lite mer bilder från maskeraden


maskerad(y)

ja det blev maskerad med pillan och malin(y) sen kom mimmi och lisa, tror jag det var och ännu senare kom jessica h:) Efter ett tag så drog vi till en fest hos viccis. Ja, mailn och pillan va hur söta som helst.. haha! "die fjortis die". Vi hade iaf skitkul!!








091030

jaa, det ser ju lovande ut.. idag så ska det kanske bli halloween hemma hos pillan(y) men får se hur det blir nu för mig.. Har ingen lust att åka ner på stan själv och köpa grejer och sen klä ut sig själv.. Men som tur är ju att jag får komma till pillan tidigare och fixa mig hemma hos henne så man får lite skoj iaf:) så nu blev jag lite mer taggad iaf! pillan du är allt för bra du:) Nu ska jag upp och städa lite på rummet sen ska jag fråga bossan och hon vill följa med mig ner på stan och köpa grejer till halloweenen, vill inte åka själv ju! ha en bra dag/kväll!


ahjustde

Nu ska jag byta om sen blir det hårdträning(y) ska på core och efter det blir de spinning:) just nu känns det lite jobbigt eftersom linda och jag gick fram och tillbaka hela tiden i kuppe.. Men kul ska det bli! Efter träningen så blir det att leka med nathalie, vi ska promenera runt i nordanö och kika runt, jippii va kul;)


091028

nu är jag hemma från borlänge.. hittade inte så mycket, vi tyckte det var väldigt urplockat... så nu längtar jag till stockholm!:)  Men hade som vanligt hur kul som helst med linda, vägen hem var väldigt spännande, vi hade nästan ingen bensin kvar, shit va läskigt det va!! Men vi klarade oss ändå hem(y) hahah. Mycket skratt blev det kan jag lova! Linda är bäst!<3


kupolen imorgon

linda kommer hem till mig imorgon vid klockan 9. Sen drar vi med min lilla vita "snygga" bil till kuppe, längtar. Nu ska jag lägga mig och kolla på tv sen susselura!:) godnatt.


jag & linda för något år sen:)<3


dagen idag

tjohoo, idag har jag tagit det lugnt, städat liiite mest tvättat kläder.. Sen handlat lite med bossan på willys, ätit sallad och kyckling, muums(a) Sen har ju piiip vart hemma hos mig, vi åkte till willys och köpte lite chirre sen kollade vi på tv och bara tog det lugnt, pratade osv. Sen åkte pipen och jag och tankade sen skjutsade jag hem henne och sen skjutsade jag hem älsklingen, fast jag körde inte då:) nu ska jag snart lägga mig och sova, för ska upp vid 8 imorgon och åka och shoppppa(y) sen i november blir det stockholm nångång. Nu har pipen och jag bestämt att det inte ska bli så långt mellan gångerna vi ska träffas. haha!:)<3 Och jag gillade din glasögon jättemycket, supersnygga!


piip<3


kläder


091026

wiihoo loooooov(y) hur skönt som helst. Idag ska jag klippa mig.. läskigt, hoppas det blir bra så jag inte ser ut som en mongomärta när jag kommer hem:) Jag får iaf sällskap av nathalie dit, så jag kan grina på henne om det skulle blir heelt mongo, men nej nu hoppas jag att det ska bli braaaa!:) Sen senare ikväll så blir det att åka på spinning med nathalie också, wihoo va inte jobbigt det är.. blir helt död efter ju, men det är toppen så ska det va(y) Nu ska jag åka och hämta nathalie sen ska vi gå på stan en stund innan jag ska klipppppa mig:| Och nu är det så att jag vill ha en massa sommar!!!!






myskväll med mask shadow

nu ska jag åka till johanna på myskväll med mask shadow:) ha en bra kväll allesammans!


GRATTIS TILL MIG!

17 idag 24/10.   Hoppas på pengar och lite smått&gott(a)


Good Girls Go Bad - Cobra Starship ft. Leighton Meester


Björn Gustafsson


sköna & snygga skor, ellerhur?








comfortable & stylish shoes, right?

frisören

på måndag så ska jag till en frisör som jag inte varit till på flera år känns det som, eftersom jag klipper mig själv oftast:) men nu ska någon annan få röra mitt hår och få färga det. Blir en överraskning om vad som kommer att hända mitt hår, vet inte själv.. hoppas att det blir bra iaf! Jag kanske kommer hem som en brunett, det vet man ju aldrig(a) har vart brunett en gång i mitt liv och det kanske va i en vecka. Men det får bli en överraskning!




sista dagen på åhléns...

