mjauade på sitt konstiga sätt, sen gömde jag mig en igen och tittade fram och hon mjauade varje gång jag tittade fram. när jag gjort så ett antal gånger så slutar hon att mjaua, men jag fortsatte att gömma mig och kolla fram. sen satt jag länge och gömde mig, sen när jag precis skulle titta fram så kommer maja mitt framför näsan på mig och mjauar sådär jättehögt. och jag flyger bakåt och maja hoppar all världens väg när jag skriker och mamma sitter i rummet som jag gömde mig i (hon satt vid datorn) och hon skriker minst lika mycket. jag  blev rätt för maja, maja blev rädd för mig, mamma blev rädd för mig.
och det roliga var att jag visste att maja skulle komma nångång, jag trodde att hon skulle hoppa på mig men hon blev livrädd och sprang ner i källaren för att jag skrek så högt. så då sprang jag ner och busade med henne. sen pussade jag på henne så jag hoppas hon förlåter mig, hahah! sen kommer bossan vad var det som hände, varför skriker ni, ja så fick jag berätta hela historian för henne:)





14 februari

idag så skjutsade jag therese till skolan och vi fick såklart inte igång bilen, så vi gick över till therese och hämtade ett batteri sen startade bilen. tur va!? när jag lämnat av therese och ska åka till dansen så kör jag av vägen.. får sladd på bilen och jag snurrar  några varv och hamnar på andra sidan vägbanan. jag gjorde ingenting för att detta skulle hända.. fick helt enkelt en sladd bara och fick lite snurr på mig.. och jag hämnade i en snödriva, men som tur var så kom några tjejer och försökte hjälpa mig komma loss, för jag hade fasnat.. men dom orkade inte putta på bilen för den satt för fast. då kom det två killar från pacora och hjälpte mig och då kom jag loss. hjälp vilken chock jag fick... jag fick lov att åka till en parkering och "vila" eller vad man ska säga.. sen åkte jag vidare till dansen, oj vad jag skakade.. men till slut kom jag fram och pratade med min danslärare sen var jag med och dansade.
efter dansen åkte jag sakta men säkert till skolan, där satt vi och väntade på att vi skulle få uppgifter så vi kunde börja jobba. vid halv två kanske klockan var, så åkte jag hem. när jag kom hem åt jag lite sen bytte jag om och gick till golfbanan för att åka skidor i det fina vädret:) men det var lite kallt faktiskt.. blev svettig om överkroppen men om benen var jag kall.. sen när jag kom hem så fick jag lov att åka och hämta bossan i skolan, sen åkte vi hem.
nu har jag inte gjort något speciellt. har dansat lite, men det var inte speciellt mycket:)
hej jag heter jessica och är en fryssen korv

tacos och filmmys

bilder från när jag var inne hos therese och åt tacos och hade filmmys med trevligaste tjejorna:)



therese fixar tacos


viccis ska smaka om tacosen smakar bra




pillan är glader!


födelsedagsbarnet:*


hehe, filmmys:)


tyris vill vara med också:)

helgen som varit..

fredags: då var jag och johanna ner på stan en sväng, vi åkte hem till henne sen och pratade lite och höll på med photoshop. jag åkte hem vid 20.00 ungefär för att äta med mamma. när klockan blev runt 12-tiden på kvällen så åkte jag ut och hämtade julia, felicia och hanna. dom hade vart på fest och så ville dom ha skjuts hem:) när jag hämtat och skjutsat hem dom så åkte jag hem och hoppade i sängen.
lördag: då var jag ute och knäppte lite kort i det fina vädret. sen tog jag med mig putte på en långpromenad, det var trevlig. tror tillochmed att jag fick lite färg i ansiktet då... (kors!) när jag kom hem så fixade jag iordning mig och presenten till therese. men klantig som jag är så klev jag sönder hennes present alldeles innan jag och pillan skulle gå in till henne... typiskt! inne hos therese åt vi god tacos och hade filmmys.
söndag: hm, vad gjorde jag i söndags? det var ju igår... vilket bra minne..? jaaa, justja.. jag städade på mitt rum, himmel och pannkaka det var på tiden, efter att jag städat så dansade jag och bossan zumba. jag var även ut och åkte skidor, jag fick med mig putte ut på skidor också. haha söt han är:) "snacka om att han har koll på skidorna" hahaha! när vi åkt skidor så gick vi hemåt.. sen hade jag och putte lite alla hjärtans dagmys, vi skulle nämligen inte hinna ha alla hjärtans dagmys idag (måndag), för han har hockeyträning.
denna bild är från när jag hade på mig ansiktsmask och försökte att får bort den:)


hej mitt vinterland...

