30 januari

Hallå! idag gick jag upp klockan 6.00 och skjutsade mamma till jobbet. (nu var det ett tag sen jag gjorde ett inlägg, men har haft fullt upp.) men iaf, när jag skjutsat mamma till jobbet så åkte jag hem igen och så la jag bredvid patric ett tag som sov, sen gick vi upp och jag kokade lite ägg och gjorde iordning te till frukost.
jag kanske ska berätta lite om vad som hänt i helgen, jo i fredags så vart det fotbollsträning och sen kikade jag på hockey men jp. i lördags var jag på cup i sandviken hela dagen, på kvällen/natten va jag med jp. söndags så hade jag bailapass sen var jag hos farfar på 70årskalas, när jag kom hem åkte jag till johaho på ljusparty, sen hem till matte och där var putte och häggen också och till sista så var jag och kikade på en lägenhet, som jag förmodligen ska flytta till :) ska ringa han som säljer lägenheten idag.
innan jag ska åka till jobbet idag så ska jag ut på en promenad, sen blir det är att göra sig iordning för jobb. ikväll har jag bailapass igen. efter bailapasset ska jag hem och så ska jag planera lite inför flytten som jag hoppas kommer bli av! ska bli spännanade :)
Ha en bra dag!

26 januari.

godmorgon! idag ringde klockan 7.00 jag låg kvar i sängen och drog mig lite, men sedan hoppade jag upp. just nu håller jag på att koka min ägg som jag ska äta till frukost. efter frukosten så blir det en promenad som vanligt,(min sk morgonpromenad). jag tycker det är så skönt, för man blir pigg och så blir man redo för dagen. min morgonpromenad ser alltid olika ut, ibland är det en lång morgonpromenad men i vissa fall är den ca 20 minuter och då är det en riktig pw ska jag bara säga er. nej nu ska jag gör klart mitt te. sen promenad och idag ska jag jobbbba! wiii
ha en bra dag! :)
elin♥

grejer!

här har vi en del av alla flytta hemifrån grejer.. tar upp halva rummet, haha! :)

maja.


outfit - träning

givetvis hade jag något på huvudet och en jacka på mig också :)

i framtiden.

ja, det röda tyget ska bli en klänning och det blommiga ska bli en kjol.. i framtiden

redo!

nu är man redo för att ut och springa några km och ta sig några vändor i trapporna när man ändå håller på. men först ska jag åka och hämta mina träningsredskap som jag ska leka med efter att jag vart ute och sprungit, idag ska kroppen få jobba ordentligt! :)

25 januari.

goddag på er! idag har jag vart och jobbat på förmiddagen, var på städjobbet eftersom bossan har råkat ut för en lätt hjärnskakning. så imorse fick hon frukost på sängen av mig och så åkte jag iväg till henne jobb och gjorde hennes städning (mitt gamla jobb). kom hem för ca 20 minuter sedan, så snart är det dags för mat sen vila lite, sen ut och spriiiinga, (jag vill träna). eller innan jag ska träna så ska jag åka och köpa träningsredskap som jag ska ha här hemma. jag är så taggad hela tiden. och justja, träningen jag körde igår, ojoj, jag har träningsverk i magen ska jag säga er! skönt! nu är det mat på g. ha en toppen dag! :)
ni som är lite pedanta av er och ser att jag har ett sår på läppen.. det är så att jag har bränt mig.. bläää! :)


don't let me know.

hej! jag har just kommit hem från siv. det blev en heldag hemma hos henne. blev ingen löpning heller för min del.. (PANIKEN I MIG SLÅR TILL OCH JAG BLIR ARG!). men ska köra styrke träning iaf. bättre än ingenting, idag ska jag köra så hårt att jag SKA få träningsverk, så äre bara! när jag var hos sivan så hittade jag lite tyger, ska sy en klänning och en kjol hade jag tänkt. sedan fick jag en långklänning, ett linne och en stickad väst. bilder på detta kommer nog imorgon. nu har jag inte tid att sitta här inte, ska träna!! innan jag svimmar av ångest:)
så nu säger jag godnatt och visar lite bilder på långklänningen. (blev så kär i den, vill ha sommar).
GODNATT!






