28 juni

idag tog jag lite sovmorgon, vaknade av att jag hade en sån HIMLA träningsverk i magen, ujuj!! 
till frukost åt jag de vanliga, yoghurt med, frystabär, krossade linfrön, solrosfrön, chrunchy, på sidan av de, ägg och två vattenmelonskivor. mmmh! efter frukosten blev det en promenad, på 3km bara.. sen hem byta om och promenad till jobbet och på jobbet fick jag fullt upp på en gång, kul! sen dags för storstädning av heela lokalen! yää!
ikväll ska jag på fotbollsträning, det ska bli kul. innan det ska jag ta en promenad hem till sofia om hon är hemma, annars kör jag lite styrketräning innan fotbollen!  
Ha en bra dag!
 
bild på min frukost!
 
morgonpromenaden i djungeln. 

Tips - håret

 
 
vill tipsa om detta dry shampoo! hur bra som helst.
har du skitigt hår och känner att du inte vill tvätt håret varje dag, TESTA DENNA!
det skitiga håret försvinner, du får volym, funkar hur bra som helst i mitt hår!
en liten nackdel finns, och det är för dem som har brunt hår, det kan bli vita fläckar i håret, (på vissa) 
men finns även ett liknande dry shampoo som är för brunt hår. i den för brunt hår har dem lagt i lite färg så om du vill bli av med utväxten så är ju det bra för en brunett. 
 
Finns på KICKS, 65kr

Igårkväll

baila-passet igårkväll gick superbra, alltid lika roligt! efter passet åkte jag hem till nordanö, tog med mig lite räkningar och skulle betala allt de tråkiga! men innan de så satt jag på trappan och mös med majsen. min lilla gosseknorr. sen fick jag en matlåda av mamma också, snällt. slapp ställa mig mitt i natten och laga mat, mmh! 
måste ju säga att denna vecka är jag väldigt stolt över mig själv som har lagat så himla god mat, faktiskt!
jag har gjort: wokgryta, lax & hollandaisesås, köttfärssås. godast var wokgrytan!
 
 
  

27 juni

hallåjsan! idag blev det en morgonpromenad, skönt. vädret var helt okej faktiskt efter promenaden gjorde jag mig iordning för jobb, sedan promenad till jobbet. idag ska jag ha ett bailapass kl18.00 efter de så ska jag hem till nordanö och betala de där roliga räkningarna som man hoppar av glädje av.. 
ni anar inte hur mycket jag funderat på en p&l-biljett.. men det blir inget, känner att det inte riktigt är min grej och dessutom så ska jag utomlands också så måste ju spara och så ska jag till stockholm över en helg och bara vara!
sedan kommer det säkert mer aktiviteter över sommaren. annars så ser jag fram emot utomlandsresan SÅ ENORMT mycket!
 
 

26 juni

tjoflöjt! imorse så testa jag min eggtimer som jag är såå nöjd med, den är så rolig och äggen blir perfekta! hela morgonen så har jag även försökt få tag på någon som kan jobba i hedemora denna vecka, när jag var påväg till jobbet fick jag ett svar tillbaka av häggen som kunde jobba! tjohooo! tusen tack häggen!
idag ska jag även hålla i afrodansen, får se hur det går. tränade igår med var inte helt pigg i kroppen kände jag:( men det är lika bra att komma igång igen så man inte hamnar i träningskoma;) kommer nog aldrig hända ändå.
nej nu ska jag jobba och så bjuder jag på två bilder på min eggtimer, hihi! stolt.
 
 
 
 

Behöver du hjälp!?

Jag vill bara säga att jag är väldigt sugen på att hjälpa någon som behöver hjälp med sin hund, om ni tex behöver hjälp med morgonpromenader eller kanske en kvällspromenad? jag ställer gärna upp!
Så hör gärna av er! 
 

