20110930

idag gick jag upp klockan 8.00 för att äta frukost sen åkte jag till jobbet för att släppa in en sevice kille som skulle fixa springbandet. efter det åkte jag till öb och kikade lite sen ringde linda så åkte jag ner på stan och mötte henne, jag köpte mig en fondation på rean:) haha! den verkar superbra iaf. har inte testat den, men den får duga.
jag har bestämt mig att nu ska jag inte handla på ett tag! sparaspara!!
nu ska jag göra iordning mat sen tänkte jag promenera till jobbet. och ikväll är det födelsedagspartyy!! :)
ha en bra fredag!

shopping

byxor från h&m, 299:-
149:- på H&M
399:- (499:-) på veromoda

hösten - josefine


20110929

hallåja! idag vaknade runt halv 9. gick ner åt frukost och satt på en film (mamma mia). kände att jag behövde ta det lugnt på morgonen för att få bort min halsont.. efter filmen satt jag på mig tyngderna och gick ut på en pw och gjorde även utfallssteg i en backe. när jag kom hem gjorde jag mig iordning för jobb, och åt världens godaste maaat! muuuums, så gott det var!
just nu sitter jag på jobbet, har städat heela lokalen, dammsugit och torkat golv, osvosv! innan jag åker hem så ska jag handla lite presenter för det är några damer som fyller år. sen hem och sen ut med bossan och knäppa lite höstkort:) justja, igår köpte jag mig en ny skinnjacka och ett par byxor, supernöjd är jag! (bilder kommer)

tips - utöka promenaden

när du är ut på en promenad så kan du lägga till utfallssteg.
1. leta på en rätt hyfsat brant uppförsbacke
2. kör åtminståne 3-6 gånger upp för backen
3. gör det ordentligt!
böj benen ordentligt, nudda nästan knät i marken.
gå så att knät precis skymmer tån, så du inte viker in knät eller viker ut knät.
kan vara ett bra tips så man inte gör illa knät.
men komihåg att fortfarande böj benen i ca 90 grader (så långt ner du kan, men nudda inte knät marken!)

knatteskutt!

ja snart slutar jag jobbet sen ska jag vidare direkt till knatteskutt som börjar nu klockan 17.00. efter knatteskutt ska jag dansaaaa.. jag läängtar!! och varför jag längtar till idag är för att vi ska vara i rågen. och då får man tillbaka lite känsla från skoltiden då jag dansade där på ivalet :) hihi. nu vill jag dansa!
ha en trevlig onsdagskväll!

20110928

tjenixenbrixen.. idag gick jag upp klockan 8.30. käkade lite kräm och möjlk sen gick jag upp på rummet och böt om för att ta mig en pw, jag hade faktiskt tyngderna på mig idag också. när jag kom hem så gjorde jag lite magövningar och sedan gick jag upp på rummet och fixade in all rentvätt i garderoben, ska snart gå ner och hänga lite tvätt. hade även tänkt att jag skulle hinna med lite benövningar men vi får se om jag hinner det:) efter jobbet idag så är det knatteskutt som vanligt (tisdagar och onsdagar). den här veckan har vi temat gymnastik och några tjejer från avestagymnasterna är och hälsar på oss. sen efter knatteskutt så blir det daaans, jag tycker det är så hiiimla kul att dansa! åjo, jag har kommit på en grej att jag tycker det är så himla fult att svära, det låter så otrevligt. fast iofs så har man ju vetat det lääänge, men just nu så har jag börjat lagt märke till fula ord. haha tönt jag är alltstå(a)
nä nu ni ska jag fortsätta med alla kläder som ska in i garderoben, sen göra lite benövningar sen käka mat sen sticka till jobbet :) Ha en bra onsdag!

