helgen går mot sitt slut...

jaa denna helg gick ju med en rasande fart måste jag säga. usch vill inte tillbaka till skolan, vill bara ha ett loooov!
fredag: vi hade uf-mässa i plushuset hela dagen, (till klockan 6 på kvällen). efter det så packade vi ner montern skruvade och vill bara iväg. nathalie och jag skulle kolla på hockey. vi blev lite sena men kom dit till slut. efter hockeyn så åkte jag och putte hem till emil. sen åkte vi hem och så åt vi lite.
lördag: åkte ner på stan med putte och hans mamma och pappa, för att fika på stan med vickan, julia och palm:) det var trevligt. när vi hade fika så kikade vi lite på stan sen skulle vi gå ner och spela bowling men då fanns det inga banor lediga så vi struntade i bowlingen och gick runt lite på stan, jag köpte födelsedagspresent till örjan som har fyllt år. efter att jag gjort det så åkte vi hem till putte. var där ett tag sen kom vickan, julia och palm dit. vi kollade på tv/film. sen var det dags att åka hem till örjan för att fira honom. där åt vi mat och fikade. och så öppnade örjan sina paket såklart :)
söndag (idag): idag så vaknade jag runt halv 11 klockan var tror jag. då gick jag ner och åt frukost sen ringde melinda och då åkte jag och hämtade henne sen åkte vi skidor hela förmiddagen. det gick jättebra, vi hade hur fint väder som helst, solen sken. vi åkte ungefär 1 mil. när vi hade åkte klart så gick solen i moln så det var ju perfekt. haha! efter skidåkningen blev det mat sen åkte jag med putte och kollade på hockey, då träffade vi vickan och julia:) nu ska jag kolla på one tree hill, efter de blir det kanske zumba.
ha en trevlig dag:)

kvällis

nu till kvällen så har jag dansat zumba (+att jag åkt skidor) efter zumban så blev det lite styrke och efter det en dusch och kvällmat:) då tog jag mig en tallrik med mjölk, flingor, kiwi och vindruvor. mums, det var mamma som tipsade mig om det.





godnatt på er:)

25 januari.

idag har jag vart på praktik och det var faktiskt jättekul. jag fick prova att trycka lite idag. efter praktiken så åkte jag ner på stan en sväng sen åkte jag hemåt sen bar det av till skidträningen. tränade småbarnen. nu sitter jag här och fryser om hela kroppen, uss! det värsta jag vet är att frysa. jag sitter här och känner mig så himla irriterad.. ja faktiskt så är jag det! jag vet varför jag är det också, MEN jag tänker inte skriva det.. varför jag inte tänker skriva det är för att om jag skriver det så kommer jag säkert skriva det på ett fel sätt så människor kan ta det på fel sätt. därför går jag inte ut med min irritation, fast nu har jag gjort lite ändå.. nu tänker jag faktiskt köra lite styrketräning och zumba.
Ha en bra dag!

mat

idag lagade jag mat. och jag blev så nöjd, det var hur gott som helt. och så är det nyttigt:) hihi.


tog lite av receptet som kenza skrev på sin blogg, men gjorde om det lite och gjorde som jag ville(a)
började med att ha i 1 liter vatten.¨
hade i 3 st buljonger
skalade potatis, så många som jag vill ha och delade på dem.
hade i morötter,
broccoli
vitlök
blomkål


hade i en stark thaikrydda,
salt & peppar


stekte fisk och kantareller






majsen var också lite hungrig.



24 januari

idag har jag vart i skolan. på morgonen så blev jag (vi) lite försenade.. jag skulle gå ut och starta bilen men den startade inte då.. så jag, therese och jossan kom försent till skolan. eller jossan kom nog inte försent. men iaf, när jag väl kom till skolan så var det dags för dans. och ja, den här gången blev jag helt svettig, hon körde med oss hela tiden. det  hade jag inte direkt räknat med.. eftersom jag går runt och snorar hela tiden. men jag körde på, som jag kanske inte skulle ha gjort. efter dansen så åkte jag till skolan och då skrev jag ut lite papper som vi skulle ha till företagspresentationen. jag tycker att det har gått bra för mig och nathalie varje gång vi haft träning på den prestentationen, (fast vi har ju bara haft två, haha!). efter skolan så åkte jag, nathalie och jennifer ner på stan. nathalie och jag skulle fixa lite till företagen. men vi ska åka tillbaka imorgon. jag köpte mig en blus, kan man väl säga att det var, för bara 100 kronor(a)
efter stan så åkte jag hem och gjorde en skitgod mat, det var så gått. nu ska jag hjälpa bossan med lite danssteg, får se hur det kommer gå, det gick ju faktiskt bra igår:) efter att jag hjälpt bossan så blir det zumbaa! loveit. men känner av halsen och snorar lite så blir lugnt, får se om man kanske tar tyngder:)

