fixas!

nu ska johanna fixa och dona med min blogg:)
hennes blogg kan ni även kika in på: http://johaho.blogg.se

förmiddagens slappa outfit


30 juni, torsdag

idag gick jag upp runt klockan 6.00... jag kunde inte somna om så jag gick ner och la mig i soffan och kollade på tv. sen när klockan vart 8.00 var jag på gymmet och var där till ungefär klockan 9.00. när jag kom hem så väntade jag på att bosse skulle vakna så vi skulle äta frukost. idag är det sol igen och jag ska väl lägga mig ute och sola lite :)
sen klockan tre blir det att cykla till jobbet.

Morgonträning!

Klockan  8.00 var jag till gymmet.

började med uppvärmning på crosstrainern i ca 15 minuter
sen körde jag lite styrka på maskinerna.
12x 3 på varje maskin.



Vill dit igen!

nu vill jag åka tillbaka till Thailand!!!







29 juni, onsdag

idag är det en ny dag och det är sol ute så det blir en promenad runt midsommarstugorna. efter det så ska jag väl lägga mig ute i solen glassa lite, sen vid 15-tiden blir det work som vanligt på gymmet:) efter att jag jobbat så ska jag ta cykeln kolla på fotboll på klockis, krylbo-skogsbo:)

svettigt.. så ska det vara!

jag och bossan bestämde oss för att ta på oss rullskidorna och åka ut och åka en vända. jag fick två blåsor i handen men sånt får man ta. och så blev vi dösvettiga i den här varma värmen. mmm, skönt att kommer igång med träning igen, hoppas bara foten håller nu! :)

28 juni, tisdag

Idag är det sol igen, skönt. det blir en springtur förmodligen, efter det duscha sen göra sig iordning för att jobba, börjar jobba på gymmet klockan 3 som vanligt :)
thailand

midsommarbilder

här bygger vi upp regnskydd inför midsommarkvällen.
vi gjorde även egna kransar.
mysan och hennes krans.
bossan och jag med våra kransar.
midsommarkvällen närmar sig.
efter all mat och prat blev det fotboll med stor boll.
föräldrar mot barnen och barnen vann såklart.
på midsommardagen blev det jordgubbar.. men missade det när det var dags att äta, för då åkte jag hem för att jobba, typiskt!

midsommarhelgen är nu över!

min midsommar tillbringades som sagt i rättvik med trevligt folk! på lördagen så åkte jag hem för att jobba på ica, och det gick bra, tiden gick med en himla fart. efter jobbet så slängde jag mig in i duschen sen kom sofia och hämtade mig sen åkte vi till alla vänner som skulle dra precis när vi kom så vi hängde med ner på stan och där satt vi på en bänk. sen blev det krogen:)
i söndags så var jag på bio med putte, vi kollade på "bad teatcher", jag hade förväntat mig lite mer av den men den var helt okej:)
idag är det den 27/6 och jag sitter på jobbet och ska ta mig till omklädningsrummen och städa lite där. när jag slutar jobbet vid klockan 7 så ska jag kika på fotboll sen får vi se vad jag hittar på, kanske följer med hulia till holmen och sitter där med trevligt folk.
Ha en bra dag! :)

redo för att åka till rättvik!

nu är allt packat så nu far jag, putte och jossan till rättvik:)
GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!

23 juni, torsdag

tjohej, idag är det en ny dag och jag låg kvar lite extra länge i sängen för att jag hörde att det spöregnade ute..
när klockan blev runt halv11 gick jag ner och gjorde iordning lite frukost sen hoppade jag in i duschen.
idag ska jag jobba från 15-19 sen blir det att brumma hem snabbt och hämta packningen och putte sen åka vidare till rättvik för att fira midsommar. jag kommer att komma hem på lördag för- eller eftermiddag det visar sig, för klockan 17.00 så ska jag iväg och jobba på ica, som jag längtar såååå fruktansvärt mycket till.. hm, nee! jag vill vara kvar i rättvik med familj och alla människor där!

just like the way you are

oj, lägg märke till vilken ren spegel vi har....haha! den ska jag gå och göra rent nu innan det blir sängdax!

snabbshopping!

väst från H&M för 149:-
(fast jag fick för halva priset bara för den där lilla fläcken som är på vänster sida).


