Det har blivit populärt

som de flesta vet så har träning blivit mycket populärt, nästan lite överdrivet. man ska äta mindre träna mer... det är väl helt fel?! klart man ska träna, men alla tränar på olika vis och tycker träning är kul på olika vis. jag älskar att träna och skulle kunna träna hela dagarna. många vill träna för att gå ner i vikt, bli fit och få bra kondition, men detta händer inte på 1 eller 2 dagar av HÅRD träning, utan du måste kämpa för att nå dina mål!
min åsikt för att stasta på att gå ner i vikt är att, träna, men börja inte med att träna hårt på en gång, se till att ha kul när du ska träna annars tröttnar du efter kanske 2 veckor eller efter kanske 1 månad. det gäller att ha kul, gilla det du gör och se framtiden med det du gör. du ska må bra av att träna. 
du kan börja med promenader, en mycket bra och effektiv träningmetod till en början. ta med en vän eller varför inte sätta i hörlurarna i öronen sätta på bra musik och promenera, du behöver inte gå i timmar, det räcker med en morgon promenad på 10 minuter, på lunchen 10 minuter och en kvällspromend på 10 minuter. detta behöver man inte göra varje dag, men en morgonpromenad på 10 minuter kan man försöka få in, går det inte på morgonen så kanske det går på lunchen eller på kvällen? helt upp till dig. det är ingen annan som kan träna åt dig träning handlar om insiativ och ta insiativet och prioritera träning. träning är bra, skönt, nyttigt och det du tjänar på träning är ett bra och frisk liv, du mår bra om inte annat så kommer du att må bättre. 
det jag även syftar lite på är att många väljer att välja bort mat. t.ex. pasta (makaroner, spagetti osv), såser, bröd osv. detta behöver kroppen också för att orka, man behöver inte ösa på, man ska äta med sunt förnuft och givetvis bli mätt. tränar du måste du äta för att sedan kunna bygga upp det just tränat. 
oftast när man väljer bort mat och sedan börjar man igen med det man valt bort, så går man upp igen. viktigt att hålla i med träningen och hålla en balans, ät det du vill äta, må bra och tänk inte så mycket. HA KUL!
det jag vill komma fram till är, ha du kul när du tränar så blir det lättare att hålla i med träningen, variera träningen gör roliga saker, gör ordentlig mat, ät riktig husmanskost, det är gott och bra för kroppen! 
lyxa till det ska man alltid göra.
 
 
Detta får du när du tränar (18 förslag)

- En yngre och starkare kropp
- Bättre kondition
- Bättre sömn
- Mer ork
- Starkare immunförsvar
- Mindre stress
- Smidigare kropp
- Bättre humör
- Viktnedgång
- Ökad sexlust
- Mer elastisk hud
- Bättre fysisk och mental hälsa
- Starkar hjärta
- Bättre balans och koordinationsförmåga
- Minskad risk för hjärt-kärlsjukdomar
- Minskad risk för vissa cancersorter
- Minskad risk för benskörhet (osteoporos)
- Minskad risk för diabetes typ 2
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0