-


20111124

hopplahej, imorse var jag ut på en pw på 40 min. efter promenaden gjorde jag lite egen styka. usch jag har tappat min träning helt nu:( måste ta tag i den igen, verkligen! men efter min egen styka så gjorde jag iordning kyckling, sen gjorde jag iordning mig för att åka och jobba. nu sitter jag på jobbet och ska nu vila ner maten. efter de ska jag ut och städa och dona här på gymmet, snart är det helg och då måste man göra rent så gott man kan för efter helgen är det skitigt igen.. idag ska jag faktiskt ta mig en springtur på kvällen, jag springer bättre på kvällerna. jag kan fokusera mer då på vad jag ska göra. men innan springturen ska jag åka på öppethus tror jag:)
nä nu har jag skrivit tillräckligt. vi hörs senare ikväll kanske!? ha en bra dag!
bilder från en kryssning med johannorna i februari 2009

23

träning:
morgon springtur, ca 2 km (tunga ben)
dans, 2 timmar

22 november

hejsan, imorse ringde klockan 7.00 jag och putte gick upp ur sängen efter ett tag, vi gjorde frukost och kollade lite på tv, sen gick han hem för att sedan åka till skolan. jag låg kvar i soffan ett tag, slumrade till sen böt jag om för att ta en springtur. idag hade jag tunga morgonben, ujuj! efter att jag sprungit så blev det att tvätta sig sen byta om och ta sig till jobbet. nu sitter jag på jobbet, ska snart ut i gymmet och städa. efter gymmet blir det knatteskutt, idag har vi tema innebandy, efter innebandyn ska jag åka och dansa! det ska bli trevlans! :)
ha en toppendag! :D
bjuder på denna trevliga bild!

hemkommen

hopplahej, kom hem från gymmet för ett tag sen. jag och elin har haft pass (baila), det gick super bra. ni borde komma och prova, de som har varit med tycker det är superkul! SÅKOM, det är gratis! vi hoppar och skuttar och har superkul tsm!:) idag har jag hunnit gå till frisören också och så har de fått kika på mitt hår, jag ska färga om det, nu håller vi tummarna för ett bra hår. fick tid redan på onsdag, toppppen! :)
nu ska jag ta mig en dusch sen blir det kvällis. ha en bra kväll!

baila

dagen pass
baila, 45 min
egen styka hemma
armhävningar, 10 x3
balettstyrka, 10sek. varje sida x2
benhävningar, 20 x3 varje ben



du spela mina nerver ut tills dom brast!


helgen

"träning"
lördag:
promenad, 45 min
söndag:
promenad, 40 min
baila, 45 min

21 november

godmorgon! idag har jag en träningsverk som vetteduga i ryggen efter passet jag hade på gymmet igår. det var verlkligen kul! men iaf, idag gick jag upp ur sängen 8.30 gjorde iordning frukost och åt tsm med putte. nu har han gått hem och gjort sig iordning för att åka till skolan, jag ligger fortfarande i soffan och latar mig:) idag väntas jobb och ännu ett pass på gymmet! ska bli sköj! nej nu ska jag åka in till stan och fixa lite grejer. ha en toppenmåndag :)

artonde november

halllåå, alla happyface! idag ringde klockan 6.45 meeen, idag låg jag kvar i sängen en lite stund för idag behövde jag inte skjutsa mamma till jobbet, pappa gjorde det. åt upp frukosten för ett tag sen och har just betalat lite räkningar.. sen ska jag ut på en promenad tänkte jag, blir tyngder på benen idag igen:) men idag ska jag även till um, men vet ej när dom öppnar där.. hm, ska väl åka dit efter promenaden. nu ska jag springa upp och byta kläder och ut på promenaden. idag efter jobbet så åker jag och mikaela till valbo och kikar runt lite, ska fixa grejer till dansvisningen tänkte jag, sen ska vi även kika på hockey. ha en toppenfredag! :)

tips - hår

dessa två goingar är suveräna!
Loreal, köpte jag hos frisören, (minns ej priset)
hair repair köpte jag på öb, 19:- (hur bra som helst & billig dessutom)
Just nu använder jag Loreal!
denna är också suverän!! jag behöver inte borsta håret efter en dusch när jag har i detta i håret. behöver inte borsta håret även fast jag inte duschat håret. rekommenderar verkligen!