i lörsdag så knäppte jag lite kort ute på gården :)























Born this way. (Acoustic Lady Gaga cover)

Ulrik Munther

taggatagga!!

gick just precis in på vasaloppets hemsida och kikade lite. det börjar ju närma sig kortvasan, den 25 februari:)

hoppas på att loppet kommer gå bra!! direkt efter att jag åkt de tre milen så ska jag skynda mig hemåt och på dansvisning, då det gäller att tagga för det med. dansvisningen håller på dagarna: 23, 24 och 25, det ska bli kul!



myskväll

ikväll ska jag in till grannen therese på myskväll, det blir tacos och film. men inge godis för mig eftersom jag har godisförbud:) bilder från kvällen kommer förmodligen. nu ska jag fixa hennes present sen ska jag hoppa in i duschen idag, blev en riktig långpromenad idag(y) imorgon hoppas jag på fortsatt fint väder, för då ska jag ut och åka skidor. sen ska jag och patric fira alla hjärtans dag, för på måndag så hinner vi inte det..
ha en bra lördagskväll!:)



12 februari

åh det är så underbart fint väder ute. visst är det lite synd att det är massa snö ute, men det blir så himla fint ute när solen skiner. nu ska jag ta mig ut i solen och ta en promenad. mot kvällen ska jag hem till therese på tacoskväll och kolla på film, det ska bli mysigt:)

piece of my heart..




11 februari

imorse så hade jag sovmorgon.. och såklart så var det rena rama snöstormen utanför, usch! jag gick ut och skottade gården sen gick jag in och böt om och åkte till skolan för att ha en lektion tydligen.. sen åkte jag och johanna ner på stan och kikade lite sen fusksolade vi. efter solningen åkte jag och johanna hem till henne och var där ett tag. vi pratade lite och hon visade mig lite om photoshop:) sen åkte jag hem för att äta kvällis med mamma och kolla på tv. nu sitter jag och mamma i soffan och fryser, vår pelletsbrännare eller vad det nu heter hade lagt av. så det är lite kyligt inne. men ska ta mig ut i snön och hämta lite ved och göra en brasa.
ha en bra fredagskväll:)



light outside

hjälp, jag stelnar i hela ansiktet. kan knappt röra munnen. för då känns det som om hela min hud kommer att spricka. läääskigt tycker jag att det är :)

who you are

efter rumpträningen ska jag duscha och även ta på mig en ansiktsmask hade jag tänkt:)
men jag vet inte vilken jag ska ta.. det blir,  icke picke pö...

