woppsan

efter träningen idag så satt jag uppe i bossans säng och gosade med maja. Sen så skulle jag gå ner och äta en apelsin med henne och då tog jag henne med mig ner. Så höll mamma på att dammsuga golvet och torka golvet så hon hade lagt allt mattor i trappan.. och så skulle jag gå ner, fick lov att gå på den smala delen av trappan och såååklart så ska jag ramla och maja flög.. haha stackarn. Sen satt jag där och så sa jag; Men guuud! och så hörde jag att mamma började skratta i köket, så började jag skratta. Hon frågade vad jag gjorde, så berättade jag. Sen hörde jag lisa och bossan uppe, dom började skratta så ropade dom på mig att jag skulle komma upp. Då fick jag berätta vad som hände. Fick lite ont i foten, hahah. Och stackars min katt, som flög och sen hoppade hon över mig och sprang upp igen, hahaha. Dumma trappa!




28/2

inatt sov älsklingen hos mig. Jag var hur trött som helst hann inte ens med att säga godnatt bästa innan jag somnade. Imorse åt vi frukost och kollade på afv, alltid lika kul! När patric gick hem så åt jag lite grann sen åkte jag på fotbollsträning, det var kul.
Nu är jag hemma och gör inget speciellt, ska väl duscha. Sen blir det film med lisa och bossan:)
seeeeeeyouuu!:)



lisa och bossan


25/2

inatt sov älskling över hos mig.. mys! Jag hade sovmorgon till 12.30.. sköönt! När jag kom till skolan så hade vi idrott sen slutade jag, ganska så skön dag. Jag johanna och patric gick ner på stan, när vi kom till stan så kom jag på att jag glömt min påse med tröjan i som jag skulle byta.. så vi fick lov att gå tillbaka, dryga jaaag..
När vi kom tillbaka så kikade vi runt och köpte lite småsaker. Jag köpte mig ett par leggins och en t-shirt och ett hårband. Så nu är jag laddad för morgondagen!
Sen gick jag och johanna till frisören, där nathalie satt och färgade sitt hår, hon har färgat bruuuuuunt, svikit mig helt enkelt.. Nej skoja, det var iaf skitsnyggt!! Hon passade i det riktigt bra!
Efter stan så gick jag och johanna till Q för att dansa. Först hade jag dansträning från klockan 17.00-19.00 sen va det Dianaträning och det varade mellan 19.00-21.30 så det blev riktigt med träning idag. Det var riktigt kul att dansa idag. Längtar redan till nästa gång! Gick superbra idag.
Snart närmar det sig dansvisning i aulan, hoppas på att det kommer gå bra iaf. Sen har vi dansvisning i hedemora den 29 april med Dianas danser, det ska bli spännande. Nu ska jag hoppa in i duschen och sova, sen ska jag packa min väska med massa grejer eftersom jag ska hem till nathalie direkt efter skolan och fixa mig innan 20 års festen. nattinatt




24/2

idag fyller jessicah 18 år, grattis!

en vanlig dag i skolan, segt som vanligt.. Efter skolan så blev det stan med nathalie, hittade ett par shorts som jag ska köpa till sommaren, ett par leggins som jag letat överallt efter nästan, som jag ska köpa imorgon, funderar över om jag även ska köpa en söt prickig t-shirt, om jag nu har sån tur så att den finns kvar i min storlek!
Iaf träffade min moster på stan så jag och nathalie gick en pytteliten stund med henne på stan. Träffade även på min kusin kenny som jag inte träffat på år känns det som. Det var kul. Sen köpte jag ett värmespray till håret som luktade jättegott, mums. Hoppas det funkar också! Efter att jag vart på stan med nathalie så gick jag ner på träningen och dansade lite, har ju dansvisning den 2 mars. Är inte speciellt taggad för det just nu..
Imorgon är det torsdag och börjar första lektionen kl 12.30 sen slutar jag efter den och då ska jag ner på stan och köpa allt som jag behöver(a) nu ska jag hoppa in i duschen och sen slänga mig i sängen, för ska kolla på hockey klocka 06.00 imorgon om jag nu kommer orka öppna mina ögon.