veromoda

denna varelse köpte jag för någon vecka sen.
179:- veromode
"vantar" 129:- veromoda

klart för idag

45 minuter pw avklarat med tyngderna på, kom hem helt svettig efter en skön pw i detta fina väder.
jag blir så glad, solen skiner och kylan biter i kinderna, (inte för att det är så himla kallt men ändå, den är påväg) jag blir bara så glad så pigg och nu ska min dag fortsätta såhär glatt! :)

jallajalla

träning
tisdag:
pw, 40 min
dans, 2 timmar
onsdag:
pw, 20 min
dans, 2 timmar& 30min
gymmet:
styrke,
rygg/axlar, 12x 3
rygg/biceps, 12x 3
bröst, 12x 3
biceps, 12x 3
rumpa, 20x 3
mage 1, 20x 3
mage 2, 15x 3 (mitten & sidorna)

17 november

godmorgon, idag tog jag mig upp ur sängen 7.30, skjutsade mamma till jobbet som jag gjort varje dag den här veckan, jag skjutsade även bossan samtidigt till tova innan dom skulle till skolan. nu har jag  just ätit frukost och sitter och tittar på vakna med thevoice. ska snart ut på en promenad som vanligt och idag med tyngder.
imorgon är det freedag och jag har ledig helg, det känns verkligen skönt och något som jag behöver vid det här laget! trött från topp till tå.. nu ska jag pallra mig ut och promenera. ha en toppen torsdag! :)

16 november

hallåå! idag är det onsdag, jag stegade ur sängen vid ca7.15 för att skjutsa mamma till jobbet idag igen, men idag skjutsade jag bossan till sivan också innan hon skulle till skolan, efter jag skjutsat dom två så åkte jag hem åt frukost sen tog jag mig ut på morgonen och knäppte lite kort. jag tycker det är mysigt när det börjar bli lite kyla och så känner jag att jag läängtar efter snön! hi! nu har klockan sprungit iväg... jag som skulle ut på en promenad, men tar mig ut på en promenad iaf, blir en snabbis på ca 10 min. sen är det dags för mat sen sticka till jobbet :) efter jobbet blir det jobbet igen, men har en timme ledigt så då ska jag passa på att köra styka på gymmet, hi! efter klockan 19.00 är det dags för daaans, idag ska det planerasss! ha en toppen dag, nu ska jag springa ut på promenad :)

foto - kyla


nytt - träningsbyxa

köpt mig ett par nya träningsbyxor-skidbyxor.
är supernöjd, kostade 599:- men fick dom för 150:-
nöjder! hi

111115

hopplahej! idag är det tisdag, jag gick upp ur sängen 7.30 för att göra samma sak idag, skjutsa mamma till jobbet, åkte sen hem åt frukost, kikade på tv och just nu gör jag ingenting sitter här. ska ta mig ut på en pw med tyngder på fötterna. ska bli skönt för det är skönt väder ute. idag här det en fullspäckad dag som vanligt, först pw, jobb, jobb, dansa, kanske åka och kika på hockey en snabbis, sen HEM och ta det lugnt :)
tylösand 2010 - vart är bollen..?

den där..

..träningen (måndag)
(baila på morgonen med elin, 40 min)
baila, 90 min (+ lite uppvärmning)
promenad, 30 min

måndag - 14 november

tiden går med en rasande fart igår var det måndag och jag började med att hoppa ur sängen, eller ja hoppa och hoppa kanske jag inte gjorde, drog mig ur sängen som en zombie efter att ha jobbat helg och en ny vecka började med jobb och jobb. iaf stegade ur sängen 7.30 för att skjutsa mamma till jobbet och bossan till tova innan dom skulle till skolan. jag åkte sen hem åt frukost sen var det dags att åka till gymmet och dansa med elin. efter de åkte jag handlade lite, sen var det dags för mat och sen jobb. efter jobbet blev det baila, det var superkul! elin och jag körde två pass på raken och första gruppen vi hade var det 4 st som var med och dansa och andra gruppen hade vi 3 st, jag säger bara: bättre än inga alls. passet var perfekt det var första gången vi hade passet och de som var med var supernöjda, svettades gjorde vi allt, eller iaf jag :) efter passet fick jag sällskap av mina fina vänner, elin och johanna när jag skulle ut på promenad med elton. har tyvärr inga bilder från passet men det kommer att komma! :)
min underbara!

