skolan

just nu sitter jag och jobbar i skolan. Idag har jag gjorde en marknadsundersökning, det gick skitbra. Nu sitter jag och jobbar med affärsplan.. Lite smått drygt att göra så mycket själv. Känns som att jag har gjort för lite när jag varit själv. Inte kul måste jag säga, man blir lite smått stressad faktiskt! Mina idéer för hur affärsplan ska se ut är inte så goda just nu.. kommer inte alls på hur den ska se ut på framsidan. Idag har jag även ringt och bokat möte till imorgon (fredag). Ska snart få ett mail om hur mycket mössorna kommer att kosta ungefär. Vet inte riktigt om jag kommer att få reda på hur tryckte på mössan kommer att se ut, inte helt säkert än. Men jag tror det blir på mötet imorgon. Nu ska jag väl jobba vidare med den här sk**en.


28 september

ojoj vad tiden går.. snart är det min födelsedag! wiho.
Idag så har jag vart på praktiken och det gick bara bra. Efter praktiken så cyklade jag hem och det var sån jäkla motvind så jag nästan fick damp, jäkla blåst:) Imorgon blir det att cykla till praktiken igen. Börjar bli lite trött på den där jäkla cykeln, vill ha en körkort i min hand istället.
Ikväll klockan 6 så kommer linda och hämta mig och bossan, vi ska ut till rembo och träna lite barn. Nu ska jag ta något att stoppa i magen innan träningen.
Ha en bra dag.




Mobilinlägg

Nu har jag slutat för dagen på Me&Frank. Dagen var helt okej jag och angelica pratade om lite allt möjligt. Imorgon ska jag jobba med gittan, det ska bli kul. Imorgon är det tjejkväll i plushuset så dit ska jag med melinda och kika lite.

lite snabbt sådär

jag vill bara meddela lite snabbt sådär att nu har jag varit ute och sprungit ca 8 km. Det gick utmärkt bra faktiskt. Nu ska jag ta mig en dusch sen blir det att slänga sig i soffan och kolla på tv.
hehe


fint väder

ja det är ju fint väder idag, fast det blåser som en galning.. Men jag ska iaf ta mig ut nu på en springtur, det blir en lång vända idag. Nu ska jag byta om sen ut och springa efter det blir det att lägga sig i soffan och glo lite tv.

Ha en bra dag!


27 september

idag blev det att cykla till dansen på morgonen. Det är jättekul att dansa nu! Efter dansen så cyklade jag och emelie tillbaka till skolan. När jag kom till hp så gjorde vi inget speciellt. Jag åkte sedan ner på stan och så bokade lite körning med körskolan. Sen åkte jag ner på guld fynd och fixade en grej. Sen cyklade jag hemåt och då åt jag lite food sen cyklade jag till stallet där pillan var. Vi tog in lite hästar och borstade dem osv. Sen kom resten av klassen och så var det dags att ut och köra lite med de små pluttis hästarna :)












avslutar med en söt liten rump:)


sötaste skor









dessa små söta skor gick man runt i när man var liten:)

snö

pappa berättade för mig nyss att det har kommit snö i funäsdalen, uppe på topparna av bergen. Snart blir det väl att åka upp dit och åka skoter. Jag kan faktiskt erkänna att jag längtar lite efter snön. För då kan man börja träna skidor och så kan man ju åka massa skoter och snowboard i funäs(Y)

lite bilder från funäsdalen








-27 grader när vi tog denna bilden








söndag den 26 september

söndag, vad ska man hitta på..? så himla segt med söndagar. Jag ska väl dammsuga lite på rummet sen blir det kanske en promenix och ikväll kanske innebandy, får se hur sugen jag är på det:) Fotbollen är slut och det är tråkigt! fast vi har ju träning nästa vecka också.
Nej nu ska jag dammsuga så jag har det gjort iaf. Sen får vi se.