stockholm i sommras med johanna

det blir bra gumsan<3

23/2

idag blev det promenad till skolan.. Det snöade och blåste lite grann inte så jätteskönt att gå, men jag kom iaf till skolan. Imorgon får jag låna bosses busskort(a) Efter skolan idag så gick jag och min gamling natha ner på stan och fixa lappen med praktiken sen gick vi in på plus och då hittade jag en tröja som jag köpte på h&m men ska nog lämna tillbaka den, tyckte den är lite för kort. Sen så hittade jag en cool orange t-shirt som jag vill ha, kanske ska köpa den ist. Sen gick jag till farmors jobb så skulle hon skjutsa hem mig. Förresten jag fick ett par skor av farmor också, även ett par vantar och strumpor. hihi. Tack bästa farmor.
När jag kom hem så tog jag lite nyponsoppa och kollade på film med min sjuklingbosselillasyster. Sen blev det fotbollsträning och det var kul! Även fast det var nästan -20 grader ute.. Håret frös till is och fransarna. Efter fotbollsträningen så fick jag skjuts av nathalies mamma hem, nu sitter jag framför elden och värmer mig lite, blir en varm dusch nu. skööönt.

LÄNGTAR TILL PÅ FREDAG!



KALLT

nu har jag varit ute och sprungit, blev inte så jättelänge men ett tag iaf. När jag kom hem så la jag mig på stretchmattan och gjorde lite situps, armhävningar och rygglyft och så stretchade jag såklart, det behövs verkligen i mina stela ben och rygg.. Sen gjorde jag iordning lite kvällsmat.. Sen blev det att kolla på os med mamma och bosse fast bosse somnade, hon är sjuk.. Grattis Sverige till silver!
Nu ska jag duscha sen lägga mig i sängen och sooooova, ganska skönt! Imorgon blir det en promenix till skolan.


thailand 09

bosse med hatten på sne och jag med bikinin på sne.

22/2

idag har jag bara vart i skolan. dansade på morgonen, kändes helt okej. Efter dansen så hade vi samhäll... Efter samhällen så slutade jag. Då tänkte jag gå hem eftersom jag hade med mig ett par bra skor och långkallingar eftersom det är så förbaskat kallt här.. det ger sig aaldrig..! Men då fick jag åka med malin och therese hem. När jag kom hem så gjorde jag min goda mat, kyckling och sallad, mumsigt. När jag ätit så la jag i en tvätt och bråkade med min katt. Sen kollade jag lite på tv sen var det dags att hänga tvätten. Har mest tvättat idag, nu blir det att klä på sig massa kläder och ta sig en springtur i kylan. När jag kommer in sen så ska mamma, jag och bosse äta fruksallad, mums! Imorgon blir det fotbollsträniiiing, läääängtar.
Den här veckan har vi ingen bil hemma, pappa har den till jobbet i stockholm.. så imorgon blir det att promenera till skolan eftersom jag inte har något busskort.. Men det skadar ju inte med en långpromenad till skolan på morgonen, piggar säkert upp mig(a) haha. Nu ska jag bege mig ut på en springtur! ha en bra dag!



21/2

idag vaknade jag vai 9-halv 10. Bosse och jag gick ner och gjorde frukost och så kikade vi på en film. Sen kom linda och då försökte vi att få igång ljudet på datan.. ljudet har förvunnit så det går inte att lyssna på musik.. typiskt. Sen vi halv 2 blev det dubbelpass, först afrodance sen core. Kändes riktigt bra. När jag kom hem så tog jag mig lite mat och kikade lite på tv. Sen gick jag ut och gick en sväng i kylan eftersom det redan var ljust ute. När jag kom hem la jag mig på värmegolvet vid tv och somnade.. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag nog gå över till älsklingen! Ha en bra söndagkväll..


åka tillbaka till thailand skulle inte vara helt fel..


Fredag, 19/2

Idag skjutsade pappa mig till skolan vad 8.40. När jag kom till dansen så skulle vi kolla på dansvisningen och skriva vad vi tyckte om allt. Sen efter vi kollat klart på filmen så gick vi till skolan i snöovädret, det kan väl ge sig nu... vill inte ha så mycket mer snö! I skolan va det väl rätt lugnt, när vi kom tillbaka till skolan så hade vi naturkunskap sen lunch sen samhäll och svenska, svenskan hade vi i ungefär 20 minuter sen fick vi sluta, vi kollade på film. Sen gick nathalie och jag ner på stan, jag fixade mig praktikplats sen gick vi in på plus och kikade lite på skor.. och såklart dem skorna som jag vill ha fanns det bara en storlek kvar i och det var inte min storlek. Sen skulle jag hem och då gick jag ut och väntade på min sega pappa som kom efter en kvart när han sa att han snart var där han skulle hämta mig.. segast(a) Nu gör jag ingenting, ska väl följa med pappa och hämta mamma snart. Blir att åka hem till nathalie idag och umgås med henne!!<3 kuligt. Nu tänkte jag duscha. Ha en bra fredag!


