VAD VILL DU



inte långt kvar nu till lussebandyn och dansvisningen!

<3

Bli frisk nu! jag saknar dig<3



BÄSTA<3

lördagen

lite bilder innan vi åkte på fest. Kommer kanske mer bilder från festen sen. Har inte så mycket tid till att blogg just nu..



<3


sådär

Nu har jag och ewwe vart i västerås och shoppat lite. Det var kul och trevlans. I slutet blev det lite stressigt vi sprang från ena butiken till den andra och det vart inte hur kort bit som helst heller, men kul hade vi! Jag köpte mina underbara skor från skopunkten för 399:- ett par snygga leggians frå gina tricot 249:- två par linnen som kostade 129:- st. Örhängen från glitter 49:- & 39:- ett halsband från h&m för 49:-. Bilder på grejorna kommer när min kamera har fulladdat batteri. Nu ska jag lägga mig och sova för imorgon ska jag upp och jobba som tränare på ett läger. Hoppas eran fredagkväll vart suverän! Godnatt!



<3


västerås

imorgon (fredag) så åker jag och ewwe till västerås med min moster(y) LÄNGTAR!

pluggpluggpluggpluggarpluggar...

skola idag hur trött som helst & förskyld.. Idag stod jag i café och det var ju skitkul.. hehe. Efter skolan så promenerade jag och ewwe till Q och där käkade vi en macka innan träningen. Efter träningen så fick jag tyvärr åka hem.. Så nu sitter jag och pluggar som bara den.. jippiiiiii. Idag fick jag också träffa nathalie en snabbis i skolan förresten<3 Nu när jag snart pluggat klart och känner att jag inte behöver plugga mer eller egentligen så behöver jag men orkar inte.. hehe. så tänker jag gå ner till mamma och hålla henne lite sällskap, det är nämnligen så att jag och mamma har vart själva hela veckan till på söndag. Och justja, nu kommer jag vara lite dålig med inlägg, måste börja ta tag i lite skolsaker som jag måste göra. Det kommer kanske bli något inlägg lite då och då så håll utkik ändå, om det nu är någon som kikar på min blogg. Förresten så är inte min blogg klar än, så den måste jag också fixa nångång när jag får tid till det!


Kattungar

Bilder på simpas katts kattungar!





sötaste!

:)


091118

idag har jag vart i skolan.. jättekul.. efter skolan så gick jag och ewwe på till Q och satt där och pysslade lite, sen blev det dags att träna. Nu måste vi börja träna helt seriöst (tycker jag) så det blir bra till visningen den 11/12. Nu ska jag och mamma äta lite kvällsmat/kvällsfika och kika på grey's. Efter grey's blir det att plugga lite naturkunskap, jippiii va kul..




Nathalie<3

Hoppas att det går bra för dig idag gumman och hoppas du mår bra när du vaknar och kommer hem!<3





Älskardig<3

boots, nitar


091116

idag har det vart en kort dag i skolan, när jag kom hem la jag mig i soffan och somnade..  sen kom mamma och hämtade mig och så åkte vi på sånt där dumt och jobbigt samtal. Efter samtalet så skjutsade mamma mig till dansen så dansade jag lite sen gick jag hem till siv och där va mamma sen nu är jag hemma och gör inget speciellt, ska väl skriva klart engelskan som jag inte gjort. Lite allmänt om min tråkiga dag idag!


take a minute


<3


sådär

nu har jag tränat cheerleadning och det gick väl bra.. avesta tidiningen kom dit och ville knäppa lite kort. Efter cheerleadningen så blev det ju innebandy och det var lika vilt som vanligt men alltid lika kul! Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag väl plugga och försöka få in lite i huvudet till provet imorgon. Justja, i fredags så blev det fredagsmys med pilllllan:) det va trevligt:*



de här bilderna är 2 år gamla!

thailand



091115

idag så blir det cheerleadning klockan 4 med ewwe, sen efter det blir det innebandy klockan 6! Cheerlaedningen ska bli kul och spännande. Imorgon åker min lillasyster, linda och pappa till funäsdalen och jag måste vara hemma.. jag vill ju också åkte dit och åka på mina nya skidor som jag fick av pappa igår.. men nej jag måste stanna hemma och gå till skolan. Jag måste stanna hemma för att jag har sånt där onödigt dumt samtal.... och så har vi nationella prov.. Aja nu ska jag väl städa lite sen blir det träningar hela kvällen. Efter träningarna så ska jag kolla på one tree hill och kanske försöka plugga lite om jag orkar..


:)


hehe seriöst!



<3


yes, jag klarade det

hejhej, idag har det vart en lite smått jobbig dag, för sista lektionen hade vi matte. Så  man gick runt hela skoldagen och funderade på matten, heeeela tiden. Men iaf nu är det gjort, och jag antar att ni är lite sugna på hur det gick för mig, eller nej det kanske ni inte är men iaf, jag klarade provet jippii jag fick ett G+ hade jag skrapat ihop 1-2 frågor till så hade jag fått ett VG... men nej, jag ska såklart glömma två frågor på baksidan av pappret och stressa ihop något men aja, jag fick mig ett G+ iaf!:) Idag efter skolan blev det genrep på dansträningen till visningen som är på torsdag... haha. Efter dansträningen så åkte jag och ewwe på cheerleading, det var superkul. Vi funderar faktiskt på att börja för det var riktigt kul! På söndag ska vi dit igen, längtar redan, det var hur kul som helst! Nu ska jag lägga mig i sängen och bara sovasova, är så himla trött. Förresten så hann jag inte beställa dom förbaskat snygga skona idag... men imorgon dåådåå, mmm längtar till dom kommer hem!:) NU ska jag sova, nattinatt!


mm så kan det va

jag är så arg så jag skulle kunna börja grina, jag kan verkligen inte matte blev så arg så jag gick och stampade i trappan upp på mitt rum. Kände mig nästan som lotta på brålmakagatan.. jag vill inte ha matte, usch jag kan inte! aja får väl hoppas att jag får ett g iaf. Nu tänker jag lägga mig och sura, för jag är arg på matteboken.