Ha en bra dag!:)


Gul - svarta dagen

blider från fotbollsdagen på klockarvallen


det blev regnjacka på..


vi ska ta ut lite mål och lägga ut lite koner


mellisen











åååååååh

hur klantig kan man vara... typiskt! jag skulle försöka vara duktig och fixa lite på min blogg men då lyckas jag ta bort min header....... PANIK!! nu har jag inte en aning om vad jag ska göra. Så min blogg kommer att se ut såhär framöver ett tag till jag får till det på något vis-.- åh! klantigt!
dumma bajs varför ska jag ge mig in och göra något som jag inte ens kan, typiskt! Nu behöver jag hjälp med bloggen (a)




25 september

en regnig dag i avesta är vad det är. Idag vaknade jag runt 7 på morgonen, jag åt lite frukost och la mig i soffan och somnade till i 5-10 minuter sen var det vara att gå och byta om till fotbollskläder. Idag har jag nämligen vart och spelat fotboll på morgonen/förmiddagen. Det var väldigt kallt måste jag säga. När jag kom hem så tog jag mig världens varmaste dusch och sen hoppade jag i myskläder. Får väl se vad som kommer hända senare idag, det är ju inte speciellt skojigt väder.. Nu ska jag gå ner och lägga mig i soffan tror jag eller nej jag kom på att nu måste jag hitta på en dans, för 13 oktober så ska jag lära ut en dans för barn.

Ha en bra dag!:)


nyduschad och pet på bossans rump :D


hehe


tjollahappsan

ÄNTLIGEN säger jag bara, äntligen helg! Jag blir för stressad av att vara i skolan.. Känns som att det är för  mycket att göra och att jag inte hinner med nånting.. Jobbigt att vara själv i företaget måste jag säga. Igår eller vilken dag det nu var så satt jag och jobbade med bloggen på kvällen och ja det går som det går.. haha! bättre dag för dag:)
Idag efter skolan så blev det ut oh fika med putte och kika lite på stan. Sen åkte jag hem och så klippte jag mamma och hon mig, så nu känns håret okej igen. Nu ska jag inte klippa på ett tag(a) ska försöka hålla saxen borta.
Nu ska jag kika på idol med pluttisen och äta god mat, det ska bli mys!

Ha en bra fredagkväll!


dagens låt


skönt att äntligen komma hem

idag började dagen med att cykla till praktiken. Dagen var väldigt seg, men jag och angelica hade väl skoj ändå.
När jag slutade så cyklade jag till jobbet och jobbar lite. Nu är jag helt slut men man är ju lite rikare(A) och det gör inget. Nu väntar jag på att melinda ska komma så vi kan fixa kortvasan:) Sen blire idol efter idol blir det sängen ska upp tidigt imorgon, blääää!! Ska ha en presentation för rådgivare och annat bajs.. usssss, säger jag bara. Och jag ska vara själv och presentera, inte kul alls. Vill  bara gräva ner mig under jorden och ligga kvar där! så äre.


HA en bra kväll:)


MYSDRESS

Lite bilder från när jag och Ellinor blev fotade på praktiken i mysdress. Vi kommer nog få flera bilder sen, vi knäppte ganska många.






Den här bilden kommer att hamna i tidningen på fredag:) vet inte vilken tidning än men aja.


21 september

idag kom farmor och hämtade mig så skjutsade hon mig till praktiken. Idag var det väldigt segt, vi hade inte  mycket kunder.. Lite tråkigt! Imorgon ska jag jobba med angelica, och det kommer bli skoj:)
Idag när jag slutade så körde jag hem, det gick super! Nu ska jag byta om och dra på träning. Hoppas det går bra. Har skitont i mina fötter bara för att jag har frysit hela dagen..

Ha en bra dag!:)


19 september!!

IDAG ÄR DET ÄLSKLINGENS DAG!
Han fyller 18 år:)

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!!


17 september

idag blev det skola, jobba lite med uf och ha lite svenska. Efter skolan så gick jag och nathalie ner på stan och kikade lite, jag köpte present till min älskling som fyller 18 på söndag, wiiho!:)
När jag väl hittat på present så åkte jag hem, först skjutsade vi hem nathalie. Nu när jag är hemma så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. SKa väl antagligen börja göra mig iordning(a) så jag inte är så seg.. Ska till johannisen och kolla läget lite. Nathalie kommer hit och hämtar mig sen åker vi dit!

