dagens..

..träning

promenad, 1 timme 15 min.
gymmet:
kondition
löpbandet, 20 min.
cykel, 20 min

styrke
mage, 20x 5
rygg, 15x 3






lite smått..

köpte mig lite prylar idag på öb idag.
hårinpackningen är suuuperbra
handkrämen är dunderbra
nattkrämen och body butter har jag inte testat :)

lillsko


ONE PIECE

beställde denna sköning från nelly.com


badtunnan i fredags

först blev det mat och efterrätt



























27 oktober

halllåå! idag stegade jag ur sägen 8.30 skjutsade bossan till skolan åkte hem och åt frukost. efter frukosten började jag först att plocka undan lite på rummet mitt.. sen var det dags att gå ut och göra rent badtunnan, för imorgon är det baaad med tjejerna, bubbel och lite dricka, det ska bli mysigt:) jag kom just in efter att ha skurat hela tunnan använt högtrycken också så nu är det bannemig rent:) klockan 13.00 så börjar jag jobba, så ska göra mig iordning nu sen käka lite mat sen åka till jobbet och städa på gymmet. efter jobbet ska jag åka till vickan och färga håret.. blev fel igår, så ska färga om idag!! om jag hinner ska jag åka och dansa också sen till affärn och handla inför morgon:)
och det finns en hel del att städa här i huset.. pappa håller på och ska sätta i nytt tak, nya tapeter och nytt golv. det är helt dammigt här, men ska försöka få iordning det till imorgon. ha en toppentorsdag!! :)

tisdag 25 oktober

otursdag!
hejsaan, idag är det onsdag men jag tänkte skriva om gårdagen (tisdag).
dagen började med att jag försov mig.. jag skyller faktiskt lite på att min lillasyster inte väckte mig(a)
jag och elin skulle och dansa på morgonen, jag hade ställt klockan på 7.00 men när klockan ringde så stängde jag av FÖR jag tänkte att min lillasyster ska ju ändå ha skjuts till skolan så hon kommer väl in och säger till mig i tid...
men neeej, det gjorde hon inte, hon tog sin moppe till skolan.. och jag sov djupare än någonsin tror jag, brukar alltid vakna självmant runt 8-tiden min inte den här dagen. men iaf jag vaknade runt 9.25 och vi skulle dansa 9.30. så det var bara att slänga på sig kläder och ner och käka frukost sen iväg och dansa med elin.
efter dansen så gick jag ut på en promenad med elsa och klockan gick som bara den så när jag kom hem var klockan 12.50 och jag börjar jobbet 13.00. så det var bara att slänga in matlådan i micron och sen sticka iväg till jobbet och äta lite. när jag kom till jobbet så var det stop i damerns dusch så det rann vatten i hela omklädningsrummet.. inte min daaaaag! städade och grejade på gymmet sen var det dags för knatteskutt och så skulle jag såklart stänga här på gymmet. jag brukar i vanliga fall inte ha med mig matdosa så när jag skulle stänga dörren så blev jag klämd i dörren och lyckades få in kniven i benet.. chockad som jag blev så gick jag till bilen som stod ett antal meter bort såklart.. så när jag kom halvvägs så vek sig kroppen och det måste ha sett ut som om jag gick på alla fyra. haha! när jag närma mig bilen så tänkte jag "nej jag måste ringa någon för då tänker jag inte på hålet i benet, så ringde jag nathalie och var helt chockad hahahh... sen började jag köra, knäpp som jag blev. och ringde sen jenny samtidigt som jag körde och skakade och grejer. men jag kom iaf till slut till knatteskutt och gulliga jenny hjälpte mig att tvätta och stätta på en lapp på benet.
efter knatteskutt åkte jag på hockey och har ännu inte kollat på hålet i benet, hur det ser ut oså:) haha!
jaaa, det var min dag, bara för att jag försov mig så fick jag kniven i benet.. haa!
såhär ser våra bestick ut och fick den där dumma kniven i benet/låret..

måndags..