25 juni

Hallå! hoppas ni haft en trevlig midsommar. det har iaf jag haft! vi hade bra väder hela helgen vilket är väldigt ovanligt, brukar vara regn eller molnigt på midsommar. men i år hade vi SOL, hur skönt som helst.
som ni ser lite längre ner så har jag lagt upp lite bilder från midsommar men kommer en till bildbomb därifrån någon annan dag då jag har lite bilder på systemkameran också:)
denna helg har jag sovit i en liten, väldigt liten säng och delat den med patric, så en bra sömn kan man ju säga att jag inte fått, men det har ändå varit en hur bra helg som helst:) jag fick egg-timern iaf! haha.. och så gjorde vi våra midsommar jordgubbar. mmmm! vi kom hem igår på eftermiddagen, stannade till i borlänge för att jag skulle köpa lite grejer till min telefon, sen var det bara raka spåret hem. när vi kom hem så handlade vi lite sen blev det kycklingspett och sallad med älskling! gottis. blev en liten promenad också.
 
NU sitter jag på jobbet, lugn dag idag känns det som. det spöregnade när jag gick till jobbet, det var väldigt roligt!? vad är det med vädret, får vi ingen finsommar eller..? stackars alla P&L-are som kommer få regn.. hehe! usch.. tur man inte ska dit då! nej nu ni ska jag ut och städa i lokalen efter helgen. ha en bra dag!

 

Bilder från midsommar: 1a

det blev en midsommar med sol! UNDERBART
my hade med sig sin söta katt! HUR SÖT SOM HELST
 
 
någon som var trött! VÄLDIGT TRÖTT
 
 
min krans vart för stor i år, så det blev hatten under!
HÄRLIGA MIDSOMMAR!
MYSIG!
FINA LILLASYSTER!
 
 
 
 
ner mot badtunnan för att bada!
 
 
 
 
tröttast!

påväg hem till mig!


bilder från förra midsommaren!


21 juni

Tjollahopp! idag blev det frukost runt 7.00 sen packade jag lite för idag åker jag till rättvik över midsommar!! ska bli trevligt. jag var även ut på en morgonpromenad, men det kändes som om jag skulle svimma, är så himla täpt i nosen och hosta/halsont. blir så jäkla arg för idag har vi match mot dfk och som jag taggat till den matchen, men nej det blev inget. sitter på jobbet nu och är helt slut, hostar halsen av mig och får inte tag på mamma heller som måste ta med min medicin för hostan jag har.. denna vecka har jag även klippt johaho, ewwe och natalie, så har vart en liten frisör denna vecka:) efter jobbet idag så ska jag bara hem och vila mitt huvud,hals&näsa. senare på kvällen bär det av mot rättvik för midsommarfriande med massor av trevligt folk!
GLAD MIDSOMMAR! Ha en bra dag&helg.
 
 
 

20 juni

Hallåj! började denna dag med en frukost, den bästa måltiden på hela dagen, måste bara påpeka det!
Efter frukosten så blev det en morgonpromenad på 8km, sedan lite egen styrketräning hemma. det satt fint! 
lugn och försiktig träning när man har lite halsont, jag blir så galen att det inte bara försvinner! varför ska det hålla på och spöka hela tiden, känner mig inte sjuk men efter att jag tränat så blir halsen helt konstig och så har jag en irriterande hosta på nätterna så jag inte kan sova nå bra:( aja, nu struntar vi i det, idag ska jag ha baila pass men kommer nog att ställa in det, tyvärr!!! får se lite senare på dagen om jag blivit bättre. vid 18.00 ska jag klippa ewwe och om det inte blir någon baila så blir det en lugn promenad till skogsbo och kika på fotboll! 
ha en bra dag!
 
 
 

Helt nytt

Men hallåå! jag hänger inte med i svängarna! blogg.se har förnyats och jag visste knappt vart jag skulle klicka för att kunna göra ett inlägg, men sen såg jag ju, det var ju hur enkelt som helst, hallå jessica öppna ögonen! :) det här blev ju genast väldigt spännande och känns mycket bättre nu!ser att jag måste göra om min blogg!! finns det någon till hjälp kanske?? skulle vara himla snällt iaf :))
en gammal bild på mig och ewwe när vi hade dansvisning med mask shadow

ord till en sann mening.

kom ihåg, det handlar inte om att träna mest, det handlar om att träna bäst. kvalité framför kvantitet är det enda raka till en sund, frisk och stark kropp!