jaa idag var det sista dagen på åhléns.. tråkigt tycker jag. För det var en himla trevlig personal:) jag trivdes. Och dom var väldigt glada för att jag hade varit hos dom och jobbat den här veckan, dom ville jättegärna att jag skulle komma tillbaka:) och det funderar jag på att göra också:) Idag fick jag gå en timme tidigare och så fick jag lite smått och gått av dom på åhléns:) jag fick en morgonrock i guld som var i siden, en sjal, en necessär med lite smått och gått i, schampoo balsam och någon hårinpackning, en necessär med DKNY hudlotion, shower, lipgloss & en parfym, så det var nog allt:) Sen köpte jag även ett armband på lindex och en ring på åhléns.






hehe

pillan och jag har nu bestämt vad vi ska vara på halloween;) liiiite vi längtar nu. Ska bli så kul, men vi kommer att hålla det hemligt till den dagen kommer(y) så det blir en överraskning. Spännande:)



ja, förra året på halloween var vi troll. hehe:)

<3

091020

idag har jag jobbat på åhléns hela dagen:) det är faktiskt helt okej att vara där, trevlig personal(y) Men man blir väldigt trött efter dagen jobb. Efter jag jobbat idag så blev det att åka på kalas, min faster anna fyller ju år:) det var trevligt, jag köpte en hjärttvål till henne som luktade jättegott, sen fick hon två söta blommor av familjen:) När jag kom hem från kalaset så gav jag mig ut på en spring tur, lite kallt var det och väldigt dimmigt:) Nu ska jag duscha..


jag&linda<3

jahaja

nu ska jag lägga mig och kolla lite på tv sen blir det att sova:) Imorgon ska jag praktisera på åhléns.. börjar kl10, lite mer sovmorgon iaf, men kommer säkert att få jobba till kl7 på kvällen.. yippi....      godnatt!


091018

tjohej:) idag sov jag och nathalie lite länge tror jag, var evigheter sen jag sov sådär länge, till halv2.. men det var väl för att vi var uppe nästan hela natten och nötte gh;) Sen gick vi upp på en gång och gjorde frukost som vi tog med oss till ishallen, den började kl2. Efter hockeyn så blev det att åka hem och så spelade nathalie gh och jag försökte att få igång en brasa och så lärde jag bossan beat it dansen.


091017

idag har jag inte gjort speciellt mycket, tagit det lugnt och vara ute och gått en långpromenad:) Och så har vi blivit anmälda till lussebandyn nu(y) henke gjorde det idag. Nu ska jag duscha sen ska jag leka med nathalie som kommer hit och håller mig sällskap, sen sover hon kvar  här också<3 johanna och lullan kanske också kommer hit en sväng:) seeyou


bilder från förra helgen hos johanna:)

trevligt var det(y) men iskallt att åka moppe frös benen av mig och händerna.


angelica jag &nathalie<3

hela gänget. sofia emelie angelica jag nathalie ullis jessica malin lizette sofie johanna emelie madde


091014

tjoohej:) idag har det inte hänt nånting med min mobil.. förutom att jag tappade bort den i skolan, men hittade den:D skolan var lika tråkig som vanligt;) efter skolan blev det att åka hem och jag var sjukt trött... jag cyklade hem och det blåste förbaskat mycket och det var svinkallt.. När jag kom hem så la jag mig i soffan och somnade till och vaknade ungeför 10 över 5 av att det lät högt på tvn, då var det bara att springa upp och byta om till danskläder, så bar det av till dansen. Nu gör jag ingenting speciellt har pluggat lite men inte sådär jättemycket, men blev iaf klar med lite uppgifter som ska vara klart. Jag är helt själv helt själv hemma, har inte en aning om vart alla är.. läskigt. Iaf nu ska jag ut och springa.. jättekul jättekalllllt.... aja bara att klä på sig så blir det nog varmt:) sen när jag kommer in så blir det att kika på tv och hoppas mamma och bossan kommit hem då:) 