get your style












18/2

idag hade vi sovmorgon, började 12.30.. När klockan var runt 9 så ringde min mobil och så trodde jag det va mamma som ringde, men då va det min lärare, jag blev helt förvånad, då sa hon att jag skulle komma till skolan, men jag hade ingen skjuts då så jag kom till skolan 12.30. Sen kunde jag inte somna om då tog jag med mig täcket ner och la mig i soffan och kollade på hitta nemo.. haha! Men jag somnade efter halva filmen, sen gick jag upp och duschade och gjorde mig iordning för att åka till skolan och stå i café som jag egentligen inte skulle göra.. Missade idrotten och allt, kuuuul! Aja efter skolan så gick jag hem till sivan och kikade på tv och väntade på att mamma skulle komma och hämta mig så jag fick åka hem och byta om till träningen. På träningen så blev det lite fjant med ewwe och johanna. Sen körde jag och johanna lite styrke träning och ewwe var tränaren som sa vad vi skulle göra, hur många situps osv. Ewwe fick inte träna eftersom hon nyss har gjort en söt tatuering nere på svanken. Efter träningen så kom pappa och hämtade mig, men jag fick köra och det gick superbra att köra, vi hämtade bosse på hennes träning sen åkte vi hem. Nu ska jag väl busdansa med bossan, hahah. Sen blir det att sova!



Slitet hår?

Lite TIPS till dem som har slitna toppar.

Jag har hört talas om att olivolja ska vara bra för håret.
Om man har spröda och torra toppar,  man känner hur håret går av mer och mer så ska man ha i olivolja i topparna. Det ska skydda håret och så blir håret lenare.

När du ska duscha så borsta håret innan du hoppar in i duschen. Hårstråna går av mycket lättare om det är blött. Så borsta ruffset innan du hoppar in i duschen.

Om man har mellanlångt/långt hår så kan man sova i en fläta, det sliter mindre på håret än när du har utsläppt.




I love


Nelly.com


OBS! bara 149:- och skitsnygga

15 februari

idag blev det skola och stå i café med nathaaa! Efter det så gick jag hem till siv sen skjutade hon hem mig. När jag kom hem så gjorde jag ingen speciellt har kollat på lite vår/sommerkläder och ny bikini.. Längtar så himla mycket till sommmaren är trött på snön och kylan nu. Skulle vara skönt med lite värme. Nu ska jag ut och åka lite skidor, sen blir det kanske att sova hos natha. Men får se om jag har någon skjuts.. det kan vara ett problem. Ha en bra dag.


11 oktober

4 månader med älsklingen min!<3


halv håruppsättning

igår provade jag att göra en halv håruppsättning på bosse. Vet inte än om hon ska ha skruvlockar, rakt, vågigt eller om hon ska ha en bulle på sidan. Ska göra alla de olika sätten en annan gång, nu har jag bara gjorde själva flätan.







8 februari

idag var jag hemma från skolan.. Hade nämligen inget ival sen har vi bara en lektion efter det (samhäll). Så jag fick vara hemma och vila mina röda ögon.. har fortfarande ögoninflammation, inte kul.. Bosse försov sig imorse så hon fick lov att gå till skolan, då följde jag med henne, så jag fick mig en promenad på förmiddagen. 
Senare idag så blir det att åka till skolan för att ha genrap till dansvisningen. Fast vi ska ju bara dansa två danser och det suger! jag skulle ha valt estet(a)
Om ett tag ska jag gå ner och göra iordning mat, sen blir det att duscha och fixa sig lite, efter det blir det kanske att promenera till skolan.



6 februari




GRATTIS PIP PÅ 17 ÅRSDAGEN<3

Juno





Grillning med tjejorna på junovallen! myys<3



5 februari

efter skolan blev det stan med nathalie, efter det åkte jag med henne hem.. Sen åkte vi och handlade. När vi kom hem sen så gick vi och åt pizza. När vi hade käkat pizza så kom sötnosen (patric) hem till nathalie, sen gick vi till tallen så käkade han pizza och så träffade vi på adam laki och johan där. Sen gick vi hem till adam och kikade på tv. Sen gick  nathalie och jag hem och så kikade vi på en skräckis men vi somnade som vanligt till filmen, haha. Sen gick vi och la oss i sängen för att sedan gå upp runt 8 tiden för att dansa klockan 9 i skolan i aulan.