frågan är ju bara vad jag ska ha under klänningen eftersom den är så genomskinlig av sig.
detta problem måste jag lösa, på något vis.. någon som har en ide kanske??

dagens outfit - mysis


min mat


ser du något bakom molnen

hejigen. nu är maten färdig så nu ska här ätas sen ska jag åka till sivan och hälsa på.
hejsvejs!

lite bilder från lagfesten


24 januari

god förmiddag på er! idag gick jag upp klockan 7.00 och gjorde iordning frukost och åt tsm med patric. när klockan blev 8.00 så åkte jag till gymmet och städade undan lite, dammsög och torkade golvet. så nu ser det lite bättre ut eftersom det finns vissa som är så respektlösa och klamar in med ytterskona när det står SKOGRÄNS!
så jag får städa kroppen ur le.. men så är det ibland, vissa är då för bekväma!
idag ska jag ta mig en promenad som vanligt, hm mina inlägg kan ju inte vara så roliga att läsa eftersom jag bara skriver "idag gick jag upp, idag ska jag ta en promenad, idag ska jag... osv". hahah!
ha en bra dag!!

kvällsis

godkväll! idag blev det en långpromenad runt hela stan nästan, 1 mil blev det och innan fotbollsträningen tog jag en promenad igen men då bara 15-20min. sen böt jag om och åkte och lirade lite fotboll. det kändes riktigt bra idag! även fast jag vart lite krasslig de senaste dagarna så tycker jag att det kändes riktigt bra på träningen. nu är det dags för kvällsis, det blir en kopp med te och hårdmacka med något gottis på.
hoppas er dag vart bra! de har min.

-

dagens träning.
promenad, 1 mil
styrketräning, 15min
promenad (lätt), ca 20min
fotbollsträning, 1tim & 30min

foto


shopping

Schampoo&hårinpackning, 199:- avestasalongen (fick hårinpackningen med på köpet)
utredningsborste, 95:- kicks



23 januari

hejsan. idag är det måndag och jag har just vart ute på en låångpromenad det blev ca 10km faktiskt, i snö. när jag kom hem så blev det styrketräning och stretch, nu är det dags för mat sen ska jag göra mig redo för fotbollsträning. men innan fotbollen så ska jag gå ut med min kamera och knäppa lite kort tror jag, hittade ju på min kameraladdare nu, den var hemma hos sofia:) haha! nej nu är min mage hungrig, så nu ska här ätas.
ha en bra dag!

20 januari. snordag..

hejpåer! idag är det fredag och jag har råkat ut för en förbaskad förskylning så jag fått huvudverk.. buhu!!
idag har jag vart hos felicia (på salongen) och hon har fått känna lite på mitt hår och testat lite frisyrer inför hennes modevisning hon ska ha som jag ska vara med på. det ska bli spännande! efter de gick jag till jobbet sen shoppade jag mig en ny borste, som ska vara skonsammare mot håret. åhjust, jag köpte mig även ett nytt schampoo och en hårinpackning till de på frisören. (bild kommer). jag har just vart ut och gått, det blev ca 6km. skönt var det måste jag säga! nu blir det ingen mer träning för mig.. måste blir helt frisk först!
ha en toppenfredag! nu ska  jag mysa ner mig i soffan efter att ha ätit lite mat.
piggast..

