24-25 oktober

jahap då har 18 årsdagen passerat. Jag är supernöjd med alla mina fina presenter! tack till allt.
jaa, min födelsedag 24 oktober var grymt bra, jag hade gäster till klockan 21.00 ungefär, gästerna började att rulla in vid 14.00 på dagen. Så jag hade fullt upp hela dagen. Jag vill bara säga TACK så mycket!
Jag tänkte faktiskt lägga upp bilder på lita av det jag fick. (a)


Idag har jag varit i skolan, det började med dans på morgonen, det var skitkul men svettigt. Efter dansen bar det av till skolan där vi hade en samling och fick lite papper där vi skulle svara på lite fågor sedan gjorde jag klart en uppgift. Sen tog jag en promenad hem. Det var faktiskt skönt. När jag kom hem så kikade lite på tv sen somnade jag, oj va länge jag sov:o hihi!
Nu tänkte jag göra något nyttigt faktiskt, jag tänkte köra lite styrke träning.

Ha en bra dag!




ber om ursäkt för att jag har sån hemsk utväxt på mitt hår..
men ska nämligen vänta med att färga håret till i vår(a)

22 oktober

idag blev det dans på morgonen sen blev det lite skola och skriva ut affärsplanen osv. Efter det hade vi UF-uppvärmning eller vad man ska kalla det, vi körde heta stolen. Efter det så åkte jag till Borlänge med Linda. Jag köpte mig ett par skor, bild kommer senare:) Tack för en trevlig dag i Borlänge Linda:)
När jag kom så var faster Anna hemma hos oss, hon hämtade en locktång, hon ska låna den av oss. När åkt hem så kom Pillis hit. Vi satt och kikade på idol, sen åkte vi iväg och hämtade hennes mamma på jobbet. Sen åkte vi en vända i stan men det var dött som vanligt, wii! Sen åkte vi hem till mig, satt oss i min säng och pratade en massa trevligt!(y) Och jag ska såklart inte glömma att säga grattis till Pillan som fick körkort idag! WIIIHO, GRATTIS!
Och på söndag då ni, DÅ fyller jag 18 år!




bilder




















lördag

nu är min kusin här. Idag har vi åkt lite bil, först åkte vi och hämtade bossan på thai sen åkte vi till parken och kollade och jag hittade ett par skitfina mjukisar:)
efter vi vart där åkte vi hemåt, sen åkte vi iväg igen och då kikade vi på öb, men fanns inge kul där.
Nu ska vi spela lite kort sen ska vi kika film sen kanske åka ner på stan en snabbis:)

Ha en bra lördagkväll!


16 oktober

idag började dagen med en morgonpromenad i höstvädret. Det var jättefint ute så jag passade på att ta mig en promenix. Träffade på ett rådjur också, dom är lite läskigt. Ställer sig och stirrar på en som om man gick konstigt:)
Nu ska jag ta mig från stolen och städa lite på rummet, det ser för hemskt ute, verkligen!!
Efter att jag städat på rummet så kommer min kusin hit, vi ska väl hitta på något förhoppningsvis:)

Justja igår gjorde jag en spännande grej. hehe


Snart fyller jag år, nästa vecka på söndag, wiiiii!:)

Ha en bra dag!




maja?

ja, idag var min katt maja helt konstig. Vi har haft henne enda sen jag var liten.
Hon är runt 12-13 år kanske.

Aa, men iaf. Idag så hade vi dörren öppen på baksidan, vet inte varför men den var det iaf. Så gick maja ut och sen när hon kommer tillbaka så går hon in med en råtta i munnen och lägger råttan på mattan innanför dörren. Hon har aldrig gjort så förut:o jag blev helt förvånad när hon kom in sådär med råttan. Den lillskiten! Så måste man berömma henne och prata lite bebisspråk så hon blir glad. Men bossan hon skrek "gå ut med råttan!"
Bara så ni vet så var råttan död så den levde inte iaf:)
Sen efter ett tag så tog hon tag i råttan och tog ut den som tur var, då stängde jag dörren på en gång. Sen kom hon in och såg jättestålt ut. Nu ligger hon och snarkar i sin lilla röda fotölj:)







pussss på majsingen

bilder från gårdagen


lite fix och god mat med jp och nathalie innan folket kom:*




sen kom johannisen!:*


jag tycker inte om rök!!


puss



puss































För dig som ska ta körkort


Denna skiva fick man köpa med om man skulle köpa aftonbladet:) så nu kan jag plugga lite extra!