tips - kedja i örat

tips: ta en kedja som inte är allt för lång, har du många hål kan du sätta i kedja i ett örhänge sen drar du kedjan upp till örhänget högst upp och sätter i de i det lilla örhänget. snabbt och smidigt, piffar upp ditt öra :)

pysa iväg och mysa

åka hem till johaho för dundermys och kika på lite idol ikväll :)
ha en bra fredag!

spännande!

fick ett sms av felicia idag... hon frågade om jag ville vara modell för henne, hon skulle göra iordning mitt hår oså
jag tänkte,"hm jag? varför det?" men det vore ju lite kul att bli lite ompysslad, hii.
och sen fick jag reda på att det var bröllopstema..
jag tänkte, "hm, ojsan"
men visst jag ställer upp och har detta som en utmaning. hihi spännande!
hon ska fixa mitt hår, göra slingor, håruppsättning och så ska någon från make up store fixa sminket på mig.
och så ska jag ha någon fin klänning på mig, hoppas detta kommer gå bra! ska faktiskt bli kul.

fredag.. 11 november

hallååja, har just vart ut på en pw med tyngderna på fötterna, eller ja det var ett tag sen, när jag kom in gjorde lite egen styrka här hemma efter pwn:) idag är det fredag och är inte alls pepp för den här helgen.. buhu, ingen ork för att jobba helg alls.. och att sluta 22.15 gör ju inte saken bättre heller.. nä nu ska jag sluta klaga, är ju inte kul att läsa då ju:) iaf, imorse gick jag upp ur sängen 8.15 skjutsade bossan till skolan sen  åt jag frukost, satt mig i soffan och ja, jag somnade och sen vaknade jag av att världens mysigaste maja som kom och la sig bredvid mig och myste lite, pusspåhenne:)
nu ska jag fixa mat sen åka till jobbet, får se om det blir och bada tunna ikväll, om den inte är upptagen.
Ha en skitbra fredag! :)

wopwop

träning
onsdag:
dans (på gymmet), ca40 min
dans (med dansgrupen), 2 timmar
torsdag:
pw, 1 timme
egen träning hemma (direkt efter pwn), ca30 min
siptups
rygglyft
balettstyrka
benhävningar
dans, 2 timmar

pw

på med tyngderna och ut på en poverwalk :)

10 november

godmorgon!
igår hade jag som sagt fullt upp från klockan 7.00-21.00. dagen började med jobb på ica sen hem äta en snabbis sen iväg och jobba på gymmet, efter att ha jobbat på gymmet så skulle jag och elin gå igenom passet som vi ska börja med på gymmet, efter de var det dags att åka och jobba på knatteskutt, vid klockan 19.00 slutade knatteskutt och då åkte jag iväg på dans, då jag dansade till ca 21.00. fullspäckad dag och nog om det :)

idag stegade jag ur sängen runt 8.15, skulle ha skjutsat bossan till skolan men när jag kom ut i bilen kom andreas och så åkte bossan med han så jag gick in och satt igång med att koka ägg, så idag blir det ägg till frukost.
idag har jag planerat på schemat, en poverwalk, jobba, dansa, kan ju hända att jag kör styrke på gymmet också. nu är det såhär att mina ägg är klara så nu blir det frukost :)
ha en toppenbra torsdag!!

dagens..

..träning

morgonpw, 40 min
gymmet:
mage 1, 20x 3
rumpa, 20x 3
biceps, 12x 3
rygg/biceps, 12x 3
mage 2, 15x 3
(ska visa på bild vad jag menar med mage 1 och 2)

sängdags

imorgon ska jag upp klockan 7.00 för att åka och jobba på ica på förmiddagen sen iväg och jobba på gymmet sen iväg och jobba på knatteskutt sen iväg och dansa, så morgondagen är fullpackad med saker att göra.. så nu ska jag duscha och göra mig iordning för att hoppa i säng och sova:)

nya dojs!

dansskor, 599:-
nya springskor (lika som jag redan har fast annan färg), 999:-

gårdagens..

