27/3

idag har jag pluggat och städat på rummet lite smått. Imorgon kommer det gäster och hälsar på eftersom bossan fyller 15 år. Efter att jag pluggat så åkte jag hem till johanna vi kikade på film och läääängtade till sommaren. Lyssnade på lite gammal musik som vi jämt lyssnade på i sommras och längtade tillbaka:) Men blir en ny sommar med lika bra musik och partyn. Vi kollade även på lite dans osv. Sen kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag här i min ensamhet.. Saknar puttric<3
Imorgon så blir det match, jippii. Nu ska jag lägga mig och sova. Hoppas er lördagkväll vart supeer!


blommigt



299:- på modekungen

har varit väldigt upptagen

i lördags den 20 så var jag med lillemor (moster) och min lillasyster till kupolen. Skulle bara hålla sällskap efter som jag var där förra helgen med johanna. Men jag hittade ju såklart ett par byxor som jag blev lite smått kär i:) och en tröja på rea kostade bara 49,50kr. Sen blev det inge mera, måste ju spara pengarna!! Det var mest lillemor och bossan som shoppade. När vi skulle gå ut från kupolen så bestämde vi oss för att vi skulle åka tillbaka till borlänge och göra våra naglar snygga till sommaren. Vi ska åka tillbaka i maj nångång.
När vi kom hem så bytte jag om och åkte och kikade på fotboll. Sen blev det en skön promenad hem. När jag kom hem så vet jag inte vad jag gjorde, minns inte.. Tror jag tränade lite sen tog jag det lugnt eftersom vi hade match dagen efter.
Söndag, blev att gå upp tidigt på söndagen också.. (gick upp vid 8 ungefär i lördags). Matchen började kl 10.00 och vi hade samling 08.45. Jag åt faktiskt gröt, tvingade i mig den skiten(a) Jag är så trött på gröt eftersom jag jämt åt det när jag tävlade i skidor.. Söndagen blev det match, efter matchen så la jag mig i soffan och kollade lite på tv, sen somnade jag. Vaknade sedan med en förbannad huvudverk.. Senare på kvällen kom älsklingen till mig, han sov kvar!:)

Idag , Måndag! Det blev praktik, lika kul som vanligt. Idag tog jag med lite fikabröd till Gittan eftersom hon skjutsade hem mig efter jobbet. Dagen idag på jobbet var väldigt lugn, hade inte så jättemycket kunder. Men kul hade jag ändå. Efter praktiken så blev det fotbollsträning. Efter träningen så kom mamma och hämtade så åkte jag hem sen tog jag en liten promenad och mötte älskling efter hans träning. När jag kom hem så tog jag mig något att äta, sen körde jag något som liknade kickboxning och sedan core, aaah shiit min mage kommer ha träningsverk. Sen har jag även dansat lite. NU ska jag läsa/plugga... tråkigt!


gammal bild på linnea och mig 

gör det själv

har du dåligt med kedjehalsband? Kedjor som gått av och "inte kan användas"?
Fel, det går att göra om halsbandet, kanske inte jättesnyggt, men jag tycker det funkar helt okej.


börja med att ta fram det grejer du behöver

sedan knyter man fast läderrepet i ena änden av kedjan
lika på andra sidan också

sådär hur enkelt som helst.
Du klipper av läderbandet så det slutar lagom till tröjans kant, så syns kedjan.



19/3

idag blev det skolan tänkte jag säga, nej det blev praktik. Alltid lika trevligt, tycker jag! Har inga problem alls att ta mig upp på morgonen och göra mig iordning för att åka och praktisera. Efter praktiken idag så blev det fotbollsträning, det var skönt. Men hade glömt mina strumpor så blev understället över skydden sen vanliga strumpor, gick precis lika bra. Efter träningen när jag, miccis, melinda och emelie stod ute och väntade på skjuts så fick vi oss ett riktigt skratt allihopa! haha. Sen när vi skulle släppa av miccis med. Skrattade nästan hela tiden, ont i magen(a) haha! När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, jag åt god mat med familjen sen blev det att träna igen. Sköööönt! Nu ska jag ta mig en dusch sen blir det väl sängen och läsa lite kanske. Har börjat med en bok men får se hur långt man orkar läsa, är inte en människa som brukar läsa. haha!