10 februari

idag åkte jag till skolan och hade svenska sen hade jag en lång, väldigt lång rast... himla segt måste jag säga. sen vart det sista lektionen och då fick vi ett papper som vi skulle göra klart sen fick vi sluta. då åkte jag hem till sivan och väntade på att putte skulle sluta. han skulle åka med mig till anna och philip på lite fikt. men det blev en väldigt snabbis, hann nästan bara dit sen skulle vi hämta julia i skolan, sen vidare och hämta bossan i skolan. sen skjutsade jag hem putte och julia. jag och bosse åkte hem, jag skottade vår gård... jäkla snö, det kan väl räcka..? det räckte det som var. jag som trodde att det gick mot våren när solen var så varm och go i helgen.. men neje, så jättefel hade jag visst.. när jag skottat gården så var det bara att byta om och ut och träna lite skidor. idag blev det skate, men det gick lika bra. men det var så himla mycket snö på spåret så idag var det tungt.. men det gick, det var kul. efter skidträningen så skulle jag och bossan hem.. och så startade min bil, jippie. inte ofta den gör det, dast iochförsig så var det ju inte ens så kallt ute. jag sopade av bilden och sen hoppade jag in och skulle backa ut, då lägger bilen av helt plötsligt.. jag kom inte iväg, satt fast med bilen i snön:o jag skulle sedan försöka starta den igen men den ville inte starta.. men som tur var så var det en som heter evert som hade startkablar och då startade bilen. sen skulle jag backa ut igen, linda, bosse och hans puttade på bilen men när jag skulle backa igen så la den av så då fick vi göra om samma sak igen med startkablar. sen kom jag iväg. sicken tur alltså! det var på gränsen att jag inte ens kom upp för en lite backe, jag bara slirade fram. haha! lite spännande:)
när jag kom hem så dansade jag zumba, bossan var med en liten stund men sen gav hon upp för hon sa att hon inte var på humör för att dansa zumba, då fick jag dansa själv. men det gick precis lika bra. nu ska jag ta fram bollen och göra lite rumpträning:) hihi!


skolan

idag har jag inte gjort så mycket, har mest bara setat i skolan. första lektionen var svenska, sen har jag inte haft någon lektion väntar på en 4 timmars lång seg lektion.. us! den börjar 12.40.
efter skolan ska jag kanske hem till faster anna på fika. till kvällen ska jag nog ut och åka lite skidor, eller om det blir en vända på fotbollsträning. men jag tycker nog att det är viktigare att träna skidor när det snart är kortvasan:)
nu ska jag ta lunch. ha en fortsatt trevlig dag!



längtar till grekland.. mmmm!

detta ska bli mitt nångång i framtiden...!


9 februari

idag har jag vart på praktik och det gick finemangen. efter praktiken så åkte jag och hämtade bossan i skolan sen åkte vi ner på stan en sväng. men det blev ingen shopping, bara kika lite. efter stan åkte vi hem, när vi kom hem så dansade vi zumba. det kändes verkligen i magen sen igår. igår var jag och bossan ut och åkte skidor innan vi hade träning för småbarnen. vi tog oss en liten vända på golfbanan sen tog vi oss nämligen upp för hela slalombacken med skidor på, alltså upp för hela backen, även underbacken, som är brant. jag trodde att jag skulle ramla bakåt när jag gick uppåt. haha! men vi kom iaf upp. när vi väl kom upp för backen så tog vi oss en liten vända på det snygga spåret. det var helt nygjort, ingen hade åkt där. så himla kul att åka då. sen var det dags att byta skidor sen kom småpluttarna och då var det dags att träna dem:)
nu ska jag styrketräna lite, får se hur mycket jag orkar. min kropp är lite slö just nu känns det som..
bilder från när jag och bossan dansade zumba idag.
ja, man ser lite koncentrerad ut måste jag erkänna :)

lite tips!

bara för att jag vill komma i from till sommaren, så tänkte jag ge lite tips. 10 olika steg!




1. man ska alltid äta frukost. du ska se till att få i dig något inom ca 30-60 minuter efter att du vaknat. det sätter igång din förbränning och gör att du blir minder hungrig under dagen. en genensam nämnare bland många överviktiga är att de slarvar med frukosten.


2.se upp med flytade kalorier. juicer och smoothies kan verka nyttiga, men innehåller ofta mycket dolt socker. satsa på vatten, kaffe och te. vill du dricka juice så pressa den helt själv. är du sugen på en smoothie gör den också själv men då med frukter och is, mixa ihop det.


3. satsa på styrketräning! många tjejer är rädda för det, eftersom de tror att de kommer få stora och biffiga muskler. det är inget som du behöver oroa dig för! styrketräna på, musklerna gör att du ökar din förbränning, även när du vilar.


4.
ett av de bästa sätten att hålla formen är att inte ha onyttiga saker hemma som godis och snacks. har du en öppnas påse med chips eller en stor chokladkaka hemma är risken stor att du blir frestad att småäta. du kan absolut unna dig godsaker, men köp inte mer än du planerar att äta upp på en gång.