... träningen:

gymmet:
löpbandet, 25 min
mage, 12x 6
bröst/triceps, 12x 3
rygg/biceps, 12x 3
simning, 50 minuter

bada

nu har jag packat väskan och ska åka och hämta bossan sen ska vi till badhuset och simma lite.

24 oktober - min dag

haaj! idag fyller jag 19 år fast firades igår. vi hade massa fika här hemma och såklart en tårta:) idag har jag faktiskt vart till gymmet en sväng och gymmat, musiken var av så jag tänkte att jag åker dit och gymmar också. nu ska min mage få lite mat sen ska jag brumma tillbaka till gymmet men inte för att träna utan för att jobba. efter jobbet skulle jag och elin ha dansat men hon mår inte så bra, så vi får ta det en annan gång. nä nu har klockan sprungit iväg så nu måste jag springa ikapp den :) ha en bra dag och jag vill INTE ha några sura miner på min födelsedag! hihi :)

19 idag!

idag fyller jag 19 år!! igår hade jag gäster här som firade mig och farmor.
jag och farmor fyller samma dag! :)
fick massa trevliga prylar som jag ska ha när jag flyttar och pengar som kan va bra att ha:) haha!

benhävingar??

tänkte visa vad jag menar med benhävningar :)
jag vet faktiskt inte vad det heter egentligen, men jag säger benhävningar.
man ligger ihop med benen sen lyfter man de benet som är överst så högt man kan.
sen upp&ner, upp&ner.


(här är jag påväg upp med benet)




något att äta

frukost - yoghurt, linfrön & solrosfrön
lunch - pasta & kyckling, (moroten åt jag upp på en gång jag hade skalat den och
salladen hämnade på sidan av tallriken).

bildbomb

sitter och kikar igen bilder och jiiisesss.. vad bilder det finns på mig och johaho..
tänkte göra en liten bildbomb med bilder på henne och mig.
stockholm 09, torsdag - söndag
















slut med bilder från stockholm.
nu är der bilder från 2010, 16 maj









bilder från 2009, 22 juni








smidigt





första doppet, 2010 22 maj



brottingsmatch..?




valborgshelgen, 3 maj 2009













klassfest, 2009




20111021

heejä! idag är det freedag och jag har ledig helg, skönt som in i bomben! idag stegade jag ur sängen klockan 8.00, hade ställt  klockan på 7.00, MEN min mobil hade visst dött under natten så jag vaknade självmant vid klockan 8.00. just nu gör jag ingenting, ska väl kanske ta en promenad ut i det fina vädret men då blir det ingen pw utan bara en promenad och kanske ta med sig kameran idag igen. den ligger just nu på ladding.. eller iofs så måste jag ju städa på rummet, skulle ha gjort det i onsdags men då var jag till gymmet med johaho ist:) hm.. roligare att vara ut på promenad än att städa, men om jag städar idag så slipper jag ihelgen.. hee, smart va!?
idag ska jag jobba till klockan 17, sen hem och duscha och hem till mikaela, för att sen åka till säter och kika på lite hockeybocky. efter hockeyn så ska jag ha myskväll med min bästa patric:*
ha en bra fredag, med bara glada miner! :)

träning

gårdagens träning:
dans, 2 timmar
gymmet:
löpbandet, 25 min
cykel, 10 min
rygg/biceps, 12x 3
triceps, 12x 3
bröst, 12x 3
biceps, 12x 3
stretch

frostfotografering


träning


18 oktober:
egen träning hemma, (cirkelträning)
situps, 100x 2
rygglyft, 100
armhävningar 50x 2
klubba/kvast 10x 3
detta två varv.
dans 1 timme.
19 oktboer:
pw, 2km (med tyngder)
gymmet:
löpbandet, 10 min
axlar, 10x 3
mage, 15x 3
rygg, 20x 3
dans 2timmar
egen träning hemma:
situps 100x 2
"benhävning" 10x 4 (2 omgånger på varje ben)


