090830

hej. idag har jag inte gjort så speciellt mycket:) när jag vaknade var jag själv hemma så hade mamma pappa och bossan åka på match. Så det blev lugnt på morgonen och sen efter ett tag så blev jag såklart tvungen att göra lite mat eftersom vi hade match idag, gick inte speciellt bra för mig.. Efter matchen så åkte jag hem och nu har jag precis duschat och ska städa på mitt enomt fina rum;) sen ska jag sova i min nybäddade säng(a) längtar efter det är så himla trött. Godnatt ,hoppas ni haft en bra dag!




sälja eller behålla?

nu är det så att jag köpte mig ett par byxor för några dagar sen, och vet tyvärr inte om jag ska behålla dom:) skulle vilja ha lite hjälp/tips om jag ska sälja eller behålla dom.

 


sean kingston replay


090829 shopping

hello! idag har jag varit i falun:) ja, bilresan dit blev en väldans omväg vi skulle till lagar157 men vi tappade helt bort oss och sen till slut så kom vi fram till borlänge..:) haha! Men vi fortsatte att åka och till slut så kom vi fram till falun och blev en kortisshopping:) men jag blev nöjd.




kappahl: svart kofta 299:-
skärpet 149:-
örhängen 29:-
flätat hårband 79:-



Gina Tricot: vit tröja 199:-
själen 129:-
vitt linne 99:-
färgig kort kofta 299:-


JC: randig tröja 199:-


090828

Hej:) idag har jag varit i skolan, det blev en lugn dag vi slutade runt 11 tiden:) efter det så åkte jag hem en sväng sen kom ewwe, johanna e och johanna j och hämtade mig så åkte vi iväg på mopparna, vi skulle till medeltidsdagarna med det hade inte öppnat sen åkte vi ner på stan och käkade thaimat sen provade vi såå snygga kläder;) Efter att vi varit på stan så åkte vi hem till johanna e och kollade på film. När vi kollat klart på filmen så åkte johanna j hem och efter en stund så åkte jag ewwe och johanna e till medeltidsdagarna, det var inte speciellt mycket där, vi satt för det mest i ett tält för det började regna såklart.. när vi suttit där mer än 1-2 timmer så åkte vi 3 hem till mig och kikade på en film:)




=)

Åh jag saknar thailand!!


090827

tjawwoa:) idag var vi lediga från skolan, superduper skönt:) Det blev träningar idag, först så blev det dans som började kl4 ungefär sen så dansade vi till 7 och sen åkte jag direkt  till fotbollen och tränade fotboll till kl 9 kanske klockan var:)

klädstilen till dansträningen


Frisyr




Ashlee simpson kan vara den bästaste!

tjenahej!

idag var det andra dagen i skolan.. skolan är något som jag verkligen inte längtat till:) men imorgon blir det kanske strandbacken med några tjejor i klassen:D ska bli kul! efter skolan så blev det fika med johanna sen åkte vi till willys och fixade ett skolarbete.. sen åkte vi hem och så kikade jag på sverige-ryssland, 3-0 till sverige(y) imorgon blir det skola igen, jipppi... sen på torsdag är man ledig hela dagen från skolan, rätt skönt(y) förresten jag klippte mig lite nyss, det kändes skönt håret blev genast mycket skönare:)  nu har jag hoppat i min snygga sov t-shirt haha och tänkte lägga mig i sängen:) hare!




090824

hejsan:) skolan, jaa hum det började med att man kom lite försent och när man kommer in i aulan plingar mobilen och då är det min moster som vill ha mammas nummer till jobbet.. sen rullar dagen på en kortis stund i skolan, sen gick jag hem till sivan och varade där till dansträningen började:) efter det blev det att åka vidare till kvallen och kolla på fotboll(y) sen skulle jag hem och sen iväg igen och tanka och fylla på olja men då hände det lite saker, som jag inte orkar skriva just nu.. för jag är trötter:) och ska lägga min nu för det är skola imorgon... godnatt:)



titta i garderoben

skolan

godmorgon:) nu sitter jag här och väntar på att johanna ska komma hem till mig, sen ska vi fara till skolan..