haha, nyss retades jag lite med min katt. När jag rensade min garderob förra helgen så hittade jag på kattmynta. OCh av kattmynta blir katter lite knasiga, haha! Så tog jag lite kattmynta i handen och maja (min katt) kom till mig och blev gosig sen efter ett tag så försökte hon bita mig jätteförsiktigt, det såg skitkul ut! hhaha. Sen hoppade hon till och gick och satt sig två meter ifrån mig och när hon gick så vinglade hon till lite, sen satt hon sig ner och kollade på mig bara. Sen såg hon sin råtta och flög på den, sen la hon sig i sin lilla röda fotölj. Haha jag har en mongo katt. Hon kanske börjar bli för gammal för sånt där:)


14 spetember

idag bar det av till praktiken på morgonen. Vaknade i  kaplig tid så jag inte skulle stressa men såklart så är jag så morgontrött så jag somnar om på en gång.. haha! Så när jag vaknade en timme senare så var det bara att slänga på sig kläder och sticka iväg. MEN jag kom faktiskt inte försent, så snabb är jag på att cykla(a)
Praktikdagen för övrigt var helt okej, dagen gick fort. När jag slutade så skulle jag cykla hem och då var det skitdåligt väder rent ut sagt... Det regnade och blåste så när jag kom hem så jag ut som en blöt katt:) Höll även på att cykla över en fågel som flög mitt framför mig när jag cyklade, knäppis fågel! Bytte kläder på en gång när jag kom hem och stack iväg och hämtade jobbnyckeln. Imorgon blir det att jobba! Hoppas på att det går bra. Är lite nervös för att jag ska göra något fel när jag ska plocka in grejer i en konstig diskmaskin... Jag skulle egentligen ha jobbat idag men eftersom träningen börjar tidigare så hinner jag ej att jobba innan.. Så det får bli imorgon ist efter 20.00.
Nu snart ska jag dra på träning, ska först ta mig ett glas mjölk och en banan till de:)

Usch denna dag har varit stressig på något vis..

Ha en bra dag!:)



dumma dag..

nu blev jag inge glader..

bara för att jag är hemma idag och har tiden att kolla på one tree hill, så är det inget på tv.. aaaaaa!
säsong 7 har slutat och nu ska säsong 8 börja, hoppas man inte behöver vänta så länge till den säsongen börjar! Hoppas på att den börjar nästa söndag(a) HOPPAS!




knockout

nu håller jag på att göra en dans för jag ska ha en danslektion för klassen. Så nu har jag bestämt mig för att göra en helt egen, där jag kommer att göra om gamla steg till nya och ska även ha en ny låt också:) Tog mig en lite paus nu för att det blev så varmt haha. Men nu måste jag fortsätta så jag kommer någon vart, har iaf kommit på en början(y)


inspiration from bikbok


world at our feet

nu såååå är man anmäld till kortvasan, det känns helt okej!

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon var riktigt längesen jag sov så länge, sköönt! Jag vaknade runt halv 12, gick upp på en gång och slängde i mig lite frulle sen cyklade jag hem till Melinda, vi tog oss en promenad i skogen. Sen gick vi hem till henne satt oss vid datan och kikade på skidkläder och lite annat. Vi anmälde oss även till kortvasan! Så nu ska jag börja med att träna Melinda i skidåkning och det kommer att gå super, vi ska köra stenhårt så vi blir jätteduktiga till kortvasan! När vi hade anmält oss och pratat lite så skulle melinda börja göra sig iordning för hon skulle på kalas och jag satt mig på cykeln och cyklade hem, usch vilken motvind det var:)
Nu är jag hemma och är mätt åt nyss lite fisk och potatis. Ikväll blir det nog en springtur sen ta ett glas ägg..


Ha en bra dag!


I like it

idag har mamma och pappa vart i västerås jag fick lite galjar av dem och lampor så jag får lite ljus på mitt rum:) äntligen. Nu vill jag bara ha en ställning där man kan hänga kläder.





te amo

nu ska jag ballra mig ut till cykeln och cykla till melinda sen ska vi ta en promenad, vet inte riktigt vart vi ska gå än men det visar sig:) Sen får vi se vad jag ska hitta på. Antar att jag och melinda kommer vara ute sådär länge som vi var förut, vi gick runt nästan hela stan då:) Nu ska jag kila.