Historian om min mobil

idag så hade jag ingen skjuts hem efter skolan som sagt.. och så skulle dom stänga skolan tidigare än vad dom brukar göra.. så då var det bara att börja gå. Och så skickade jag ett sms till mamma och hörde om jag kunde komma till henne... men hon var seg så jag ringde och då dog mobilen.. yippi. och jag visste inte vart jag skulle gå och kunde inte ringa någon eftersom mobilen var dead.. så då gick jag till mamma jobb och satt och väntade på att hon skulle sluta eftersom jag hade sagt att jag skulle åka med henne. Så satt jag mig i en soffa och väntade, så satt jag och tröck, tröck och tröck på knappen så den skulle slås på.. men NEJ! klockan gick hur sagt som helst och jag visste inte vad jag skulle göra.. så då började jag läsa lite och gav upp med att försöka få på mobilen.. Jag la mobilen i knät eller något sånt, så började jag läsa lite... sen kollade jag på klockan då var den kvart i 5 och mamma slutade 5. Då tänkte jag att det var bäst att gå och kika lite så jag inte skulle missa henne när hon kom, så då reste jag mig upp och tänkte inte alls på mobilen sååååklart. Och jag vandrade vidare utan mobilen... sen satt jag mig på en stol och väntade, mamma var hur seg som helst... så började en tjej prata engelska med mig, sen efter ett tag så kände jag i fickorna och min mobil var gone:o gick och kollade där jag satt för bara en sekund sen men där låg den inte kvar, så frågade jag tjejen som pratade engelska om hon hade sett någon mobil, men det hade hon såklart inte, då gick jag in på apoteket och frågade och så sa dom att det var en tant som nyss var in och sa att hon skulle lämna in mobilen på polisstationen.. yipppi, undra vad mamma kommer säga.. sen när mamma kom så berättade jag för henne vad som hänt, mamma sa; du jag är inte förvånad du är ju så virrig av dig.. jag; mäh, jag fattar inte hur tanten hann med att ta den.. Sen åkte vi direkt till polisstationen när jag kom dit så var den inte där... aah började nästan grina;) sen när jag kom hem så gjorde jag en anmälan, satt i kö i mer än 7 minuter och klockan var halv.. Klockan 17.42 så ringde jag till polisstationen i avesta och hörde om dom fått in den nu då, gissa var jag fick för svar? ett JAAAAA såklart.. klockan var då 17.50 och dom stängde 18.00, när vi kom dit så hade dom bara låst nån grej, men jag fick min älsklings mobil:D nu ska jag sätta ett senilband eller vad det heter på den, om det nu hjälper...

skolan..

idag har jag stått i café med simon:) fick lite skrattanfall då och då, det var lite drygt för jag kunde verkligen inte sluta att skratta. Nu sitter jag i skolan, har slutat och har ingen skjuts hem... klockan 5 har jag skjuts, yippii... just nu sitter jag i skolan och kikar på kläder som jag vill haaa!:) nu blev det här världens tråkigaste inlägg men har inga bilder i skolan. Det har inte hänt så mycket i skolan heller, så finns inte så mycket att säga.. Och jag SKA fixa min blogg nångång snart framöver;)

=)

nu är det så att det kommer mer bilder och grejer senare om vad som hände i helgen:) kul var et iaf(y)  Min blogg är fortfarande himla tråkig. ska försöka att ägna lite tid till den:) godnatt!


saknar thailand!!

Jason Derulo - Whatcha Say


091009

tjoohej:) idag blir det bion fame med fröken nathalie:) sen blir det nog att fara till johanna och kika läget där:D yey! den här dagen har vart seg än så länge och jag har varit supertrött.. Men nu ska jag ta mig en dusch och pigga upp mig:D för sen blir det fest på fest! ha en bra fredag kväll!


bio med denna filur!<3


efter bio blire fest hos johanna!(y)<3




OBS!

Jag håller på och fixar min blogg. Men få se om jag har någon tid idag med att fortsätta att fixa den!:)


Break Even med The Script


091006

hejhopp idag blev det en helt vanlig skoldag, fast vi hade engelskaprov, som gick skiiitbra... eller inte. Efter skolan så cyklade jag ner på stan en sväng med elin. Hjälpte elin med att hitta en almenacka och så köpte jag ett nagellack och ett svart linne med blommer på, på H&M. Efter stan så cyklade jag hem och tog det lugnt sen kom felicia förbi.. vi låg min säng och babbalde och sen satt vi och kollade på kläder på internet(y) sen målade jag hennes naglar och sen gick vi ut på en promenix:) sen kollade vi lite på tv och drack oboy och tog oss en macka, sen blev det även lite plugga.. tack för en trevlig kväll piiiip:D<3 Nu sitter jag här och dregglar över kläder som jag vill ha.. godnatt


monki


bloggggen

min blogg är enomt tråkig jag vet:) skulle behöva lite hjälp/tips:) jag vet inte hur jag ska göra den... så den får vara såhär svart och tråkig ett tag när en idé kommer fram:)

Chester See - God Damn You're Beautiful



en gammal låt, jag och nathalie lyssnade bra mycket på den förut:)

kläder(y)




hockey med nathalie

snart ska jag åka på hockey med nathalie:) men först ska jag tejpa min stackars tumme.. Har vaknat nästan hela tiden i natt av att jag har ont i tummen, attans..



nathalie och jag vill ha sommarvärme igen! 

091003

idag har jag spelat sista fotbollsmatchen:) och det gick bra för laget, det blev 1-1 mot serieledarna tror jag det var(y) stukade tummen så det gör förbaskat ont i den.. Efter matchen blev det pizza med laget, mysigt:) efter att vi käkat pizza så följde jag med nathalie hem och vi hade en hockeykväll, vi kikade på nhl match:) nathalie är allt för bra!




091002

tjohej, idag har jag varit i skolan.. efter skolan så cyklade jag hem och fick överraskning av pappa:) vi skulle åka till stockholm på nhl i globen. Det var superkul:) tack pappsen! Vi kom hem runt 2-tiden ungefär, så det blev att lägga sig på en gång. Och imorgon är det match, sista seriematchen!


RSS 2.0