dagens träning

pw på 6-7km med tyngder på fötterna.
situps 20x 5
rygglyft 20x 3
till kvällen från 17-19 blir det att ha gymnastik med småbarnen på knatteskutt.
från 19-20 blir det att dansa.
magrullaren 15x 3

gårdagens träning (måndag)

pw till trapporna för att köra öset.
(3km dit, 3km hem)
magrullaren 15x 3

20110927

god förmiddag allehoppa! idag låg jag kvar i sängen till klockan 9.30, så drygt att vakna med huvudverk.. så jag låg kvar i sängen ett bra tag, vaknade runt 8.00 som vanligt, har alltid klockan på 8.00:) när jag väl tog mig upp ur sängen så åt jag lite frukost. nu ska jag byta om ta mig ut på en pw, för det är sol och blåser inte alls mycket. jag ska nog ta en promenad runt älvspromenaden. nej nu måste jag ut om jag ska hinna hem och hänga lite tvätt och äta sen till jobbet :)  ojustja, idag efter jobbet så är det knatteskutt och idag ska vi ha gymnastik det ska bli kul! efter knatteskutt så blir det att åka och dansa! ha en trevlig tisdag! :)

majsen II - hösten 2011


måndag - ny vecka

började morgonen med att ta det lugnt med älskling, vi åt frukost och kikade på tv. han hade sovmorgon. när klockan blev runt kvart i 10 gick han hem och jag böt om för att ta mig ut på en pw till trapporna idag igen. jag blev så stolt igår efter att jag vart där, så kände för ännu ett hårt pass där idag igen.  nu ska jag duscha sen äta mat och sedan bege mig till jobbet. ikväll ska jag åka och spela lite innebandy också,
håller tummarna på att det kommer gå bra.
jag vet inte om jag kanske ska kö ett pass på gymmet idag, innan jag slutar. men då blir det bara styrka:)
när jag kommer hem så ska jag pyssla med lite bilder, som jag fick på posten idag.
ha en bra måndag!

gårdagens träning (söndag)

pw på ca 6km (3km till trapporna 3km hem)
springa öset i trapporna + utfallssteg uppför.
jag sprang så jag nästa höll på att spy.. sista gången jag skulle gå ner för trapporna var det kämpigt men ännu kämpigare att springa upp igen, jag vet inte hur länge min ben skakade, haha! kunde knappt promenera hem igen.
men jag blir så stolt efter att jag vart ut på ett hårt pass.

shopping - träningsset


söndag, 25 september

ja, jag gjorde inte så mycket på morgonen, tog det lugnt. när klockan blev runt 12-tiden så tog bossan, jag och mamma en pw och då blev det en riktigt snabb pw alltså, mamma tog täten.. haha! sen när vi kom till trapporna så körde jag och bossan ett pass:) sen när vi kom hem duschade vi och sen åt vi mat, sen blev det bestämt i snabba ryck att vi skulle åka och kolla på hockey. så på kvällen var vi och kikade på hockey, åkte med puttes pappa sen med ulla och kent hem.
bossan och jag ute på morgonen :)

lördag 24 september

i lördags så var jag och bossan ner på stan en snabbis, jag köpte mig ett nytt träningsset. jag är supernöjd! och ett par kallingar till putte, som han fick i födelsedagspresent (försenad). efter att vi vart på stan så åkte vi hem och åt lite mat sen tog vi en pw till hockeymatchen. riktigt spännande match vare kan jag säga. efter matchen så väntade vi på putte och så åkte vi med han hem så gjorde jag mig iordning för att åka på kräftskiva och för att fira patrics födelsedag. det var mysigt. efter kräftskivan åkte jag, putte, matte, emil, lisa, häggen och bossan hem till emil, där spelade vi tv-spel. efter tv-spelandet så åkte vi hem och så sov vi, eller vi kikade på film.
hoppas ni hade en trevlig lördag!

mysfredag

har precis förberett mig för att åka hem till johanna för att vänta in elin sen åka och handla något gott, sen iväg hem till jenny för mys! vi kanske ska bada tunna oså:) mysigt de! har just duschat och nu sitter jag i min "one piece". hehe. ha en trevlig kväll allesammans!
så nöjd med mitt nyklippta hååår!