inspiration - summer training


WORK IT 24 HOUR

på tal om workit24h så har jag nu jobbat på gymmet i över 1år. woosch, tiden går med en rasande fart måste jag säga. jag har verkligen utvecklats en hel del tack vare denna arbetsplats. jag gillar verkligen mitt arbete,
trivs som fisken i vattnet.

lite bilder från helgen som varit!

börjar med bilder från när jag var barnvakt åt julia. vi hade en mysig dag på fredagen, med mys på holmen och lite dans för julia och träning för mig på gymmet. dammade även av systemkameran, så blev lite kort med den också.
axel fyllde år så blev att fira honom och äta god tårta!
på lördagskvällen var jag och patric ut med matte, häggen, lisa och emil på finmiddag! det måste jag säga var riktigt mysigt och gör gärna om det!

18 juni

Hejsan! Idag började jag jobba kl8.00, promenerade till jobbet, skönt! Blev frukost på jobbet också som jag gjorde iordning hemma. Fattar inte riktigt vad som hänt med min hals!!? Jag har fått rethosta och låter hes, igår pep jag som en fågel men hade inte ont i halsen, idag har jag mer ont!? Hm..
idag ska jag gå till team sportia och hämta ut dresserna som jag glömt bort:) jag har ett minne som en guldfisk, glömmer hela tiden-.- haa! 
Ha en bra dag!

 


man kan alltid tro, men ta reda på saken först!

hallåja! idag är det måndag och jag känner mig glad fast jag har fått hosta.. yyw! kan ju börjar med att berätta vad jag gjort denna helg som gått med en raaasande fart.
fredag, då var jag barnvakt åt julia (hon sov hos mig och patric torsdag-fredag). julia och jag tog en promenad till holmen och satt oss på en filt i solen och åt glass, gav änderna bröd, när vi kom hem spelade vi lite yatzy(stavning?), åkte till nordanö åt pannkaka, åkte och kollade på axel när han åkte fyrhjuling, vi var till gymmet, jag tränade och julia dansade och busade. sen åkte julia hem, jag gick hem, gjorde mig iordning snabbare än snabbats, åkte till pillan, som hade en pyttefest, hon fyller 20år idag. gick på krogen dansade med pillan och höll fyllekraken sällis på dansgolvet:)
lördag, gick upp runt 9. blev en lugn morgon, åkte till nordanö, var där nästan hela dagen, åkte på kalas hos axel, var ut och åt finmiddag på bjurfors, hotell och restaurang (supermysigt ställe!!), på kvällen började jag tappa rösten, vet inte varför..?
söndag, tog lite sovmorgon, sen blev det tvättstugan, städa lägenheten, film, promenad till nordanö, fortfarande ingen röst, lite halsont.. buhu. blev en storhandling på kvällen och så blev det myskväll med patric.
image description

14 juni

Nämen tjeeenare! Idag så började jag dagen men en brakfrukost, tv-tittande och bara chill. Sen blev det även en promenad innan jobbet, träffade på kusin och faster. Kusin cyklade till sommarlovsgrejs, faster följde med mig på morgonpromenad:) efter promenaden var det bara att byta om och promenad till jobbet:) idag ska det städas undan för helgen och ikväll blir det ett mage&rygg pass sen fotbollsträning, om jag har skjuts och hoppas på att det inte blir inställt som i tisdags! För nu är jag minst lika taggad för att träna fotboll:D hehe! imorgon ska jag vara barnvakt åt julia hela dagen, hon kanske redan kommer ikväll och sover över hos mig, det visar sig! julia och jag ska nog hitta på något bur under fredagen! 
Ha en trevlig dag!

 

 


13 juni.

hejsvejs! idag blev det frukost hemma hos sivan, alltid lika gott och man blir alltid på gott humör! bästa sivan.
ikväll ska jag köra ett baila pass, efter det blir det att åka hem direkt och laga matlåda till imorgon. i helgen kommer jag nog att sova hemma i nordanö och gosa med majsen! kanske ska till den nyblivna 20 åringen och på lite party, ska bli trevlig! :)) ha en bra dag allesammans!
bjuder på en gammal bild på mig och hanna:)

fredagsmys hos erika



studenten min♥


I feel so happy!