20 oktober

hallååja! idag stegade jag ur sängen runt 8-tiden, skjutsade bossan till skolan, när jag kom hem gjorde jag iordning äääägg till frukost. efter frukosten så tog jag med mig kameran ut på en frostfotografering:) imorse var det riktigt kyligt ute. jag tycker faktiskt det är rikigt mysigt  när det blir såhär. så nu ska jag göra mig iordning för att ta mig ut på en långpromenad med tyngderna på. efter promenaden ska jag hänga tvätt sen stoppa någon matbit i magen sen åka till jobbet. efter jobbet ska jag hem en stund sen iväg och dansa sen ska jag och simmmma:)
ha en trevlig hösttorsdag, med bara glada miiiner! :)

felicias födelsedagsparty - 14 oktober

felicia 18 år! ♥









18 oktober

goddagens! imorse stegade jag ur sägen runt 8.15, skulle egentligen iväg och dansa med elin.. men det blev inte så! jag skjutsade bossan till skolan ist och sen har jag inte gjort något speciellt. tänkte köra lite egen styrka här hemma, som situp, armhävningar, rygglyft och även den där med innebandyklubba/kvast och två stolar, (gå in på kategori - träning så finns det blider på vad jag menar). efter att jag kört ett egen litet pass så blir det mat sen åka till jobbet, idag kommer paulina dit med lite grejer till mig! efter jobbet blir det iväg till mitt andra jobb, knatteskutt. jag minns inte riktigt vad det var för tema idag men det visar sig när jag kommer dit, jag antar att det är handboll idag iaf:)
efter knatteskutt blir det iväg och dansa, det ska blir sköj! nu ska jag ner och göra iordning mitt lilla egna träningspass här här hemma. ha en toppen tisdag! :)
i lördags så skulle jag prova dricka apelsinjuice.. (jag är allergisk..) fick halsbränna och så pluppade det fram ett j*kla munsår också.. sååklart! blää, men nu är det påväg bort iaf!

random


dagens...

...träning
promenad 6,5km  (till gymmet)

gymmet:
springbandet 25 min.
ben/rumpa 12x 3
vader 30x 3
triceps 12x 3
rygg/axlar 15x 4
rygg/biceps 12x 3
mage 20x 3
sidan av magen 20x 2 (på varje sida)
stretch




sjal sjal sjal

mamma har stickat klart en sjal, den passar perfekt nu till hösten!

förra helgen

jenny vandrar på rumpan!
vart jag mig i världen vänder - dansen

tolfte oktober 2011

tjohejsan allesammans! idag stegade jag ur sängen runt 9-tiden. käka frukost och fick sällskap av lillasyster.  efter frukosten så fick jag ett sms av elin. vi bestämde oss för att åka och dansa! så hoppade i kläder och brummade iväg till gymmet och och dansade. idag gjorde vi klart 2 danser, det här kommer bli kul! ska bli spännande och se hur provomgången kommer att bli, om vårat pass är bra:) hoppas! elin och jag blir då svettiga iaf. efter att vi dansat så åkte jag hem och åt mat gjorde mig iordning för att åka till jobbet. nu sitter jag på jobbet och har precis städa i gymmet. nu ska jag ta lite rast innan jag ska vidare till knatteskutt. efter knatteskutt ska jag åka och dansa, men då är det dans till uppvisning:)
igår hade jag och världens bästa två år tillsammans!
20091011♥

gårdagens träning

Kissvända med elsa, 15 min
Långpromenad, 1timme & 30 min
dans 1 timme
+ 1 timme & 20 min dans (gymmet)