5 februari

GRATTIS TULL!!!!






Grattis på 17 årsdagen<3



skolan

sitter i skolan just nu och väntar på att nathalie ska bli klar med provet sen ska vi kila ner på stan en sväng och kika lite. Jag ska nog köpa en t-shirt, kort på den kommer senare! Idag hade vi dans på morgonen det gick finemangen sen efter det så gick vi till skolan och då hade vi naturkunskap sen lunch.. så fick vi reda på att samhällen var inställd så vi har en hur lååång rast som helst, ganska segt faktiskt. Sen sista lektionen har vi svenska.. boriiiing!!



dreggggggggggel


väskan ska bli min!



puss






When you can see






4 februari

idag blev det skolan, började som sagt 12.30 men första lektion som idrott. När jag vaknade imorse så kunde jag inte öppna mina ögon... jag har nämligen fått ögoninflammation, det är jättekul.. intealls! Efter skolan så skjutsade örjan hem mig och när jag kom hem så latade jag mig i soffan och kikade på tv. Sen gick jag ut och skottade med mamma och pappa, sen gick mamma in och lagade mat och sen hämtade hon bosse. Pappa och jag skottade av hela garagetaket, så gjorde vi en stor snöhög nedanför och så hoppade jag från taket och ner i snön det var skitkul, sen hoppade pappa ner, sen fortsatte vi med att skotta bort den stora högen med snö. Kommer förmodligen att ha träningsverk i ryggen imorgon. var ut och gick med älskling och elsa nu på kvällen också, puckot hade ner mig i snön:*
Nu ska jag lägga mig i sängen och kika lite på tv sen sova. Imorgon blir det dans på morgonen, lite kul!
NattiNatt!:)


 



läskigt

Jag och bosse stod på toan och skulle borsta tänderna, mamma hade precis gått och lagt sig, maja vet jag inte vart hon var, hon var iaf inte vid oss.. När bosse och jag stod framför spegeln på toan och pratade så började det helt plötsligt att droppa vatten i duschen, inte så lite heller. Det höll på ett bra tag, jag och bosse kollade på varandra och blev helt tysta, sen när det slutat att rinna vatten så gick jag fram och kollade på den grejen som man vrider på vattnet med, men den var nere som vanligt när vattnet är av. Lite rädda vi blev.. Och en annan dag så hade min morbor kommit och hälsat på och då var det bara bosse hemma, så plingade han på dörren och bosse öppnade så klev han in, sen satt han sig vid köksbordet och så gjorde bosse något vet inte vad, så började det plinga på dörren helt plötsligt, så gick bosse till dörren och kollade om det var någon där, men det var det inte. Visst det kan ha varit någon som busat, men hans (morbror) satt i köket och för att man ska komma till dörren så måste man gå en liten gång och upp för trappen för att plinga på dörren + att det är mycket snö ute så man skulle ha sett spår efter den som busat.. Så jag tror det spökar lite här.. läskiiigt. Usch nu blir jag rädd, sitter här helt själv och känns som om någon ska dra mig i håret, hihi.. Och så springer min fula katt runt och mjaowar, hon är knäpp..








3 fabruari

idag var det skola.. skitsegt, gjorde faktiskt nästan ingenting i skolan. Satt bara i café där vi höll på att städa och gjorde det mysigt. Efter skolan så gick jag ner på stan med nathalie och malin. Vi gick runt och kikade lite på kläder. Jag fick min mask shadow tröja idag också(y) Efter ett tag så åkte nathalie hem, så då gick malin och jag runt lite sen gick malin hem och jag gick hem till sivan en stund tills mamma slutade jobba, sen hämtade hon mig så åkte vi hem. När jag kom hem så tog jag fruktsoppa och en macka sen blev det Q kl 18.00 och var där till 21.15 ungefär. Det var skitkul att dansa idag, fast jag tyckte att det var lite svårt att komma ihåg stegen eftersom jag inte har så bra minne, vi har förresten fått en tränare nu som är asgrym på att dansa, hon har tränat med bounce eller hur det nu var. Efter träningen så åkte jag hem och la mig i soffan och sen tog jag mig en tallrik fil och flingor sen blev det dusch. Nu sitter jag och pluggar lite, blir att lägga sig i sängen snart och kika lite på tv. Imorgon har vi sovmorgon till 12.30 och då har vi idrott sen har vi fritidsturism.....boring! Sen slutar vi. Nu ska jag fortsätta skriva klart sen lägga mig, nattinatt!







 

RSS 2.0