18/3

idag har jag vart på praktiken, det var väl kul. Idag gick jag till kl18.00 sen skjutsade birgitta hem mig. Ska baka något till henne imorgon som hon ska få på måndag.
När jag kom från jobbet idag så satt jag mig i soffan och kikade lite på tv. Min dansträning blev nämligen inställd idag... jättetråkigt tycker jag.
Men iaf när jag suttit fråmför tv en stund så gick jag upp och satt på musik och satt på en core och kickboxnings video och tränade lite, gick skitbra! Nu innan jag ska lägga mig så ska jag köra lite yoga.. Måste bara säga att kickboxningen var skitkul! Ska köra det imorgon också:)
Gjorde nyss en inbakad fläta på bossan, nu ska jag hoppa in i duschen och sen slänga mig i sängen och sätta i öronpropparna och sova. Somnar på en gång jag har propparna i, jätteskönt!

ha en bra dag!


solnedgång från thailand!

jaaa äntligen

jag har verkligen letat igenom helt huset efter min adidas tröja och mitt svarta linne som nästan precis hade köpt innan det försvann. Jag letade till och med i pappa och mammas garderob om grejerna skulle ha hamnat där. Men nej dom har legat nere i källaren i en ikea påse sen jag var i funäsdalen i julas. Ojojooj va jag blev happy när mamma berättade att hon hade hittat min tröja. Min mjukisar låg även i den där påsen men de har jag inte saknat så mycket.. hihi!

söt mjukis!







OnePiece


ticktackticktack


nu så

nu har jag klippt mig, jätteskönt! Jag klippte även mamma. Nu ska jag ner och äta något så min mage blir glad, sen blir det att gå över till älsklingen!:)
Nattinatt


thailand

lite saker

köpte detta när jag va med johanna och andreas till borlänge i lördags. Lite grejer men jag är nöjd!




nyss kommit hem

precis kommit hem från fotbollsträningen. Gick direkt dit efter jobbet och tränade. Dagen på praktiken var helt okej, fortfarande lite kunder men det är ju snart lön, så hoppas på att det kommer lite mer kunder då.
Träningen idag gick väl bra. Vi skulle göra finter och så skulle jag finta mot hanna i mitt lag så sprang jag rakt in i henne knä så nu har jag fått mig en lårkaka som gör himla oooont.. det stramar ner mot foten, men sånt händer i fotboll. Det är bara att bita ihop! Imorgon har vi träning igen, sen har vi match på söndag också!! ska bli KUL!


praktiken

min praktik palts är helt perfekt. Visst det är inte så himla kul när det inte kommer så mycket kunder. Men min hanledare är suverän! De två dagarna som jag har vart där har vart helt okej, jag tycker det har vart kul. Bästa och roligaste platsen att va på!
Min handledare är hur trevlig som helst! Jag praktiserar på Me&Frank, de hette b-young förut.
Dagarna går fort och det är ju huvudsaken tycker jag, för då har man kul.
Idag fick vi nya, fina smycken och ett par klänningar. Imorgon så får vi förmodligen nya skärp.

nattinatt

nu ska jag sova, imorgon blir det praktik! Jag börjar 10.00 och jobbar till kl18.00.


Min katt har vart hur gosig som helst, det blev nästan drygt! Nu har hon hittat en filt som hon tussar på.
Men nu ska vi sova:*

Jogging gör dig smart

Nu börjar snön smälta så passa på att ta en joggingtur ute i solen. Helt perfekt!


Bra kondition gör oss smartare, så att varva pluggandet med en löptur är alltså det bästa sättet för att få bra betyg:) Forskare vid Göteborgs universitet har granskat kopplingen mellan resultatet på tester för kondition och intelligenstest och sett en stark koppling mellan bra kondition och högt iq. 
Anledningen ska vara att man får ökat blodflöde till hjärnan efter till exempel en halvtimmes joggingtur.