19 januari 2012

häjeepåer! idag är det torsdag och det blev ingen morgonpromenad för mig.. när jag vaknade hade jag ont i halsen och var snorig.. måste ha vart det där långa kvällspromenaden igår i både regn och snö, var helt pissblöt när jag kom hem, även lilla elsa var också blöt. stackars! än så länge så har jag inte åkt till jobbet, har inte fått något besked om vi ska öppna eller inte.. panik!! jag blir lika arg som alla andra som vill träna för jag vill ju också träna.
hoppas på att förskylningen försvinner till på fredag(imorgon)/lördag! jag brukar inte vara sjuk. nu ska jag nog ta mig en promenad, men blir inte en sån lång vända idag eftersom jag måste ta det lugnt pga min lilla förskylning.
(tränar man medans man är sjuk så försämras immunförsvaret!!) så idag blir det en kort pw.
ha en bra dag!

kvällens mysis outfit.


vilka höjder vi kan nå, på vilken sida som vi står.


-

dagens träning.
promenad, 1tim. & 30min.
zumba, 35min.
styrketräning, 20min.

yäy it's done

it's done! nu har jag gjort ett pass med zumba nu dags för styrketräning, (det blir min egen kroppsvikt att jobba med). egentligen är det de bästa man kan göra, att jobba med sin kroppsvikt, (bara ett tips)
nu ska jag köra hårt! jag älskar att träna.

nystädat & nybäddat


onsdag

hej på er! igår var jag i gävle på gymmet och kikade, det var riktigt snyggt måste jag säga. när jag kom hem från gävle så åkte jag och kikade på hockey sen åkte jag hem. idag gick jag upp ur sängen vid, 06.25. skjutsade bossan sen till skolan vid halv9-tiden. idag ska jag inte till jobbet, vi har stängt för tillfället.. men imorgon hoppas jag på att få jobba. idag håller jag på och städar mitt rum, ujuj.. inge roligt de inte. massor med flyttlådor och flyttahemifrån grejer överallt på rummet.. nästan så jag blir tokig, hihi! när jag är klar med städningen ska jag ta en promenad, blir en långpromenad och ikväll blir det zumba. ha en bra dag!

tiiisdag

hejåhå! imorse kom johaho till mig vid 9-tiden, vi tog oss en lång morgonpromenad på ca 8-9km, vi hade superskönt väder, solen sken och så var det lite kyligt ute så det bet lite i kinderna. så ska det va!
när vi kom hem åkte johaho hem till sig och jag åkte med elsa hem till patrics mormor och morfar.
nu har jag precis gjort mig iordning för att sen åka iväg med micke till gävle och kika på gymmet där och även gå runt lite på stan och lägga ut flyers. får se när jag kommer hem från jobbet denna dag. ikväll tänkte jag även kika på hockey om jag hinner. ha en bra dag!

-

träning.
lördag,
morgonpromenad, 40min.
eftermiddagspromenad, 45min.
söndag,
baila, 45min.
styrketräning, 20min.
måndag,
morgonpromenad, 30min.
baila, 45min.

tokigt


från tshirt till linne

har gjort mig ett nytt linne!
de du behöver är en sax och symaskin! wopwop så är det klart

avklarat för idag.

japp så är det, nu är bailapasset avklarat för idag(y) gick superbra och det var många som var med idag, roligt!!
och jag måste ju bara säga att jag svettades som en toker.. ujuj, hade inte vart kul att krama mig där heller. men roligt att passet visar resultat och att de som är med tycker det är ett bra och roligt pass! nu längtar jag till imorgon när det kommer vara ännu mer folk som kommer och bailar. härligt!
efter bailapasset blev det lite styrketräning, armar och mage. nu är jag definitivt redo för en dusch och maaat, magen kurrar.. senare ska jag ta en promenad hem till vickan tror jag och vara där en stund sen på hockey. och jag måste ju bara säga att jag älskar att tränaaaa, jag älskar bailaaa! blir superpeppad när så mycket folk kommer på vårat pass! uppskattar jag verkligen! :) nej nu blir det dusch efter ett svettigt bailapass och sen maaat!
ha en utmärkt bra dag!
jag är så taggad!


