GRATTIS MELINDA♥

Idag fyller Melinda år:) Hoppas du får en toppendag och att du fick massa teckningar av barnen;) hihi!
GRATTIS!!!♥♥






30 november

ja oj vad tiden går fort, snart är det julafton:) det ska bli mysigt.
Idag har jag vart på praktik och jobbat med angelica, det gick jättebra. Jag fick även ta hand om butiken en liten snabbis själv för att angelica skulle ut på ett ärende. Idag hade vi faktiskt hyffsat bra med kunder.
När jag kom hem så tog jag mig en varm kopp med oboy..
Jag har även fått något konstig som gör ont när jag andas:s har haft ont ända sen i lördags.. Det gör så jäkla ont, jag kan inte andas in ordentligt, så nu börjar jag bli lite fundersam över vad det kan vara. För ibland då brukar det hugga på andra sidan av hjärtat, men det slutar efter att jag andas in en eller två gånger, men nu har det setat i hur länge som helst..hrm! aja om det fortsätter såhär så måste jag nog kolla upp vad det kan vara, för det är så jobbigt att inte kunna andas "på riktigt"

Idag ska jag även iväg på skidträning i -15 grader, burrrr.. Får se hur många barn det kommer idag då:)
Nej nu ska jag blogg i en 50 minuter kanske sen drar jag till rembo.

Ha en bra dag!:)


SKiLLZ MÖSSOR!






28 november

igår var jag hemma hos johanna och firade henne för att hon har blivit en 18 åring! Vi blev bjudna på god mat och efterrätt:) Bilder från igår kommer senare när jag lagt in bilder(a)
Efter att vi hade ätit så gick vi upp till johannas hus och så festade dom lite, jag fick jätteont när jag andades så jag åkte hem lite senare på kvällen. När jag kom hem så gick jag hem till patric sen gick vi och sov och när jag vaknade så trodde jag att det som gjorde ont i går när jag andades skulle vara borta men det var inte... AJ vad det gör ONT!!!:( kan inte andas "på riktigt". Ussss! 

Idag så ska jag och nathalie stå på julmarknaden i Avesta och sälja våra mössor med märket SKiLLZ på!
Ni som bor i närheten kom och kika och prova dig en mössa jag lovar att det visar ett bra resultat:) Så ta chansen att prova vår snygga mössa!:)

Ha en bra dag!



så skönt det skulle vara



Skulle inte skada att åka tillbaka till thailand igen(a)

23 november

idag har jag vart hemma hos nathalie och jobbat med företaget! Det går fint framåt. Vi har målat klart och imorgon ska vi tapetsera och så ska vi får vår logga som ska sitta på montern, tror jag:)
Imorgon ska vi till skolan och prata lite och fixa lite allt möjligt. Sen ska vi även knäppa kort:)

Har inte så mycket mer att säga just nu.. men i helgen så var jag i idre på skidläger, bilder kommer senare när jag har tid att sitta vi datan.. Just nu har jag tyvärr inte det, snart ger jag upp så äre bara..!!


Modekungen


15 november

ojoj, tiden går med en rasande fast.. på torsdag så åker jag till Idre på läger, det ska bli trevligt de!
Och snart är det jul och allt, shit och jag har inte skaffat mig ett körkort, hur ska jag hinna med allt..?

Idag har jag iaf vart på praktik dagen gick hyffsat fort, vi plockade om i hela butiken och imorgon ska vi byta kläder på dockorna osv, hoppas på att morgondagen går fort också:)
När jag kom idag från praktiken så bytte jag till myskläder på en gång, det är så skönt och tuffsa runt i mysiskläder.  Jag ringde av direkt till Colorama och pratade lite vett med dom;) sen så har jag bara setat och pluggat teori...
Nu ska jag faktiskt ta mig ut i snöyran och springa lite hade jag tänkt, sen blir det styrke träning när jag kommer in, skööönt! Sen blir det att dansa lite eftersom jag inte hinner träna dans på torsdag för att jag åker ju bort.
Ja nu har jag berättat lite vad som kommer att hända och vad som hänt, får duga, inte för att det var något speciellt, men men. hahah!


justja, jag ska klippa mig idag också, blir galen på mitt hår. Jag har faktiskt hållt mig i en månad ungefär sen jag klippte mig sist(a) annars brukade jag klippa mig så fort jag kände att håret var galet.. Nu är det helgalet, usss säger jag bara:) hihi




godmorgon



nu är det dags att åka på praktik. Får se hur fort denna dag kommer att gå:)

jaa dumma word

såhär sur kan jag va...!


WORD???

kan man bli argare än vad jag är nu eller... NEJ det kan man faktiskt inte!
Jag sitter och ska arbeta med företaget och det går åt pipsvängen...... Där jag har allt mitt jobb osv går inte att ändra eller öppna... dumma word.. och den där produktnyckeln man måste skriva i för att det ska funka, den funkar ju inte ens. GALEN blir jag!!!