Ha det bra!


dagens låt


11 september

idag så vaknade jag runt 8 tiden, vid 9 gick jag ner och åt frukost, kikade lite på tv sen gick jag upp och satt mig här. Jag har så jäkla ont i min mun... har sår i munnen sen lagfesten igår när jag skulle proppa in massa kex i munnen sen blåsa upp en ballong.. haha! Men kul var det, men är helt öm, hahaa!
Nu hade jag tänkt ta mig en springtur faktiskt. Sen ska jag anmäla mig till kortvasan också! Ska nog ner och kika på fotboll senare. Jag tror att jag tar springturen efter att jag vart och kollat på fotboll föresten för jag måste städa lite innan jag drar ner på och kollar:)
Har inte så mycker mer att dela med mig till er, förutom att jag har världens bästa kille!


11 månader!♥♥



I'm so glad I found you
My heart stops when you look at me
I found you, my puzzle piece♥

Du är min prins, den bästa som finns!!
JAG ÄLSKAR DIG♥



lagfesten
























emma är superglad, frida är lite sur för att hon förlorade och elin där bakom emma blir lite rädd för blixten. haha























det kommer fler bilder sen :)


redo för lagfest

nu bär det av till skogsbo på lagfest på klockarvallen:)





ha en bra fredagkväll!

HP08♥




äh... vi orkade inte klä ut oss

idag hade vi skolfoto i skolan. Blev lite bilder på oss och vart tog alla tjejer vägen på HP liksom??




































arg

åh ibland kan jag vara riktigt arg på mig själv.. jag har inte hunnit att ut och springa en vända på spåret som jag hade tänkt, eftersom det inte är någon träning idag så känner jag att det är nödvändigt att ut och springa några kilometer iaf. Och just nu när jag varit ut och kört så kommer jag på att det är idol.. maaaaah bajs! Nu ska jag skynda mig att byta om och sen springa kanske 7-8km, måste skyndaskynda. Vill ju se lite idol:)


panik

min lillasyster dara iväg på dansträning och här sitter jag kvar och har inte dansat på flera flera månader.. Uss, vad jag vill dansaaa! Är så himla sugen, ha en dansvisning och bara dansa är så sjukt kul! Sitter här och är avis på min syster som får dansa och inte jag, förut var det tvärtom faktiskt..! DANS!!!

Iaf praktiken idag gick finemangen, det var kul. Idag jobbade jag lite längre än vad jag brukar och det gick bra. När jag kom hem så lagade jag mig morötter, mums! kokta morötter är så gott tycker jag med lite piffi allkrydda på:) sen blev det ett glas mjölk till det. Nu snart ska jag ut och köra lite brumbrum sen ska jag ut och springa hade jag tänkt, måste ju hålla formen till vinter som sagt, eller försöka iaf:)

Ha en bra dag/kväll!:)




7 september

idag bar det av till praktiken på morgonen, cyklade dit med sofia:) När jag kom dit så var det en till praktikant där som heter ellinor, jättesnäll och söt tjej. Ellinor och jag fick byta kläder på dockorna i skyltfönstret (killarna och tjejorna). Och de blev så snygga. Sen så rensade vi lite på väggen och hängde dit lite vinterjackor och mössor. Sedan på eftermiddagen så kom avestatidningen och skulle knäppa lite kort på mysdressar. Och då ville malin som skulle knäppa kort ha två "modeller" och då fick vi vara med på kort med mysdresserna på oss:) Det var faktiskt kul. Nu väntar vi bara på att få se oss i tidningen. Men först ska vi få bilderna vi också. Så de kommer kanske upp på bloggen om jag får dem på en skiva:) Annars får vi se hur jag fixar det. Dagen idag var kul. Ellinor var världens sötaste tjej.
Efter praktiken så blev det träning.. och det gick väl bra, men har lite smått ont i min rygg.. tråkigt!
Nu ska jag duscha sen soova gott:)

HA en bra kväll!



johanna &  jag

I know I'll never change my ways


godmorgon

idag gick jag upp rätt tidigt:) skönt! nu är jag klar och behöver inte stressa mig iväg till praktiken som jag brukar. Ska snart gå ner och sätta på mig skona och fara iväg till praktiken. Undra hur denna dag kommer vara.
Efter praktiken så blir det kanske fotbollsträning, om jag inte kommer hem för sent. Det beror på. Om det inte blir träning så tror jag att jag kommer ta en springtur uppe på spåret:)

Nu ska jag kila.
Ha en bra dag!:)


sommaren vart tog den vägen!!?