14 januari

helloj! börjar med att säga att igårkväll var jag nog den tröttaste människan, åt mat sen somnade jag i soffan och sov i ca 3 timmar, sen ringde patric och då gick jag hem till honom vid halv12 på natten, somnade bums hemma hos honom också.. men IDAG är jag piggare än piggast, först blev det en morgonpromenad med mamma, vet inte hur långt men vi var ute och gick i ca 40 min. sen gick vi hem och så böt jag om sen fick jag skjuts av mamma till ishallen, kikade på lite hockey. sen blev det en promenad hem, ca 6km i halka.. och jag höll på att kissa på mig, ujuj nära ögat där!
nu har mamma bakat lejonkaka, så nu ska jag ta mig ett glas mjölk och lejonkaka. sen byta om och åka till emil och kolla på gladiatorerna. ha en bra lördagskväll!

-

gårdagens träning.
mogonpromenad, 35min.
gymmet.
löpbandet, 25min.
crosstrainer, 10min.
styrke, 20min.
stretch, 15-20min.
bild från morgonpromenaden.
en bild från morgonpromenaden och en bild från stretchingen på gymmet efter träningspasset.

-

gårdagens träning.
morgonpromenad, 20 min.
gymmet.
löpbandet, 30 min. (tyngder, rask takt)
styrketräning, 20 min.
stretch, 15-20 min.

20120113

fredag den 13! men det struntar väl jag i! idag vet jag inte vad jag ska göra, hm. eller jag ska nog träna iaf. idag gick jag upp klockan 6.30 sen skjutsade jag mamma till jobbet, åt sen frukost sen tog jag en promenad. nu är jag på jobbet och försökte fixa tv men det gick inge bra.. så nu får jag ta tag i moppen och gå in i gruppträningssalarna och skura golvet! idag bokade vi även resa till egypten, det ska bli spännande! :) wiho, längtar!
justja.. igår när jag hade tränat klart på gymmet och det var dags för stretch och när jag stretchat klart så la jag mig på mage raklång och bara slappnade av. ja, och så trött som jag var så somnade jag till, vaknade av att ida och melissa kom in och skulle göra magövningar. haha!
nu ska jag kila ha en bra dag!

hit ska jag!

den 20/8 åker jag till egypten med min bästa patric och såklart vickan och palm! det ska bli himla skönt!
vi åker den varmaste månaden också, ujuj.. kommer smälta bort! :) hihi

ginatricot

har ni sett mina vänner? ginatricot har fått in träningskläder.



gå in och kika: http://ginatricot.com

yesterday♥

igår hade jag och min bästa 27 månader tsm!
jag älskar dig.

-

gårdagens träning.

morgonträning.
crosstrainer, 30min.
styrke, 20min.
morgonpromenad, 15min. (rask takt)
kvällen.
baila, ca 40min.
löpbandet, 20min. (tyngder, hög hastighet)
crosstrainer, 10min. (tyngder)
stretch, 10min

gårdagens..

..outfit





en skön outfit på jobbet!

20120112

godmorgon! idag gick jag upp klockan 6.30 för att skjutsa mamma till jobbet vid 7.30. nu har jag just ätit frukost och det blev ägg, macka och ett glas fruktsoppa. idag blir det ingen morgonträning, vilar denna morgon. men blir nog en promenad iaf, men det är så himla tråkigt väder.. men om jag inte tar min morgonpromenad får jag ångest, så promenad blir det! idag jobbar jag som vanligt 11-17. efter jobbet får vi se vad jag gör, kanske blir att träna ikväll och även dansa lite baila med elin, men får se om det blir baila. nu ska jag kika lite på vakna med the voice sen promenad sen skjutsa lovis till akupunktören eller vad det nu hette sen gå på stan en sväng innan jag börjar jobba :) ha en toppen dag!

min beställning

slänger upp lite bilder på de jag beställde förra veckan!