21 22 23 januari

jobbig helg...
i fredags efter skolan så gjorde jag inte speciellt mycket jag målade naglarna dansade zumba och försökte få med lillasyster till stan på dagen. men det gick inte.. jag skulle på fotbollsträning, men så blev det inte.. jag är så himla förskyld och känner av halsen.
i lördags dansade jag zumba, (som vanligt!) jag provade på en ny grej, men hantlar i händerna. det gick sådär, känner mig inte så stark i kroppen när jag är förskyld. min förskylning håller i.. på kvällen kollade jag och putte på avatar. jag tycker att den filmen var helt okej. men jag tröttnade lite mot slutet, då började jag få myror i brallorna. den filmen är ju så lång. igår kväll kom mamma hem från falun också... inga roliga nyheter man fick veta:(
söndag. jag åkte till falun och hämtade mosters bil sen åkte vi till borlänge och handlade lite mat. blev ingen shopping för mig. måste spara pengarna:) körningen hem från borlänge gick super. nu sitter jag hemma och snyftar och snorar... hatar att vara förskyld! så himla jobbigt.. jag ska nog ta mig en promenad nu innan maten. sen blir det att ta det lugnt och bara kolla på tv eller någon film.
sovgott morbror... det här gick alldeles för fort. hoppas du har det bra!♥








21 januari

idag åkte jag till skolan och trodde att det var dans.. men när jag kom dit så kom jag såklart på att det inte var någon dans. typiskt! då åkte jag till skolan och hämtade lite grejer sen åkte jag hem till siv och satt där och jobbade lite inför företagspresentationen:) och ja, det gick ju förvånansvärt bra för oss tycker jag. men längtar inte speciellt mycket till den riktiga presentationen om man säger så.. usss!
efter presentationen så åkte jag hem, men när therese och jag skulle åka hem så startade inte min bil.. buhu! så jag gick till bygg och hämtade örjan så fick jag använda såndär hjälpstart. och då startade bilen tillslut. och sen till Q och hämtade min hand av gips, (bilder kommer sen på den). ikväll har inte tänkt göra något speciellt, men min kusin philip ringde mig för några minuter sedan och ville att jag skulle komma och kolla på hans handbollsmatch. så jag åker dit och kikar på den eftersom jag ändå inte ska göra något speciellt.... efter handbollen blir det zumba, sen till kvällen blir det god thaimat. eftersom mamma inte är hemma ikväll och kommer inte hem heller så blir det inte hemmagjord thaimat, utan den här gången så beställer vi:) blir nog gott det med!
ha en trevlig fredagskväll!











20 januari

idag har jag vart i skolan och jobbat med företaget..... efter skolan så åkte jag hem en vända, sen hem till johanna sen åkte vi vidare till dansträningen.. men det blev tyvärr ingen träning för mask shadow.. buhuu! dom har tydligen ändrat dansträningarna och det visste ingen av oss om. så vi var där ett tag sen gjorde vi våra händer av gisp (stavning?). när jag kom hem fick jag reda på tråkigt nyheter... inte alls nå vidare..:( men känner inte för att tala ut om det just nu. bossan och jag dansade även zumba, det är så kul, och det bara rinner svett om en. det känns så skönt efter att man har gjort ett pass. imorgon blir det förmodligen fotbollsträning och ett zumbapass(y) så kommer min fredag se ut.. har inget annat för mig om det inte finns någon filur som kanske har lust att hitta på något:)
nu ska jag slänga mig i duschen sen äta lite kvällis. blir yoghurt, mumma! och ikväll ska jag sova med min älskling:*
imorgonbitti väntar dans. ska bli spännande! sen vill jag bara hem.... vill inte ha någon företagspresentation:( vill bara sluta skolan nu, längtar till studenten!