20110923

imorse klockan10 så åkte jag till min frisör felicia, så fick hon klippa av mitt hår. jag blev supernöjd, känns som himla skönt att få av det en bit, nu är det iaf jämt och bra! tack felicia♥
efter att jag vart där så åkte jag hem åt lite mat sen tog jag en skön promenad till jobbet, strålande sol och inga moln alls. när jag kom till gymmet så städade jag undan sen kom nathalie och då körde vi ett träningspass. hade tänkt att jag skulle köra lite mer mage innan jag slutar, sen kommer jenny och hämtar mig så ska vi till kopparhallen och städa eller vad det nu var vi skulle göra:) idag är det fredag och jag har ledig HELG, känns superskönt!
Ha en toppendag! :)

godmorgon..

..eller ja jag vaknade klockan 8.30 idag man har inte suttit vid datorn tidigare. nu ska jag sätta upp håret och sen bege mig ut på en promenad. efter promenad blir det lite magrullare och armhävningar!

sleep tight!

säger godnatt till er alla efter att haft en stressig kväll. direkt efter jobbet åkte jag till alla barn och tränade alla barn i knatteskutt, det gick jättebra. idag var temat fotboll nästa vecka blir det gymnastik med barnen.
efter knatteskutt så åkte jag hem till julia och lämnade nycklar och bollarna, sen stack jag till nästa jobb,
då jag skulle städa som sagt, men det var sista gången. bossan var med mig och nu har hon lärt sig det mesta så nästa gång får hon klara sig själv.
nu ska jag hoppa i säng! ha det bra och sovgott! :)

tips - benövningar

det finns massor av bra övningar och eftersom benen är vår största muskelgrupp kommer du att känna att du har tränat ordentligt. det kan vara ett skönt kvitto på att du har rört dig.
nu tänkte jag ge lite tips&råd om vad man kan göra för benövninar, (dessa ska jag själv göra idag till kvällen).
Kör cirkelträning med alla dessa övningar tre gånger i veckan (eller hur många gånger i veckan du själv vill göra, upp till dig själv). Gör 15 stycken på varje övning och kör igenom ett helt varv. Håll tempot hela tiden. Det är toppen om du orkar göra ytterligare ett varv men om inte är det här en bra början. Utöka efter hand och pressa dig själv. Det är först då som du ser resultat. På övningarna där du växlar ben – gör 15 stycken på varje.
Knäböj Stå rakt,
böj benen till nästan 90 graders vinkel och
behåll hållningen i rygg och bröst – bra för hela benet.
Benspark
Ligg på magen och gör små lyft uppåt med benen – bra för baksidan och rumpan.
Benlyft.
Ligg på sidan och gör små lyft uppåt – bra för utsida lår
Kissande hunden
Lyft benet åt sidan, så att utsidan av låret pekar mot taket
och låret är jämnhögt med bålen – bra för rumpan och utsida lår.


21 september

idag har jag inte gjort så mycket på förmiddagen, hade planerat att ut och promenera men tappade suget när det regnade.. hehe! eftersom det inte blev någon promenad så gjorde jag lite nytt här hemma ist, tog tag i lite tvätt och tvättade. nu ska jag slänga i mig mat hänga tvätt och sen åka till jobbet. efter jobbet blir det knatteskutt, efter knatteskutt jag ska jag iväg och städa.. och får då med mig lillasyster som ska lära sig det där och ta över ist för mig:) när vi är klara med det får vi se hur mycket klockan är, för om den inte är för mycket så ska jag ut och springaaaa! :) imorse fick jag ett sms av farmor "ett litet försenat grattis på Elise dagen (igår tisdag) kram/farmor".
visste det inte ens själv, men jag hade visst namnsdag igår. tack gulliga farmor!

träning!

hej å håå! jag har inte alls haft tid den här veckan att skriva om min träning.. hm!
men i måndags så var jag ut och sprang några km. i tisdags var jag och hade knatteskutt och efter det så var jag och dansade, efter dansen så åkte jag hem och så körde jag lite med magrullaren 20 x5. har inte hunnit med så mycket egen träning.. som sagt, har fullt upp! 

födelsedagsbarnet - 19 september

i måndags (19e) var det älsklingens födelsedag!
GRATTIS!! Jag älskar dig♥

majsen - hösten11


hösten!