5.
försöka att äta regelbundet. för att hålla förbränningen på top bör du äta ungefär var tredje timme.. (det behöver inte vara mat, utan ta en frukt eller en egengjord smoothie) då undviker du att blodsockret sjunker och du blir sötsugen. du bör aldrig bli vrålhungrig men aldig heller proppmätt.


6.
drick en stort glas vatten några minuter innan varje måltid. studier har visat att det gör att du stoppar i dig färre kalorier. att dricka vatten mycket vatten är för övrigt a och o när det gäller att hålla formen. många gånger tror vi att vi är hungriga när vi i själva verket är törstiga.


7.
SOV ORDENTLIGT. forskare har upptäckt att du går ner i vikt snabbare om du sover minst 7-8 timmar per natt. sömnbrist får dig istället att gå upp i vikt.


8.
hitta en träningsform du verkligen gillar och satsa på tre ordentliga ppass i veckan. variera gärna träningen, det gör att du tränar olika muskelgrupper och att du inte blir uttråkad.


9.
satsa på kryddor! kanel sänker blodsockret,, medan chili, ingefära och cayennepeppar höjer förbränningen. goda kryddor gör också att maten smakar mer. då känner man sig ofta belåten fortare och äter inte för mycket.


10.
undvik snabba kolhydrater, framför allt socker. välj fullkornsvarianter av flingor, bröd, ris och pasta och ät mycket grönsaker, rotfrukter och baljväxter. det höjer inte blodsockret lite mycket som vitt mjöl och håller dig mätt längre.




jag vill också säga att man ska göra det man tycker är kul. och självklart ska man äta mat!


skidooor

nu ska jag och bossan ut och åka en vända innan det blir träning för småbarnen:)

7 februari

idag på morgonen så blev det dans.. och fy vad jag blev svettig, det var nästa äckligt haha! efter dansen åkte jag till skolan och där gjorde jag inte så mycket, gjorde klart en uppgift som vi fick sen åkte jag och hämta bossan i skolan. hjälp vad halt det var ute idag. när jag hämtat bossan och kommit hem så lagade vi lite mat. efter det åkte jag och melinda på innebandy och ja vad ska jag säga, shit vad det kändes i benen, vart helt svettig där med. efter innebandyn så skjutsade jag hem melinda och den turen hem behöver jag inte nämna.. poliiis poliis potatisgriiis!
när jag skjutsat hem melinda och när jag kom hem så ville bossan dansa zumba så då blev det två pass med zumba.
nu ska jag hoppas in i duschen och sen vänta på att älskling ska komma hit, vi ska äta kvällis:)
Ha en bra dag!

food

innan jag åkte på träningen idag så lagade jag och bossan lite food. det blev kyckling och kokta grönsaker:) eller vad det nu heter. det var iaf, broccoli, blomkål, morötter







dramatic

det här klippet satt jag och johanna och kollade på i skolan. jag vet inte om vi blev rädda eller att det vara var töntigt:) fast vi garvade och skrek så det måste ju ha vart lite roligt iaf.

hockey

vid halv 5 ungefär så åker jag med nathalie och kolla på hockey, det ska bli spännande:)







skor ligger mig varmt om hjärtat..

haha ja, jag älskar faktiskt skor!:) kan vara bland det roligaste att handla faktiskt.


helgen går mot sitt slut igen..

fredag: på fredagskvällen så sminkade och fixade jag jullan, hon skulle på maskerad disco och då ville hon vara en 80-talstjej:)



lördag: då åkte jag till gävle med patrics mamma och pappa för att kolla på hockey. men först så åkte vi till valbo och där köpte jag mig ett par skor sen blev det inge mer shopping. efter valbo så åkte vi till nynäshallen och kollade på när putte spelade. och då kom min faster dit också, hon bor i gävle så hon cyklade till ishallen och kollade hon med.
söndag: idag gick jag upp vid halv 9 och åt frukost skjutsade emil och putte till ishallen för de hade träning vid 10 eller något. när jag skjutsat dom så tog jag med mig kameran ut och knäppte kort på min kissemisse. sen tog jag mig en promenad, ungefär 1 mil. när jag kom hem tog jag mig en tallrik med mjölk, kiwi och vindruvor. nu ska jag snart åka och hämta melinda så ska vi ut och träna lite skidor:) sen vid halv5 ska jag åka till ishallen och kolla på hockey igen. fagersta-avesta.