igår

igår shoppade jag lite baskläder.

ta mig till havet och gör mig till kung.

somras.
novemberbild.
jag vill åka utomlands, jag vill ha sommar, jag vill ha värme, jag vill vara brun.
ja, tänkt så skönt och bara ligga på en strand och sola och sedan ta ett dopp.
idag fick jag vårkänslor, solen sken och snön smälte för typ 11e gången..
men jag klagar inte! jag vill ju åka skidor och snowboard, så jag njuter även av snön!



när jag gick igenom alla mina kort från studenten och min födelsedag så hittade jag på detta kort som jag fått av patric. han är det bästa som finns, jag älskar dig!

mun.


jag känner mig stark.

hej på er! idag gick jag upp ur sängen vid 7.30. skjutsade mamma till jobbet och bossan till tova och mig själv till gymmet för ett morgonpass. det blev crosstrainer i 30min, styrketräning och stretch. nu är jag hemma och äntligen gjort klart min frukost, macka, ägg och ett glas fruktsoppa.
innan jobbet har jag planerat in en morgonpromenad som vanligt på ca 20min med tyngderna i rask takt. efter jobbet idag ska jag hem en stund sedan vid klockan 19 ska jag till gymmet med elin och köra baila och ett pass på löpbandet + styrka. nä nu ska jag njuta av frukosten sen promenad på det.
ha en toppendag! :)

-

gårdagens träning.
morgonpromenad, 20 min (tyngder)
baila, ca 30min
gymmet.
löpbandet, 15min (hög hastighet med tyngder)

nu kör vi igång igen!



BAILA!
söndag den 15/1 klockan 11.00 kör vi igång med nya baila-gruppträningen igen.
alla är välkomna, medlemmar och icke medlemmar!
vi kör även måndag den 16/1 klockan 18.00.
VÄLKOMNA!
gå in och gilla oss på facebook (klicka på länken så kommer du till vår sida på facebook).http://www.facebook.com/pages/Work-It-24Hour/286349851406196

baila

här kommer lite tokbilder från igår när jag och elin tillbringade vår tid på gymmet hela kvällen.

-

gårdagens träning.
promenad, 40 min (tyngder)
baila + "bollträning", 2 tim.

10 januari 2012

godmorgon alla solstrålar! idag hoppade jag ur sängen vid 7.00 och åt till frukost, yoghurt och en kopp te. efter frukosten skjutsade jag mamma till jobbet och bossan till tova. sen åkte jag och lämnade tillbaka filmen jag hyrde igår, (kung fu panda2) den var faktiskt bra! haha.. jag handlade lite på samma gång när jag ändå var in till ica. sen åkte jag hem till patric en snabbis och nu har jag fixat lite papper och grejer som ska skickas iväg. åjustja, hoppas jag får min kläder idag som jag beställt. idag ska jag jobba, (som vanligt) sen träna, det blir ingen fotboll idag för kommer inte att hinna för att jag jobbar.. så blir att träna baila och sedan ta en löpvända på springbandet. men  nu ska jag ta mig ut på en promenad. ha en toppen dag! :)

sena bilder

ja, som sagt.. sena bilder! här kommer det bilder på lite av min shopping innan och på mellandagsreorna.
+ ett par skor

nyår

blev inte så jättemycket bilder från nyår.. men lite iaf!









jul


gör det själv

ja, som sagt gör det själv. tänkte bara tipsa om att man kan göra det själv, nu ska jag komma till sak!
jo jag har klippt sönder en shorta som jag inte använder så ofta, men nu har jag börjat att använda den när jag klippt bort armarna på den. (bild kommer). jag ska även göra det på några t-shirtar som jag inte använder så mycket. jag använder mer linnen, så tänkte göra linnen av de t-shirtar som bara ligger. resultatet på detta kommer. ska åka hem till farmor någon kväll och sy lite tänkte jag.