19 september - mobilinlägg

idag fick jag och älskling frukost på sängen av hans mamma, han fyller nämligen år idag, nitton år.
idag så år det tyvärr en regnig dag och jag har ingen ork att faktiskt ta mig ut på en promenad, fast vädret egentligen inte ska spela någon roll. men idag ska jag ta det lugnt innan jag ska jobba, sen efter jobbet ska jag spela innebandy och innan det kanske gymma lite, får se. jo justja den här veckan ska jag börja med att skriva om min träning igen. nej nu har jag satt på en film, avatar. så blir att kika lite på den med sällskap av majsen bredvid. ha en bra dag

thailand 09

första dagen i thailand


elefanttur


kortspel på kvällarna


snorkling








tokbilder innan frukosten





























söndag, 18 september

hallåja! kom nyss hem från jobbet, jobbade mellan 9-16. dagen fick i fulla fart hela tiden, så dagen gick snabbt. nu sitter jag här hemma och ska snart ta en promenad till gymmet för att gymma lite och sen vill jag faktiskt ha skjuts hem av någon själ(A) hehe. när jag vart på gymmet så ska jag inte göra nånting!! ska bara ta det lugnt:)
Ha en bra söndagskväll :)

you can try bur never stop me..

...this is what I'm made of, I will never ever let go
This is what I'm made of,  no one can control me
'Cause this is what I'm made of, you can hate but never break me
This is what I'm made of



jobb helg!

ja, den här helgen består bara av jobb jobb jobb.. just nu sitter jag på gymmet och idag gick varuautomaten sönder, buhu.. den måste fixas! direkt efter jobbet här så sticker jag till icajobbet och jobbar till 21 ikväll. imorgon ska jag också jobba på ica, men börjar då på eftermiddagen, så har hela förmiddagen på  mig att hitta på något:) på söndag jobbar jag också på ica då börjar jag 9 till 16. sen är det helg! haha. sen på måndag börjar jag jobba igen på gymmet.. och i oktober - november ska vi komma igång med pass här på gymmet förhoppningsvis! håller tummarna:) nu ska jag göra mig redo för att stänga gymmet och dra mig till ica för att jobba några timmar på kvällskvisten. Ha en bra fredagskväll allesammans! :)
malin och jag på studenten

BRA JOBBAT!

idag efter jobbet så åkte jag och kollade på fotboll och vi vann med åtta - ett!!
wiiihooj, vi gick upp i serien till 4:an! Bra jobbat den här säsongen tjejer!

15 september - blåsig dag

idag gick jag upp klockan 9.30. gjorde iordning ägg och åt ägg och macka och lite yoghurt. när jag hade ätit frukost så tog jag mig en promenad, gick till gymmet och gymmade i en halvtimme sen gick jag hem igen, gick ca 12km + ett pass på gymmet. nu ska jag slänga mig i duschen, hoppa i andra kläder och sen slänga i mig mat sen åka till gymmet igen, men då för att jobba :) efter jobbet så ska jag iväg och kika på lite fotboll. nää nu ni, springer klockan iväg så måste ta en snabbdusch:) ha en bra torsdag!! :)

nu är det kväller

har just kommit hem efter att ha vart på knatteskutt och tränat småbarnen. idag gick det bra, och det var skoj! man blir så himla glad av alla härliga barn. nästa vecka blir det knatteskutt igen, tisdagar och onsdagar kör vi. skulle ha vart på innebandy ikväll... men klantig som jag är så glömde jag, klubban, kläder och inneskor.. buhu! jag skyller på jenny som inte påminde mig igår(a) hehe! nej jag får väl köra ett zumbapass ist och efter det lite styrke också! sen ska jag umgås med min älskling! han är bäst♥