Tokig kan jag bli på word, nu kan jag inte sitta och jobba..hrm

söndag... 14 november

söndag en dag då man inte gör så mycket överhuvudtaget.. Men idag är det fars dag:) men min pappa är ju tyvärr inte hemma han är och jobbar i stockholm, han kommer hem på tisdag.
Idag har jag städat på mitt dammiga rum och så har jag även lagt upp lite bilder på SKiLLZ bloggen, på en del av våra mössor (http://ufskillz.blogg.se) gå in och kika lite vettja:)

Nu ska jag sätta mig ner och arbeta lite med våra visitkort hade jag tänkt och även lite reklamblad:)

Ha en bra dag!:)


13 november

idag har jag vart hemma hos linda och fixat hennes hår och sminkat henne lite.
Hon skulle iväg på finfest, hon skulle då ha sin balklänning och så skulle hon har en typ av baluppsättning. Jag blev faktiskt själv nöjd med håret. (bilder kommer sen)
När jag vart hos linda så åkte jag hem och när jag kom hem så stod mamma och bakade, luktade så mumsigt.
Jag satt mig framför tv och tog det bara lugnt. Sen till kvällen åt vi god mat, har faktiskt för övrigt inte gjort så mycket mera. Skönt att bara ha en lugn dag och bara ta det lugnt. Nästa vecka blir det att jobba lite... blä!! tråkigtste jobbet som finns måste jag säga..
Näää, nu har jag inget mer kul att säga, inte för att detta var så speciellt skojigt inlägg men men:) haha!

Ha en bra lördagskväll!:)


12 november

idag har jag vart på praktik och jobbat. Idag har vi haft folk iaf.
Nu ska jag åka iväg och kika på när älsklingen spelar hockey, får sällskap av linda:) När jag kommer hem så blir det att kika god tacos och bara ligga i soffan och ta det lugnt.

Ha en bra fredagkväll:)


10 november

jag har inte så mycket att säga mer än att jag vart på praktiken idag. Idag var det så lugnt att vi visste inte vad vi skulle göra, men mot slutet så vart det lite fart i butiken.
När jag kom hem från praktiken så var det bara att börja skotta, det har ju kommit så förbaskat mycket snö. Igår var det ju rena rama snöovädret..!

Nu ska jag plugga lite som vanligt... teori alltså! sen ska jag ut och halka runt lite med bilen på vägarna. Sen blir det att plugga lite igen(y) Får se om jag tar tag i kameran och lägger in bilderna på datorn så jag kan lägga ut lite bilder på bloggen:)

Ha en bra dag!!


myskläderna på(y)


lip

9 november

Idag övningskörde jag till praktiken, det gick faktiskt bra. Och min lilla skruttbil är hel nu, skönt! Idag var det väldigt lugnt på praktiken. Men jag och angelica roade oss ändå. Efter att jag vart på praktik så åkte jag till rembo där jag tränade småbarnen. Vi lekte lekar och sprang runt i snöyra.
Ojojoj, vad det har snöat idag, himmelochpannkaka!
Imorgon så ska jag på praktik igen, hoppas det blir lite mer kunder då! När jag slutat för dagen imorgon så ska jag hem till Sivan, men bara kanske. Vi ska plugga lite teori.

Nu ska jag sitta och plugga lite, sen ska jag läsa boken hade jag tänkt. Men innan jag ska läsa boken så ska jag kolla lite på tv, kan ju inte sitta och vrålplugga in allt på en gång. Så tar lite i taget, det tycker jag är bäst!

Ha en bra snöig tisdag!:)


7 november

ja tiden den går fort framåt snart är det julafton:) mysigt! Idag har jag mest varit på den lata sidan, har legat helt död i soffan efter gårdagen.. På nu senare på kvällen så har jag vart och spelat innebandy, det var superkul! hihi
Nu ska jag duscha sen lägga mig i soffan igen men en popcornskål tror jag:) Imorgon väntar en praktikdag.. just nu har jag inget sug för att praktisera. Menmen, jag och nathalie får jobba med företaget efter vi praktiserat eller något. Vi har en del att göra.
Nej nu ska jag duscha:)


HA en bra kväll!:)



justja bilder från igår kommer senare:)

6 november

idag blir det party! ska hem till nathalie och firra mig hos henne sen drar vi vidare till en maskeradfest!:)
Efter maskeradfesten så drar vi ner på krogen på sean banan. Han kommer till Avesta, wow;) hahah!
Iaf idag ska vi ha så skoj. Nu ska jag väl plocka undan lite på rummet sen hoppa in i duschen och sen fixa håret och sen dra hem till natha!:)


idag på maskeraden ska jag vara ke$ha:) haha!får se hur bra jag lyckas med det:o

bilder från min 18års "fest"




















nu var det ett bra tag sen

ja nu var det ett bra tag sen jag gjorde ett inlägg på bloggen.. Ska försöka att skärpa mig!
Idag så var jag, nathalie och putte ner på stan och betalade en del av resan. Vi ska nämligen åka till grekland i maj. wiii, det ska bli så skönt att åka utomland, längtar! Efter att vi vart på stan så åkte vi till hedemor med pappa för att han skulle köpa lite grejer till min bil, justja måste ju säga att det var jag som övningskörde till hedemora också. Efter vi vart i hedemora så skjutsade vi hem nathalie sen när jag kom hem så tog jag mig en promenad sen blev det lite styrke träning. Vid klockan 7 så åkte jag och nathalie och kikade på hockey, avesta vann såklart;)
När jag kom hem så satt jag mig och pluggade den roliga teorin, men det gick faktiskt skitbra, fick godkänt på slutprovet(y)


Längtar till imorgon!! :D




Ha en bra kväll!


RSS 2.0