199:- från Åhlens (rean)


kofta från H&M för 99:-






22 juni, onsdag

sitter just nu på jobbet, har städat i både herrarnas och damernas idag. nu är det bara ca en timme till jag slutar, sen blir det hem en snabbis och ge mamma och pappa sitt tack-paket:) hoppas det blir bra till dom. när jag och lillasyster gett dom paketet så ska jag fara vidare till klockarvallen och kolla på lite fotboll. sen ikväll ska jag till ica och se hur det går till att sänga, har nämligen aldrig jobbat när man ska stänga, så tänkte åka dit och kika hur det går till eftersom jag ska stänga på lördag....
imorgon (torsdag) åker jag till rättvik för att fira midsommar och imorgon kommer även min älskling hem!! :)
så han ska också med till rättvik.

FYNDA PÅ GINA


toppendag!

idag har min dag än så länge vart helt okej, jobbet gick med en skaplig fart och imorgon vet jag vad som väntar:) innan jobbet hann jag med att tvätta, hänga tvätt, ta en promenad på ca 6km, duscha och fotografera bossan och sedan slänga i mig lite mat också innan jobbet.

när jag kom från jobbet idag så tog jag in tvätten som hängde ute, nu vet jag inte vad jag ska göra. ska nog ta mig en promenad om jag inte har något bättre för mig:)

På bild har vi Josefine Lövgren!

Foto av Jessica Lövgren

toppa fromen till midsommar

Turboträna fram till midsommar

Turboträna fram till midsommar.

Motionera 30 minuter varje dag. Lägg till kondition- och styrketräning 3 – 4 dagar i veckan.

Det enda redskap du behöver är dig själv.


Nu väntar sommaren runt hörnet. För de flesta svenskar blir det först sommar från midsommar och framåt, sen stannar Sverige fram till augusti. Tyvärr stannar även träningen upp också.

Men låt den här sommaren bli annorlunda. Turboträna fram till midsommar för att sen lägga upp ett något lättare program som håller resten av sommaren.

”Se till att få upp flåset”

Ok, från och med idag ska du ta en rask promenad varje dag, oavsett väder, i minst 30 minuter. Helst längre. Se till att verkligen få upp flåset och en ökad puls. Pendla med armarna när du går, så blir din träning mer effektiv då du får med överkroppen på ett annat sätt. Försök att promenera på olika ställen så du får ett naturligt motstånd i backar, på ojämn mark, på stigar och i skogen. Omväxling förnöjer.

Förutom promenaderna varje dag lägger du till 3 – 4 dagars träning i veckan. Två konditionspass och två styrketräningspass. Du tränar självklart efter egen förmåga och erfarenhet. Som konditionsträning kan du lägga in löpning, cykling, dans, simning eller någon annan konditionskrävande aktivitet som passar dig. I dina löparpass eller promenader kan du göra två eller tre stopp där du till exempel gör utfall, upphopp, armhävningar, tricepspress, kickar eller situps. Gör det till en vana att du alltid gör några stopp med lite olika övningar. På så sätt blir ditt träningspass mer komplett.

Använd kroppen

På dina styrketräningsdagar använder du din egen kropp som motstånd genom att till exempel göra upp olika stationer hemma. Tänk på att aktivera så många muskelgrupper som möjligt istället för att isolera en muskelgrupp.

Flytta undan fåtöljen och soffan i tv-rummet och förvandla ditt hem till ett minigym ett par dagar i veckan. Träna som i ett cirkelpass och håll tempot uppe hela tiden. Det är ingen vila mellan de olika stationerna. Förslag på övningar kan vara armhävningar, plankan, knäböj, skuggboxning, kickar och jump ´n jacks. Kör igenom några varv tills du verkligen känner att du börjar bli mör. Det ska kännas och det ska vara jobbigt. Det är inte förrän kroppen får kämpa riktigt ordentligt som du börjar se resultat. Variera med olika övningar från gång till gång.

