31 oktober

Hajhaj!
Idag ringde kl6.30. Då var det dags för bailastep eller ja kl8.00 började den, blev en promenad till gymmet sen efter passet blev det duschen, promenad hem sen det efterlängtade frukosten.
Efter jobbet blir det ett baila pass sen ska jag vara med på boxmixen sen hem! Idag känns allt som en låång dag! Ha en bra dag:)


Bästa lillasyster♥

när jag fyllde år förra veckan så fick jag en superfin och söt present av min lillasyster.
så himla fint album med kort på oss. bästa lillasyster
Bestämda steg.
kolla in lotta på bråkmakargatan nere  i högra hörnet. hahha Söt!
massor av tok tillsammans. puss!
 

Min frukost imorse

Lättyoghurt, havregryn, torkad frukt, crunchy, ananas, krossade linfrön, solrosfrön & ett stekt ägg.


Dagen före idag

Gårdagens träning.

Promenad, 20min. (kortispromenad)
Mage&rygg, 25min.
Löpning, 2km. (slog gårdagens tid. Grymt!)
Styrketräning, mage,rygg,biceps,triceps, 20min. + styrketräning med min egen kroppsvikt, mage&rygg 15min.
Stretch, 15min.
Kvällspromenad, 30min.


30 oktober

Hallå! hotellfrukost hemma hos sivan imorse, kortispromenad, jobb och strax eller ja ca 2 timmar kvar på jobbet sen är det dags för träniiiing. när jag kommer hem ska jag laga mat, hm, vad ska jag laga? förslag?
längtar redan till helgen, veckan har nyss börjat. ser fram emot maskerad och en ledig helg. för nu är inte alls långt kvar till missen kommer hem till mig å patric. MYS! 
 
 

Done

Dagens träning avklarat!
Bailastep, 40min.
Löpning, 2km.
Lätt styrketräning,( biceps, rygg, axlar)20min.
Stretch, 15min.

Avslutade kvällen med en promenad, 2.3km.


Hell yeah!

Jag är tokig i snö! Det spritter i bena!


Säljer denna tvbänk

någon som är intressrad av denna tvbänk!
Hör av er. vill bli av med den så snart som möjligt!

mina träningsbilder

tänkte att detta skulle ge lite inspiration och motivation, dels för min egen del och kanske till er som läser min blogg. trevlig titt:)
en träningskväll i somras. körde back och konditionsträning med syster min.

29 oktober - Vi ser det snöar!

HeeeeeJJ! Jag började denna dag med att packa med mig frukost till jobbet, göra mig iordning för jobb mellan 8.00-15.00 sen blir det att åka till nordanö och betala de där rooooliga räkningarna;)
Kommer avsluta denna dagen med ett baila step pass och sedan hade jag tänkt springa några km!
Jag har myror i mina brallor tror jag, jag älskar snö! Blir så glad! Vill åka skidor, vill åka bräda, vill åka skoter, vill ha snöbollskrig, vill åka bob/pulka, tycker helt enkelt om snö!! :))

en bild från jobbet!


Här kommer helgen

Fredags!
Började dagen men en frukost, promenad, stan en vända och besökte gymmet och en till promenad. Blev sedan tvättstugan på eftermiddagen, sen åkte jag till nordanö och bara tog det lugnt och mös massa!! Sen kom bästa hem så då åkte jag till lägenheten. Avslutade dagen med mys i soffan med bästa!
Lördag!
Kalasdags.. blev först stan en sväng med pappa sen hem och baka och förbereda för kalas och gäster. Gäster till kl.20.00 på kvällen. Sen åkte jag och bosse hummern hem till mig, melinda följde med hem också. fick besök av häggen och matte på kvällskvisten. Fick en väldigt fin present, ett treögdt monster. (jag lovar det är sant!)
Sen till kvällen blev det spel med melinda, bosse och häggen. Sen skjutsade jag hem bosse och melinda.
Häggen och jag åkte sen runt i hummern och väntade på fyllekrakarna patric och patrik. Blev en himla trevlig kväll, starta larm osv;)
Söndag!
Långpromenad med mamma, superskönt och hur skönt/fint väder som helst! Röjde av i lägenheten. Fick besök av patrics mamma och pappa (och elsa). Sen blev det kvällsmys!