sweet thing


Nelly.com

13-14/3 Lördag,Söndag

Åkte med johanna, henne kille och hans kompis till börlänge idag (lördag). Jag köpte mig ett par skor, 2 t-shirtar ett linne och 2 nagelack, blev inte så jätte mycket, men jag är iaf nöjd med de jag köpt och det är ju huvudsaken. Vi var i borlänge i 2 timmar kanske. Men kul var det! Och bilturen dit var ganska läskig, iaf ett tag. Andreas körde så himla fort:) hihi! läskigt. Efter att jag vart i borlänge så skjutade dom hem mig till siv, där firade vi henne för att hon fyllde år. Senare på kvällen så kollade vi även på melodifestivalen. Tycker ni det var rätt vinnare som vann?
Det tycker inte jag, men det är ju som det är:) Får hoppas på att det går bra för anna. När vi kollat klart på melodifestivalen så kikade vi på en film ett tag. När det blev reklam så skjutsade vi hem farmor sen åkte vi hem. När jag klev ur bilen vid halv 12, så var våra grannars hundar ute och dom började sååklart att skälla.. Varje morgon som släpper dom ut hundarna och låter dom skälla, släpper ut dom vi 6 kanske, jättedrygt. Jag vaknar ju såklart när jag hör dom skälla.. För jag har mitt fönster mot deras gård. Så när jag kom in så kom jag på att jag kan ju ha öronproppar i öronen när jag sover:) Så då letade jag på ett par. När jag skulle lägga mig så satt jag i dom i öronen och det blev helt tyst, sköönt! Efter ett tag så somnade jag. Och jag vaknade inte av några hundar på morgonen, var rätt skönt. Meeen, jag hade såklart glömt att säga till mamma att hon skulle väcka mig på morgonen för att jag hade fotbollsträningen, kunde ju inte ställa klockan på mobilen för då skulle jag inte höra den. Så jag missade fotbollen, tyypiskt... Aja det var ju iaf fint väder ute så jag gick ut och satt mig i solen ett tag. Vid 3-4 tiden så gick jag ut och gick i en timme och lite till, det va skönt. När jag kom hem så satt jag mig vid bordet och pratade med lena, anna och farmor. Sen så gick jag ut och gick med patric en sväng i nordanö:*
Nu har jag ätit en macka och varm oboy så ska snart ta mig en dusch sen sova. Imorgon har jag praktik på Me&Frank. Ska väl bli kul, men får göra det roligt. Vi har praktik i 2 veckor, just nu känner jag inte för att praktisera men, jaja! bli säkert kul!


9/3 tisdag

idag fick jag skjuts av mamma till skolan, när jag kom till skolan så hade jag några lektion.. tråkig information!
Efter skolan så gick jag och Nathalie ner på stan, jag skulle byta ett par leggins till min lillasyster. Efter det så åkte nathalie hem, så då gick jag och provade skor, åååh vill ha röda converse! Efter att jag provat skor så gick jag till farmors jobb sen skjutsade hon hem mig. När jag kom så tog jag mig en macka och fruksoppa. Efter att jag slängt i mig det så bytte jag om och skulle gå till fotbollsträningen, så jag promenerade kanske 5-6km innan fotbollsträningen, blev även lite jogg eftersom jag började gå lite sent. När jag kom fram så var det bara att byta skor och börja spela. Fotboll är så himla kul! Efter träningen så böt jag skor igen och promenarade halva vägen hem sen fick jag skjuts av mamma, då åkte vi till willys och köpte blommor till våran granne. När jag kom hem så duschade jag. Nu ska jag gå ner och ta mig något att äta, är hungrig! Den blir det tv sen sängen. Ha en bra kväll!


jag och bossan, (lillasyster)

8/3

idag var det första skoldagen efter sportlovet, nu lääängtar jag till påsklovet! Ska bli så himla skönt. Dagen började iaf med dans på morgonen, sen blev det samhäll sen slutade jag, då tog jag mig en promenad hem, himla skönt var det, solen sken! När jag kom hem gjorde jag min favvis mat! Satt mig sedan ute i solen och läste lite engelska. Sp skönt i solen! Direkt efter att vasaloppet har varit så smälter snön, helt perfekt, nu känner man lite vårkänsla och lukten i näsan, mysigt. Men det är lite drygt när det blir så plaskigt.
Iaf vid 4-tiden så tog jag sparken och hämtade philip på skolan. Sen var jag barnvakt till 7-8 ungefär. Vi spelade lite wii och kollade på film. När philip åkt hem så gjorde jag inte så mycket, dansade lite bara(a)




sallad kyckling & morot, kanooon!

7/3 vasaloppsdag

började med att kliva upp runt 5 halv 6. Älsklingen sov hos mig för att han skulle med och kolla på vasaloppet. När vi satt oss i bilen så somnade vi efter ett tag. Sen när vi kom fram så tog vi lite fika och sen åkte vi till evertsberg och kollade på täten och när pappa kom. Det gick faktiskt bra för pappa! Sen när vi vart i evertsberg så åkte vi till mora, där träffade vi min kusin mathilda och faster lena. Sen var det dags för mat då gick jag och patric och åt på en pizzeria. Sen kikade vi på när pappa gick i mål. SUPERDUKTIG!
Jag köpte mig 3 mössor också när vi var i mora.
Vid 4-5 så åkte vi hemåt, vi somnade även i bilden då också, när man kom hem så var man ganska så trött.. Men det var kul!!
Bilder kommer en annan dag!