kylig promenad.

hej! idag är det måndag och dags för min morgonpromenader, började denna dag med att stiga ur sängen vid 7.30. skjutsade mamma till jobbet, sen åkte jag hem, kokade ägg och åt frukost med patric. sen gick han hem och jag låg kvar i soffan och fick sällis av majsen som var himla kurrig och gosig. sen blev det en promenad med tyngderna och tog med mig sötelsa ut också. kylig promenad! idag ska jag och elin dansa lite baila igen tror jag, sen ska jag springa på löpbandet och köra styrketräning!
ha en bra dag!
morgonmyset med bästa majsen.


promenad med sötelsa.

och så blev det lite danser på vägen.

alla vill till himmelen men ingen vill dö.

hej! idag är det lördag och jag tänkte städa huset faktiskt, innan mamma och pappa kommer hem. haha! sen ska jag ta en promenad i det fina vädret, blir en promenad till gymmet som igår. sen ska jag till matte på kalas. igår vart jag bjuden på mat hemma hos matte, det var jag, häggen, emil och patric. umgicks med dom hela kvällen igår, trelvigt! när patric och jag hade umgåtts med dom så åkte vi hem och då spelade vi wii mitt i natten, haha!
men iaf, nu måste jag börja min städning så jag blir klar för jag måste ta en promenad idag i ljuset! mycket trevligare och roligare att promenera i ljuset :) haha!
ha en bra dag!

-



gårdagens träning
promenad, 7 km (tyngder på fötterna)
gymmet
löpbandet, 25min. (löpning med tynderna)
styrketräning,
mage,rygg&armar

röd dag!

hejsan alla hjärtegull! idag är det röd dag och sitter just nu på jobbet. ja, sista gången jag kollade på klockan inatt/morse då var den 5.33, ujuj.. vaknade imorse halv 11 och jag börjar klockan 11.00. då var det bara att skutta upp ur sängen och klä på sig och brumma iväg men först skrapa rutorna på bilen.
JA, sverige vann ju! fan så najs det var, jag blev så glad!
idag slutar jag klockan 15.00 då ska jag hem och byta om och sedan promenera till gymmet och så tänkte jag springa på bandet + lite styrke (rygg,mage&armar) sedan promenera hem igen. ikväll ska jag och min patric äta thaimat, jag längtar redan! blev ju som sagt ingen frukost och så har jag ingen riktig matdosa med mig heller.. blev bara kycklingbitar.. haa! åh ja, snart kommer vi igång med gruppträningar här på jobbet!
VI SÖKER INSTRUKTÖRER på work it 24 h! är du intresserad?  gå in på hemsidan; www.workit24h.se och skicka ett mail till oss! vore ju himla trevligt!
nu ska jag jobba ha en trevlig helg och en glad fredag!

-

träning

onsdag,
lätt baila, ca 1tim.
egen styrka hemma.
torsdag,
fotbollsträning, 1tim. & 30 min.
baila, ca 1tim. & 30min.

nattinlägg.

godkväll, eller kanske godmorgon för vissa. sitter och kollar på hockey med sällskap av, vickan, julia som sover, palm, bossan och älsklingspatric. jag har faktiskt sett alla perioder, gick och la mig och sov innan matchen några timmar. nej nu ska jag kolla på matchen.
hejaheja sverige.

kommer snart till mig.

jag har beställt ett par nya träningsbyxor (herr), tog i XS så då borde jag kunna ha dom tycker jag, fanns även samma i dam men tyckte herrmodellen var snyggare så beställde dom, sedan ett par mjukisar som jag hoppas sitter bra!
(fanns ingen bild på mina träningsbyxor, den bilden försvann när jag beställde. det sista paret beställde jag)

vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer.

heeej! idag är det torsdag och dagen består av jobb och träning. efter jobbet blir det fotboll efter fotbollen blir det baila med elin sedan ska jag springa på löpbandet. efter träningarna ska jag hem och duscha och göra mig en god kvällsis, stekt ägg är jag sugen på faktiskt. inatt är det hockey också, får se om man orkar kolla på det för jag ska ju jobba imorgon, börjar 11, men det blir inte sån lång dag, 11-15.
ha en bra dag!