Like its nothing

Imorse eller ja på förmiddagen vad jag på gymmet, blev först promenad i höstvädret, vart gymmet mellan, 10.15-11.30. Sen blev det promenad hem.
På gymmet blev det lätt kondition, (crosstrainer) sen satsade jag mer på styrketräningen. Sen blev det promenad hem:) skön start på dagen!


Stickning

Nu har mamma stickat klart mitt pannband. Satt super!!
Så nu har jag en mössa och ett pannband, (som mamma min gjort).
Mössan fick jag förra senvintern.


Underbart väder!

Hallåj! Helt underbart väder!! Älskar verkligen när det börjar bli frost, solen skiner och rosiga kinder. Mys!! Just nu vill jag ha vinter med massa snö och åka bräda, skidor, skoter, bob, pulka och givetvis stugan i funäs!
Men nu till dagen, jag gick upp runt 7.30 och kikade på the voice med en kopp te och det gamla vanliga, yoghurt osv. Haha!
Sen blev det en promenad på 30min.
Sen göra sig iordning för jobb och sen cykla till jobbet:)
Ha en bra daag!!


Gårdagens träning

Baila step, 40min
Baila (dans), 45-50min


Fin present

Fick denna fina ljusstake idag av jp. Hon kom in på jobbet och överraskade mig med födelsedagspresent och en bakelse! Goa du!!<3
Jag och jp var på stan för ett tag sen och då såg jag den och ville verkligen ha den, men köpte den aldrig... men nu fick jag den! Superglad
Tusen tack jp!!!


20 år idag - 24 oktober

Idag blir jag 20 år. dagen började med att vakna kl05.15 för frukost på sängen, sen var det bara att cykla till gymmet för att ha ett bailastep pass, sen duschade jag cyklade till ica handlade lite, cyklade hem la mig i soffan slumrade till lite sen var det dags för att göra sig iordning för jobb, jobb från 11.00-18.00 sen ett bailapass.
när jag äntligen får sätta min fot hemma i lägenheten så kommer mamma att vara där, sen kommer faster och hälsar på, kanske patrics mamma och till sist kommer min älskling hem också:)
Kommer bli en mysig avslutning på min 20årsdag.
Grattis till mig och farmor:)
 
 

underbart är kort


Dagens träning avklarat

Springtur, 3.48km
Styrketräning, 25min
Mage&rygg pass, 25min

Kvällspromenad, 2.43km.


23 november

hejsvejs! idag är det tisdag och dagen har gått med en rasande fart. när jag slutar jobbet blir det dagt för ett mage och rygg pass. jenny är sjuk så håller hennes pass. efter passet ska jag hem och laga mat sen kanske jag tar en promenad och kikar på hockey, vi får se vad klockan blir. imorse gjorde jag gofrukost och sen blev det en springtur på exakt 3.48km. har runkeeper som jag använder som gps så jag ser hur länge jag är ute och hur långt jag hållt på. superbra! när jag kom hem från springturen stretchade jag lite lätt sen gick jag upp och körde styrketräning, blev magen, rygg och triceps. skönt! men nu laddar jag inför ett mage&rygg pass.
Ha en bra dag!
 
en bild från egypten

Min frukost

imorse gjort jag min special, så himla mumsigt!

yoghurt, havregryn, torkad frukt, frysta bär(blåbär, hallon), fryst frukt(ananas, vindruvor, mango, äpple), crunchy, solrosfrön, krossade linfrön. Tror det var allt som är i min yoghurt:)

Även ägg och en kopp varm te.


träning

gårdagens träning

Promenad, 20min.
Step styrka, 25min.
Baila Step, 40min.
Boxmix, 25min.