20110914

idag hoppade jag upp ur sängen klockan 07.10 för att skjutsa mamma till jobbet, när jag kom hem käkade jag frukost med jossan sen skjutsade jag henne till skolan och jag stack till gymmet i en timme. sprang sedan runt på stan (ja, jag vet svettig och äcklig), skulle bara köpa lite grejer. så det gick snabbt. när jag kom hem så hoppade jag in i duschen sen åt jag lite kyckling sen åkte jag till jobbet.
just nu sitter jag här och ska snart sätta igång med städningen, nu till hösten så måste man städa varje dag.. det blir så skitigt. efter jobbet så ska jag åka iväg på knatteskutt och träna barnen. igår var det också knatteskutt-träning och ja, det gick faktiskt bra! efter knatteskutt åkte jag och kikade på hockey. nej nu ska jag ut och jobba.
Ha en bra dag! :)

nästa vecka

nästa vecka kommer jag att börja tipsa och skriva om träning igen:)

13 september - regnig dag


hejsanhoppsan!
imorse så skjutsade jag mamma till jobbet, efter de åkte jag hem skulle öppna dörren så var det ju såklart låst. mamma låste dörren och jag hade ingen nyckel med mig.. så ringde mamma men hon svarade inte, då ringde jag josse och frågade om hon hade börjat skolan (hon sov hos en kompis) och nej det hade hon inte, åkte och hämtade henne och skjutsade henne till skolan och så fick jag nyckeln in till huset. sprang upp på rummet och böt kläder och åkte sen till affären och handlade lite frukost. det blev blåbärsyoghurt. skulle egentligen bara handla mjölk och fruktsoppa eftersom mamma inte har någon bil så ville inte hon handla efter jobbet. så då åkte jag och handlade på morgonkvisten. idag ska jag jobba på gymmet som vanligt, sen efter de så ska jag iväg och träna barnen på knatteskutt, hoppas det kommer gå bra! direkt efter knatteskutt så ska jag åka och kika på hockey.
Ha en bra tisdag!!

myspys!


full rullee!

idag har det vart full fart hela dagen tycker  jag allt. det blev promenad till jobbet och såklart började det spöregna när jag bara kom ca 100 meter eller något från huset, men hade bråttom så kunde inte vända om så det var bara att gå 6km till jobbet i spöregn.. när jag väl kom fram så var jag jääättetorr, nä inte alls, snarare pissblöt:) haha!
på jobbet så satt jag och frös och kunde inte ha skona på mig för dom var genomblöta.. hm! det "roliga" var att när jag precis kommit in på jobbet och tagit av mig regnjackan så tittar solen fram, kul kul! men jag fick ju uppleva att promenera 6 km i ööösregn hela vägen:)
efter jobbet så kom mamma och hämtade mig vi åkte hem sen böt jag till torra kläder och så stack jag och jossan i väg och städade. jag ska lära henne hur allt går till på ett ställe som jag jobbar på för kan inte ha 4 st jobb, jag mår inte bra av det, stressa fram och tillbaka hela tiden:) så idag var det första gången efter sommaruppehållet och vi fick med oss sivan också, så det gick bra :)
efter att jag vart och städat så skjutsade jag jossan till  sin kompis kasia, sen åkte jag till ica och lämnade tillbaka en film och sen stack jag till gymmet och körde ett pass. igår var jag på också på gymmet, då körde jag ett pass på 2 timmar, helt slut efter det! men alltid lika skönt efteråt.
Nu ska jag pysa ner och slänga mig i soffan innan det är dags för att lägga sig i sängen och sussa, ny dag imorgon och imorgon händer det grejer:)
Ha en bra kväll! :)