10 oktober idag, ojoooj inte långt kvar nu!:)
idag har jag kikat på hockey med nathalie sen åkte jag med henne och handlade lite sen skjutsade dom hem mig. När jag kom hem så blev det lite god mat. Jag tvättade även lite sen blev det en promenad, usch det var lite kallt ute, och så fort man kommer ut så börjar det bli mörkt ute. När jag var ut och gick så kom en hund emot mig, den sprang och skällde och jag blev livrädd.. En stor hund kom springades emot mig jag trodde jag skulle dö!
Varför har inte hundäger sina hundar i koppel om de inte kan ha pli på dem, jag höll ju på att skita på mig när den där stora vovven kom emot mig. aja! skönt med en promenad var det iaf.

Nu ska jag gå ner och kolla på tv och bara ta det lugnt, för imorgon är det skolan och massa jobb att göra.
Och jag tänker inte sitta kvar i skolan till klockan 5 nån mer dag, iaf inte på en fredag:o
Men jag fick iaf beröm av lärarna!:)

Det kommer bilder från gårdagen snart!

9 oktober

idag är det lördag!! och jag ska hem till nathalie:)
Men först och främst ska jag ner på stan en snabbis. Sen ska jag hem och hämta mina grejer sen ta mig en promenad till nathalie:) så får vi se när jag kommer fram om nathalie är snäll och lånar ut sin nya dusch till mig(a)
Nej nu ska jag draa! :)
Ha en bra lördagkväll!!

6 oktober

dagen började med ett möte med vår rådgivare. Efter mötet fixade jag och nathalie lite grejer som vi ska ha till mössorna sen fixade vi även lite med montern:) det gick finfint. När vi fixat allt på stan så gick vi till skolan och jobbade med affärsplanen. Det går väl sakta men säkert framåt, vill bara bli klar med den!
När skolan var slut så cyklade jag och jobbade, fy usch. Mår illa när jag åker därifrån. Tur att jag bara jobbar två gånger i månaden.
Nu sitter jag och längtar till lördag:) wiho!
Imorgon ska jag och nathalie på ett till möte på morgonen med ATD. När skolan slutar ska jag med nathalie när hon ska skriva in lite färg i huden;) haha!
Sen på kvällen blir det dans, det längtar jag också tiiilllll! Jag och johanna ska dansa för fullt, för det är inte så jättemycket tid kvar:)
Nu ska jag kila ner och kika på tv eller jag ska nog duscha först:)
Ha en bra kväll!:)

skolan

jobbat med affärsplan idag, har även vart på möte  med vår rådgivare.
Nu ska jag cykla ner på stan och ta ut pengar sen ska jag cykla vidare till jobbet och jobba lite. blä! inte sugen på det! måste jag säga!
bybye

5 oktober

jaa, ojoj säger jag bara just nu. Det snurrar i hela mitt huvud. Känns som om jag ska göra saker varje dag nu..
Idag så har jag iaf varit i skolan där jobbade vi med affärsplanen mest. Efter skolan så cyklade jag hemåt och åt lite sen kom linda och hämtade mig och bossan. Vi har varit ute i rembo och tränat småbarnen. När man hoppade ur bilen så sa några barn, " titta där är min tränarfröken". Jahap tänkte jag nu har man blivit en fröken också, uschdå! haha. Aja kul att barnen känner igen mig iaf, för jag har inte så stor koll på dem, de kryllar om dem överallt.. hehe!
Efter att vi tränat barnen så tog bossan och jag oss en promenad. Sen åkte vi hemåt, när vi kom hem så började vi att dansa för nästa vecka ska bossan och jag lära ut ett gäng ungdomar lite streetdance. Ska bli skoj!
Imorgon ska jag och nathalie på möte med vår rådgivare också, det ska bli trevligt. Och imorgon ska jag även jobba, det ska bli jobbigt och tråkigt. Men det lönar sig med lite money:)
På torsdag ska jag och nathalie också på ett möte med ATD.
ah nu har jag inte tid att sitta här nå mer. Måste göra något åt min stressade kropp och hjärna. Ska lägga mig i soffan och kolla lite tv sen ska jag nog ta något att äta också. Blir nog macka och lite fruktsoppa:)
ha en bra kväll
uss tycker inte om att ha mycket att tänka på, det går inte ihop med mig hjärna!
känner mig helt stressad, vad ska man göra åt det för att lugna sig?:)