Hörlurar - designa dina hörlurar

I helgen blev jag klar med mina hörlurar, började lite lätt i fredags, och i lördags kväll blev dom klara:)


Helgen i bilder

 

Min helg

I fredags så vart det grötfrukost, stan och lunch med jp. sen vart det förberedelser hela eftermiddagen till 80 minus 1 årsfesten. massor av lekar och ballonger. (bilder från den kvällen kommer). på lördagen var det bara att stiga ur sängen vid7.00 för att cykla in till stan för att städa med jp.. sen vart det 35årkalas för hela slanten, tacos blev vi bjudna på och fika, fick även träffa mina kusiner från gävle som man inte träffat på evigheter känns det som, riktiga tokkusiner, myror i brallorna hela tiden. efter kalaset blev det ett besök i nordanö sen hem och ha myskväll med patric. söndagen likaså, stiga upp kl7.00 för att städa på stan, jag sprang även 1.5km och så blev det en promenad på 1.5km, skön start på dagen, springtur, städa, promenad. när jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen och sen göra sig iordning för att åka till ikea, men först blev det frukost hos matte, sen bar det av, först runt i avesta för att hämta och fixa grejer sen västerås/ikea.

handlade en hel det faktiskt.

  • hyllor, 4st
  • nya lakan/påslakan, 2st
  • ny tvbänk, (säljer nu min gamla!!)
  • handduk (till köket), 1st
  • toamatta, 1st
  • filt, 1st
  • överkast, 1st
  • lite julljus, 9st
  • förvaringslådor, 2st
  • ramar, 4st
  • kattlåda (inte på ikea)
  • kattkoppel (inte på ikea)
  • Matskålar (inte på ikea)
tror det var allt, minns inte riktigt allt :) haha!

22 oktober

Hallåå!! Nu är det en nystart på denna vecka, börjar med att cykla till jobbet denna måndag. Började kl8.00 och slutar 15.00. Är helt trött i mitt huvud, har haft städhelg med jp på stan och då måste man städa innan kl8.00 ujuj, idag var det segt att kliva ur sängen, efter tidig springtur och promenad på söndagsmorgonen och sen ikeabesök hela dagen.. När jag slutar jobbet ska jag hem, vila, rensa lägenheten.. Patric och jag har börjat ett projekt i lägenheten så det är rörigt exakt överallt;) vi ska rensa lägenheten, vi har bara flyttat in och ställt grejer här och där, så nu ska det bli ordning och reda till slut:) igår på Ikea köpte vi massor med bra saker! Najs!
Men nu till idag, ikväll har jag även ett pass också, och passet är proppat. Så himla kul!! Tagga träning!
Ha en bra dag.


Utmaningen!

Hur går utmaningen?
För mig går det faktiskt hyffsat, så hoppas ni får se en video på söndagkväll eller måndag förmiddag.
haha! spännande.

Någon dag i veckan

För någon dag sen så åt jag detta till kvällsmat. Supergott men proppmätt blir man!


18 oktober

hallååj, full rulle denna torsdag. tiden och jag har varit i en rasande fart. men nu har det lugnat sig och dags att äta lite mat och sedan ta sig en svängom med dammsugarn här på gymmet och även torka lite golv.
efter jobbet blir det ett mage&rygg pass sen tar jp och jag oss en promenad, skönt dä!
sen hem och mysa ner sig i soffan framför tvn och lite ljus och en varm kopp te i handen. mys de!
 
Imorgon får jag även träffa en efterlängtad sooofia! :)
 
ha en bra dag!
 
 
 

Gårdagens träning

Baila step, 35min
Baila, 45min


älskar min lillasyster!


 
 
 

gårdagens träning

mage&rygg, 25 min.
simning, 50 min.
 

17 oktober - en vecka kvar

Hallå! Hoppas er onsdag startade bra! Det gjorde min iaf, blev ett baila step pass kl8.00 sen duschade jag och sen cyklade jag hem igen. Åt frukost, städade lite och sen gjorde jag mig iordning för jobb. Efter jobbet idag ska jag ha pass, baila (dans), efter det ska jag hem och så får jag finbesök av jp. Vi ska dippa grönsaker och ha lite mys.
Imorgon är det sista arbetsdagen för den här veckan, skönt! Måste säga att idag har jag ont i varje kroppsdel tror jag.. så kommer bli skönt med helg och lite födelsedagsfirande.

Ha en bra dag!