4 januari

hopplahej! idag ska jag jobba till klockan 17.00 sen hem och bara byta om och sedan åka till gymmet igen för att köra lite baila med elin, får se om jag kör ett pass på gymmet också. idag skulle jag åkt till gävle till mina kusiner, malin fyller år. men som sagt jag jobbar och måste stanna hemma! nu ska jag ut i gymmet och städa lite. ha en toppendag!

Grattis!!!

Grattis på 18-årsdagen mikaela! hoppas du haft en toppendag pussss

-

dagens träning

fotbollsträning, 1tim. & 30min.
lätt bailaträning, ca 1tim.

20120103

halloj! jag har tagit jullov med morgonpromenaderna nu, men nästa vecka börjar jag igen. skönt att sova lite faktiskt. idag åkte jag till jobbet som vanligt till 11.00, blev pratstund med natalie om allt och inget. när hon gick hem så städade jag och fixade lite på gymmet. efter jobbet så tränade jag fotboll sen blev det att dansa lite baila med elin. fotbollsträningen gick väl hyfsat bra tycker jag, kunde gått bättre!! bailan gick också bra. (igår körde jag ett benpass på gymmet, mmm, träningsverk!!) efter bailan åkte jag och elin och handlade, ojoj, vad jag handlade! (själv hemma). när jag kom hem slängde jag mig in i duschen sen blev det yoghurt till kvällsis. nu ska jag lägga mig och sova. hoppas ni haft en bra dag! :)

nu så!

nu ska det börjas igen har jag bestämt! jag tog ett "sabbatsår" med fotbollen förra sommaren..
skadade foten i försäsongen på en fotbollsmatch, då blev det vila och sen blev det jobb direkt efter studenten och hann då inte med fotbollen alls.. tråkigt nog! men NU imorgon ska jag på fotbollsträning!

första inlägget på det nya året!

2012! jaa, så var det ja, 2012 och GOTT NYTT ÅR! nu är jag tillbaka igen, efter jul så var jag och simmade och så tränade jag på gymmet och så blev det promenader. dagen innan nyår var jag och tränade och så fixade jag lite grejer på stan, på nyårsafton så tog jag en promenad till farmor var där ett tag sen åkte jag hem med mamma och bosse, vi var hos farmor och sydde upp bosses klänning. när jag kom hem från farmor var det dags för att börja småfixa sig inför nyår, men först så åkte jag och sofia och handlade in maten som vi skulle äta. och ja, god blev maten måste jag säga! efter att vi ätit och spelat lite spel så for vi hem till mattias och där spelade vi lite kort och hade trevligt. jag tycker fakitskt att det var ett helt okej nyår, lugnt och skönt och trevliga människor! (synd att fröken sofia inte hann med 12slaget med mig.. hon gick med min syster). vid 1-tiden (pånatten), så gick patric, jag och felicia hemåt. brr så kallt det var. mina ben var som isbitar! men hoppas ni alla hade ett bra nyår för det hade jag. igår snöade det, åh så lyckig jag blev! var ute och skottade gjorde en snölykta. men idag... hm nu har ju snön smält bort.. kan den inte stanna kvar någongång? (a)
idag försov jag mig.. ställde klockan igår men den ringde inte.. hade tänkt gå upp runt 7.00 för att hinna med en promenad, men det hann jag ej med för gick upp ca9.00. så nu blir det en promenad hem fråm jobbet ist.
bilder från jul och nyår kommer! :)
ha en bra dag!
idag var inte min snölykta sådär fin.. dumma snö å smälta så fort den kommer ner!

RSS 2.0