6 september

imorse så blev det dans, det var skitkul faktiskt. Vi har börjat med en skojig dans!  Efter dansen så hade vi ingen speciell lektion. Vi hade marknadsföring tror jag det var en liten stund sen fick vi jobba med UF. Så det jobbade vi med hela dagen. Jag och nathalie skulle cykla till "duttduttdutt" och kika lite på våra produkter eller ja, kolla om det fanns något bra och det fanns det så vi fick med oss lite prover hem på de vi ska ha. Jag har även köpt  mig en söt liten almanacka, alltid bra att ha!

Efter skolan idag så blev det fotbollsträning och det gick väl bra:) Sista matchen är nästan vecka, längtar!!

ha en bra kväll


3 september

nu är klockan 20.00 och jag ska få i mig något i magen sen ska jag fara till nathalie. Vi ska ha en liten filmkväll.
men turen som jag har så åkte mamma och bossan precis iväg när jag var klar i duschen. Så nu får jag sitta och vänta lite... möööh segt.
men iaf, idag så gick det super i skolan. Jag och nathalie kom på en superbra idé till vårat UF företag och det ska bli så kul! Hoppas att det kommer gå bra. Lärarna tyckte också att det var en superidé! Så nu gäller det att jobba på. Känns som om att det bara är UF i mitt huvud just nu. haha!


nyduschad:)

skolan

Just nu sitter jag och nathalie i skolan och jobbar med UF! Vi ska starta ett eget företag i år som sagt.
Nu har vi kommit på en ny idé och jag tycker att den är mycket bättre än den andra idéen som vi hade. Nu vill jag bara att allt ska komma igång så vi får börja sälja:)

Hoppas på det bästa nu!! Än så länge så går det "skiiiitbra"!


dagens låt


titteletut


springturen gick skitbra. Det kändes jättebra! Trodde det skulle kännas jobbigt att springa efter att ha varit ganska så hårt förskyld.. Men kände inte av förskylningen så mycket, skitbra!
Nu är det bara bra om min hosta försvinner..
Det kändes jättebra att springa idag, innan var jag inte så sugen men man måste tvinga sig ut för när man väl kommer igång så går det bra!
Nu vill jag ha fotbollsmatch och bara springa över alla(a) haha! Jag sprang drygt 8 km, återigen det kändes toppen!:)

Nu väntar jag på att min älskling ska höra av sig, har inte hört från honom på hela dagen. Men just nu tänker jag hoppa in i duschen och sen äta kvällis sen lägga mig i min sköna säng och sova som en stock!

GODNATT!

känns som ett måste

jag ska nu ta mig ut på spåret och springa lite, hoppas att jag inte vrickar eller stukar mina fötter:)
önska mig lycka till(a) haha


1 september

jaa, tiden går faktiskt rätt fort.. bra det! Idag var det sista dag en på praktisken den här veckan. Dagarna har gått fort och det har vart kul. Idag jobbade jag med angelica vi pratade en massa så tiden gick med en väldans fart. Hoppas på att tiden på praktiken går fort varje gång jag ska dit. Men det kommer den nog att göra tror jag, jag trivs väldigt bra där!
Idag efter att jag vart på praktiken så gick jag och ewwe en snabbis på stan. Sen när jag skulle cykla hem så hade jag ingen luft i mitt bakhjul.. skapligt arg jag blev då! haha. Inte hade jag någon mobil heller så jag kunde ringa efter skjuts, den låg hemma i sängen.. glömde den imorse när jag skulle cykla till praktiken.. Och då ska såklart sånt här hända.. inte skoj. så jag fick gå ca 6km innan jag kom hem, mina fötter var inte glada då måste jag säga.. haha! La mig i soffan på en gång och vilade lite sen tog jag mig ett glas ägg, blää! Sen la jag mig i soffan och tog det lugnt. Nu ska jag snart ut och springa en sväng på spåret:) ska bli skönt!

Jag saknar dansen ganske så mycket nu faktiskt, på  måndag ska vi träna lite dans hade vi tänkt:)

Ha en bra dag!:)






RSS 2.0