johanna sminkade mig

igår så sminkade johanna mig! en duktig flicka(y):*




give me a call


young dad


dagen innan skolan..

nej men nu var det ett tag sen jag gjorde ett inlägg igen:) idag har jag bara latat mig och haft ont i halsen och förskyld, tog febern för ett tag sen och då hade jag feber, och imorgon börjar skolan igen..dit längtar man verkligen inte! Iaf idag så låg jag länge i sängen och latade mig och myste med majsan sen följde jag med mamma och handlade:) sen hjälpte jag henne med maten..
Nu är kl 21.34 och jag ska snart hoppa in i duschen:) och försöka att bli av med förskylnigen på något sätt:) idag hade jag på min shorts och en t-shirt, solen sken men inte var det varmt inte, jag har frysit ända sen jag kom hem från sköna thailand:)


090820

hej:) idag har varit och badat med tjejorna, hännipäni, hulia, felicia och hanna:) kändes lite kallt och komma hem när man var så van med den varma värmen som var så sköna:D här hemma går jag bara och fryser.. Efter vi varit och badat så åkte jag och hännipäni hem till hännipäni så lämnade jag av henne för att sedan åka hem till mig och äta lite sen åka ner på stan en sväng med lillasyster:) sen åkte vi hem och sen blev det match(y) ortänad efter semester i thailand, men det gick bra:) var ute och sprang lite imorse och då kändes det redan bra:) och vi vann matchen såklart, 3-1 blev det(y)saif<3 Nu sitter jag här och längtar tillbaka till värmen i thailand, det ver helt underbart skönt där!!  nu kommer lite mer bilder från thailand:)   (blandat)






hemma:)

tjenare allesammans:) nu har jag kommit hem från thailand. Har haft det jättevarmt har nästan legat i polen hela dagarna och lite i havet, havet var nästan för varmt, brände om fossingarna när man klev i:) men allt var bra och hade kul(y) Kom hem till sverigen idag runt halv7-7 tiden:) sen blev det tåg hemåt! Det var skönt med luft, riktigt skönt:)

jag&dyster tredje dag tror jag




det svåraste var nog att ligga stilla och sola, var så himla varmt(y)

lillasyrran&jag

jag&pappsingen

min simba!

får sluta med hela gänget(y)

tisdaaaag

nu är det inte långt kvar:) snart åker jag till thailand, längtaaaar! Ni får ha det superskönt här hemma. Kl08.40 går tåget till arlanda sen runt 1-2tiden så går bossan mamma pappa farmor örjan och jag på flyget till THAILAND!:D Ha det bra!:* KRAM på er.





johanna&jag


090802

tjenixenbrixen:) idag har jag spela fotboll med bästa laget<3 matchen gick super(y) vi vann såklart;) Det blev sista matchen för mig innan thailand och det blev en vinst:) Senare på kvällen hade vi lagfest, vi grillade och hade kul:) Men jag fick lov att åka hem efter ett tag för hade en enorm huvudverk, tråkigt nog.. men laget är bäst<3







lördag

 det blev lite flera tjejor som följde med ner på stan och hade skoj:)<3





090801

tjenahej:) nu ska jag snart cykla eller ta moppen hem till hännipäni, sen ska vi åka vidare till staden och träffa några trevliga människor kanske:)(y) och där ska vi även möta hulia:) och så ska vi gå runt och vara trevliga, bara sådär(y)



090801

tjenare:) nu är  kl. 15.26 och jag har slipat dörren och lister och tak i mamma och pappas sovrum, känner mig lite smått duktig faktiskt:) nu ska jag ta mig en dusch. Klockan 6 kommer farmor och örjan hit så ska vi bjuda dom på mat:) och på onsdag åker jag till Thailand:P Jag har inte fått resfeber än iaf, men det kan man säga att min pappa har fått lite, haha. Jag får knapp åka moppe längre för att han tror att jag ska ramla eller något och jag fick nästan inte följa med nathalie ut till utsund igår heller:) haha! han tror att jag ska ramla och bryta benen eller något åt de hållet haha:)



RSS 2.0