borta bra men hemma BÄST

jag längtar hemhemhem!!

hejhopp

har tyvärr inte gjort så mycket inlägg nu, är nämligen i funäsdalen.. Har åkt skoter och skidor! När vi va ute på en dagstur med skotern så gick den sönder, kulkul.. Imorgon så ska den in på lagning, hoppas det går att fixa! Jag längtar hem så himla mycket, längtar till nyår som en dååååre! längtar efter majsan och min underbara älskling:* Imorgon så ska bossan och jag gå över sjön sen handla lite, låter spännande va? hehe.. Hoppas att eran jul va kul, för min var faktiskt helt okej, för att ha varit friad här uppe... när vi kom till funäsdalen så va det -30 grader sen sjönk det till -15 men nu idag så är det ungefär -25.. Nu ska jag sova, goden natten!:)


jul

nu ska jag gå ner och klä julgranen och mysa med mamma, pappa och bosse.. ha en bra jul & nyår. drar till funäsdalen på tisdag eller onsdag!



maja

jaa, maja är min katt och hon kan ju vara rätt klantig.. hahahha! Igår så hade vi tänt ljus och helt plötsligt så skulle hon lukta på ljuset.. aah och det visade sig att hon brände lite morrhår så de krullade ihop sig, hahah. När jag ser att hon luktar så skriker jag, maja nej, nej maja... men hon luktar ändå, såklart. Så ska hon vända sig om då lägger hon svansen i ljuset och det började brinna på hennes svans, jag flyger på henne och trycker på hennes svans så att elden ska slockna, puckokatt man kan ha. När hennes svans började brinna så kollade hon bara på svansen och fattade ingenting av vad som hände. hahah, hon såg så dum ut..



pälsklingen min!

kan aldrig sluta

hahahah de här bilderna kan jag nog aldrig sluta skratta åt, hahahha!!


FULASTE! hahahah<3





pulka/bob

idag bar det av till åsbo i snövädret. Det vad skitkul att åka bob, var ett tag sen. Ramlade ett antal gånger och slog i rumpan så nu har jag ont.. och på något vis så har jag fått ont i skulderbladet igen, aja kul hade vi iaf. Vi var där hela dagen, sen när man kom hem så blev det att åka och handla med mamma och passa på att köpa de sisa julklapparna. Imorgon så får jag förmodligen min röda klänning(a) hoppashoppas!


Lillasyster(bosse) jag & philip!<3


julmiddag

idag blev det julmiddag i hedemora med farfar och alla de andra människorna. Himla trevligt var det. Inatt var det 25 minusgrader här:o jag tappar nästan hakan faktiskt, helt konstigt att det är så kallt här i avesta, jag trodde inte ens att vi skulle få snö här.. men det fick vi jipppii! Och det blir funäsdalen den 23 och kommer hem dagen innan nyår, jipppiii! haha!



JULAFTON om 6 dagar

snart är det jul och jag har inte ens köpt klart alla julklappar.. känns som om det börjar bli lite panik. Men på söndag ska bossan och jag ut och leta julklappar, iaf till mamma och pappa sen blir det väl att ge dom andra julkort som bossan och jag knäppt. Den 23 kanske jag drar upp till funäsdalen och åker skoter och åker med snowboarden efter liiite härligt! Men det är inte säkert än att vi åker den 23, men hoppas nästan det eftersom jag vill vara hemma till nyår. Och VAD ska man HA på SIG på NYÅR?


gammalt kort!


HULIA

julia och jag vi är coola vi, båda ska dra upp till fjällen och åka skoter och kommer hem samtidigt, dagen innan nyår.. Båda har lika stressig med att hitta nyårs kläder. Om det nu ens blir så att jag kommer hem till nyår.. får väl hoppas det. sen får vi se vad som kommer att hända om jag kommer hem till nyår. Julia och jag vi är iaf cooola det tycker vi! Hulia du är allt för bra du<3




sjukling

igår va jag sjuk men hade inge feber, men idag hade jag feber när jag vaknade och tänkte åka till skolan. Så det blev att ligga kvar i sängen. min hals kliar och jag hostar. Så nu får jag ta någon halsmix som ska vara bra, men det är äckligt.