åvestadal.


091109

tjohej:) idag har jag vart i skolan trött som tusan orkade ingenting, hade ont i huvudet magen och jag vet inte allt.. Iaf efter skolan så blev det träning. Ewwe och jag bestämde oss för att vi ska på cheerliding imorgon, ska bli väldigt spännande och kul, jag längtar! Vi ska bli så viga sååå:D Efter träning idag så la jag mig i soffat och så kliade bosse med i ansiktet och så somnade jag.. Sen gick jag upp och duschade, när jag duschat så hittade jag en foot scrub och då tänkte jag att jag kunde ha det i ansiktet så jag provade, ojaj shit det var inte så skönt det kändes som om man hade tandkräm i hela ansiktet haha, men när jag torkade ansiktet och smörjt in mig så blev jag jättelen. Men inte det skönaste var det att ha i ansiktet iaf. Nu sitter jag och drömmer om mina skor som jag vill beställa just nuuu, men det blir imorgon för nu ska jag lägga mig och sova eller nej jag ska nog läsa lite matte först.... jag blir arg för jag kan ingenting om matten... Godnattt!




Boots



Så jäkla snygga, blir att beställa imorgon.


438kr.

nattinatt

nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom några mattetal.. mamma har hjälpt mig:) och så har hon letat på sin gamla bok som hon hade när hon gick i skolan, för det stod mycket bättre förklaringar i den boken, så nu har vi kopierat det som jag behöver lite mer hjälp med(a) Förresten så gick det jättebra på innebandyn, det var skitkul! Nu ska jag lägga mig, godnatt sovgott!




DRAPED VEST



Cool väst att bära över axlarna så att kedjorna hänger ner snyggt över kläderna.
Material: nickelfri metall
Pris: 3499kr

nelly.com

091108

idag blev  man väck klockan halv 8 av kusinen philip.. jag var jätteglad(y) haha! jag låg kvar i sängen och och orkade inte gå upp, sen gick jag ner och så spelade vi lite gh sen satte vi på en filmen björn bröder efter vi kollat klart på filmen så spelade vi lite gh igen:) sen blev det dags för mat. Medans bossan lagade lite mat så var jag yte och gick en sväng. Sen så satte vi på hög musik och dansade lite(a) hahaa. Sen kom mamma och pappa hem med skotern och så gav bossan och jag pappa farsdagpresenten! Nu ska jag fortsätta med att dansa vidare, sen klockan 6 blir det att åka på innebandyträning i skogsbo. När jag kommer hem ska jag kika på one tree hill som vi ska spela in medans vi tränar.



grattis på farsdag pappsen:)<3


stan:)

nu ska jag på stan med johanna e :) seeyouuuu!:D

jag är lite trött...

nu ska jag lägga mig, shit va jag har varit trött.. Idag när jag kom hem från skolan så somnade jag i soffan en stund och då drömde jag en värsta rolig dröm.. Johanna j och jag va ute på något sen var det massor av folk och så hade johanna j ett par svart skor med kanske 2 cm klack på och hon hade en jättestor svart jacka på sig och så gick hon lite snabbare än mig och så halkade hon på en isfläck och så började jag skratta och så vaknade jag av att jag skrattade sen kunde jag inte sluta skratta för det såg så himla kul ut i drömmen! Kanske inte låter så himla kul men jag vaknade av att jag hörde mig själv skratta sen såg johanna j skitkul ut i drömmen när hon ramlade:)


johanna&jag:)

091104

hejhej, nu har jag vart och dansat det gick väl bra, förutom allt prat osv... men nu ska jag ta mig ut i kyla och springa en tur! Förresten idag har det snöat här.. längtar lite till skidorna och snowboarden kommer på fötterna. När jag kommer in från min springtur så blir det nog ett till inlägg.




world strongest kid


första skoldagen efter lovet

usch och fyy, idag va det skola.. himla tråkigt måste jag säga! Jag längtar redan till jullovet. Efter skolan åkte jag hem och sov i någon timme sen hämtade bossan i skolan sen lämnade jag av henne hemma sen hämtade jag älskling i skolan och sjkutsade hem honom, sen blev det träning. Efter träningen så har jag faktiskt försökt att plugga och det gick ju superduperbra...ellerinte.. aja nu börjar klockan springa iväg så nu tänker jag sova! nattinatt allesammans.


lördag

idag blev det först en himla trött och seg dag:) sen bar det av till johanna och där fixade vi oss osv, sen bar det av till sofias brors lägehet! kul va det men himla trött va jag minsann, pillan kliade mig på ryggen så jag somnade till, att någon kliar på ryggen kan vara det skönaste som finns(a) Men iaf efter ett tag så blev jag väl lite piggare och vi tog oss ner på stan och träffade folk, galningen linda flög på mig så jag höll på att tappa hjärtat tror jag, shit va hon skrämde mig! Tack för kvällen!


sofia!<3

malin!<3

amanda & malin!<3

johanna!<3

elin & sofia!<3

pillan & jag, dom två tröttisarna!

johanna!<3

RSS 2.0