Godkväll!
Jag gör ett litet kvällsinlägg från telefonen. Tänkte bara berätta att fotbollsträningen blev inställd ikväll.. jag som var så taggad!! Men det blev iaf ett mage&rygg pass och rörlighet. Efter det så kom jag på att jag kunde köra ett baila-step pass så snart kommer vi igång med ett nytt pass! Det gick superbra idag, så har kommit på steg till två låtar iaf och jag kan dom helt nu. Awesome!! Hoppas ni kommer:)
Mer info om passet kommer när jag gjort klart det:D hihi! Förresten så har jag nog aldrig vart så svettig som jag blev idag när jag övade, svett från knäna, armbågen, hela ansiktet å jaa, i princip så såg det ut som om jag hade duschat;) äcklig jag är va?? Men så ska det va:D ha en trevlig kväll, snart sängen för mig! Pussee


Balen 12 - lite andra bilder


12 juni.

hallååj! vaknade imorse vid 6-tiden av att jag inte kunde sova, hade halsont och det första jag tänkte var, "F*N". patric var helt slut och kände sig febrig men han åkte till jobbet iaf. jag tog en sked halsmix, gjorde iordning varm frulle, blev nyponsoppa och te med lite halsmix i. måste ju verkligen rekommendera halsmixen, grym kur till halsen!
ikväll blir det ett mage&rygg pass sen sticka iväg på fotbollsträning:) får se hur det kommer gå med fotisen, men hoppas hoppas den vill som jag vill, SPELA!
kan ju även nämna lite om besöket i gävle igår med den nya tjejen som ska börja jobba på gymmet. det gick superbra, fick även träffa personliga tränaren. jag visade lite bailasteg och gick igenom hur allt funkade:)
saknar den sköna thailandsresan! hade helt för underbart.

inspiration - summer


På jobbet!

Hallåj! Sitter just nu på jobbet, har sprungit runt på gymmet och plockat undan och torkat lite, ska nu förbereda lite inför gävlebesöket. Ska nämligen till Gävle och "skola in" en ny arbetskamrat där. Ska visa henne hur det går till och även ge info om bailapasset som hon ska hålla:) ska bli spännande! Får sällskap av Jenny till Gävle också, tusen tack!!!


Balen 12

 

 


7 juni.

hallåå! lite dålig uppdatering på sista tiden men har haft fullt upp med förberedelser inför balen som var i tisdags och nu är det förberedelser inför studenten som är imorgon. patric tar studenten!
inatt sov jag i nordanö, så ska nu åka till jobbet får se om jag får smita iväg från jobbet och kika på studentlekarna kl13.00. efter jobbet blir det ett mage&rygg pass sedan afro på det :)
ha en trevlig dag!

4 juni

hallåj! jag måste börja med att säga att den här helgen vart en kaoshelg.. började redan på morgonen på fredagen. gick upp i tid för att jag skulle komma i tid till frissan. när jag kommer utanför dörren ringer de från frissan och säger att dom strukit mig.. så det blev inge ny färg i håret, irriterande. eftersom jag längtat efter att få färga håret och så gick det inte att lösa under dagen heller.. jag skulle vara där kl9.00 och gick upp för 7 på morgonen.
iaf, jag ringde johanna och berättade för henne sen vickan. efter en ca 15-20 minuter ringer johanna och säger att hennes bil inte startar och hon skulle hämta ewwe på tågstationen i västerås. jag ställer upp och skjutsar johanna till västerås så vi kunde hämta ewwe där som fick sitta och vänta i en timme på oss.. stackars!
när vi hämtat ewwe så yrade vi runt i västerås fick nästan bensinstop, körde på fågel påvägen hem.. ujuj!
nu tänker jag inte berätta nå mer! om min kaoshelg! men trevlig var den ändå:)

lite bilder från helgen!


Regn å rusk

Hallåj! Det är ett himla busväder ute. Var ner på stan med pillan en sväng och kollade, våra paraplyn höll på att blåsa sönder och alla höll på att plocka undan på stan.. Tänk att ett väder kan ställa till det så. Men Patric och resten av gänget kom trea i grilltävlingen iaf och set var ju kul:) nu sitter jag och värmer mig i soffan, höll på att frysa tårna av mig. Vet inte hur denna dag kommer att sluta men det visar sig:) ha en bra dag!


RSS 2.0