12 september

men jösses, tiden går ju så himla fort. snart är det oktober:) idag ska jag ta en promenad till jobbet, men först ska jag slänga i mig lite mat. ikväll ska jag på innebandy också, om jag hinner för ska egentilgen iväg och jobba/städa, hm hur ska jag göra!? förresten det är rätt mycket som händer nu, imorgon ska jag även börja träna barn i knatteskutt, det ska bli spännande. får se hur mycket jag  kommer hinna skriva på bloggen den här veckan.
nej nu ska jag göra mig iordning sen iväg till jobbet. ha en dunderbra måndag! :)

igår♥

igår hade jag och patric, 1 år och 11 månader ♥


JAG ÄLSKAR DIG!

your body

fick detta av min moster för ett tag sen:)

shopping - Ikea

till mina nya stora kuddar.
skulle ha vart 6 gals. men ett gick sönder påvägen hem, haha!



nya stora, vita, fluffiga kuddar. även nytt lakan/örngått.

shopping

Linnet, BIKBOK
Tröja, BIKBOK
Sjal, CUBUS
Röd munktröja, CUBUS
Vitt linne, GINA TRICOT
Vantar, GINA TRICOT
Halsband & armband, BIKBOK
Solglasögon, GLITTER
Örhängen, GLITTER
Ring, GINA TRICOT
Mössa och skärp, goodibag från BIKBOK. fick även snoddar men dom gav jag till bossan.
goodibagen fick man när man handlat för 500kr eller mer:)
(det jag shoppade på ikea kommer imorgon)

DEPEND - nagellack

utan blixt

med blixt


utan blixt


med blixt



supernöjd med mina nagellack jag köpte idag.
2st för 39:- på cubus
(mest nöjd med det silvirga!)

10 sepember

idag har jag vart med jänny till valbo och shoppat på ikea och i valbogalleria eller vad man ska säga. hittade både det ena och de andra och är så nöjd så! (bilder kommer) efter att vi handlat "klart" så åkte vi och kikade på hockey en liten stund i läkerola arena, sen åkte vi tillbaka till valbo igen och shoppade vidare. man kan ju iaf säga att det var en händelsrik resa med lite gummi och så himla trevligt, med mycket flum och skratt.. hhehe! ja nu ska jag väl plocka undan alla grejer som jag slängt på golvet.. så det blir rent och fint igen. Ha en trevlig lördagskväll!

I LIKE IT!

min pw idag blev inte som planerat.. haha! det blev en lååång pw så var helt slut när jag kom hem.
jag tog nämligen en liten omväg, trodde aldrig jag skulle komma hem och jag hade bestämt mig för att hålla samma takt hela tiden. så när jag kom hem var det bara att stretcha och sen äta och sen sätta sig på cykeln till jobbet med ömma ben, haha..! (gick ca 1 mil, och sen 6km på cykel till jobbet och 6km hem från jobbet).

kläder på !

lillasyster och jag igår innan vi åkte iväg och hämtade isabell och nathalie för att åka och kika på hockey.
ja och mycket kläder fick vi sätta på oss, för att sitta i en kall ishall:)

outfit - promenad


9 september - tokfredag

börjar dagen med att skjutsa lillasyster till skolan 8.30. (känns skönt att inte behöva ta sig dit!!) efter det blev det frulle, nu dunkar jag lite musik såhär på morgonkvisten. ska bege mig ut på en långpromenad idag solen skiner och det är nästan vindstilla ute, mysväder! ooh men ja justja idag är det "tokfredag" och jag har äntligen ledig helg, (säger tokfredag för jag är så sprallig och vill bara hoppa runt, haha tönt jag är!!) jobbade nämligen förra veckan och helgen, men NU ledig helg, yääy! ska ta vara på den här helgen för nästa helg är det jobb igen. och för att komma in på vad jag ska göra i helgen, (eller iaf imorgon), jag ska åka till valbo men jänny, vi ska kika runt lite på ikea. jag behöver nya täcken och kuddar i första hand, men det kommer nog bli lite annat också(a) nej nu ni, ska jag hoppa i andra kläder och ut på promenad. för att sen komma hem slänga i sig mat och sen vidare till jobbet och efter jobbet kanske ut på promenad med elin, om hon inte ska iväg på kräftskiva, vi får lase.
ha en bra tokfredag! :)

outfit - dagens

leggins, gina tricot. linne, ginatricot.