ALVIN & GÄNGET 2



Alvin och hans gäng blir tvungna att gå tillbaka till skolan där det för deras del bara blir mer bus, mer sång och ännu fler tokigheter. Men när skolan hotas av nedläggning och enda chansen att rädda den är att vinna en musiktävling där priset är 25,000 dollar är det självklart att våra ekorrar ställer upp.







biopremiär på juldagen


Rubrik

träningen var skitkul idag, vi gjorde lite olika bygg och tränade på dansen. När jag kom hem från träningen så började jag skotta igen, det har kommit sjuk mycket snö, har snöat hela dagen och det snöar fortfarande. Nu har jag pluggat klart och ska lägga mig och sova. Ska bli rätt skööönt! längtar efter sängen. godnatt!


091215

idag blev det skola.. hade nationella matte, vet inte riktigt hur det gick.. menmen. Har precis kommit in efter att ha skottat... shit va jobbigt, jag hade en pytteliten spade för hittade inte den stora snöbjörnen eller vad det heter. Jag kom hem från skolan strax innan 5 sen satt jag igång med skottningen, skottade och skottade kändes som om det aldrig skulle ta slut på snön kom ju bara mer och mer. Aja nu har jag iaf skottat bort det mesta där bilden ska stå och nu blir det att byta om till cheerleadningen och åka och träna, så bli himla kul eftersom jag inte va med i söndags för att jag inte hade någon skjuts, så typiskt... Sen när jag kommer hem så ska jag väl plugga lit jippiii...!!


skidor

va med lillasyster och åkte lite skidor! det va mys.






jessica


tröja JC
jeans GINATRICOT
vitt linne H&M




Lussebandy

dansvisningen på lussebandyn!


091212

idag så lekte jag med pillan vi va och käkade lite pizza och träffade adam och daniel. Vi kikade på två filmen sen gick adam pillan och jag hem. När pillan och jag kom hem så gjorde vi fruktsallad klockan 02.00 ungefär, vi skulle försöka vara uppe hela natten och vi va uppe till 05.30 ungefär:) ganska stolta! hahah. Vi trodde att vi skulle somna på en gång vi la oss i soffan och kollade på film, men det gjorde vi inte! haha!




myspys med pillan!<3


11/12



idag fick jag tröjorna till laget.

thailand

Den här låten ger mig minnen från Thailand, på flyget dit och i Thailand och påvägen hem!! SAKNAR THAILAND!



My eyes are open wide.
By the way,
I made it through the day.

I watch the world outside.
By the way,
I am leaving out today.

I just saw Haley's comet, she waved
Said "why you always running in place?"
Even the man in the moon disappeared,
Somewhere in this stratosphere.

Tell my mother, tell my father
I've done the best I can
To make them realize,
This is my life.
I hope they understand,
I am not angry I am just saying,

Sometimes good bye is a second chance

Please don't cry one tear for me
I'm not afraid
of what i have to say
this is my one and only voice
so listen close
it's only for today

I just saw Haley's comet, she waved
Said "why you always running in place?"
Even the man in the moon disappeared,
Somewhere in this stratosphere.

Tell my mother, tell my father
I've done the best I can
To make them realize,
This is my life.
I hope they understand,
I am not angry I am just saying,

Sometimes good bye is a second chance.

Here is my chance.
This is my chance!

Tell my mother, tell my father
I've done the best I can
To make them realize,
This is my life.
I hope they understand,
I am not angry I am just saying,

Sometimes goodbye is a second chance.
Sometimes goodbye is a second chance.
Sometimes goodbye is a second chance.


<3


BÄSTA!!!!

JAHAP

jag kanske åker till Funäsdalen efter julafton och blir där hela jullovet... kulkul.. nej inte direkt, jag vill vara hemma med alla min kompisar och min älskling! MEN nej mamma vill att jag ska åka med.. Jag ska tjata på henne så att jag ska få vara hemma! Fast om det blir så att jag måste åka med så får jag väl göra det roliga va det och åka skoter och snooooooowboard!


bilder från förra nyår!




snart så

snart är det fredag den 11 och då blir det lussebandy och daaaans! så bli himla kul, jag är laddad till tusen! Hoppas dansvisningen går som den ska och att vårat lag kommer till final;) hahah!

MASK SHADOW



jag tycker den här loggan blev riktigt bra till våran dansgrupp!