16 oktober

En riktig höstdag! Imorse var jag ut på en promenad, blev bara en snabbispromenad på 1,7km haha! Men bättre än inget alls, gjorde även lite lätt styrka med min egen kroppsvikt.
Efter jobbet idag ska jag vara med på mage&rygg sen ska jag och syster och simma lite. Efter det blir det att kika lite hockey om vi hinner:)
Ha en bra dag!


VECKANS UTMANING!

jag har helt glömt bort att berätta om veckans utmaning!!
det är dans. man ska ta en låt som man bli glad av, göra en dans av den.
behöver inte vara hela låten, men åtminståne 30 sek av en låt.
så låt fantasin flöda och gör något skoj!
en video på min utmaning kommer i slutet av veckan eller i början av nästa vecka!
gamla bilder från en dansvisning.
var så himla kul och saknar dansen!

Kvällsmat

Detta blir min goda och som jag älskar mest av allt till frukost och kvällsfika.
Mums!


Dagens träning

Step styrka, 25 min.
Baila step, 40 min.


Planera planera

Sitter på jobbet och planerar gruppträning för fullt. Sudda ut skriv om, sudda ut skriv om!
Nytt veckoschema kommer komma för alla! Kommer bli bra, mer varierad träning på en dag:) supeer!


Hur gick utmaningen?

 
för mig gick utmaningen bra, jag stod för det mesta på händer hemma, man kan ju inte säga att jag blivit ett proffs men bättre har jag nog blivit kan jag medge:)
 
Denna veckas utmaning kommer strax :)

15 oktober

halåååj! hoppas helgen varit bra. min har varit braa! i fredags blev det mys med jenny, vi åt kycklingspett och så skulle vi göra fruktsallad och chokladfondue. men det blev bara goda kycklingspett och sallad, fruktsalladen sket vi i. blev mysdricka (cider), vi bestämde oss sen för lite party på krogen, ja vi blev danssugna. så det blev krogen och massa dans. kul hade jag iaf! :)) på lördagen skulle jag och patric fira tre år tillsammans, men så blev det inte. hans jobb ringde, så han fick åka ut och jobba och jag låg död i soffan sen åkte jag med frank hem till nordanö. där åt jag mat och bara tog det lugnt, gick sen hem till patrics föräldrar och så åt vi kvällmat hos patric. sen hade patric och jag bara mys hemma. han satt uppe halva natten och spelade fifa.. jag somnade i soffan framför filmen så jag gick och la mig sen, hahah! mysigt va? söndagen, soooovmorgon blev det sen åkte vi ut till axelsbo och tog upp en brygga och fixade och donade lite, åt mat i axelsbo och fick fika, så mysigt å vara där ute:) sen åkte patric och jag till nordanö, hälsade på lite sen brummade vi iväg och köpte lite grejer till lilla missen som ska flytta in till oss. blev en kvällspromenad med mamma sen var det bara att göra sig iordning för mys framför tvn. ujuj! myshelg!
 

EGYPTEN


12 oktober

Hejsan! Idag är det fredag, klockan ringde 06.30 för att ta sig till tvättstugan. När klockan blev runt 9 kom pillan till mig så hade hon köpt med sig bröd, så åt vi frukost tillsammans innan hon åkte till jobbet. Det var mums!
Nu har jag tagit upp sista tvätten och ska strax ta en promenad till nordanö. Ska sen tillbaka till stan för att vara med på funktionell träning och funkfever, skoj! Sen ikväll får vi se vad som händer:) ha en bra dag!


3 år!

Älskar dig!
3 år tillsammans med världens bästa människa. Han gör mig alltid glad fast man är arg. Han är den bästa som finns!
Finaste patric❤


Träning

Gårdagens!

Morgonpromenad, 25min
Lätt styrka:
Triceps, 12 x3
Situps, 12 x3
Plankan
Stod på händer, 3 gånger. (så länge som jag kunde)

Mage&rygg, 25min
Styrka, 25min


11 oktober

Hallåj! Idag är det torsdag och sista arbetsdagen, skönt! Imorgonbitti vakas det tvättstugan kl7.00. Haha!
Har hunnit med en promenad och lätt styrka nu innan jobbet. Ska strax sätta mig på cykeln och cykla till jobbet. Känns som en lång dag idag..!
Idag har jag och Patric vart tsm i 3 år också, vår treårsdag idag:) han är bäst!