6/3

idag har jag vart ute i solen och spelat fotboll i snön:) har även skottat en gång den djupa snön. Så man kommer någonstans på baksidan. Satt ute och fikade i solen med mamma och bossan också. Efter ett tag så gick vi in till therese och malin. Therese och andreas fick sina födelsedagspresenter. therese fick en navelpercing och andreas fick en svart tröja som var skitsnygg. Malin och mamma tog en kopp kaffe sen skjutsa vi bossan till sin träning. Nu har jag hängt tvätt och gjort mig en icesmoothieshake. Nu ska jag plocka in massa tvätt i garderoben och dammsuga mitt rum. Sen blir det väl tacos till kvällen, mums! Imorgon ska man upp vid 5 halv6.. jippii!



paniiik

jag la nyss i en tvätt för ett tag sen. Så hade jag bara tagit all tvätt på mitt rum och släng i maskin (bara mörk tvätt). Och sen efter ett tag när jag duschat och städat lite på toa, så gick jag in i mitt rum igen och då kom jag och tänka på att jag hade ju lagt min puder på tvätten vet inte varför och även min puderborste. Jag fick panik och började leta överallt på mitt rum om jag kanske skulle ha kagt den i garderoben eller något. Men nej där låg den inte. Ååh nej min puder ligger i tvättmaskiiiiiin...... aaaaah!
Sen fick jag världens lampa eller något ovanför huvudet och kom på att jag hade ju lagt den nere i en väska! så nu är det lugnt igen.
Nu ska jag ta mig ut på en promenad och sen leka i snön. Det är soool ute och nu kan all snööö smälta tycker jag!:)



KiwiSmoothie


Nyttigt mellanmål som påminner om en milkshake men är betydligt nyttigare och fullproppad med c-vitaminer.

Ingredienser (1st)
 2 kiwi
 1/2 banan
 1 1/2dl vaniljyoghurt
 (ev 1/2 tsk spirulinapulver, från hälsokostaffär)

Gör såhär
Skala kiwi och bananen
dela dem i bitar. Mixa sedan snabbt frukten
och yoghurten (och spirulina).
Klart att servera.

halleluljah


Linne: monki
shorts: ginatricot
skärp: ett litet från veromoda
skor: skohuset (tror jag)
armband: rött, lindex. kedjor, veromoda. svart, lindex


linne: h&m
leggins: lindex
armband: h&m
skor: h&m
halsband: ett gammalt, vet vart det kommer ifrån


tröja: bikbok
shorts: h&m
skor: dinsko
armband: lindex båda två
skärp: gamla haft sen jag var liten, vet ej vart de kommer ifrån.


Hade lite tråkigt när jag kom hem så provade lite kläder. Vill ha vår och sommar!

hos sivan

blev en skön promenad till sivan idag, blev musik i öronen och solsken i ögonen. Bossan åkte bil, så gick ensam. När jag kom hem till siv så kände jag att jag hade ont i öronen.. ajaj! Innan jag gick så kände jag att jag hade lite ont i halsen men tänkte inte så mycket på det. När jag kom hem till siv så blev det kyckling och ris och sallad, det var jättegott. Siv gör en supergod kyckling!
När vi hade ätit så gick vi ner på stan en sväng och kikade lite. Som tur var så hade jag inte med mig mitt kort så kunde handla något. Annars hade jag nog handlat en tröja som jag hittade på. Vi gick in på apoteket också, där kikade vi på något som skulle göra bossan frisk. Hon har varit förskyld länge nu.. När vi varit på stan så promenarade vi hem till siv igen.
Det blev ingen träning idag.. hade ingen skjuts hem och så hade jag ont i öronen, så jag vilade.. Får ångest när jag hoppar en träning!! När vi skulle hem så åkte vi förbi anna och hälsade på katterna, stora har dom blivit:)
Sen när jag kom hem så kunde jag inte hålla mig, kände mig så himla lat.. Så jag tog på mig springskorna och sprang en vända, kändes skönt. Ögonfransarna frös, haha! När jag kom in och satt mig vid köksbordet så kände jag att jag blev hur yr som helst, men mådde inte illa eller något. Blev bara yr, läskigt.

Nu är jag trött på vintern, snön och kylan!
Sommaren kan väl ta och komma nu!


fotboll


jag vill träna fotboll idag! men har ingen skjuts hem efteråt..