8 september

idag är det torsdag och snart heeelg gud så skönt! äntligen ledig! idag gick jag upp klockan 9, la mig i soffan och kikade på nyheterna. det är ju hemskt det som har hänt, ett helt hockeylag.. så hemskt! man kan nästan inte förstå! usch! r.i.p
igårkväll så var jag på innebandy träning, jenny kom och hämtade mig som hastigast, hade precis kommit hem slängde på mig träningskläder och åkte iväg med jenny. träningen gick helt okej, vi spelade mest match.
men idag ska jag jobba på gymmet och efter gymmet ska jag på "möte" med mathilda, vi ska prata lite om knatteskutt som jag ska vara med på och vara tränare för barn. och efter det så ska jag iväg och dansa om det är någon själ som vill dansa med mig.. efter dansen så blir det att kika på hockey, min älskling spelar idag. det är iofs bara träningsmatch med det kan ju va kul de med. just nu sitter jag fortfarande i pyamaströjan men ska väl hoppa i kläder snart och bege mig ut på en promenad idag, det är ju iaf uppehåll:)

7 september.

idag så gick jag upp som vanligt vid 8-halv9 tiden och kollade på nyheter.. haha ja hm jag kanske börjar likna en tant, redan. till frukost så åt jag yoghurt och sportflingor eller vad dom heter. idag är det inte roligt väder, rikigt höstväder.. och idag kom pappa hem med en biiiil så nu behöver jag inte cykla överallt när det regnar, skööönt! men blir nog att ta cykeln idag ändå i detta väder, får se. nej nu ska jag väl köra lite styrka här hemma, innan det är dax för mat och sen ta sig till jobbet. vi får se vad jag gör efter jobbet, blir kanske att stanna kvar på gymmet och köra ett pass. och ihelgen ska jag kanske åka till gävle också! :) fårlase!
ha en bra dag! :)

LOVE, LOVE DANCE!

idag var jag och fälicia och dansade, vi påbörjade två danser. men mesta dels så bara dansade vi, det var för jäkla kul och svettigt :) nu ska jag ut på en promenad! ha en bra tisdagskväll.

6 september

idag är det lite konstigt väder ute tycker jag.. sitter och kikar runt efter en one piece, men vet inte riktigt vad jag ska välja. har hittat en men då var den tydligen inte äkta.. det stod "the one" på dressen men den var ju så himla fin, så jag skulle vilja ha den här och nu. har även hittat en som är i två olika färger (en färggladare typ), hm jag ska fundera över dagen så får vi se om jag beställer senare ikväll :) har iofs redan en "onepiece" men den är inte heller äkte.. och köpte den på barnavdelningen och känner att den har krymt lite (eller så är det jag som växt), så känner att jag vill ha en lite större one piece. får se hur jag gör, ska fundera!
nu ska jag dansa zumba igen och kanske ta en promenad runt nordanö om jag hinner annars blir det cykeln till jobbet som vanligt. ikväll blir det förmodligen dans också.

redo för att trampa till jobbet


måndag, ny vecka

idag är det 5 september (och snart fyller älskling år), idag börjar jag jobba klockan 13-17. efter jobbet blir det att åka och lira lite innebandy och håller tummarna på att linnea följer med mig igen. vi håller på och känner oss för om vi ska fortsätta eller inte, vi är faktiskt lite osäkra av olika skäl. men får se, det är ju så himla kul med innebandy. linnea och jag kanske startar ett korpen innebandylag med tjejer, haha! nä men får se:)
nu ska jag dansa lite zumba innan jag trampar mig till jobbet :)
Ha en bra dag!

lördag och söndag

ja, efter sjugalet kul kväll på fredagen så blev det att jobba både lördag och söndag. så har inte så mycket att berätta om helgen förutom att fredagen var himla kul! :)

(en gammal bild på mig och johaho)!

bildbomb från i fredags

i fredag efter jobbet så cyklade jag hem som en tok.. slängde mig in i duschen sen kom elin till mig, jag gjorde mig iordning sen åkte vi till jenny för lite party med snygga tjejer:) det var en himla kul kväll med enormt mycket dans på kvällen.