Gårdagens träning

Löpning på spring bandet, 20min (morgonträning)
Styrketräning, 30min (morgonträning)
Baila, 45min


Bilder från mitt instagram

 
 
 
 
 
 
 

Utmaningen

 
Hur går det med utmaningen?
igårkväll när jag kom hem stod jag på händer, jag stod då mot väggen för att öva lite så jag blir starkare.
jag känner att jag lätt kan falla över om jag inte har väggen bakom, men försöker att inte tänka på att väggen är där så jag står så lite som möjligt med fötterna mot väggen. denna utmaning tycker jag verkligen om.
Har redan planerat nästa veckas utmaning, och det blir verkligen en umaning, men kan bli rolig i slutändan. 
Håll utkik, kommer att ge er en ledtråd senare idag.
Lycka till med veckans utmaning.

Började morgonen

Klockan ringde 05.45 och jag var pigg. Tror det är tack vara den hemskt sköna sömnen jag haft.
Började dagen med att cykla till gummet för ett en gympass kl7.00, blev löpning på löpbandet, 20min.
Styrketräning 30min.
Var riktigt skönt faktiskt, sen blev det hotellfrukost hos Sivan!


Dagens träning

Morgonpromenad, 35min
Mage&rygg, 25min
Springtur, 20min (utomhus)


Filt

Har burrat ner mig i en filt på jobbet, håller på att frysa fast här! Burr så kallt det är, tur filten tinar upp mig lite iaf:)
Har tänt ljus så det blir lite värme..


9 oktober - höstkänsla

Goddag! Har sovit som en stock i 2 nätter nu, hur skönt som helst! Idag började jag dagen med en god frukost (fil med banan) sen tog jag mig en promenad. blev en promenad med riktig höstkänsla, mulet, blåsigt å massa löv överallt. Mysigt! Idag har jag planerat att vara med på mage&rygg sen ska jag ut och springa efter det ska jag träffa jenny och jp för att planera lite:) najs!
Ha en bra dag!

 

 

 

 

 


Mitt stjärntecken

Igårkväll var jag till Johanna och köpte på mig massa partylight-ljus. Kommer lukta gudomligt i min lägenhet när ljusen kommer:) fick även detta fina ljus av johanna, för ett superbra pris. Mitt stjärntecken och så luktar det mums!
Tack johaho!!


Tofflor/myssockar

Köpte mig ett par jättemysiga myssockar/tofflor, hur mysiga som helst.


Telefonmöte

Har just haft telefonmöte med Linn från fortgjort. Nu är jag friskt inspirerad och nya grejer i boxen. Känns bra! Sett kommer bli super!!
Fortgjort är den gruppträning som jag är ansvarig för på jobbet här i Avesta/Hedemora.


Missekisse söt!

Igårkväll var jag och Patric med Johanna och kikade på en katt. Hon var hur söt som helst. Alla katter som ägaren hade var urgulliga!


veckans utmaning



denna vecka kör jag att stå på händer igen. eftersom jag vart så himla förkyld förra veckan så kör jag om denna utmaning, bara för att jag själv vill verkligen köra den. 
 

inspiration - träning

 




Lagfesten

I lördags vart det en heldag med laget.
På morgonen åkte vi till Västerås och körde fångarna på fortet:)
Sen till kvällen blev det käk och fezt!:)


förra veckans...

träning
 

måndag: baila step 40min.
promenad 60min.
 
tisdag: promenad 40 min.
 
onsdag: baila 45min.
 
torsdag: promenad 45min.
 
fredag: afrodans 25min.
 
lördag: vilodag
 
söndag: promenad 40min.
 
eftersom förra veckan bestod av förkylning i nosen så tog jag en lugnare vecka, superskönt det också.
lugna ner sig lite. nu är det en ny vecka, men förkylning är kvar i nosen.. ska försöka rensa ur förkkylning med en löpvända och fräsa ut skiten. kommer även köra veckans utmaning!
 