Försök verkligen att hålla dig till dina pass. Det kommer att göra skillnad. Och du kommer känna dig i ännu bättre form till midsommar.

Håll igång hela sommaren med olika utomhusaktivteter som simning, löpning, promenader, klättring, ridning eller någon annan kul aktivitet som passar just dig. Du kommer att känna dig piggare, gladare och lättare och dessutom vara i kanonform hela sommaren och väl förberedd inför hösten.

 

 

 

tipsar!


så där kunde det inte va´

igår böt jag gardiner på mitt rum.. (kul att veta? nej tänkte väl det.) men jag kände mig faktiskt lite duktig, för sånt brukar jag inte göra:)

21 juni, tisdag

imorse tog bossan och jag oss en frukost ute i solen. det var lite kyligt.. nu ska jag byta om och ta mig en promenad sen blir det fotografering på bossan sen vid 15-tiden sticka iväg till jobbet och jobba lite. (gårdagen på jobbet var kul och tiden gick med en rasande fart.)
igår fick jag även ett nytt schema från ica.. så nu kör det ihop sig lite med jobbet på gymmet.. hm! får se om man kan få till en lösning :)

kan inte koncentrera mig!

när jag städar så kan jag inte koncentrera mig på att bara städa, det går bara inte. måste göra lite pyssel mitt upp i städningen:)
detta gjorde jag idag, "medan jag städade".



Bilder från bossans 9an-bal

lund-klassen :)


9an-klassen :)

Håruppsättning

denna balfrisyr gjorde jag på min lillasyster till hennes 9an-bal.










städar som...

...satan i gatan!


denna låt spelas om och om men även dessa låtar..


lyssna och njut med hög volym! :)

Frigolithuvud säljs!

mitt och nathalies UF-företag har kvar två frigolithuvud som vi vill bli av med och vi tänkte sälja dom.

priset på huvudet är 150:-/st











150:-/st
en dam och en herre

balen 2011


Ny kategori!

som ni ser så har jag gjort en ny kategori där det står " träningstips". där kommer jag bl.a. lägga in lite av vad jag har tränat under en dag och det kommer även att finnas lite olika tips för träning och olika mål man kan ha med sin träning osv. hoppas någon fastnar för den kategorin och börjar träna! :)

HP08 på framsidan av tidningen!

här springer vi ut!
längst till vänster här vi johanna j, mitten jag och till höger malin!



13 juni, måndag

följde med nathalie ner på stan en sväng för att fixa hennes mobil oså. efter det kom pillan hem till mig så åkte vi till borlänge och shoppade lite. det blev en mjukiströja från carlings och ett linne från ginatricot köpte även två kallingar och en t-shirt till putte från carlings.


en snyggingbild från balen... haha!

mammas byxa från "1900-frysit fast"!

för några dagar sen så hittade vi mammas gamla byxor i en traslåda nere i källaren. det var ett par levisbyxor som var avklippta nere vid smalbenen. jag tog dom på en gång och sydde igen hålet mellan benen och klippte av dem till shorts!:)

idag är det...

...BAL! har vart ute på en kortis promenad. nu ska jag städa på mitt rum som ser ut som sen svinstia. sen ska jag ju fixa naglarna som sagt. sen blir det nog att bara vänta på att få åka till frisören:) och justde, det är fint väder ute! hoppas det håller i sig till kvällen:)

imorgon är det...

BAL.. så nu ska jag lägga mig och imorgon upp i tid för att städa på mitt rum göra iordning naglar och sedan till frisören för att fixa håret:) sitter faktiskt och är lite nervös.. men inte så jättemycket, allt kommer väl imorgon.

bilder från kusinens student!


RSS 2.0