GE MIG SOMMAR!!


kläder från stockholm


t-shirt från GINA TRICOT 99:-
även en tröja från GINA TRICOT för 149:-
leggiansen är från GINA TRICOT men dem köpte jag i västerås för ett tag sen för 249:-


tröja från JC 199:-


sjal från GINA TRICOT 129:-

stockholm

i fredags den 4 då åkte jag ewwe johanna malin och simone och några till, till stockholm. Det va kul vi va med om det ena och det andra:) När vi kom till stockholm så höll en på att bli påkörd av en postbil när vi skulle hem höll vi på att krocka, haha. Sen påvägen hem så blev det mycket skratt fulm osv! Men kul va det. Jag köpte inte så himla mycket det blev iaf löshår, en tröja, en t-shirt, linne och en till tröja. Kul hade vi iaf, men jag va lite trött efter sprutan och hade ont i huvudet.. aja skoj va det, blev inte så mycket bilder.

Och den 4 FYLLDE ELIN ÅR! Grattis!!<3

Ginatricot



DEN SKA BLI MIN PÅ FREDAG!


aaa det ser ut som ett till inlägg

NU ska jag packa kläder till imorgon, idrottskläder/danskläder/shoppingkläder.. ojojoj, nu måste jag verkligen tänka så jag inte glömmer nånting. För imorgon så ska jag sova hos johanna e, vi ska knäppa kort, färga håret på johanna och sedan kolla på tv och bara ta det lugnt! Fredagen så drar vi till stockholm och shoppar danskläder och annat. Men då är det inte bara johanna e och jag utan ewwe ska ju också med, sen några till.. längtaaar! Nu ska jag packa lite snabbt sen soooooooova, gud så skönt! nattinatt.


jahap då va det gjort

Idag i skolan så fick vi reda på att vi fick ta vaccin tidigare, skulle egentilgen tagit den nästa onsdag och då gick johanna j och jag iväg och skulle göra det. När vi kom dit så trodde vi att vi skulle få göra det på en gång... men vi fick sitta och vänta i ungefär 10 minuter. Både johanna j och jag är livrädda för sprutor. Men iaf när vi gick in så tog först johanna sprutan och jag satt på knä nedanför henne och höll henne i handen och sen när jag skulle ta så satt jag och kollade ner och skakade om händerna, då sa sköterskan; jessica kolla på mig. Då kollade jag på henne så sa hon till mig att jag skulle andas och då andades jag med henne, eller vad man ska säga och så höll jag johanna i handen. Sen fick jag sitta kvar på stolen ett tag så jag inte skulle svimma så började mina händer att skaka. Johanna och jag fick sedan sätta oss i ett litet rum och vila för jag skakade så  mycket. Sen efter ett tag så gick vi och då kändes min nacke konstig, men jag gick på träningen ändå och tränade. Men nu när jag kom hem så blev armen mer öm och den är astung.. haha! Idag känner jag mig duktig som tog sprutan, johanna j var också superduktig!:)


modekungen.se





GINA


Lussebandy

Lussebandy den 11/12. Jag har fixat tröjorna nu till laget och dom kommer någon gång nästa vecka! Priset på tröjorna är 110kr styck. Nu hoppas jag på en kul kväll och mycket spel och även lite dans med mask shadow!

091201

första december idag, inte många dagar kvar till jul:) och verkligen inte många dagar kvar till lussebandyn och dansvisningen.. wiihoo! Idag efter nationella provet (engelska) så åkte jag och nathalie till dem som ska fixa våra tröjor till lussebandyn, sen när vi kom tillbaka till skolan så blev det lektion.. men det blev en lat lektion, typ städa och bara sitta. När skoldagen äntligen tog slut så åkte nathalie och jag ner på stan och köpte oss varsinn bandyklubba, äntligen en ny, min gamla va lite för kort haha. Sen efter att jag skjutsat hem nathalie så åkte jag hem och sedan på träningen, idag var det mesta av träningen genrep till uppvisningen den 11/12, det kommer bli så grym sååå! efter dansträningen så åkte jag och mamma till rembo och skulle hämta bosse (lillasyster), då tävlade jag och bossan upp för en backen och såklart... mm skitsamma:) När vi kom hem så städade jag lite på rummet och på toan. Nu blir det lite styrketräningen sen blir det TV:)


RSS 2.0