Nu ska jag byta om och gå hem till sivan!!:D

5/3

idag vaknade jag runt 10. Låg kvar i sängen en liten stund sen gick jag upp och tog mig en tallrik fil, flingor och banan. Vid klockan 12 idag så ska jag och bossan gå hem till sivan. Vi ska äta god kyckling och nånting till, mums.
Jag vet inte om jag ska gå på fotbollsträningen idag för jag har ont i halsen och har lite ont i öronen.. Vi får se hur jag gör. Men om jag ska på träningen så måste jag gå hem, för pappa är och förbereder sina skidor inför vasaloppet så han har bilen. Han kommer hem sent på kvällen, typsikt.
Då känns det lite bättre att jag tar en powerwalk hem till sivan och en powerwalk hem efter att vi vart hos sivan. För då kanske jag inte blir lika sjuk som bossan har vart.. usch!
Det passar ju perfekt med en powerwalk med en klarblå himmel! Och idag ser det inte ut att blåsa lika mycket som det gjorde igår..

Snart är det slut på sportlovet också.. blääää! Lovet har gått så himla fort..


vecka 9








4/3

sov hos älsklingen inatt. när vi hade vaknat så käkade frukost och kikade lite på tv och kikade på datan. Efter ett tag så gick jag hem och skulle ut och gå men då var pappa segat.. haha. Vid 12 gick jag ut oh gick i en timme ungefär, det blåste som tuuusan.. trodde det skulle vara varmt och skönt eftersom solen sken. När jag kom hem så var jag ute i garaget ett tag sen gick jag in och satt mig framför datan.. sen kom philip och örjan och hälsade på. Philip stannade kvar hos oss när örjan åkte. Så nu är man barnvakt, vi har spelat wii men nu spelar philip gh. Snart ska vi ut och bygg en snökoja:) Ha en bra dag!





shoppingsugen?




modekungen, ellos, ginatricot

3/3

idag fick jag äntligen sova ut lite! superskönt. När jag och bossan vaknade så gick vi ner och käkade frukost. När vi käkat klart så gick vi upp och gjorde inget speciellt, sen kom örjan och hämtade bosse, då blev jag själv hemma. Jag la mig i soffan ett tag, somnade till en sväng, sen gick jag upp och satt mig vid datan och pluggade lite. Sen var det dags för fotbollsträning. Det gick väl bra, förutom att mina skott blev över mål nästan hela tiden... haha.
Nu sitter jag hemma här helt själv.. Ska väl ta och äta något roligt:) får se vad det blir.
ha en bra onsdagkväll.


gammalbild

Ginatricot


2/3 tisdag, dansvisningsdag

idag fick jag och johanna gå upp vi halv 9 ungefär, för att åka och fixa ljud och ljus i aulan till dansvisningen. Efter att vi fixa det så åkte jag hem och så kom putte hem till mig, vi kollade på tv och sen gjorde vi mat:) gick ju skitbra, förutom att han klagade lite på min matlagning(a) Det blev kyckling , nudlar och sallad. mumsigt. Efter maten så fixade jag mig lite till dansvisning efter ett tag gick han in till sig och böt kläder och sen kom ewwe och hämtade mig, bosse och putte. Bosse och putte skulle filma och knäppa kort. Dansvisningen gick väl bra.
Det vi filmade till dansvisningen kommer nångång, så får nu se hur det såg ut:)



inte så bra kvalite på min kamera..

1/3 måndag

idag åt jag min mumsiga mat, kyckling och sallad, det kan vara det godaste som finns. När jag ätit klart så gjorde jag mig iordning och åkte till therese och där tränade vi inför dansvisningen som är imorgon. Det gick väl bra. När vi tränat klart så gick therese jag och johanna in till huset, (vi tränade ute i en stuga). När vi kom in så fick vi en jättegod kaka och supergod saft. Vi lekte lite med alla hundarna som de hade. hihi jättesöta. Sen efter ett tag så kom mamma och hämtade mig och johanna. Vi skjutsade hem johanna. När jag kom hem så gick jag och bosse ut och gick, vi gick och kollade på en lastbil som hade kört av vägen, sen gick vi till junovallen och skrev våra namn skitstort på hela isplan:) Sen skulle vi gå hem för att johanna skulle komma hem till mig och sova hos mig. Då mötte vi älskling på vägen, han skulle ut och gå med elsa. Då gick bosse hem så sprang jag och hoppade på johanna sen gick vi med putte när han skulle promenera med elsa. Såklart blev man nerslängd i snön... inte kul! Sen gick vi hemåt, putte gick hem till sig och jag och johanna hem till mig. När vi kom hem så kollade vi på film sen la vi oss för att vi skulle upp i tid och åka till skolan (på ett lov dock..)


RSS 2.0