Grekland

den 20 maj så åker vi några stycken till Grekland:) till en ö som heter Zakynthos!
det ska blir så skönt. jag sitter här hemma och fryser både fötter och händer.... jag längtar till värmen!!
här kommer lite bilder på hotellet som vi ska bo på








hittade en bild från google och jag antar att dessa byggnader ligger på ön zakynthos:)



jag fryser nästan mer när jag ser dessa bilder.. haha! vill ha värme nu, vill inte se ut som en blekfis:)

turn around

jag har kommit fram till att mina svarta höga jeans är mina favvisbyxor!
den rosa tröjan är också en favvis, så himla skön att ha på sig.

usch!

tänk att jag alltid lyckas bita mig i läppen.. och det slutar ALDRIG att blöda heller. det bara blöder och blöder. jag har som ett litet ärr på läppen som aldrig lyckas läka speciellt bra, eftersom så fort jag råkar bita mig i läppen så börjar det blöda.. BLÄ!



dagens outfit

detta hade jag på mig idag på praktiken.
leggins från bikbok
randig tröja från h&m
vitt linne från ginatricot
svart sjal från ginatricot









19 januari

19 januari

idag har jag varit på praktiken igen... och jag stormtrivs där! det är så himla trevlig personal, är verkligen nöjd med att jag valde denna plats. efter praktiken idag så åkte jag hem. blev supersugen på fruktsoppa och vindruvor. så jag tog fram en liten skål och tog lite vindruvor i den och ett glas med gooooood fruktsoppa:) mummmamuuums!







18 januari

första dagen på min nya praktikplats. det gick jättebra, tiden gick fort och jag hade nästan nånting att gör hela tiden. efter att jag vart på praktiken så åkte jag hem, så dansade jag och lillasyster lite zumba. idag var det ännu roligare för nu kunde med det bättre(y) rekommenderar verkligen zumba! när vi hade dansat zumba så var det bara att byta om och skjutsa mamma till något mojs dom skulle ha med jobbet. direkt efter att jag skjutsat henne så åkte bossan och jag till åsbo och hade skidträning med småbarnen. dom var supersöta när dom skulle åka ner för backen:)
efter att jag vart i åsbo så skulle jag kolla på hockey. men innan det så skulle jag hämta nathalie också:) och om matchen så kan man väl inte säga så mycket mer än att dom tyvärr förlorade... efter hockyn så skjutsade jag hem nathalie sen hämtade jag putte vid ishallen. åkte sen och lämnade av putte hemma hos sig, sen fick jag lov att åka och hämta mamma på det där mojset.
bilder från när jag och bossan dansade zumba. man ser ju lite rolig ut... mamma stod och skrattade åt oss  :o














17 januari

dans på morgonen och det gick väl bra. men hade lite svårt för att hänga med på nya dansen. i skolan jobbade jag på med presentationen som vi ska ha.. inte alls taggad för det, när man får sitta och jobba själv med något helt nytt.. får ta och tagga till, till presentationen som är den 28 januari! efter skolan då åkte jag ner på stan med bossan. så köpte jag zumba, det är faktiskt jättekul. när bossan och jag kom hem från stan så bytte vi om och började med att dansa zumba på en gång. så nu ska man bli hurtig och skaffa sig lite muskler... haha! men innan vi skulle börja med själva träningspasset så fick vi lov att lära oss stegen som man inte var helt åt skogen när man väl skulle börja. och det gick ju bra, vissa grejer var lite krångliga men det fixar sig nog med tiden. efter att vi gått igenom stegen så började vi med träningspasset. det var kul!


1 skiva med 2 olika träningspass                                            3 stycken skivor med olika träningsformer

helgen som gått...

uss vad helgen har gått fort... inte kul! för vill inte tillbaka till skolan! jag har nog aldrig varit såhär skoltrött..