5 februari är inte vilken dag som helst!!

GRATTIS TULLAN PÅ 18 ÅRSDAGEN! :) JAG VET OCH HOPPAS PÅ ATT DU KOMMER FÅ EN TOPPENBRA DAG OCH EN DUNKARKUL KVÄLL! :D
hoppas du får en massa trevliga och bra presenter!:)
pusss på dig bästa grannen!:*
ja, vad ska man säga.. en jättegammal bild!

jättegammal bild!:)

tjolllahopppla!




nu ska jag hoppla i säng och sova..

shopping


3 februari

idag åkte jag till skolan och sen till avestaparken och stod där på en mässa för nior. vi stod där och visade handelsprogrammet, det var såklart andra program där också som visade upp sig. vid 12 tiden så gick jag på lunch, jag och johanna gick och käkade pannkakor. efter det så åkte vi ner på stan och kikade lite sen for vi hem till henne och hon visade mig lite photoshop osv. gosade även med henne sötaste katt, kan ju inte va sötare. så himla gosig:)
efter att vi vart hemma hos henne så skjutsade jag ner johanna till gymmet sen åkte jag ner på stan igen och så köpte jag mig ett par nya jenas och en tröja. nöjd blev jag!
till kvällen så blev det skidåkning i åsbo, blev bara stakning några kilometer och även hjälpa martin med träningen för barnen:) efter att jag vart i åsbo så åkte jag och bossan hem och dansade zumba. efter det blev det en skön dusch och imorgon väntar dans klockan 08.40
godnatt:)


en sommarkväll i stockholm för något år sedan:)

2 februari

idag har jag vart på praktik. jag frös hela tiden så efter ett tag så sa anneli till mig att jag fick åka hem. så nu sitter jag hemma och ska snart iväg och jobba igen.. us! jag längtar verkligen inte. justja när jag kom hem så tog jag med mig kameran ut och passade på att knäppa lite kort på min katt som vågade ta sig ut. när solen kommer fram så börjar man känna lite vårkänslor.

godnatt

nu ska jag hoppa i säng och läsa en bok, försöka koncentrera mig iaf. har så himla svårt att koppla av när jag läser en bok, känner att jag vill lägga ner tiden på annat än att ligga och läsa. aja, nu ska jag iaf försöka med det, får se vad resultatet blir, det kanske blir att boken trillar ner på golvet på en gång, sen vet jag inte vart jag slutade när jag ska läsa nästa gång. om jag ens kommer att komma någon vart i boken... GODNATT!

all i need is you

jag tycker att dessa klänningar var ursöta. vill bara prova en och se om de är lika söta på som på bilderna.
vill ha en med mig utomlands (a)

för någon dag sen...

ja, som sagt... minns inte vilken dag det var men jag handlade iaf några linnen som jag ska ha till i sommar hade jag tänkt,(speciellt till zakynthos!!) jag köpte även ett linne till lillasyster. ja jag vet att det är ett tag kvar, men kan ju inte hålla mig(A) VILL HA SOMMAR! köpte även nagellack.







1 februari

en månad närmare utomlaaaands!! det ska bli underbart:)
idag så har jag vart på praktik och det gick jättebra, jag trivs som fisken i vattnet. efter att jag vart på praktik så åkte jag hem och åt en banan och tog ett glas mjölk sen bar det av till åsbo för att träna småbarnen. det var också surperkul, fast det var lite isigt. efter att jag tränat småbarnen så tog jag mig två varv runt på spåret och stakade bara för hade absolut ingen fäste alls... så nu känner jag av lite i armarna faktiskt. när jag kom hem från skidträningen så dansade jag och bossan zumba. nu ska jag faktiskt gå ner och ta mig ett glas med nyponsoppa, det ska bli smaskens:)
ha en bra kväll:)


RSS 2.0