..träning

morgonpromenad, 30 min
dans, 1 timme
kvällspromenad, 45 min

smoothie - bara frukt

smoothie med bara frukt, de gjorde jag igår.

jag hade:
ett halvt äpple
en mandarin
en banan (en halv banan om man inte vill ha så mycket smak av banan)
hallon (som jag plockade i somras)
sedan mosade jag ihop allt i en mixer:)

ridtur - 6 november

i söndags så blev det en 2-timmars ridtur med, anna, vickan, julia och älskling :)

maskerad


mobilinlägg - godmorgon

hejsan, hoppade ur sängen som en zombievid sju tiden.. åt frukost, nu ska jag ta mig ut på en promenad, solen skiner och det äe fint väder då bäst att passa på. idag ska jag jobba på gymmet som vanligt, sen iväg och jobba på knatteskutt, idag har vi tema karate. efter knatteskutt ska jag och dansa sen heeeem. ha en bra tisdag

hopplahej..

..denna helg gick med en rasande fart, idag är det måndag. just nu sitter jag på jobbet har just vart ute och städat. innan jobbet idag så tog jag det lugnt på morgonen, åt frukost och så kollade jag på en skräckis... usch ångrar mig sååå mycket, gillar inte sånt där, mår ju illa! :) hii efter filmen blev det en promenad.
idag efter jobbet så ska jag och elin försöka få till passet som vi ska ha här på gymmet, hoppas vi får många kunder och att dom tycker det är skoj, för det tycker vi iaf. justja, jag ska visa bild på min jacka som jag köp, det kommer även komma bilder från helgen som gott :) och efter att jag och elin fått ihop passet så ska bossan fotograferas:) ha en toppenbra måndag!

fredags..

träningen:

gymmet:
kondition
cykel, 20 min
löpbandet, 10 min
styrke
biceps, 12x 3
rygg/biceps 12x 3
bröst/triceps 12x3
mage, 20x 3
rygg, 12x 3

snabbis

hejhallooja. jag har fullt upp om dagarna, så har inte tid att sitta så mycket framför datorn. jobbar och tränar, så ser mina dagar ut. just nu så ligger jag i soffan och kollar på tv. heeelt slut. ska snart göra magen glad, den ska få lite kvällis.
nu ska jag fixa lite kvällis sen soova. ha en toppenkväll,

första november

haaajsan på daaajsan:)
har just kommit hem från dansen, eller ja, det var ett tag sen. idag började jag dagen med det vanliga... en frukost:) sen efter det blev det promenad med elsa. när jag vart ute på en promenad så åkte jag till haglöfs och shoppade mig en jacka och en väska! supernöjd (bild kommer). seen var det dags för att åka hem göra iordning mat och sen till jobbet. och efter jobbet blev det dans. sen har jag inte gjort så himla mycket mer den här dagen:) hii. nu längtar jag till maskeraden.. massa planer att smida eller iaf att försöka fixa.
ha en bra tisdagskväll! :)

dagens

träning:

promenad, 40 min
dans, 2 timmar
egen träning hemma:
situps, 20x 5
balettstyrka
rygglyft, 15x 3
armhävningar, 10x3

slut för i dag tack för idag..

.. vi ses imorgon ha det så bra! :)
nu är det dags för att hoppa i säng. idag har jag tagit det lugnt, eller det blev en promenad på förmiddagen innan det blev dags för jobb. skulle ha åkt på möte men jag försov mig.. skyller på mamma den här gången, för innan jag somnade så sa mamma att hon skulle väcka mig för jag skulle skjutsa henne till jobbet och när jag ändå skjutsade henne så skulle jag åka på möte. men eftersom mamma inte kom upp och väckte mig så vaknade inte jag.. hm, sov som en stock, eftersom jag jobbade hela helgen så var jag kanske lite trött..? jag brukar vanligtvis vakna när någon håller på nere men mamma måste ha vart extra tyst. eller så sov jag bara himla bra:)
efter jobbet idag så åkte jag hem och tog det lugnt sen åkte jag till haglöfs och kikade dom har VÄRSTA REAN, ska dit imorgon och shoppa lite tänkte jag. iaf, efter att jag vart där en snabbis så hämtade jag mamma på jobbet, vi åkte till öb och jag köpte lite saker till mig själv hii!:) sen skjutsade mamma mig till gymmet jag gymmade och sen kom puttric och hämtade mig, sen duschade jag och så åt vi kvällis. nu ska jag borsta tänderna och sen soova, imorgon är det en ny dag! :)
godnatt alla glaaada!

RSS 2.0