-32 grader

jag och jossan tog oss ut i kylan för att promenera över sjön och in till byn och kika.. hm, bra ide? nä det var det inte, vi frös som tokar så vi ringde efter skjuts hem sen. haha!

"vart jag mig i världen vänder"

har just vart ute på promenad, men blev ingen lång pw idag. jag känner mig inge bra i kroppen, är lite snuvig i nosen och känner av lite i halsen.. men är nog bara en tillfällig grej ska nog inte bli värre, håller vi tummarna på:)
nu ska jag ner och fixa lite mat sen trampa till jobbet.

fina grejer

dessa grejer är bara kostaboda saker. en del av de jag fick i studentpresenter, har även glas som är kostaboda!

min morgon

nu är det 2 september och tiden går med en rasande fart.. snart är det sommar igen, haha! men faktiskt så längtar jag till snön kommer, sätta på sig snowboarden eller längdskidorna och åka lite. och även åka upp till stugan och åka skoteeeer, så himla mysigt.. fast kanske inte när det är -32 grader ute. när vi var i vår stuga för något år sen så hade vi så kallt, näsan/snoret frös haha och ögonfransarna hade is på sig. kan visa bild på bossan.
men iaf nu till saken min morgon bestod av att snickra ihop min lilla byrå som jag ska ha bredvid sängen, jag är faktiskt nöjd. köpte den på rean, wow ovanligt va..? den hade kostat 800:- men jag köpte den för bara 270:- njöd! men hade beslutsångest om jag skulle ha min hand på byrån eller en kosta boda ljusgrej. hm, vad tycker ni?
efter att jag hade fixat ihop min söta byrå så dammsög jag golvet, jag har iofs redan städat på mitt rum men har man en katt och kläder så blir det lätt damm så det var lika bra att köra dammsugan en gång till :) nu är det rent!
nu ska jag ut på en promenad, MEN vågar man ta sig ut i nordanö? det är en man som har blivit skjuten här... i lilla nordanö, "barnbyn", bor mestadels bara branfamiljer här. hm, jag ska iaf gå förbi och se vart det var någonstans. det var med på nyheterna imorse runt 8. när jag hörde det så ringde jag mamma på en gång, men hon visste det redan.
Ha en bra dag!

så skönt, så bra

glada nyheter, mestadels för mig själv då.
jag har nämligen fått ändrade arbetstider på jobbet, jag ska börja jobba på gymmet mellan 13-17 så jag får lite dag efter jobbet också, det ska bli så himla skönt. för då hinner jag med lite saker efter jobbet. så skönt, så bra.
har även fått ett jobb som tränare för barn, knatteskutt.



jag är nöjder

köpte dessa träningsbyxor för bara 199:- på team sportia.
och jag är supernöjd med dom.

1 september

idag är det halvbra väder, solen tittar fram lite då och då. idag känns det som en lååång dag.. ska iväg klockan 15.00 och jobba på gymmet sen när jag slutar där ska jag direkt iväg och jobba på ica till natten känns det som, är just nu inte så himla motiverad till att jobba sådär sent. men nu tackade jag ja, så då är det bara att gå dit och jobba, det blir ju pengar som rullar in sen. efter jobbet idag så ska jag bara hemhemhem och mysa ner mig i sängen.
men just nu ska jag ta en promenad. blir en lite längre vända idag. sen tar jag cykeln till jobbet och så får jag cykla hem i kyla ikväll,brrr!
Ha en bra dag! :)

RSS 2.0