fredag: då åkte jag till säter och kollade på hockey. sen blev det att åka hem. när jag kom hem så kollade jag och putte på twilight (först), jag har varken sett ettan tvåan eller trean(a)
lördag: åkte till åsbo och åkte lite pulka med vickan, julia, axel, putte, palm, niklas osvosv.. efter pulkaåkning i åsbo så blev det att åka på kalas hos mattias som fyllde 20 år. GRATTIS!
när vi vart där så åkte vi till emil och kollade på handboll och spelade lite spel. åkte sen hem så kollade jag och putte på twilight igen, fast tvåan den här gången. skulle också åka iväg och hämta natha men hon hörde inte av sig för att det hade hänt något, så jag somnade till slut.
söndag: vaknade runt halv 12, (förvånad? ja..) gick ner och åt lite frukost sen tog jag mig en långpromenad i regnet som var.. ojojooj, vad jag höll på att ramla hela tiden, det var snooorhalt. när jag sen kom hem så skottade jag den tunga snön, vi hade fått en lite snövall in till gården. den fick jag skotta bort. svettig blev jag allt. efter att jag skottat oså, så har jag inte gjort så mycket bara tagit det lugnt. för imorgon är det ju skola igen..
justja jag kollade även på one tree hill, mums på det programmet!

min pappa tycker nämligen inte om one tree hill serien.. tråkig som han är :)
pappa: kollar ni på den där trä- serien?
jag: haha trä-serien?
bossan: trä?
p: ja..? tree hill
j & b: hahah knäpp du är pappa!
slänger in lite bilder på mig och min söta vän johanna:)













14 januari

hejsan!
jag sitter just nu hemma och gör inget speciellt.. funderar på om jag kanske ska ta bilen till säter och kolla på puttes match. men är inte sugen på att åka dit själv, buhu!
om det inte blir att åka dit så får jag stanna hemma helt enkelt och hitta på något. blir nog att träna lite styrke träning faktiskt.
imorse så var jag och dansade, det gick väl bra. efter det så fick vi gå till media och lyssna på någon från UF som skulle berätta lite allt möjligt om mässorna som kommer framöver. sen satt vi bara på HP och väntade och gjorde ingenting, våra lärare är sega som vanligt och sura! efter att vi inte gjort nånting så skulle vi samlas för att lärarna skulle prata MER UF.. lite tröttsamt att få allt på samma dag. och speciellt när man setat i skolan kanske 2 timmar och inte gjort något och bara velat åka hem. efter samligen med prat om UF så fick vi tårta. jag struntade i tårta och åkte hem. var så trött i huvudet och hade ont i ögonen..
just precis nu så har jag faktiskt vart duktig och SÖK JOBB!
nu får man bara vänta och se, och självklart hoppas på ett positivt svar!:)
har inte så mycket mer att tala om för folket!
Ha en bra fredagskväll!

ge mig sommar, ge mig tylösand!

det var runt 36 grader varmt i sanden, om inte mer. man kunde verkligen inte stå stilla!





majsen

det ser ut som om min katt har en snus eller något. hon är så knasig.
maja har nämligen tappat en tand. i somras så hade hon varit ute och busat eller något sånt, (inte vet jag vad hon gör) aa men iaf så kom hon in och var helt konstig hon vinglade och kunde inte hoppa ner från en stol eller något som var högre, för då stupade hon på huvudet. hon var helt svimfärdig. så tog vi upp henne i famnen så såg vi att hon hade tappat en av sina huggtänder eller vad man säger. tänderna som sitter på sidan, aja. ni vet säkert vad jag menar nu när ni få se en jättesöt bild på min sötnos, när läppen (eller vad man ska kalla det) fastnade.
min pluttnos!



lökenlövgren

nu har jag tränat. (så ni får se lite lökbilder..) sen ikväll blir det den vanliga träningen som jag och bossan alltid gör nu för tiden:) det är skitkul, vi skrattar hela tiden!

kenzaring


12 januari

idag gick jag upp ur sängen runt 06.45. för att åka till skolan och sedan iväg till fagersta med madde, felix, emil och vår lärare anders. vi skulle på något konstigt öppet hus i en skola där. jag tog med mig lite mössor från vårat företag och ett huvud. vi skulle visa upp vilka program som fanns i avesta som inte fagersta hade. och ja, det var lite segt, vi fick stå i en korridor som var rätt lugn om man får säga så.. vi blev uttråkade så felix tog fram sin mobil, så körde vi frågor som man skulle svara sant eller falskt på. och de fortsatte vi även med i bilen hem. madde och jag var så duktiga så:) och anders, ja han kunde inte svara fel på något fråga och svarade han fel så började han berätta om nånting.. blabla! när vi kom tillbaka till skolan så fick vi åka hem. när jag kom hem bytte jag om och åkte till sivan sen vidare för att jobba. och idag gick det faktiskt ganska bra att städa. men man kan ju inte säga att det är speciellt kul.. det är grejer överallt!
nu ska jag faktiskt träna.. funderar på om man kanske ska köpa zumba imorgon(y)
lite bilder från fagersta.