nu var det gjort

idag är der 4 oktober. wiihooo, jag och nathalie gjort halkbanan idag. Det var skitkul måste jag bara säga.
Ingenting att vara nervös för måste jag också bara säga:) Våran lärare var hur trevlig och rolig som helt.
Nathalie och jag klarade det där galant. Efter att jag hade kört så var det nathalie tur, jag ville bara köra mer då bara för att det var så  kul. Så ni som ska till grängesberg behöver inte vara nervösa, för det är hur skojigt som helst:) och jag rekommenderar verkligen att ni som ska till någon halkbana väljer grängesberg:) skitkul!!!













lyckliga om vi var:D




wiihoooooo!!
det var skitkul!


outfitsen förra helgen

hmm.. ja jag tror det var förra fredagen jag hade detta på mig hemma hos johanna iaf.




majsan







i fredags när jag skulle cykla till skolan så satt min katt på trappen hon visste nog inte riktigt om hon skulle gå in igen eller om hon skulle vara kvar ute. Det var ju lite kyligt ute på morgonen i fredags.

Sötaste bebisen miin:)

dagens låt




en sådär superny låt.. haha inte alls! Men den är härlig:)

3 oktober

ojoj vilket väder det kan vara. Riktigt höstväder måste jag säga:) Ska iaf ta mig ut en sväng. antingen så blir det en promenad eller så blir det en springvända. Men just nu lutar det åt en promenad faktiskt, få väl se. Känner att i helgen har jag varit väldigt lat och fått en massa på magen.. uss gillar vi inte!

Idag ska faktiskt jag och nathalie och kika på lite hockey, wiho. I fredags så lekte jag även med nathalie. Vi gjorde inte så jättemycket, vi var ute och gick i kalla höstvädret, vi lyssnade på musik och pratade en massa. Sen åkte vi en vända med dennisen som fick körkort!:)
Och IMORGON redan, ska jag och nathalie till grängesberg på halkbana:o ojoj, tiden går verkligen fort nu alltså, snart fyller jag 18:)

Ha en bra dag!






mössor

nu tänkte jag visa två bilder på en av våra mössor som vi ska sälja. Kunde tyvärr bara ta bild på en av dem för har bara en hemma just nu. Mössorna kommer iaf finnas i olika färger och vi vill att alla åldrar ska kunna ha den här mössan. Den är trevlig och stilren. Den andra mössan som jag tyvärr inte har en bild på kommer att ha en liten hängande tofs. Bilder kommer att komma senare på oss i företaget och på våra mössor såklart. Och besök gärna vår blogg som vi har, där står det mesta om oss och företaget, där kommer vi att meddela vad som händer under vårat år som ungföretagande.

http://ufskillz.blogg.se





där jag pekar på mössan kommer ungefär trycket att sitta och det kommer att stå SKiLLZ på mössan.
hoppas att det är många som behöver en mössa nu till hösten och vintern.


(väldigt dåliga bilder med webbcam..)

haha oj

haha jag tycker själv att jag hade väldigt kort hår när jag klippte mig för ett år sen kanske det på ett ungefär.
gud jag såg ju ut som en lillskit eller något. usssss!!






fast jag har ju iofs inte så mycket mycket längre hår nu:) men ändå, kort.

1 oktober

inte långt kvar nu, snart fyller jag ÅR!! wiho 24 oktober.
idag var nathalie i skolan. Kul att träffa det där lilla busfröt:* vi började med att dansa på morgonen, det gick väl bra. Efter det åkte vi till skolan och jobbade lite, försökte jobba oss framåt med affärsplanen och ja det går som det går:) Sen gick vi ner på stan och gjorde en marknadsundersökning på våra mössor och det gick väldigt bra sen kollade vi även på en/två grejer vi ska ha i montern.
efter stan så cyklade jag hemåt, då träffade jag örjan och stannade och pratade med honom lite. Sen fortsatte jag hemåt. När jag kom hem så pratade jag i telefon med knäppisar. Nu gör jag inget speciellt, ska nog leka med nathalie, wiho:)
Vet inte vad vi ska hitta på men något kanske det blir:)
Justja, vårt internet har inte funkat så bra här hemma så har inte kunnat uppdatera så supermycket.

Ha en bra dag!:)


tummen upp för att internet funkish och för att nathalie is home:)

RSS 2.0