tisdag 9/8

i tisdag så jobbade jag 11-19 på ica, och det gick suveränt. tiden gick med en rasande fart. justja, jag trodde att jag började klockan 9.00 på morgonen så jag gick upp och så kollade jag på schemat och då stod det 11.. typiskt!
iaf efter massa spring på jobbet så kom linda och hämtade mig och så åkte vi hem till mig och sen tog vi en promenix, och vi hamnade i värsta ovädret... det vad faktiskt läskigt. vi promenade till trapporna och sprang upp för dom sen gick vi till en backe och körde utfallssteg men den blev inte så slänge för när vi insåg att det skulle bli oväder så promenerade vi raskt hemåt. (bossan gick bara med oss, hon gick inte träna för hon dragit ut en tand..) när vi kom i en skog så slog blixten och åskan samtidigt ner några meter bredvid oss.. det dundrade så mycket så jag nästa fick ont i öronen + att min lillasyster skrek så himla högt också, hon är livrädd för åska och blixt. sen efter ett tag började det spöregna och blåsa som bara den och vi blev pissblöta.
både linda och jag hade stängt av våra mobiler och bossan hade inte med sig sin... så ingen fick ta på oss, för båda putte och mamma tänkte komma och hämta oss:) men vi klarade oss igenom regn och rusk, sååklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0