20111011

tjeenaree! imorse skjutsade jag bossan till skolan, sen blev det en kissvända med elsa, sen frukost:) efter frukosten så blev det en långpromenix med elsa. när vi kommer in i skogen så hittar hon på en pinne som hon ville busa med, jag skulle kasta åt henne så skulle hon springa efter den. men helt plötsligt så stannar elsa och bara står och tittar på mig och jag står och säger "men kom nu elsa, hit osvosv", sen går hon helt plötsligt ut i skogen och så börjar hon gräva.. då ska hon gräva ner pinnen.. hm! så jag tog pinnen av henne så började vi busa igen. sen när vi kommit en bra bit så stannar hon igen.. och springer in i skogen igen och då springer hon rakt in i ett träd, stackarn.. (men det såg liiite kul ut:$ ) sen fortsätter vi att gå och elsa tar med sig pinnen en bit till sen lägger hon ifrån sig den:) det var iaf en himla skön promenad! solen sken och det var riktigt skönt ute. när jag kom hem så åt jag mat, sen gick jag hem till elsa en liten stund. men nu sitter jag på jobbet och ska snart ut och städa, det var någon som hade skrivit en lapp om att soptunnan inne i solariet behövdes bytas.. tror ni inte att jag ser det eller..? haha! trött på alla lappar! men iaf nu ska jag stääda. efter jobbet ska jag iväg på knatteskutt sen dansa sen iväg och dansa med elin inför passen som vi kommer att ha:)
Ha en bra dag! :)

fredagens träning blev..

...en pw på 3,5km (med tyngderna)

gymmet med mikaela,
crosstrainer 15 min
styrketräning 35 min
springbandet 10 min
stretch

20111010

goddagens! imorse var jag ut på en morgonpromenad med sötelsa, efter promenaden gick jag hem med henne till pratric, sen åkte han till skolan och jag gick hem och kokade ägg, la mig i soffan och tog det lugnt. sen var det dags för att göra iordning lite mat, sen till jobbet.
just nu sitter jag på jobbet och försöker förstå mig på den har förbannade spellistan som inte vill det jag vill. när jag ska byta låt, så klickar jag ju såklart på den låt jag vill spela, men NEJ den låten vill inte spellistan spela så den hoppar över de låtar som jag vill att den ska spela... hm! nu ska jag iaf ut och städa efter alla grisar som stökar ner här på gymmet:) efter jobbet kommer elin och då ska vi fortsätta med dansen. vi var och dansade här på gymmet i ca 2 timmer igår (söndag) och vi kom en braaa bit också:) goodddi! nej nu ska jag kila ut och städa,
ha en toppendag! :)
i imorgon eller på onsdag kommer en ny one piece till mig och jenny! wiie

redo för utgång...

...i väntan på att jenny ska komma och så ska vi dra till jessica.
ha en trevlig kväll! :)

utgång!

det blir förkrök hos jessica1 sen iväg på krogen:)

promenad innan festligheter

blir en promenad med sötelsa innan festligheter med snygga brudar!

städning

före
klart

jag älskar han! bästa som finns♥

lördag 8 oktober

hallååja! tiden går med en rasande fart, tycker jag allt. idag har jag vart ut på en promenad med elsa och just nu håller jag på och städar på mitt rum, det tråkigaste jag vet!! tar sån himla lång tid, bara för att jag hittar på massa andra saker jag kan göra ist. men nu ska jag gå ut med mina täcken och kuddar och vädra lite sen dammsuga golvet, funderar faktiskt på om jag ska ta fram torken och torka golvet också. det ska jag nog göra, fräscht blir det då och luktar gottis:) ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har pratat med jenny och sofia, vi är lite sugna på utgång. det är bara vänta och se vad som händer, eller ja, till vi kommer fram till något. jag har fått för mig att jag vill klä ut mig... hm! haha.. nej nu ska jag fortsätta med städningen!
byebye folks, ha en toppenlördag! :)
maskeradfest 09

7 oktober

idag är det freeedag och jag har ledig helg! skööönt som in i norden, kan jag säga er. efter jobbet idag så ska jag stänna kvar och gymma med mikaela, bossan kanske också kommer. efter gymmet blir det att ta den lugnt, kanske städa undan lite på rummet, slänga ner lite grejer i flyttlådorna som står på mitt golv:) hm, egentligen är inte dagen planerad alls förutom jobb och träning. får se vad som händer senare. nu ska jag iaf dansa lite zumba eller kanske tar jag en promenad med tyngerna eftersom solen börjar sticka fram.  får se.
Ha en toppen fredag! :)

födelsedagsparty - jenny & jp

födelsedagsbarnet - jennyyy
födelsedagsbarnet - jp

someone like you

tänkte bara säga godnatt, nu ska jag soooova! full rulle hela dagen så nu förtjänar jag att lägga mig och sooova.
gött ska det bli! lillasyster bossan hälsar också godnatt :)
GODNATT, SOVGOTT! :)