11 januari

Skolan...
nu sitter jag i skolan och jobbar lite. det är tisdag och jag ska egentligen vara ute på praktik men eftersom jag inte har någon praktikplats så måste jag vara i skolan. på ett vis känns det faktikst ganska skönt, för då får jag lite gjort. eftersom jag vart så lat på lovet så har jag inte jobbat ett skit med skolsaker(a) så då sätter jag fart nu och jobbar klart med det mesta.

efter skolan..
när skolan är slut så ska jag åka HEM och sova jag är dödens.. helt slut! måste köpa några vitaminer som göra mig lite piggare såhär trött kan jag inte vara. iaf klockan 18.00 så ska jag åka till åsbo och träna barnen, sen även ta några varv på spåret. sen kanska det blir att åka och titta på hockey. men får se hur det blir med det. jag ska även ringa till atd och höra med dem om det är okej om jag är hos dem på praktik. HOPPAS!
pratade med dem igår men då tyckte hon att jag skulle tänka på saken. och nu har jag tänkt på saken!:)



min shopping idag..

nu är det slutshoppat på ett tag!







10 januari

ånej.. jag vill inte att skolan ska börja. det har ju vart så skönt med loooooov(a)
idag vaknade jag runt 10.00, då gick jag upp slängde i mig lite frulle sen bar det av ner på stan med lillasyster. och jag skulle inte köpa något men, såklart så blev det ett linne iaf från vero moda. aja, nu ska jag hålla mig ska inte handla nånting! försöka iaf, för snart har jag inte ens råd att åka min egen bil, eftersom jag betalar den där bensinen själv.. nu håller jag på att städa på mitt rum. sen ska bossan och jag träna lite(y)
ha en trevlig kväll! :)
en bild från thailand 09

dagens låt


come with me

nu har jag precis kommit hem efter att ha vart med nathalie på hockey i fagersta. och ja, vad säger man, grattis avesta till vinsten!! bra jobbat. efter hockeyn så skjutsade jag hem nathalie.
nu sitter jag och små funderar på om jag ska skaffa mig ett gymkort.. njae, det är inte riktigt min grej. så imorgon ska kanske jag och min lillasyster köpa ett zumba träningspaket. där man får med 4 olika skivor med olika träningsnivårer och massa annat var med på det(y) måste ju kanske ta och komma i form till balen så jag kommer i en klänning(a) nu efter julen och allt så känner man sig lite svullen. fast jag försökt att inte stoppa i mig så mycket mat. men hemgjorda köttbullar är ju så himla goda, mammas köttbullar!
måste även börja träna lite mer inför kortvasan som jag ska åka i februari(y)
nu ska jag dansa lite, så blir det styrketräning på det.
ge mig sommar

9 januari

idag har jag vart på skidtävling i åsbo. efter det så promenerade jag hemåt och nu sitter jag här. lite senare idag så ska jag åka iväg med natha till fagersta. vi ska kolla på hockey. heja avesta! efter hockeyn ska jag väl inte göra något speciellt. längtar verkligen inte till skolan ska börja.... och hm, ja jag har fortfarande inte hittat någon praktikplats att vara på-.- får se hur det blir med det!
bilder från åsbo kommer. nu ska jag gå ner och göra lite sallad.
ha en bra dag!

8 januari

har inget speciellt att skriva.. dag har jag tillbringat på stan med lillasyster och så har vi åkte lite bil. nu sitter jag här och gör ingenting. men jag har tjatat på lillasyster om att vi ska hitta på en dans. så nu blir det lite dans(y)
till kvällen får vi se vad jag hittar på. hoppas på att få göra något vill inte bara sitta nu när skolan snart börjar.. BLÄ!
och jag måste hitta på en praktikplats att va på, kul att jag inte har hittat något ställe att vara på.. det suger!
får se om jag åker ner på stan på måndag och letar efter en praktikplats..
haenbradag!

shoppade lite idag..

idag åkte jag ner på stan för att kolla på mobil.. hihi. och jaa, det blev ju som det blev, ingen mobil iaf.. men hittade lite smått och gott på rea(a)


från barnavdelningen (haha), 75:-  (på rean)




50:- för tre stycken. (på rean)


50:- (ej rea)


88:- (på rean)


50:- (på rean)




kikat runt på mobiltelefon...

jag fastnade för dessa...