 

8 september

godmorgon på er! idag är det måndag och en ny dag och vecka framför oss. idag kommer jag sluta jobbet kl15.00 sen ska jag iväg med mamma och handla lite till kylskåpet, jag har så gott som tomt i det.. haha! efter handlingen ska det betalas lite räkningar, om jag hinner ska jag plocka svamp och sen kl.19.00 har jag pass, baila step!
kommer bli fint de. denna helg gick med en rasande fart.. igår var jag och kollade på världens sötaste missekiss. hur pluttig som helst:) 
hoppas ni får en bra dag!
 
majsen<3

Fina syster

Josse och jag tog en promenad idag på 40min. Höstväder!!


5 oktober

Godkväll! Har vart fullt upp hela dagen. Började morgonen men en kortispromenad hem till sivan för hotellfrukost, var supermysigt höstväder. Efter frukosten blev det tvättasugan sen promenad med jp och stan en sväng med jp, hann även dammsuga lägenheten lite, var hem till nordanö och fick pannkaka, sen blev det afrodans, superkul!!
Avslutar kvällen med tacos och mys bästa människan!
Ha en fortsatt trevlig kväll!


Kvällspromenad

Nu är det dags för en kvällspromenad!


Utmaningen.

denna veckas utmaning var inte bra planerat.. usch! 
jag har inte stått på händer en ända gång!! jag har haft för mycket snor i min näsa
så det känns som om mitt huvud ska sprängas.. så denna utmaning kommer jag att fortsätta
med nästa vecka! då jag hoppas jag blivit av med förkylningen :)
 

4 oktober

Tjoflöjt! idag är det torsdag och sista arbetsdagen för den här veckan. Skönt! Denna vecka har varit min "vilovecka" fast det ändå inte varit det:) haha knas!
Jag vart jätteförkyld i måndags, vaknade på morgonen helt täppt, Buhu! Men fick aldrig ont i halsen, tur! Så jag har hållt mina pass denna vecka ändå och tagit promenader! Så lite har jag gjort. Idag blir det vilodag, kanske en promenad, på kvällen. Hoppas på att förkylningen försvinner. Men är man bara förkyld så kan man faktiskt träna efter sin egen förmåga, lugn träning alltså! Nej nu ni ska här jobbas, ha en bra dag:)

Jobbild, täppt näsa, svullen i hela ansiktet..!


En liten kik på min lägenhet.

utsikt från 5 våningen.
vardagsrum/sovrum. kommer såsmåningom göras om.
"sovrum"/vardagsrum
köket, som också ska göras om såsmåningom.

fina vänner!


bilder från den lugna helgen!

fredag: stor städat lägneheten, åt lunch ute med patric (myys),simning med lillasyster, funktionell träning, funkfever, myskväll/filmkväll hos emil&lisa (patrics kusin).
 
lördag: var hemma i nordanö, fick massage av lillasyster, var på stan, hundvakt, myskväll med pillan.
 
söndag: frukost hos matte&häggen, tvättstugan, promenad med kameran i det fina höstvädret, kalas, hem till nordanö, handlat och avslutade helgen med myskväll:)
 
pillans nya familjemedlem, supersöt!
 
mamma och pappa var trötta. 
 
hundvakt åt bella, som ville vara med framför tvn. sötnöt!
 
höstbilder.

Dagens träning

Baila step, 40min.
Promenad, 60min.


Utmaningen

hur gick det med utmaningen?
tåhävningar.
 

Jag avslutar nu förra veckans utmaning och börjar en ny.
Har räknat ihop mina tåhävningar och det blev 744st.
jag är själv inte så imponerad men nöjd är jag.
denna övning kommer att komma tillbaka då jag tyckte 
det var en himla smidig utmaning.
 
nu till den nya utmaningen, denna veckas utmaning är
att stå på händer!
 


Höstbilder 2012

 
 

1 oktober

Hallåj! Börjar med att säga att denna helg blev för lugn för mig, förkylningen bröt ut igårkväll och jag har sovit så dåligt! Men nu mår jag bättre!
Som sagt var ut på en promenad igår och tog med mig kameran så idag kommer det bilder från höstpromenaden:)
Ha en trevlig dag!


RSS 2.0