dagens träning

morgon-pw, 8,5km (+tynger på fötterna)
crosstrainer, 10 minuter
springbandet, 15 minuter

magträning 15x 3
rygg/axlar 12x 3
bröst/triceps 12x 3



20111006

godmorgon! idag stegade jag ur sängen klockan 7.00 imorse, skjutsade mamma till jobbet. när jag kom hem så slog jag på tvn och kikade lite sen vaknade bossan till liv så käkade vi frukost tsm sen skjutsade jag henne och tova till skolan. nu har jag precis betalat min räkningar... jättekul! men neeej, ingen kul alls:) nu ska jag byta kläder och ta mig ut på en promenad för att sen åka och hämta bossan i skolan igen sen iväg till jobbet. idag har vi mööööte, ska bli spännande! (ellerhur elin?) hehe! efter jobbet så ska jag stanna kvar och kö ett pass en timme. sen hem byta om och iväg och daaaaaansa! ska även klämma in moster idag, ska nämligen noppa hennes ögonbryn. eller om mamma kanske får ta det ist, tror inte jag hinner med det..
Ha en toppendag!

snar framtid...

ja inom snar framtid så kommer jag själv tipsa om lite magövningar, då man kan använda bentyngder och få ut lite mer av magövningarna. kommer även visa olika grejer man kan göra med magrullaren som jag sa tidigare att jag skulle göra, men har inte haft tid till det. jag har fullt upp i veckorna och på helgerna pga av jobb, så mycket av min träning håller jag för mig själv just nu. man SKA försöka komma ut med tips och hur jag tränar:)

gårdagens träning

pw på ca 20 minuter bara.. (pga akuten fel!)
vader 30x 3 (gymmet)
mage 20x 9 (gymmet)
axlar/bröst 12x 3 (gymmet)

20111005

tjollahoppsan! imorse gjorde jag iordning ägg på macka, mmm.. så åt jag lite blåbärsyoghurt, mummade! sen efter frukosten hängde jag tvätt la i en ny tvätt, gick ut på en promenad med tyngderna på, när jag kom hem så hängde jag tvätten. böt om och gjorde mig iordning för att åka till siv och bli bjuden på mat:) efter maten var jag propppppmätt. haha! just nu så sitter jag på jobbet och ska snart ut och städa som vanligt. efter jobbet ska jag iväg på knatteskutt och efter det ska jag hem och gör mig iordning för att ut och äta med, vickan, palm och patric:) ska bli trevligt! nej nu ska jag ut i gymmet och städa lite. ha en bra dag!:)

WORK IT 24H

gå in på hemsidan och kika så ser ni vart alla gym finns
och så får ni lite info om vad som kommer till Avesta såsmåningom:)
www.workit24h.se

20111004

hallååjaa! nu var det ett tag sen jag skrev, men har haft fullt upp, så har inte haft tid att skriva om min träning och allt sånt. men bara för att jag inte skriver om min träning så ska ni veta att jag tränar ändå. men just nu så är jag lite förskyld och tar det lite lugnare med träningen. idag ska jag faktiskt iväg och ha knatteskutt med barnen. idag har vi temat hinderbana. efter jobbet så ska jag kanske iväg till dansen med får se och efter det kanske åka och kikelura på hockey:) idag har jag suttit på akuten från klockan 8 på morgonen till 11.40. SKANDAL, så lång tid det tog! efter en så lång väntan så fick patric ett svar på kanske 2 minuter, sen "hejdå, tack för oss".. haha ja jo varsegod, fick ju väääääänta hur länge som helst. när jag kom hem tog jag en promenad med elsa sen stack jag till jobbet och nu är jag här. har städat och grejat lite ute i lokalen.. och vaad jag lääääängtar till på torsdag! nej nu ska jag torka lite och städa undan efter alla som springer med uteskor på springbandet så det blir helt geggigt där.. hm!
Ha en bra dag! :D

RSS 2.0