6 januari

ännu en dag med massa fotboll. idag spelade jag med mitt lag, och om jag får säga det så var det roligare(a) dagen gick bra fast man kände sig som en klump av stelhet efter gårdagens fotbollsdag. jag lyckades ramla på magen så nu har jag två märken på höftbenen, de är snygg de! vår sista match slutade lyckligt, vi vann över dom som inte hade förlorat någon match. men så mötte dom ju oss skogsbo och då kom inte dom förbi felicia med bollen så vi vann med 4-0, vi höll nollan, wiii! det kändes ju ganska skönt iaf.
efter matchen skjutsade jag hem emelie och melinda. och jaa... hm.. nu kom inte melinda ut ur bilen för bildörren hade fastnat.. så hon fick lov att hoppa över på min sida för att komma ut ur bilen:) så kan det gå. när jag kom hem slängde jag mig i duschen, nu sitter jag här. ska väl äta något nu till kvällen och så blir det göta kanal 3 på det och såklart den sköna soffan att ligga i. haha nu låter jag som en riktig latmask men jag är helt öm i kroppen efter att ha spelat fotboll. har ont i båda fotlederna och så har jag lyckats på något vis att få ett blåmärke på tummen, hmja.
nu ska jag torka håret sen kanske måla naglarna:)
Ha en bra dag!

5 januari

idag så gick jag upp ur sängen runt kvart i 8-8, för att åka och hämta melinda och emelie. och sen vidare till kopparhallen för futsalcup. ja det gick väl rätt bra, om vi bara hade fått in bollen i mål de alla gången vi hade chansen. jag stukade såklart foten också.. det gjorde så ont, så jag vet inte vad. nu hoppas jag verkligen på att min fot är bra till imorgon för då har vi också cup(y) nej inge mer skrivande om det.
efter cupen så skjutsade jag hem melinda och lovis. hm, ja lovis klämde foten i dörren och jag fick inte upp min dörr överhuvudtagen. eller jo först fick jag upp dörren så jag kom in i bilen, men när jag skulle ut så satt dörren fast.. så himla typsikt! så när jag hade släppt av lovis hemma hos sig så fick jag hoppa över på andra sidan för att komma ut.. jaja, det är som det är, när det är kallt så är det kallt:)
nu ska jag hoppa in i duschen och sen slänga mig i soffan och vila lite för imorgon gäller det igen. och nu har jag bestämt att min fot ska vara bra och då ska den det!!
ha en bra kväll!:)

bilder från nyår

tack ewwie för en trevlig kväll hos dig♥ med trevlig mat och trevliga tjejor!







victoria's secret fashion show 2010

min favoritmodell i programmet.
så himla fin!

så det kan gå..

hahah, ja jag har nyss vart ute och åkt skidor med melinda. jag tycker hon var jätteduktig, hon hamnade bara i skogen en gång och vara nära på att åka ut lite fler gånger, haha! men kul var det. efter att vi  hade åkt i kylan så var det dags att starta bilen, och hm... jag och melinda höll tummarna och så plupp.... BILEN STARTAAA! vilken lycka det kan bli. efter att jag skjutsat hem melinda så åkte jag hem till ewwe en sväng och hämtade alla mina saker. sen åkte jag hem igen, och nu fryser jag rumpen av min(a) så ska slänga mig i soffa och kika på victoras secret fashion show 2010.

3 januari

ja, nu är det nytt år. tiden går himla fort. och jag måste säga att nyår var helt okej, hade roligt med tjejorna och dansade som en tok på krogen med tjejorna:) lite bilder från nyår kommer senare när jag vart hem till ewwe och hämtat kameran och alla andra grejor(a)
igår var jag hos farmor på kalas för att min kusin malin fyllde 7 år. efter kalaset så åkte jag lite skidor. sen åkte vi hem och då blev det att basta och äta god mat.
idag har jag inte gjort så mycket, kollat på film. nu ska jag ta mig ut till skidspåret igen, det är så himla skönt att åka, man känner verkligen att man rör på hela sig och så blir man glad efter att man vart ute i friska luften och åkt:)
nej nu ska jag gå ut och se om bilen vill vara snäll och starta(a) haha.
ha en bra dag!

RSS 2.0